• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Memleketten kardesim,ablam gelmisti canim onlarla ilgilendik bu hafta.Onumuzdeki haftada full kislik bir seyler hazirlayip buzluga atacagim insallah.

Sen nasilsin?bebis nasil?
Ben de kışlık yapmak istiyorum da kendime güvenemiyorum kolay gelsin canım ağız tadıyla yemek nasip olsun
Ya dondurmadan vazgecemıyorum ,nerdeyse hergun yıyorum sorma,😬😬😬
Her gün mü 😳 zopa mı istiyorsun sadece cumalar olsun yeter :sinirli:

Yok be yaa ne psikoloğu saldım çayıra modunda geziyorum artık
Sen de ne var ne yok

Yaaa cok uzuldm haftaya insallah herkez uzerine duseni yapsın birinci olalım kızlar :KK200:

Çok şükür kuzum iyi diyeyim, sen nasılsın

şu sıra hastalıklarla boğuşuyoruZ valla
Biliyorsun kv ameliyat oldu onu atlattık derken eşimin kalbi delik çıktı ona koşturup duruyor şu an bi yandan ablasının kızının düğünü var onunla uğraşıyoruz

bi yandan annemin kalbinde delik çıktı aynı zamanda akciğerin yarısı sönmüş bu da kalbi daha çok etkiliyormuş ameliyat diyorlar kapakçık değişebilirmiş, Eylülde tam bi tarama sonrası karar verilecek kafam onda takıldı kaldı 😔

Şimdi de zona döktü bu seferde bunun ağrısından uyuyamaz oldu kadıncağız aylardır ya bacağının ağrısından ya bilmem neden uyku uyuyamaz oldu 😔
Yaa canim. Cok grcmis olsun neler gelmis basiniza Allah yardımciniz olsun șifa versin hastalık gercekten zor, ameliyat gibi bi caresi olması guzel enazından iyi tarafından bakarsan :(
Bugün ki akşam menüm baya dolu dolu ve doyurucu idi bugünde acım şu saatte😳😳

Hoşgeldin canım aynı dünya telaşesi ugrasiriz. Sen nasilsin

Regle kaynaklıdır büyük ihtimalle canim. Halledersin haftaya

Güzel ekşi canim tebrikler

Diyet modundan çıktığın belli olmuş hemen canim. Hadi mezuniyeti ne kaldı haftaya güzel ekşi ile gel canim

Yaparsın neden yapmayasinki. Aralıklı oruç nasıl gidiyor

Cancagzim kız nazar mı değdi sana. Tam gaz istikrarlı ilerliyordu halbuki. Haftaya güzel ekşi ile geleceğine eminim

🤲🤲🤲

😘😘😘

Harika ekşi canim tebrikler

😍😍

Ooo tebrikler canım heleki bu kiloda bu ekşi sahane

Minnak nasılmış keyfi yerindemiymis canim.
Evdeki işleri boşver yavaş yavaş yap canim

İns cnaim benim

Cuma için gayet güzel menü afiyet olsun canim

Gel gel özledik. Kilo belki sana verirsin sen

Baya tatlı bir gün olmuş neyse cuma görmeyelim afiyet olsun canim

Çok geçmiş olsun canım neler olmuş. Eşine de annnene de rabbim acil şifalar versin ins canim.
Sagolaisn cnmm
65 civarısın tahmin ettim ben 🙈

Yüzde 10 en az hedef koymak durumundayız ya canım 68.4 yapıyordu ben düz 68 yazdım tabi onun altına da inmende hiç sıkıntı yok

Yorgunluktan da dalamaz benim kızım bazen çok oynayıp zıpladığı gün bugün kesin erken uyur diyoruz fakat uykuya geçmekte sorun yaşıyor gündüz uykusu için erken gibi geldi bana ben 3 yaş civarı bırakmıştım ama bakıyorum komşularımın onla yaşıt çocukları hala gündüz uyuyorlar

Ya canım neler olmuş öyle Allah şifa versin dermansız dert vermesin inşallah

Cumaya göre enfes bir menü suyun az farkındasın canım zaten

Şükür canım haftasıyla uyumlu gidiyor ben yoruluyorum artık dediğin gibi yavaş yavaş yapacağım artık ne yapayım

Çeyrek simiti cuma kaçamağı sayacaktım da dondurmayı nasıl edeceğuk? Hem de 8de :sinirli:
Tamam cnm anladm bi 68 olayimda gerisine bakarz muhtemelen indirirm hedefi :)

Aynen onu bende biliyorm uyku saatini atladigind aksine daha da zor daliyor ama normal saatinde denememize ragmen uyuyamiyor bu ara. Tek tesellim geve 9bucuk sabah 9bucuk kadr uyudu ve 1 kez kalkti kucagima yatti tekrar daldı.

Kizlarrr kizlarr size birşey demem lazım🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Akşam öyle bir tatlı krizine girdim ki anlatamam ben bahadır böyle olmuyordum saat 10 a kadar dayandım lakin kızım kalkıp kek yaptı o saatte yapma demelerime rağmen🙈🙈zaten kendinle savasiyordum. 2 dlm sade anne keki ve 1 küçük su bardağı gazoz içtim .😭😭😭

Şimdi bugün nasıl beslenmek diye düşünüyorum kara kara😭😭

13 ağustos menüm

Kahvaltı:10.00
4yk menemen
2dilim ekmek
4zeytin
Kk peynir

Ara:4minik incir

Aksam:17.00
4yk pirinç pilavı
2yk kavurma
Salata

Su:2litre
Spor yok
U UcanSupurge
Gayet güzel bence canim afiyet olsun canim suyun az sanki seninde

Yaa canim. Cok grcmis olsun neler gelmis basiniza Allah yardımciniz olsun șifa versin hastalık gercekten zor, ameliyat gibi bi caresi olması guzel enazından iyi tarafından bakarsan :KK43:

Sagolaisn cnmm

Tamam cnm anladm bi 68 olayimda gerisine bakarz muhtemelen indirirm hedefi :)

Aynen onu bende biliyorm uyku saatini atladigind aksine daha da zor daliyor ama normal saatinde denememize ragmen uyuyamiyor bu ara. Tek tesellim geve 9bucuk sabah 9bucuk kadr uyudu ve 1 kez kalkti kucagima yatti tekrar daldı.
Amin kuzum sağolasın

evet evet inşallah çaresi olacak 🤲🏻

Akşam öyle bir tatlı krizine girdim ki anlatamam ben bahadır böyle olmuyordum saat 10 a kadar dayandım lakin kızım kalkıp kek yaptı o saatte yapma demelerime rağmen🙈🙈zaten kendinle savasiyordum. 2 dlm sade anne keki ve 1 küçük su bardağı gazoz içtim .😭😭😭

Zaman zaman hepimiz yeme krizi yaşıyoruz canım.Dünü unut bugün normal diyetini yap.sporunu artırırsan sorun olmaz bence💕

Sen de ne var ne yok

Yaaa cok uzuldm haftaya insallah herkez uzerine duseni yapsın birinci olalım kızlar :KK200:

Biliyorsun kv ameliyat oldu onu atlattık derken eşimin kalbi delik çıktı ona koşturup duruyor şu an bi yandan ablasının kızının düğünü var onunla uğraşıyoruz

bi yandan annemin kalbinde delik çıktı aynı zamanda akciğerin yarısı sönmüş bu da kalbi daha çok etkiliyormuş ameliyat diyorlar kapakçık değişebilirmiş, Eylülde tam bi tarama sonrası karar verilecek kafam onda takıldı kaldı 😔

Şimdi de zona döktü bu seferde bunun ağrısından uyuyamaz oldu kadıncağız aylardır ya bacağının ağrısından ya bilmem neden uyku uyuyamaz oldu 😔
Çok geçmiş olsun canım.üstüste gelmiş çok üzüldüm.zona da çok zor rabbim sifa versin.Annem de gecirmisti.

Ah spora bir başlasam zaten .
Sen yürüyüşe devam mı. Güzel adımlar atiyordun
Bir gün markete gittim yürüdüğüm o.Maskeyle sporda olmuyor.Evde surekli maskleliyim.pazartesi bitecek inşallah başlarım.sen de basla konyalım

Tamam tatlışım anlaştık, dondurma olmasa şimdi 60 tım😬😬😬😬
Ya aslında böyle bakmak lazım olaya 👍🏻
13 ağustos menüm

Kahvaltı:10.00
4yk menemen
2dilim ekmek
4zeytin
Kk peynir

Ara:4minik incir

Aksam:17.00
4yk pirinç pilavı
2yk kavurma
Salata

Su:2litre
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun dün acıkmışsındır baya ekmek, pirinç, incir ben bu tarz şeyleri tüketince daha çok acıkıyorum sanki suyun az hacı bi de yürüyüşe başla artık

Akşam sebze + yoğurt yiyorsun :KK11: Keki yedin yedin ikinci dilimi niye yedin? Hadi onu da yedin gazozu niye içtin:KK67:

Menum:

10:30 Kahve, 1 pogaca, yarım dilim pasta (cuma piskolojisi oldu sanrm yada bunlara elveda)

15:30 yogurtlu tavuklu salata buyuk tabak

17:00 4 yk așure

19:00 sütlü kahve, 2 hurma, 2 ceviz

5.000 Adım
2.5lt Su
Öğünlerin sağlıksız olmuş gibi geldi gözüm sulu yemek aradı belki de ben alışkınım diye öyle geldi 😁
Yok vallahi söylemem 😁😁
Oo ekurim hoş geldin,hadi soylr de tekrar başlayalım 😍
25 aylik oglum bugun saat 10 uyandi ve yeni uyudu yani nerdeyse 12 saatir uyanık dun de bu sekilde oldu. Sallatmiyor ve dalamiyor zaten bebeklikten beri zor dalan zor uyuyan bir cocuktu suan sallamayida reddedince cok zor oldu yani sizce ögle uykularini tamamen birakabillrmi bu ay da? Cunku bi ara saat 5 gbi mayisti uyu dedi denedik dalamadi ama okadar yani sonrası hep hopla zıpla oynama modundaydi
Canım bana erken gibi geldi bilmiyorum,benim kız 32 aylık bırakacak gibi duruyor bana hala erken geliyor ccunku gündüz uyursa gece 1 de uyuyor tekrar, uyumazsa akşam 9.00 gibi uyuyor ve 9 da uyuması daha sağlıklı geliyor o yüzden bıraksak mı acaba diyorum 🤔
Sen de ne var ne yok

Canım benim çok çok geçmiş olsun, inşallah bu zor süreçten sağlıkla çıkarsınız...zona stresten olmuştur herşey üst üste gelince :(
13 Ağustos cuma
11.00
2bucuk TB ekmek
1 dlm peynir
Salatalık

15 30
1 avuç kayısı çekirdeği
1 fincan kahve

19.30
2 servis kaşığı bulgur pilavı
4 YK köz patlıcan üzeri kıymalı
3 acı biber turşusu

Şu 2 litre icemedim bugün nedense
Gayet güzel canım afiyet olsun 😘
09.00 1 haslanmıs yumurta, 1 domates,1 salatalık,1 dilim tb ekmek

13.00 sütlü turk kahve

15.00 ceyrek simit

18.00 kuzu şiş , patlıcan biber köz salata yogurtlu

20.00 3 top dondurma😬😬
Su 3 litre

Spor :7000 adım
Dondurma fazla geldi canım 😘

Yemeden daha iyiydi ama olmuş bir kere , şimdi kendine stres yapma bir öğün sagliksiz beslendin diye hemen kilo almazsın nasıl bir öğün sağlıklı beslenince veremiyorsak...şimdi bugün gayet dikkatli git ve spor ekle 😘😍

Öğünlerin sağlıksız olmuş gibi geldi gözüm sulu yemek aradı belki de ben alışkınım diye öyle geldi 😁

Oo ekurim hoş geldin,hadi soylr de tekrar başlayalım 😍

Canım bana erken gibi geldi bilmiyorum,benim kız 32 aylık bırakacak gibi duruyor bana hala erken geliyor ccunku gündüz uyursa gece 1 de uyuyor tekrar, uyumazsa akşam 9.00 gibi uyuyor ve 9 da uyuması daha sağlıklı geliyor o yüzden bıraksak mı acaba diyorum 🤔

Canım benim çok çok geçmiş olsun, inşallah bu zor süreçten sağlıkla çıkarsınız...zona stresten olmuştur herşey üst üste gelince :KK43:

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘

Dondurma fazla geldi canım 😘

Yemeden daha iyiydi ama olmuş bir kere , şimdi kendine stres yapma bir öğün sagliksiz beslendin diye hemen kilo almazsın nasıl bir öğün sağlıklı beslenince veremiyorsak...şimdi bugün gayet dikkatli git ve spor ekle 😘😍
Pazartesi tartılıp başlayayım o zaman olmaz mı 🥰 bugün yarın düğün alışverişim var kv gideceğiz Almanya’dan gelenlerimiz var dolayısıyla zaten dikkatsiz beslenirim yine 🙈

aminn kuzum sağolasın inşallah çabucak atlatırız, Rabbim beterinden korusun diyorum ama son birkaç aydır hep hastalıkla sınanıyoruz, inşallah şifasını bulur 😔 annem herşey çok takar kafasına hele son öğrendiği kalbinin ve ciğerinin durumu mahvetti onu, vücut da hemen tepkisini verdi tabii

Back
X