• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Basla kuzi ama dediğin gibi böyle kalablik ve koşturma olunca insan dikkat edemiyor,kuzum Allah çaresiz hastalık vermesin inşallah bununla kalır 🤲

Emince daha çok geliyordur , bir de çocuk daha az emdiği için azalır sütün ,gece emmemesi etkiler muhakkak sütünü ama zaten büyüdü olan yeter ona

Gerçekten kim sever habersiz misafiri yani en fazla çok yakınım kardeşim falan olur yoksa insan çekiniyor ev hali sonuçta

Gayet güzel canım afiyet olsun 😘

Ahahahah sizi bekliyorlarmis ,😁😁

Covit değildir büyük ihtimal, usutmis olabilir viral birşey olabilir
Amiinnn kuzumm

şöyle bir karar aldım bu haftasonu düğünümüz var ondan sonra da tatile gideceğiz Allah kısmet ederse 31 Ağustos’ta da dönmüş oluruz inşallah
1 eylülde tekrar başlayayım diyorum

Menum:

10:00 Kahve,1 züber

11:30 1 bardak sut, 3yk yulaf, 10 findik, 1 yk chia

18:30 1 tabak etli nohut yemegi, Salata, 3 dilim karpuz

20:30 2 kuru kayısı, 2 ceviz

5.000 Adım
2.5lt Su
Güzel canim afiyet olsun
Oluyor bazen cnm enazindan telafi icin zamanin var ne yap et cumaya eksi gel yoksa bu gunu kafana kakarizzz :confused: :rolleyes:

Hmm anladm cnm masallah ona uykuyu da swviyor demekki. Bugun sabah 9bucuk uyandi 3 saat parkta oynadi ki uyusn yorulsn dedm saat 4 de uyudu ama 45 dk ugrastm yani uyumasi icin neyse 1 saat civari uyudu smdi hala uyanik ve uyumuyor :/

Ohh hayirli olsun bende acmaliyimmm:)

Hmm baya az emmeyle farklidir illaki

Anladim cnm kacla mezun olmustun, yeniden basarabillirain insallah hayirlisi olsun cocuk icinde cnm bu 2 cocuk olucak insallah dimi senin :)
Abovvvv hakettim ne diyim 😳
İyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt

Ara
1 kucuk kase çikolatalı gevrek 1 bardak sütle

Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
Domates salatalık maydanoz
1 dilim kavun

1 süt mısır

Su 2.5 lt
Spor yok
Güzel menü canim. Saatler yok ama akşam geç saatte değildir heralde
Saolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Turkiyedeyken abarttikca abarttım +3kiloyla dondum 6haftada. 😔😔
En kısa zamanda telafi etmem lazim bunu
Daha yerleşmeden çabucak verirsin canim biraz dikkat tamam
Ay duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne :KK43:
Amin canim. Serum fayda etmiştir ins şimdi nasil

Saolun kizlar ben de iyim dört gün önce döndüm Türkiye'den yoğun ve uzun b tatil geçirdim ama çok iyi geldi valla şükür yerleştim şimdi biraz kendimi toparlamaya dönmem lazım
Ben3 kiloyu annemde 3 günde aldım geldim😀.süpersin bence.Geldiğine sevindim sporda azılı bir rakibe ihtiyacım vardı💕
Ay duramadık gittik acile, fitil de verdık gecmedi cunku. Ozel bi hastanenın aciline gittik , hemşire bi türlü damar yolu bulamadı kız agladı delı gıbı , sonra baska hemsıreyle geldi o buldu neyse ki. Serum verdıler biraz düştü gıbı takıpteyız. Pıtısı pişik ,bugun cok kaka yaptı hem de sulu, hasy de verılen bi ilacı kustu falan, salgın varmış galıba ne salgınıysa, pek bi insanla da gorusmedıkki parktan mı bulastı ki , kovitten şuphelenmiştim ben ,test yapmadılar, kan aldılar işte, idrarı pişik var acır die almadı , Allahım saglık versın onlara kendimi cok aciz hissedıyorum, kıyamıyorum o hallerıne :KK43:
Götürdüğünüz iyi olmuş canım.Sifa versin rabbim

Menum:

5.000 Adım
2.5lt Su
Güzel menu canım afiyet olsun 😘
İyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt

Ara

Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
1 dilim kavun

1 süt mısır

Su 2.5 lt
Spor yok
Canım akşam toplam miktar fazla geldi, mısırin seker oranı çok yüksekmiş canım
Bence 3 kilo çok değil canım verirsin 😘
Geçmiş olsun canım evet salgın var bu ara bebeklerde hep ateş ishal kusma vs, çok geçmiş olsun bol bol emzirmeye çalış
Amiinnn kuzumm

şöyle bir karar aldım bu haftasonu düğünümüz var ondan sonra da tatile gideceğiz Allah kısmet ederse 31 Ağustos’ta da dönmüş oluruz inşallah
1 eylülde tekrar başlayayım diyorum
Tamamdır canım 1 Eylül'de basliyorsun o zaman 😘😍
15 Ağustos cumartesi
10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık

15.30
Yarım şeftali
10 üzüm
3 üçgen dlm kavun

19.00
Yeşil fasulye 5 ksk
Cacık
Etli mantar sote 1 YK

Şu 3 litre
Güzel canım afiyet olsun 😘

Menum:

5.000 Adım
2.5lt Su
Güzel canım 👍🏻
İyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt

Ara

Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş
1 büyük alabalık
1 dilim kavun

1 süt mısır

Su 2.5 lt
Spor yok
Akşam çok kalabalık çok çeşit protein bir arada ah hele mısır 🤦‍♀️ Saatleri yazmamışsın canım
15 Ağustos cumartesi
10.00
1 dlm ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık

15.30
Yarım şeftali
10 üzüm
3 üçgen dlm kavun

19.00
Yeşil fasulye 5 ksk
Cacık
Etli mantar sote 1 YK

Şu 3 litre
Afiyet olsun canım
3 kilo ne ki senin gibi sporcu bir kızın elinin kiri hemen verirsin canım
Geçmiş olsun canım şimdi durumu nasıl ?

Allah kumsal gelmiş 😬spora kasmamız lazım😅hosgeldin gıııı

Bence 3 kilo çok değil canım verirsin
İnşallah canım bugünden itibaren biraz gayret gostermeliyim
kilo ne ki senin gibi sporcu bir kızın elinin kiri hemen verirsin canım
İnşallah canım ip atlamaya devam etmem lazım daha çok alırdım ama koydeykende zaman buldukça ip atladim
Allah kumsal gelmiş 😬spora kasmamız lazım😅hosgeldin gıııı
Hoşbulduk canım sporu bırakmak yok tatilde bile ip atladim ben

Hosgeldn cnm biz tanismadik sanrm bende bu takimda mezun oldm hemde 3 kez simdi 4 e niyetlendim insallah :) 3kg hemen gider biraz dikkat edince
Yaa cnm oyle dusunme cocuklar nasl nasl oluyorlar hasta insallah hemen atlatir :( kan sonuclarindan ne cikti. Aynen salgin var bende duydm ki bizm sitede de cogu cocuk oldu atesli enfeksiyon
Günaydın kizlar, bu hafta izinliyim ve fındık toplanacak ,😱😱bakalım evde durmak istemiyorum fındığa gitsem daha iyi 😁
Kolay gelsn simdiden canim

Hosgeldn cnm biz tanismadik sanrm bende bu takimda mezun oldm hemde 3 kez simdi 4 e niyetlendim insallah :) 3kg hemen gider biraz dikkat edince

Yaa cnm oyle dusunme cocuklar nasl nasl oluyorlar hasta insallah hemen atlatir :KK43: kan sonuclarindan ne cikti. Aynen salgin var bende duydm ki bizm sitede de cogu cocuk oldu atesli enfeksiyon

Kolay gelsn simdiden canim
Sağ ol canım,ya inanın evde yemek yapıp çocuk bakmaktansa bahçede fındık toplamak daha cazip geliyor, evdeki çocuğa yetemiyorum bugün o kadar sıkıldım ki, temizlik yaptık beraber oyun oynadı kız hep tabi suyla, sonra parka çıktık geldik boyama yaptık,sulu ve kuru ,sonra kartonlardan birşeyler yaptık hala sıkıldım diyor,ay ben sıkıldım yaa🙄 ben yetemiyorum ya
Aksama bamye var menude yaninada cacik salata dusunuyorm sizde neler var kizlar
Canım temizlik oyun falan derken, dışardan hamburger söyledik ama ekmeğini yemedim nerdeyse sadece ekmekten 2 lokma aldım,köftesini yedik kızımla az da patates yedim

Güzel menu canım afiyet olsun 😘

Canım akşam toplam miktar fazla geldi, mısırin seker oranı çok yüksekmiş canım

Bence 3 kilo çok değil canım verirsin 😘

Geçmiş olsun canım evet salgın var bu ara bebeklerde hep ateş ishal kusma vs, çok geçmiş olsun bol bol emzirmeye çalış

Tamamdır canım 1 Eylül'de basliyorsun o zaman 😘😍

Güzel canım afiyet olsun 😘
İnşallah kuzucum 😍🥰

Ay bugün ayın 15i köye gidince dolapları boşaltıp gittik hem mutfak hem bebek için bi iki bi şey aldık kızımdan kalan çok şey olmasına, her şeyi sıfırdan almamamıza rağmen dünya parası tuttu iyi kötü iki maaş olduğumuz halde zor geldi Allah ihtiyacı olup zor durumda olana yardımcı olsun

Back
X