• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

YaKaMoZz-z YaKaMoZz-z şu başlıklara yazacaktın canım unutma yoğunsun biliyorum

Ay ben bakamıyorum eski fotoğraflarıma 😕 yine dönebilir miyim o hallerime
Dönersin bence herkesi fırçaladın sana da güzel bir fırça atarlar başka türlü olmuyor yoksa 😂😂 bu arada hamileydin ben unuttum nasıl gidiyor doğdu mu var mı daha

Bugün cok zorlandım.Canım hic spor yapmak istemedi .şükür nefsime yenik düşmedim
IMG_20210818_151709.webp

25+15 dk kardio tamamdir :nazar: sizde durumlar nasıl?

Dönersin bence herkesi fırçaladın sana da güzel bir fırça atarlar başka türlü olmuyor yoksa 😂😂 bu arada hamileydin ben unuttum nasıl gidiyor doğdu mu var mı daha
Doğum sonrası sizden bolca fırça bekliyorum

33 haftalık oldu canım az kaldı şükür

A
Şifa olsun su iyidir 👍🏻

Maşallah maşallah vitesi taktın gidiyorsun yine 👏🏻👏🏻

Afiyet olsun canım

Aman dikkat kuzum mayın tarlası gibi oluyor bu tip kahvaltılar

Çok basit bir işlem ama şimdiye kadar nasıl fark edilmemiş çocuk bu yüzden emmekte zorlanıyordu demek

Olur tabi canım 😍 cuma gününden başlansın o gün etiket yapayım kızlara
Canım hıc bılmıorum ki ya , sigortamız da vardı keske baska dr lara da gosterseydık, amelıyat olmayı gerektorcek kadar buyuk mu kucukmu bılmıorum bıkac dr a gıtmem lazım , yada konusmasında sıkıntı olursa mı yaptırsam ,arastırayım biraz

Ay cok heycanlııı😍😍kime benzoyo artık bellidir heralde
Bence bu defa babaya benziyordur kızım çünkü benim kopyam
A

Canım hıc bılmıorum ki ya , sigortamız da vardı keske baska dr lara da gosterseydık, amelıyat olmayı gerektorcek kadar buyuk mu kucukmu bılmıorum bıkac dr a gıtmem lazım , yada konusmasında sıkıntı olursa mı yaptırsam ,arastırayım biraz
Kız ameliyat değil bildiğim kadarıyla doktor neşter ile hemen odasında kesiyor diye biliyorum

Ay ben bakamıyorum eski fotoğraflarıma 😕 yine dönebilir miyim o hallerime
doğumla çoğu gidecek zaten onların sen hiç üzülme. Sonrasında da burdan uzaklasmadinmi hemencecik gidecek kalanlar.
Daha da olmadi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Bugün cok zorlandım.Canım hic spor yapmak istemedi .şükür nefsime yenik düşmedimEki Görüntüle 2903005
Tebrik ediyorum seni ayakta alkışlıyorum.
Ben bugün bodrumu temizledim . Dolap düzenledim biraz çocukların gitmedikleri iyi durumd olan kıyafetlerini seçtim mahalleye kıyafet dolabı koymuşlar ona attım. Kötü olanlari çöpe. Sonra evleri supurdum derken akşam oldu spor yok. Ama yatmadan yapmaya çalışacağım 💪

Menum:

10:00 Kahve

12:30 2 dilim cavdar ekmegi, domates salatalik, 2 yk kașarlı menemen, 1kk peynir, 3 zeytin, 2 dilim karpuz, yarim pogaca (oglandan kaldı), 2 biber, 1yk domates sos (boyle yazinca cok gibi oldu ama degildi sanki ya)

17:30 sütlü kahve, 2 hurma, 2 ceviz

18:30 2 kare bitter (bi tatli krizi geldi yemek yemeyince sekerimmi dustu bilmem)

Spora vakit bulamiyorm oglan cok dengesiz bugunde bebek arbasinda uyudu 45dk sadece.

4.000 Adım
2.5lt Su

Menum:

12:30 2 dilim cavdar ekmegi, domates salatalik, 2 yk kașarlı menemen, 1kk peynir, 3 zeytin, 2 dilim karpuz, yarim pogaca (oglandan kaldı), 2 biber, 1yk domates sos (boyle yazinca cok gibi oldu ama degildi sanki ya)

18:30 2 kare bitter (bi tatli krizi geldi yemek yemeyince sekerimmi dustu bilmem)

Spora vakit bulamiyorm oglan cok dengesiz bugunde bebek arbasinda uyudu 45dk sadece.

4.000 Adım
2.5lt Su
Tek ogunle günü kapatmışsin canim akşam sebze falan yeseydin keşke. Sabah poğaça dışında güzel bence afiyet olsun

doğumla çoğu gidecek zaten onların sen hiç üzülme. Sonrasında da burdan uzaklasmadinmi hemencecik gidecek kalanlar.
Daha da olmadi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Bi zopa da kendime atayım değil mi ?
Menum:

4.000 Adım
2.5lt Su
Sabah az az çok çeşit akşam öğününü pas geçerek fazlasıyla dengelemişsindir diye düşünüyorum

Yoruldum bugün pazara gittim gitmez olaydım kışlık hazırlıklara başladım yoruldum fasülye pahalıydı mevsime göre 2 buçuk kilo aldım onları pişirip kavanoza koydum 2 buçuk kilo kapyadan yağlı turşu yaptım bi dünya da domates aldım Menemenlik için 🤦‍♀️ Sürekli başıma iş çıkarıyorum sanki ya 🙈

Yoruldum bugün pazara gittim gitmez olaydım kışlık hazırlıklara başladım yoruldum fasülye pahalıydı mevsime göre 2 buçuk kilo aldım onları pişirip kavanoza koydum 2 buçuk kilo kapyadan yağlı turşu yaptım bi dünya da domates aldım Menemenlik için 🤦‍♀️ Sürekli başıma iş çıkarıyorum sanki ya 🙈
Kolay gelsin canim.
Domatesi çok almasaymissin iyiymis . Ama benimde elim hiç aza varmaz alırken.
Az az her hafta alıp menemnleigi öyle yapsak yorulmayacagiz aslında.

Evet canim midemin agrimasindan korktum biraz😍
Anladim canim gecmis olsun daha iyi misin
Bi de Bu sefer 14 aydır gittiğimizden baska bi dr a gittik. Dilbagı var dedimben şok. Dogumundan beri Her ay gittiğimiz doktor hiç bundan bahsetmedi. Konusmasında sıkıntı yarayabılır dedi , nabıcam bılmıorum ya
Dilbagi neymis ilkdefa duydum insallah kizlarinda dedigi gbi cabuk hallolcak biseydir
Ooo Spor şahane🤩🤩🤩
Afiyet olsun canim

Güzel canim tavuğu gündüz yemen iyi olmuş afiyet olsun

Güzel vakit gecirmeler canim afiyet olsun.
Sagol cnm
Şifa olsun su iyidir 👍🏻

Maşallah maşallah vitesi taktın gidiyorsun yine 👏🏻👏🏻

Afiyet olsun canım

Aman dikkat kuzum mayın tarlası gibi oluyor bu tip kahvaltılar

Çok basit bir işlem ama şimdiye kadar nasıl fark edilmemiş çocuk bu yüzden emmekte zorlanıyordu demek

Olur tabi canım 😍 cuma gününden başlansın o gün etiket yapayım kızlara
Aynen oyleydi domates soslu kizartma, patates, pisi vardi el surmedim sukur ama icim gitmedi degil :)
Bugün cok zorlandım.Canım hic spor yapmak istemedi .şükür nefsime yenik düşmedimEki Görüntüle 2903005
Masallah ya sana imreniyorumm:nazar: :KK9: :spor:
Tek ogunle günü kapatmışsin canim akşam sebze falan yeseydin keşke. Sabah poğaça dışında güzel bence afiyet olsun
Sagolasin cnm aynen yesem olrdu belki esim yoktu bisi hazirlamayad usendm kahvalti da gec olmustu dengeliyim dedm
Bi zopa da kendime atayım değil mi ?

Sabah az az çok çeşit akşam öğününü pas geçerek fazlasıyla dengelemişsindir diye düşünüyorum
Insallah cnm bende oyle umuyorum
Masallah hamile halinle yapiyorsun bende tık yok daha ama yavastan basliycam domates konserve oz3llikle kisin cok kurtarici oluyor yapcm insallah

Kızlar esim az once isten geliyordu sokakta ev kedisi gormus urkmus baska bi kedi saldirmis vs almis eve getirmis suan mutfaga koydk az kum aldi geldi disardan, belli ki ev kedisi oraya burya isemez diye umuyorum. Annemlerm evinde 2 kedimiz var cokta severm ama bi anda gelince garip oldm. Yarin bi sorusturcak esim sahibi de ariyodur bence cok guzel sevimli bir kedi sanki cins hatta yani esimn arkadasi demis pahali birsey benziyor

Back
X