• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

25 aylik oglum bugun saat 10 uyandi ve yeni uyudu yani nerdeyse 12 saatir uyanık dun de bu sekilde oldu. Sallatmiyor ve dalamiyor zaten bebeklikten beri zor dalan zor uyuyan bir cocuktu suan sallamayida reddedince cok zor oldu yani sizce ögle uykularini tamamen birakabillrmi bu ay da? Cunku bi ara saat 5 gbi mayisti uyu dedi denedik dalamadi ama okadar yani sonrası hep hopla zıpla oynama modundaydi
33 aylık falaniz bizde gündüz uyumadigi zaman çok huysuzlaniyor canim . Gündüz uyuduğu da akşam 10 gibi uyuyor ama uyumazsa 8de uykusu geliyor benimki azcik uykucu sanırım😂
Bir gün markete gittim yürüdüğüm o.Maskeyle sporda olmuyor.Evde surekli maskleliyim.pazartesi bitecek inşallah başlarım.sen de basla konyalım
İns canim ya gergin yarım sabah erkenden çıktım diyorum yataktan cikasim gelmiyor
Ya aslında böyle bakmak lazım olaya 👍🏻

Afiyet olsun dün acıkmışsındır baya ekmek, pirinç, incir ben bu tarz şeyleri tüketince daha çok acıkıyorum sanki suyun az hacı bi de yürüyüşe başla artık

Akşam sebze + yoğurt yiyorsun :KK11: Keki yedin yedin ikinci dilimi niye yedin? Hadi onu da yedin gazozu niye içtin:KK67:
🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Bilmiyom bilmiyommmm😭
Öğünlerin sağlıksız olmuş gibi geldi gözüm sulu yemek aradı belki de ben alışkınım diye öyle geldi 😁

Oo ekurim hoş geldin,hadi soylr de tekrar başlayalım 😍

Canım bana erken gibi geldi bilmiyorum,benim kız 32 aylık bırakacak gibi duruyor bana hala erken geliyor ccunku gündüz uyursa gece 1 de uyuyor tekrar, uyumazsa akşam 9.00 gibi uyuyor ve 9 da uyuması daha sağlıklı geliyor o yüzden bıraksak mı acaba diyorum 🤔

Canım benim çok çok geçmiş olsun, inşallah bu zor süreçten sağlıkla çıkarsınız...zona stresten olmuştur herşey üst üste gelince :KK43:

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘

Dondurma fazla geldi canım 😘

Yemeden daha iyiydi ama olmuş bir kere , şimdi kendine stres yapma bir öğün sagliksiz beslendin diye hemen kilo almazsın nasıl bir öğün sağlıklı beslenince veremiyorsak...şimdi bugün gayet dikkatli git ve spor ekle 😘😍
Demi korkumdan tartilmadim artı görüp uzulmuyum diye . İns akşam üzeri spor yapmaya çalışacağım canim

Ya aslında böyle bakmak lazım olaya 👍🏻

Afiyet olsun dün acıkmışsındır baya ekmek, pirinç, incir ben bu tarz şeyleri tüketince daha çok acıkıyorum sanki suyun az hacı bi de yürüyüşe başla artık

Akşam sebze + yoğurt yiyorsun :KK11: Keki yedin yedin ikinci dilimi niye yedin? Hadi onu da yedin gazozu niye içtin:KK67:
Kahvaltıda son kez ekmek yedim.aynen çok acıktım.maskeliyken unutuyorum bitanem ya suyu artırmalıyım.sen yürü dersin yürümezmiyim balım.Markete diye çıktım 1saat yürüdüm tempolu💪.Evdekilere musakka yapıyorum,kendime kıymalı kabak. Hadi bismillah başladım yine.💕
Amin kuzum sağolasın 🙏🏻
Annene de geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz zor gerçekten 😔
Aminn insallah canım.Tez vakitte tüm hastalarada sifa vetsin rabbim💕
33 aylık falaniz bizde gündüz uyumadigi zaman çok huysuzlaniyor canim . Gündüz uyuduğu da akşam 10 gibi uyuyor ama uyumazsa 8de uykusu geliyor benimki azcik uykucu sanırım😂

İns canim ya gergin yarım sabah erkenden çıktım diyorum yataktan cikasim gelmiyor

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Bilmiyom bilmiyommmm😭

Demi korkumdan tartilmadim artı görüp uzulmuyum diye . İns akşam üzeri spor yapmaya çalışacağım canim
Hadi başlıyoruz konyalım yoksa verdiklerimizi hızla alacağız 💕

Kahvaltıda son kez ekmek yedim.aynen çok acıktım.maskeliyken unutuyorum bitanem ya suyu artırmalıyım.sen yürü dersin yürümezmiyim balım.Markete diye çıktım 1saat yürüdüm tempolu💪.Evdekilere musakka yapıyorum,kendime kıymalı kabak. Hadi bismillah başladım yine.💕

Aminn insallah canım.Tez vakitte tüm hastalarada sifa vetsin rabbim💕

Hadi başlıyoruz konyalım yoksa verdiklerimizi hızla alacağız 💕
Aynen canım artık hızlanmak lazım hiçbir hedefi tutturamadim Eylül sonu düğün var ve bu düğünde bari fit olmak istiyorum

Fazla degil halledersin cumaya, nasil gidiyor esinle cnm

Insallah korktuginuz degildir bencede test mantikli ama esin inatci biri sanrm ikna olmamis test vermeye

Fazla degl halledersin cumaya insallah

Sagolasın canim

Bende iyiyim cnm sagolasin kilo durumu nasil

Sagolasın canım
Gec oldu kusura bakma canım kilo aldım malesef troid ilacını bırakınca hemen aldım 66 kg yum su an artık dur demezsem 70 olacağım gruba katılmak istiyorum tekrardan ayrıca cocuk düşünüyorum ve bunun için kg vermem lazım pko olduğu için kaptanim beni gruba alır mı acaba tekrardan 🤗 U UcanSupurge

Hagaha ilahiiii, bu şarkıyı yurumekle hıc bagdastırmamıştım alemsin

Konyalım diyor yürü diyor daha ne desin @Breeze96 degilmi 😂😘
Aynen yürü konyalım diyor.Motive edici bir şarkı😍😀
Iyi akşamlar kızlar ben de artık aranıza katılmak istiyorum 66 kg oldum malesef 😏
Hoş geldin canım. U UcanSupurge de tam sopasıyla motive ediyordu bizi.sanada nasipmiş😍

Az once zil caldı , eşimin dayısı . Kızımı uyutuyodun uyandı. Hayırdır ıns dedıl bu saatte . Evi bok goturuyo tabi cocuklu ev, etrafa yemek saçılmış vs. Bu halımı gormesını istemem kimsenın, habersız gelmekeri hiç sevmıyorum hiç.
Öyle aklına gelmiş ugramismi yani habersiz olması saçma olmuş gerçekten. Ev hali gün içinde hepimizin evleri o hali alıyor takma kafana görsünler canim.

Kızlar dün dısardaydık tum gun , kızın aklına meme gelmedi hiç, ben de o uyurken bi sagayım dedım , 10 cc bile çıkmadı ben şok. Günde 2 kere falan emmek istiyodu bayadır zaten, azalmış heralde sütüm ama bu kadarını beklemıodum o cekerken daha cok cekıyodur muhtemelen.
Muhtemelen o emerken dah güçlü çekiyordum ve doyuyor demekki. Yaşını geçmişti zaten bir süre sonra azalıyor süt zaten canim
Harıkaaa, bakalım kim daha hızlı 58 olacakkkk🤜🤜🤜
Hadi bakalım💪

Back
X