- Konu Sahibi Handandandan
-
- #447.921
Heralde sartlanmis savunmaya ondan , çok ilginç yani yanlışa yanlış demek lazım sonuçta,Onun bilmediği aile bireylerine zamanında kırıldığım Herhangi bir mevzuyu anlattığım zaman üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen bakıyorum hemen annem öyle dememiştir ablam o niyetle söylememiştir tarzında yaklaşımı ben ona taraf tutsun diye anlatmıyorum ki direkt savunmaya geçiyor olay anında söylesem neyse
Off ya ne olacak bu halimiz bilmiyorumSelam kızlar nabıorsunuz,ben cok mutsuzum bu ara , eşimle ev arkadasıyız aylardır , cinsel anlamda ne o ne ben adım atıyoruz, sohbetimiz de bitti , artık aynı odada bile otırmuyorum, o salonsaysa ben mutfak vs , o teşebbüs etse de canım istemıyo artıkbıktım, ama bildipim tek şey gidişat kötü , kaldıkı ıkıncı tüp bebek vs dusunuyoduk bılıosunuz , iş konum vs hersey ustuste geldi kendımı cok yalnız hissedıyorum, sevgi sozcuklerıne hasretım ,ha ben gosterıyormuyum hayır , içimden gelmıyor benım de artık. Sanırım yoruldım, bu evlılık nereye gıtcek bılmıyorım, eşim çok iyi bi insan ama ben cok sevgısızım
Gayet güzel menü cuma için afiyet olsun canimİyi aksamlar canlar menum
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvalti 09.00
1 yumurta
Salatalik
Zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ogle 13.30
2 kasik bulgur pilavi
Aksam 20.00
3 kasik kabak yemegi
Yarim kase cacik
Su 3.5 lt
İşi ne yaptın canim dava falan açacağım diyordun actinmi. Yada haklarını verdiler mi sanaSelam kızlar nabıorsunuz,ben cok mutsuzum bu ara , eşimle ev arkadasıyız aylardır , cinsel anlamda ne o ne ben adım atıyoruz, sohbetimiz de bitti , artık aynı odada bile otırmuyorum, o salonsaysa ben mutfak vs , o teşebbüs etse de canım istemıyo artıkbıktım, ama bildipim tek şey gidişat kötü , kaldıkı ıkıncı tüp bebek vs dusunuyoduk bılıosunuz , iş konum vs hersey ustuste geldi kendımı cok yalnız hissedıyorum, sevgi sozcuklerıne hasretım ,ha ben gosterıyormuyum hayır , içimden gelmıyor benım de artık. Sanırım yoruldım, bu evlılık nereye gıtcek bılmıyorım, eşim çok iyi bi insan ama ben cok sevgısızım
Yapma canım eşini kendinden soğutma benim annem çok soğuktur hem bize hem babama babam yıllarca tır şoförlüğü yaptı şimdi bakıyorum babam annemden çok sıcak kanlıymış sadece bizden uzak kaldığı için bağ kuramamışızSelam kızlar nabıorsunuz,ben cok mutsuzum bu ara , eşimle ev arkadasıyız aylardır , cinsel anlamda ne o ne ben adım atıyoruz, sohbetimiz de bitti , artık aynı odada bile otırmuyorum, o salonsaysa ben mutfak vs , o teşebbüs etse de canım istemıyo artıkbıktım, ama bildipim tek şey gidişat kötü , kaldıkı ıkıncı tüp bebek vs dusunuyoduk bılıosunuz , iş konum vs hersey ustuste geldi kendımı cok yalnız hissedıyorum, sevgi sozcuklerıne hasretım ,ha ben gosterıyormuyum hayır , içimden gelmıyor benım de artık. Sanırım yoruldım, bu evlılık nereye gıtcek bılmıyorım, eşim çok iyi bi insan ama ben cok sevgısızım
Afiyet olsun canımİyi aksamlar canlar menum
Sabah 07.00 2 bardak su
Kahvalti 09.00
1 yumurta
Salatalik
Zeytin
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Ara 11.00
Turk kahvesi
Ogle 13.30
2 kasik bulgur pilavi
Aksam 20.00
3 kasik kabak yemegi
Yarim kase cacik
Su 3.5 lt
Perşembe klasiği kabak afiyet olsun yürüyüşün de çok güzel5 Ağustos persembe
11.00
2 dlm tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
16.30
1 elma
1 bardak süt
18.00
2 adet fırında kabak (evdekiler kısır yerken)
Sarımsaklı yoğurt
Şu 3 litre
Tesekkur ederim canimmYapma canım eşini kendinden soğutma benim annem çok soğuktur hem bize hem babama babam yıllarca tır şoförlüğü yaptı şimdi bakıyorum babam annemden çok sıcak kanlıymış sadece bizden uzak kaldığı için bağ kuramamışız
Afiyet olsun canım
sagol canimİyi tatiller canım iyi olmuştur sana annenler de mı geldi
iyyim cok sukur canim
İş kıdem ihbar tazmınatımı verdıler, şimdi arabulucuya gittim bakalım. Çift terapisti seans ücretleri de çok pahalı. Şubatran beri cinsel ilişki zaten yok, sevgi sozcugu sarılma öpme de yok. Ben hep bekledim sorunu varsa cozup gelcek diye ama gelmedi , artık patlıcak gıbıydım grcen mesaj yazdım konusubca kavga edıyorum diye. Yoksa o halının altına süpüruyo, sorun yok gibi davranıyo,ben açmasam konuyu da öle giderdi onun için ...çift terapistini kabul ettı, gunlerdır bakıorum ama karar veremıyorumOff ya ne olacak bu halimiz bilmiyorum
Gayet güzel menü cuma için afiyet olsun canim
Canım sen az cok sorunlarımızı bılıosun, eşim sevgısını belli edemeyen bi insan , beni sevdiğini söylemıyo ilgi gostermıyı , aksam gelip tum aksam film izleyip cekırdek çitler, çok mucadele ettim , hep ben bişeylere teşebbus ettım ,yuvayı dişi kuş yapar diye de zorla gusellık olmuo sanırım, haaa bazı isteklerımi dile getirdim die benı memnuniyetsız ve beklemtısı çok olarak algılıyo. Butun duygularım öldü sanki kadınlıga dair aşka dair. Yeniden canlanır mı bılmıorum , aksam olcak diye eskıden sevınırken şimdi gerılıorum, sadece yemekte birlikteyız sonra başka odata gecıorum , artık ben de dokunmak istesem de dokunamıyorum, sohbet etmek zaten hiç istemıyorum , bu hale nasıl geldım bılmıyorum, kadın mucadele edip edip yorulunca boyle oluyo heralde. Terapist tek cozum galıba , kaldık ole napcaz bılmıyorum , bosanma lafı bile gecti , ne o ne ben istiyoruz bunu kızımız için. Ama ya sevilme aşk ihtiyacımız..bılmıyorum..evliyiz ama bekar gıbıyuz,ev arkadası gıbıyız .çok çıkmazdayımYapma canım eşini kendinden soğutma benim annem çok soğuktur hem bize hem babama babam yıllarca tır şoförlüğü yaptı şimdi bakıyorum babam annemden çok sıcak kanlıymış sadece bizden uzak kaldığı için bağ kuramamışız
Afiyet olsun canım
Hâlâ evliliginiz için mücadele ediyorsun terapist inşallah faydalı olur bu konuda bu sadece seninle olacak bir şey değil karşı tarafa göre hiç sorun yoktur belki de onun da evliliginizdeki eksikleri görüp seni anlaması için dışardan bakan bir göze ihtiyaçi vardır belki de inşallah iyi olurCanım sen az cok sorunlarımızı bılıosun, eşim sevgısını belli edemeyen bi insan , beni sevdiğini söylemıyo ilgi gostermıyı , aksam gelip tum aksam film izleyip cekırdek çitler, çok mucadele ettim , hep ben bişeylere teşebbus ettım ,yuvayı dişi kuş yapar diye de zorla gusellık olmuo sanırım, haaa bazı isteklerımi dile getirdim die benı memnuniyetsız ve beklemtısı çok olarak algılıyo. Butun duygularım öldü sanki kadınlıga dair aşka dair. Yeniden canlanır mı bılmıorum , aksam olcak diye eskıden sevınırken şimdi gerılıorum, sadece yemekte birlikteyız sonra başka odata gecıorum , artık ben de dokunmak istesem de dokunamıyorum, sohbet etmek zaten hiç istemıyorum , bu hale nasıl geldım bılmıyorum, kadın mucadele edip edip yorulunca boyle oluyo heralde. Terapist tek cozum galıba , kaldık ole napcaz bılmıyorum , bosanma lafı bile gecti , ne o ne ben istiyoruz bunu kızımız için. Ama ya sevilme aşk ihtiyacımız..bılmıyorum..evliyiz ama bekar gıbıyuz,ev arkadası gıbıyız .çok çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?