• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar eve geldim esimin okulunda korona tesbit edilmiş bugün bir öğrencide (kurslara giriyordu).karantinaya alındık annemlerdeydim haftasonu kronik rahatsızlıkları var çok korkuyorum.İnşallah virüsü taşımamışızdır dua edin ne olur :KK61: .Annemler korkmasın diye söyleyemedim henüz çok paniklerler.

Ah ya benimde cok. Allah kabul etsin canim
Amin canım sağol . İns ödeme kolaylığı versin rabbim canim ikimizede 🤲
Slm hanımlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Bir parça helva
2 kaşık menemen
İki dilim kaşar

Akşam
15:30
9-10 adet ince sarılmış zeytinyağlı yaprak sarma
Bi kaç dilim kavun

Bugün pek güzel değil menüm
2 litre su içtim
Günü erken kapattigin için güzel bence canim afiyet olsun.
Arkadaşlar eve geldim esimin okulunda korona tesbit edilmiş bugün bir öğrencide (kurslara giriyordu).karantinaya alındık annemlerdeydim haftasonu kronik rahatsızlıkları var çok korkuyorum.İnşallah virüsü taşımamışızdır dua edin ne olur :KK61: .Annemler korkmasın diye söyleyemedim henüz çok paniklerler.
Ah canım korkmayın ins bulasmamistir eşine canim.
Eşinde sende asi vurunmustunuz heralde. Ama taşıyıcılık can sıkıcı gerçekten bende diyorum asili olduğumuz için hissetmeden birilerine tasirsak diye korkuyorum bende.

Eşinde sende asi vurunmustunuz heralde. Ama taşıyıcılık can sıkıcı gerçekten bende diyorum asili olduğumuz için hissetmeden birilerine tasirsak diye korkuyorum bende.
Sağol canım.Bir daha kimseye gitmem artık.inşallah taşımamışızdır.

Menum:

11:00 1.5 yumurta omlett, 1 dlm cavdar, 2 dilim hindi salam, 1kk peynr

13:30 3 hoșbeș, 1 Mini Magnum (komşu getirdi yarisi dan cogunu oglum yedi)

15:00 2 kepce tarhana corbası, 1 dilim karpuz

18:00 4 tavuk kanat, Salata, 1bardak Ayran, 2 dilim karpuz

20:00 sütlü kahve, 2 hurma

30dk leslie
7.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su

Spor icin kimi etiketliyoruz kızlar

Slm hanımlar
Menü bildirimi
Kahvaltı
Bir dilim ekmek
Bir parça helva
2 kaşık menemen
İki dilim kaşar

Akşam
15:30
9-10 adet ince sarılmış zeytinyağlı yaprak sarma
Bi kaç dilim kavun

Bugün pek güzel değil menüm
2 litre su içtim
Erken kapatman kurtarmis bence cnm afyt olsun
Insallah tasimamissinizdir cnm kotu dusunme Allah korusun

Menum:

30dk leslie
7.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su

Günun tamamına bakarsak karpuz çok göründü gözüme canim. Hurma ,hosbes var çünkü bide . Afiyet olsun canim

8 Ağustos Pazar
10.30
4 yuvarlak dlm sucuk
2 TB ekmek
1 dlm peynir

15.30
1 top sade dondurma

18.30
3 servis kaşığı salata
1 dlm peynir
2 üçgen dlm kavun

Şu 3 litre

Değişik bir menüm var farkındayım iyimi kötümü ben çözemedim siz soyleyin🤷‍♀️

Son düzenleme:
Korkma canım inşallah bir şey olmamıştır eşin dikkat ettiyse bulaşmamıştır bence

Günun tamamına bakarsak karpuz çok göründü gözüme canim. Hurma ,hosbes var çünkü bide . Afiyet olsun canim
Aynen bugun olmadi cnm menum yarin daha iyi olcak insallah
8 Ağustos Pazar
10.30
4 yuvarlak dlm sucuk
2 TB ekmek
1 dlm peynir

15.30
1 top sade dondurma

18.30
3 servis kaşığı salata
1 dlm peynir
2 üçgen dlm kavun

Şu 3 litre

Değişik bir menüm var farkındayım iyimi kötümü ben çözemedim siz soyleyin🤷‍♀️
Bence guzel cnm dengeli bir menu olmus, aksam az bile geldi gozume

Teşekkür ederim kızlar
Bi kaç gün + ları görürüm sanırım yaprak çok şişiriyor beni

İnşallah canım
Olmuyor işte canim. Görüşmeden nereye kadar bazen sen dursan karşı taraf istiyor özlüyor falan. İçini ferah tut ins hicbirsey olmaz Allah'ın izniyle
Onlarda ısrar etti gelin diye ama keşke gitmeseydim
Korkma canım inşallah bir şey olmamıştır eşin dikkat ettiyse bulaşmamıştır bence
Maskeyi derste arada çıkartmış sıcak diye öğrencilere açtırmamış.cam açıktı diyor.mesafe de var ama 80 dk blok ders uzun bir süre.Annemlerin haberi yok.söylesem panikleyecekler, korkacaklar.söylemesem erken teshis efilme şansları olmayacak.3ogretmen karantinada test yapmak emin olunması bu kadar mı zor. aileniz karantinaya dahil değil dediler telefonda saçmalığa bakarmısınız.psikolojik olarak çöktük.Küçük oğlum kustu gece stresten.Cocuklardan ayrı oturuyoruz evin içinde.

Kizlar birşey danissam size, eşimin yeğeni ÖSS den çok iyi bir sıralama almış,ünite gidecek biz bu cocuga bir hediye almak istiyoruz hem ailesine destek olur hem de çocuk mutlu olur diye, benim aklımda birkaç fikir var ama şimdi ki çocuklara birşey beğendirmek çok zor yani tarzını falan da çok bilmiyoruz,neye ihtiyacı var onu da bilmiyoruz onun yerine harçlık gibi para versek tuhaf olur mu ? Çocuk burda değil ailesi burda hani desem ki eşim cocukla alış verise çıksa öyle bir imkan da yok, harçlığı da babasına verip yollayacağız

İnşallah canım

Onlarda ısrar etti gelin diye ama keşke gitmeseydim

Maskeyi derste arada çıkartmış sıcak diye öğrencilere açtırmamış.cam açıktı diyor.mesafe de var ama 80 dk blok ders uzun bir süre.Annemlerin haberi yok.söylesem panikleyecekler, korkacaklar.söylemesem erken teshis efilme şansları olmayacak.3ogretmen karantinada test yapmak emin olunması bu kadar mı zor. aileniz karantinaya dahil değil dediler telefonda saçmalığa bakarmısınız.psikolojik olarak çöktük.Küçük oğlum kustu gece stresten.Cocuklardan ayrı oturuyoruz evin içinde.
Allah’ın izniyle bir şey olmaz canım hem aşı da oldunuz üstelik panikleyip stres yapma çocukları da kendini de bizim damat hatırlarsın bizden gittikten iki gün sonra belirti gösterdi pozitif çıktı bize kesin bulaştı dedim ama şükür bir şey olmadı üstelik eşimle aynı odada aynı koltukta saatlerce oturdular maskesiz
Günaydın kizlar 😍 haftasonu köydeydim kalabalık ve çok yogunduk hiç gelemedim , bu sabah tartildim cuma gününe göre _200 Gr geldim
Harika canım 👏🏻👏🏻
Stres uykusuzluk kabızlık ödem yolculuk
+3 kilo geldim
Canını sıkıp diyet motivasyonunu da düşürme cumaya kesinlikle eksi bekliyorum senden bunun için elinden geleni yapacağına eminim canım
Kizlar birşey danissam size, eşimin yeğeni ÖSS den çok iyi bir sıralama almış,ünite gidecek biz bu cocuga bir hediye almak istiyoruz hem ailesine destek olur hem de çocuk mutlu olur diye, benim aklımda birkaç fikir var ama şimdi ki çocuklara birşey beğendirmek çok zor yani tarzını falan da çok bilmiyoruz,neye ihtiyacı var onu da bilmiyoruz onun yerine harçlık gibi para versek tuhaf olur mu ? Çocuk burda değil ailesi burda hani desem ki eşim cocukla alış verise çıksa öyle bir imkan da yok, harçlığı da babasına verip yollayacağız
Üniversiteye gidecek çocuğun epeyce masrafı olur valizden tut bir sürü ıvır zıvır alınıyor mesela valizi yoksa valiz alabilirsiniz ya da önlük giyilecek bi bölümse önlük gibi ama neye ihtiyacı olduğunu bilmiyorsanız para vermek en iyisi olur bence yani ihtiyacını bilmediğim durumlarda ben para vermeyi tuhaf bulmuyorum açıkçası

Slm kızlar tek tek alıntı yapamadım
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
Herkesi tebrik ederim
Haftaya daha güzel sonuçlar paylaşmayı diliyorum hepimize ❤️
Menü bildirimi

Kahvaltı 9:00
3 köfte
2 dilim fırında patates
Bir dillim kaşar

Akşam
14:30
Bi kaç parça fırında tavuk
Bir büyük kase yoğurtlu mısır

2 lt su
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘
Merhaba canlar menü bildirimi yapayım
Kahvaltı
2-3 lokma ekmek
Bi iki çatal omlet
3 dilim kaşar
Bir yeşil zeytin

Akşam 15:30
Bi kaç dilim karpuz kavun
Bi kaç tane fırında tavuk
Bir küçük kase yoğurtlu mısır
Çok güzel canım afiyet olsun 😘
Bu arada bu sabah 58.7 kiloyu gördüm 😊
Harika canım ❤️
Kocaman oldu artık 32 haftalık oluyor azaldı şükür sağ salim gelsin de rahatlayayım artık istiyorum
Allah yardımcın olsun canım,inşallah kolaylikla dpgurursun😘❤️
7 Ağustos cumartesi
3.30 sahur
1 yağda yumurta
2 TB ekmek
Yeşil biber

İftar
1 tane orta boy biber dolması
2 dlm TB ekmek arası soğanlı kıyma kavurma
Yeşil biber

Şu 2bucuk litre
Karbonhidrat oranı çok geldi canım
İçini ferah tut canım birşey olmaz bence
Menum:

30dk leslie
7.000 Adım
200 mekik
500 hoplama
2.5lt Su

Canım Magnum,hosbes,karpuzlar ve akşam hurma çok fazla şeker var
8 Ağustos Pazar
10.30