- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #448.301
33 aylık falaniz bizde gündüz uyumadigi zaman çok huysuzlaniyor canim . Gündüz uyuduğu da akşam 10 gibi uyuyor ama uyumazsa 8de uykusu geliyor benimki azcik uykucu sanırım25 aylik oglum bugun saat 10 uyandi ve yeni uyudu yani nerdeyse 12 saatir uyanık dun de bu sekilde oldu. Sallatmiyor ve dalamiyor zaten bebeklikten beri zor dalan zor uyuyan bir cocuktu suan sallamayida reddedince cok zor oldu yani sizce ögle uykularini tamamen birakabillrmi bu ay da? Cunku bi ara saat 5 gbi mayisti uyu dedi denedik dalamadi ama okadar yani sonrası hep hopla zıpla oynama modundaydi

İns canim ya gergin yarım sabah erkenden çıktım diyorum yataktan cikasim gelmiyorBir gün markete gittim yürüdüğüm o.Maskeyle sporda olmuyor.Evde surekli maskleliyim.pazartesi bitecek inşallah başlarım.sen de basla konyalım
Ya aslında böyle bakmak lazım olaya
Afiyet olsun dün acıkmışsındır baya ekmek, pirinç, incir ben bu tarz şeyleri tüketince daha çok acıkıyorum sanki suyun az hacı bi de yürüyüşe başla artık
Akşam sebze + yoğurt yiyorsunKeki yedin yedin ikinci dilimi niye yedin? Hadi onu da yedin gazozu niye içtin
![]()

Demi korkumdan tartilmadim artı görüp uzulmuyum diye . İns akşam üzeri spor yapmaya çalışacağım canimÖğünlerin sağlıksız olmuş gibi geldi gözüm sulu yemek aradı belki de ben alışkınım diye öyle geldi
Oo ekurim hoş geldin,hadi soylr de tekrar başlayalım
Canım bana erken gibi geldi bilmiyorum,benim kız 32 aylık bırakacak gibi duruyor bana hala erken geliyor ccunku gündüz uyursa gece 1 de uyuyor tekrar, uyumazsa akşam 9.00 gibi uyuyor ve 9 da uyuması daha sağlıklı geliyor o yüzden bıraksak mı acaba diyorum
Canım benim çok çok geçmiş olsun, inşallah bu zor süreçten sağlıkla çıkarsınız...zona stresten olmuştur herşey üst üste gelince
Gayet güzel canım afiyet olsun
Dondurma fazla geldi canım
Yemeden daha iyiydi ama olmuş bir kere , şimdi kendine stres yapma bir öğün sagliksiz beslendin diye hemen kilo almazsın nasıl bir öğün sağlıklı beslenince veremiyorsak...şimdi bugün gayet dikkatli git ve spor ekle![]()