• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kocamın yanında diyor iyide benim ki😀
Az durup gidicem problem çıkmasın diye eşim ses etmiyor maalesef.
O sikinti canim iste esin dese benim karim kimse karisamaz bisey diyemez dese ceneleri kapanir. Benimkiler gelin gorumceden korkar bi senden korkuyoruz diyolar😂😂 ben lafin altinda kalmamda . Bende diyorum siz benden degil kardesinizden korkuyorsunuz diyorum😂

O sikinti canim iste esin dese benim karim kimse karisamaz bisey diyemez dese ceneleri kapanir. Benimkiler gelin gorumceden korkar bi senden korkuyoruz diyolar😂😂 ben lafin altinda kalmamda . Bende diyorum siz benden degil kardesinizden korkuyorsunuz diyorum😂
Aynı işte diğer eltime diyemiyor birşey çünkü kaynımdan korkuyorlar.Benimki ana kuzusu yaş olmuş 42 hey allahım ya😀

Menum
Sabah 08.00
3 bardak su
Kahvaltib09.00
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yesillik

Ara 11.00
Turk kahvesi sekersiz

Ogle 13.30
2 kasik nohut yemegi
2 kasik bulgur pilavi
Yarim kase cacik

Aksam 18.00
Nuht yemegi

Su 3.5 lt
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Afiyet olsun canim. Akşamki nohut çok değildir heralde
04.08.2021
11.00 sade kahve,2 kare bitter
12.30
2 yumurta ve lor peynirli omlet, 🍅 salatalık,2 dlm ekşi maya ekmek 1 Tk reçel

16.00 sade kahve
20.00
1 kepçe Kuru fasulye, 2 YK bulgur pilavı,yoğurt,salata.

Şu:3 lt
Saat 8 geç akşam yemeği için sanki canim.
Ama miktarlar çok değil afiyet olsun
Selam canım hoşgeldin nasilsin

IMG_20210804_223528.webp

@Breeze96 bugünkü adımim canim seni etiketliyordum sanırım🤭

90 dk hızlı tempo evde yürüyüş 180 p G Goklerce

Saol canim kayinvalide problemi yasiyosun galiba. Bende gorumceler kayinvalide laf diyince bunlari isterseniz kocami cagirayim onun yaninda soyleyin diyorum boylelikle korkup bisey diyemiyorlar😂
Eşinin arkanda olacağını bildiğin için böyle rahatsın öyle olmasa benim gibi susar oturursun eşimi arada bırakmam bıraktığım an zaten tercihinin benden yana olacağını da hiç sanmam
Menum
Sabah 08.00
3 bardak su
Kahvaltib09.00
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yesillik

Ara 11.00
Turk kahvesi sekersiz

Ogle 13.30
2 kasik nohut yemegi
2 kasik bulgur pilavi
Yarim kase cacik

Aksam 18.00
Nuht yemegi

Su 3.5 lt
Afiyet olsun canım akşam öğününe nohut yerine sebze + protein tarzı tercih etseydin keşke
04.08.2021
11.00 sade kahve,2 kare bitter
12.30
2 yumurta ve lor peynirli omlet, 🍅 salatalık,2 dlm ekşi maya ekmek 1 Tk reçel

16.00 sade kahve
20.00
1 kepçe Kuru fasulye, 2 YK bulgur pilavı,yoğurt,salata.

Şu:3 lt
Afiyet olsun canım
Aleyküm selam hoş geldin tayininiz taşınmanız oldu mu?
4 Ağustos Çarşamba
10.00
2 dlm tam buğday ekmeği
1 yumurta
Marul maydonoz

15.00
1 orta boy muz
1 bardak süt

18 30
2 servis kaşığı şehriye salatası
1 kase cacık

Şu 3 litre
Değişik ama abartılı değil Afiyet olsun canım

Eşinin arkanda olacağını bildiğin için böyle rahatsın öyle olmasa benim gibi susar oturursun eşimi arada bırakmam bıraktığım an zaten tercihinin benden yana olacağını da hiç sanmam

Afiyet olsun canım akşam öğününe nohut yerine sebze + protein tarzı tercih etseydin keşke

Afiyet olsun canım

Haklisin canim ben sunmadim ama hic bi zaman oyle tercih sunmamda zaten sadece esim dag gibi arkamda oda onun kisiligi iste😊

Afiyet olsun canım

Hoşbuldum kızlar iyiyim çok şükür sizi sormalı

Evet tayin oldu baya yorucu oldu bizim için ama artık birlikteyiz eşimle çok şükür

Menum
Sabah 08.00
3 bardak su
Kahvaltib09.00
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
Yesillik

Ara 11.00
Turk kahvesi sekersiz

Ogle 13.30
2 kasik nohut yemegi
2 kasik bulgur pilavi
Yarim kase cacik

Aksam 18.00
Nuht yemegi

Su 3.5 lt
Güzel ama iki öğünde de nohut yemeği bilemedim, sana böyle söyleyip benim kuru fasulye yemem ,🤣

Evet canım köyde oluyorum,akşam yemeği onlar ne zaman yerse yiyoruz
4 Ağustos Çarşamba
10.00
2 dlm tam buğday ekmeği
1 yumurta
Marul maydonoz

15.00
1 orta boy muz
1 bardak süt

18 30
2 servis kaşığı şehriye salatası
1 kase cacık

Şu 3 litre
Güzel canin afiyet olsun
Eki Görüntüle 2896902

@Breeze96 bugünkü adımim canim seni etiketliyordum sanırım🤭

90 dk hızlı tempo evde yürüyüş 180 p G Goklerce
Vayy süpersin😍

Afiyet olsun canım

Canım acaba eşin senin arada bırakmayacağını bildiği için ,hep fedakar olduğun için öyle yapıyor olabilir mi
Hoşbuldum kızlar iyiyim çok şükür sizi sormalı

Evet tayin oldu baya yorucu oldu bizim için ama artık birlikteyiz eşimle çok şükür
Gözün aydın canım,Allah ayırmasın,

Canım acaba eşin senin arada bırakmayacağını bildiği için ,hep fedakar olduğun için öyle yapıyor olabilir mi
Onun bilmediği aile bireylerine zamanında kırıldığım Herhangi bir mevzuyu anlattığım zaman üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen bakıyorum hemen annem öyle dememiştir ablam o niyetle söylememiştir tarzında yaklaşımı ben ona taraf tutsun diye anlatmıyorum ki direkt savunmaya geçiyor olay anında söylesem neyse

Gözünüz Aydın canım sevindim senin adına çok zorlanıyordun çocuk da olunca Allah ayırmasın inşallah

Güzel ama iki öğünde de nohut yemeği bilemedim, sana böyle söyleyip benim kuru fasulye yemem ,🤣

Evet canım köyde oluyorum,akşam yemeği onlar ne zaman yerse yiyoruz

Güzel canin afiyet olsun

Vayy süpersin😍

Gözün aydın canım,Allah ayırmasın,
Çok teşekkür ediyorum o kadar rahatım ki şu an çok şükür yeni evlenmiş gibi hissediyorum şu an ve rahatlıktan da kilolar aldı başını gidiyor 🤭

Onun bilmediği aile bireylerine zamanında kırıldığım Herhangi bir mevzuyu anlattığım zaman üzerinden yıllar geçmiş olmasına rağmen bakıyorum hemen annem öyle dememiştir ablam o niyetle söylememiştir tarzında yaklaşımı ben ona taraf tutsun diye anlatmıyorum ki direkt savunmaya geçiyor olay anında söylesem neyse
Ah ahh savunma sa evet hayatım söylüyorlar ama sen duyma ben biliyorum senide ailemi de dese seni gonulleyecek ve ortada mevzu kalmayacak aslında. Erkeklerde inan akıl yok aslında bizi çok güzel tavlayabilecekleri zamanlarda bizi iyice kizdiriyorlar

Son düzenleme:
Back
X