• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum canlar
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik
Zeytin 7 tane
1 dilim peynir

Ara turk kahvesi 11.00

Ogle 13.30
1 kase tavuk corbasi

Ara 17.00
1 tane seftali

Aksam 20.00
2 kasik bezelye yemegi

Su 1.5 lt

Spor yapamadim dun aksam aci biber yemistim safra kesem olmadigi icin bugun mideme vurdu hem bulanti hem de midemi agritti.
Aksam nedn okadr az caninmi istemedi bana biraz yetersiz geldi gerisi guzl afyt olsun
İnan canım benim de hiç fikrim yok, insan çocuk için tereddüt ediyor halıyle, bu hastalık artık kimseye tamam böyle olmalıdır dedirtmiyor

Kız dagitsana bize ,😍😁

Dondurma fazla göründü canım, revani olduğu için

Güzel gibi canım, makarnanın miktarı az ama kremalı tavuk büyük tabak değildir insallah

Nasıl büyük bir mutluluk di mi 😍😍😍yazdırsan hakkindir inan bana 😎😎😍

Kız akşama kadar fındık topladim daha ne sporu yapayım ,😁😁

Çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon kaynaklı ise ateş şimdi düşse bile sonra tekrar yükselirdi ama bazen ben de çok Dr a götürüyorum diyorum kendime götürmesem daha mı iyiydi diye ama anneyiz işte korkuyoruz
Datirim cnm ask olsunn :)
Yok tavuk 5 yk kadar falandı
17 Ağustos salı
10.00
Fırında az yağla kızarmış 2 TB ekmek
Domates salatalık biber
1 dlm peynir

15 00
1 şeftali
7 fıstık

19.00
1 kepçe etli nohut
1 tabak salata
1 kase cacık

Şu 3bucuk litre bugün suyu abarttım içtikçe icesim geldi😂😂😂
Cok guzl menu afyt olsuncnm
17 Ağustos menüm

Kahvaltı:11.00
2yumurta kkpeynirle omlet
4zeytin
4 kıl biber
1dilim ekmek

Aksam:17.00
2 kabağı fırınladım
Avuç içi kadar haşlanmış et
1dilim ekmek
1kase yoğurt

Su:2,5 litre
Spor:22Spordk zumba class
26dk normal zumba
40 dk tempolu yürüyüş
312 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2902702
Menu ve spor harika cnm

Aksam nedn okadr az caninmi istemedi bana biraz yetersiz geldi gerisi guzl afyt olsun

Menu ve spor harika cnm
Evet canim midemin agrimasindan korktum biraz😍

İnan canım benim de hiç fikrim yok, insan çocuk için tereddüt ediyor halıyle, bu hastalık artık kimseye tamam böyle olmalıdır dedirtmiyor

Kız dagitsana bize ,😍😁

Güzel gibi canım, makarnanın miktarı az ama kremalı tavuk büyük tabak değildir insallah

Çok geçmiş olsun canım, enfeksiyon kaynaklı ise ateş şimdi düşse bile sonra tekrar yükselirdi ama bazen ben de çok Dr a götürüyorum diyorum kendime götürmesem daha mı iyiydi diye ama anneyiz işte korkuyoruz
Bi de Bu sefer 14 aydır gittiğimizden baska bi dr a gittik. Dilbagı var dedimben şok. Dogumundan beri Her ay gittiğimiz doktor hiç bundan bahsetmedi. Konusmasında sıkıntı yarayabılır dedi , nabıcam bılmıorum ya

Bi de Bu sefer 14 aydır gittiğimizden baska bi dr a gittik. Dilbagı var dedimben şok. Dogumundan beri Her ay gittiğimiz doktor hiç bundan bahsetmedi. Konusmasında sıkıntı yarayabılır dedi , nabıcam bılmıorum ya
Dil bağı öyle sıkıntılı birşey değil canim. Eğer küçükse hemen doktor odasında bile kesiyor. Benim ortanca kızda vardı . Çocuk cerrahi yapıyor tabi korkulacak birşey değil ins

Menum canlar
Kahvalti 09.30
1 yumurta
1 dilim ekmek
Salatalik
Zeytin 7 tane
1 dilim peynir

Ara turk kahvesi 11.00

Ogle 13.30
1 kase tavuk corbasi

Ara 17.00
1 tane seftali

Aksam 20.00
2 kasik bezelye yemegi

Su 1.5 lt

Spor yapamadim dun aksam aci biber yemistim safra kesem olmadigi icin bugun mideme vurdu hem bulanti hem de midemi agritti.
Geçmiş olsun canım

Kuzlar selam nasılsınız , pztsi bi de cocuk dr una gidelım dedik ates biraz dusmeye başlamıstı ama nolur nolmaz diye. O da kovite kadar birsürü test tahlil tetkık istedi , iki gundur hastde surunuyoz, damar yolu zor buluolar çok aglıuo :KK43: idrar yoku wnfeksıyonu gecırıyomus , ay bunca seyı gorunce de gitmesemıydım dr a kendıkemdıne gecermıydı dıyorum.. cok korkuyo hemsirelerden artık.. 3 tane iğnemiz var sonra antıbıyotik. Neden olur bu ya okdr da dıkkat edıyorum bez hijyeni galıba sebep demi , var mı tecrube eden
Geçmiş olsun canım.
60 dakika tempolu yürüyüş 180 p @Goklerce 🥰🥰😘
Zumba glas zoruma gitti çıktım yürüdüm bende
Zumba class basta zor geliyor.pes etmeseydin keşke canım💕
U UcanSupurge adimlara beni etiketlesin herkes olur mu?
Selam kizlar ,bugün fındık topladik baya yoruldum ,dün ki menümü unuttum yazmayı ama kötü bir menü değildi net hatırlamıyorum şuan
17.08.2021
09.00
1 sk patates kavurmasi, 🍅 salatalık,1 dilim peynir, 1 çatal helva

2kucuk armut, salatalık,1 olmamış elma (findiklikta yedim saatini bilmiyorum )

19.00
1kepce etli nohut, 3 sk taze fasulye

Şu: 1.5 lt
Afiyet olsun canım suyun az😍

Kız dagitsana bize ,😍😁

💕💕💕💕
17 Ağustos salı
10.00
Domates salatalık biber
1 dlm peynir

15 00
1 şeftali
7 fıstık

19.00
1 kepçe etli nohut
1 tabak salata
1 kase cacık

Afiyet olsun canım güzel menü💕
Menum:

10:00 Kahve

11:30 dunden kalan kremalı tavuk sote den 5yk, 2yk makarna

15:00 1bardak sut tarcınlı, 2hurma

17:45 3 köfte, 1 kabak, 1 kapya biber (fırında), 1 kase cacık

4.000 Adım
2.5lt Su
Afiyet olsun canım💕

Menu ve spor harika cnm
😍
Bir dra daha göster canım olmayabilir.Varsa da panik yapma çözümü kolay.

17 Ağustos menüm

4zeytin
4 kıl biber
1dilim ekmek

2 kabağı fırınladım
1dilim ekmek
1kase yoğurt

26dk normal zumba
40 dk tempolu yürüyüş
312 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2902702
Ooo Spor şahane🤩🤩🤩
Afiyet olsun canim
Menum:

4.000 Adım
2.5lt Su
Güzel canim tavuğu gündüz yemen iyi olmuş afiyet olsun
Kızlarrr yarin komsularla bahcede kahvalti yapalm dediik ama ben tabiki cavdar ekmegimle saglikli diyetime uygun yiyicemm. Aksamada esim yok cok hafif tutarsam tamamdir. Persembe icinde detox suyunu dusunuyorm
Güzel vakit gecirmeler canim afiyet olsun.

17 Ağustos salı
10.00
Domates salatalık biber
1 dlm peynir

15 00
1 şeftali
7 fıstık

19.00
1 kepçe etli nohut
1 tabak salata
1 kase cacık

Şifa olsun su iyidir 👍🏻
17 Ağustos menüm

4zeytin
4 kıl biber
1dilim ekmek

2 kabağı fırınladım
1dilim ekmek
1kase yoğurt

26dk normal zumba
40 dk tempolu yürüyüş
312 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2902702
Maşallah maşallah vitesi taktın gidiyorsun yine 👏🏻👏🏻
Menum:

4.000 Adım
2.5lt Su
Afiyet olsun canım
Kızlarrr yarin komsularla bahcede kahvalti yapalm dediik ama ben tabiki cavdar ekmegimle saglikli diyetime uygun yiyicemm. Aksamada esim yok cok hafif tutarsam tamamdir. Persembe icinde detox suyunu dusunuyorm
Aman dikkat kuzum mayın tarlası gibi oluyor bu tip kahvaltılar
Çok basit bir işlem ama şimdiye kadar nasıl fark edilmemiş çocuk bu yüzden emmekte zorlanıyordu demek
U UcanSupurge U UcanSupurge adimlara beni etiketlesin herkes olur mu?
Olur tabi canım 😍 cuma gününden başlansın o gün etiket yapayım kızlara

Ayy resmen iskenceee, dayan canimm bu kilolari oyle kolay vermedinn:)

Aglamasini goze almiycaksan baska care yok bence uyutma konusunda illaki cocuklar biaey istiyorlar yani ya pispisliycan ya meme ya sallama. Ha dersn kendi uyuyana kadr aglasn birakcm oyle oyle alisiyor ki genelde almanlar hep oyle yapar ama ben kiyamiyorm hic bide bazi cocuklar uykuyu seviyor daha kolay daliyor ki onlar bile dis zamani veyatta hastalikta duzen tepetaklak oluyor.
Ablam 8 yasinda kizi var 2 ci oglu smdi 6 aylim kizini salladi fln oda hep hasta olrdu saatlerce sallanmak isterdi, simdiki icin buyuk konustu asla sallamiycam ne olursa olsn dedi ama uyumuyor diyor saatlerce aglyr mecbur kaldm ve smdi de kolayina gelyr alisti vs salliyor yani anlicagin. Yapabilene gercekten imreniyorum insallah sen yaparsin cnm

Anladim cnm bu defa basarirsn insallah cnm listede olmasanda bizimle burda motive olucagina inaniyorum
İnşallah canım
Ya ben öyleyim bi kaçamak yaptım mi aman bugün gitti nasılsa şundan da yiyeyim moduna giriyorum kaçamak işi bana hiç yaramıyor

Afiyet şifa olsun canımm ne güzel yürümüşsün yine 👏🏻

Krema olmasa ne iyi olurmuş ama dengelemiştir inşallah

Aynen ne güzel Leslie yapardın sen

Gel elbette canım menü, tartı, spor bildirimlerini düzenli paylaş motive ol motive et ne güzel olur demek Kıbrıs’a gittiniz ha ? İnşallah kolayca alışırsın oralara

Elbette öyle canım ama çocuk ık dese kayınvalidem salladı portatif beşiği yanına alıp sürekli istiyordu benimki sadece uyumak için olsa dert değildi belki de

44 al 44 içine sığmak için daha motive olursun hatta 42 mi olsa

Niye olmasın canım mesela günlük yapacağın videoları buraya atıp kızları etiketlesen şu saatte yapıyoruz şeklinde paylaşsan ya da bugün şu kadar adım atacağız , bugün şu kadar ip atlanacak şeklinde paylaşsan çok sevinirim
Alıştım gibi canım daha 2 3 hafta oldu geleli alışırım inşallah hiç bir yer Türkiye gibi değil ilk geldiğimde çok tiksindim de zamanla alıştım

cumaya bildirim ile başlarım bu aralar yoğunum bir de aşure haftası burda da yapmayı düşünüyorum bugün ☺️ ama elimden geldiğince girip arakadaşlarımı da motive ederim zaten şu aralar eski resimlerime bakıp kendimi motive etme aşamasındayım 😂

İnşallah canım

Alıştım gibi canım daha 2 3 hafta oldu geleli alışırım inşallah hiç bir yer Türkiye gibi değil ilk geldiğimde çok tiksindim de zamanla alıştım

cumaya bildirim ile başlarım bu aralar yoğunum bir de aşure haftası burda da yapmayı düşünüyorum bugün ☺️ ama elimden geldiğince girip arakadaşlarımı da motive ederim zaten şu aralar eski resimlerime bakıp kendimi motive etme aşamasındayım 😂
Ay ben bakamıyorum eski fotoğraflarıma 😕 yine dönebilir miyim o hallerime

Back
X