- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #448.581
Kac ciktn tartildnmi cnmBugün tartılırım bakalım kaç cikicam
Sabah kahveyle 3 kare cikolata kahvalti niyetine 2 gundur sakladigm asureyi yedm gerisi de geldi malesefAbıooo ne yidin? Ya da neler ?
Gitmedik canım kusmamız durdu şükür
Allah razı olsun canım cümlemiz inşallah
Biraz kalabalık gelse de cuma olduğu için züpürge susar
Biliyorum canım zaten seabahar kaptana açıklamamda da öyle yazdım görmüşsündür fakat ceza almaktan kurtulamadık tabi hayırlı uğurlu olsun canım iyi eğlenceler
Aslında bi yandan iyi mezun olunca da sadece cumalar abartsan uzun süre korursun da olmuyor değil mi ? Bugüne oldukça dikkat et pazartesi artı gelmesin canımKac ciktn tartildnmi cnm
Sabah kahveyle 3 kare cikolata kahvalti niyetine 2 gundur sakladigm asureyi yedm gerisi de geldi malesefaksamina bikacbisi daha yemis olabillirm. Cuma diye abartmamayi nezaman ogrenicem acaba
Ay ben de bugün toparlandım kalan domatesleri çürümeden halledeyim dedimKizlar selamlar, bu hafta aktif olamadım buralarda, köyden geldim kışlık sebzelerle uğraşıyorum
Afiyet olsun canim20.08.21
9.00
1 küçük(el kadar) lavaş
1 domates
2 KK yağsız tavada kızarmış hellim peynir
3 küçük dilim kızarmış patates
12.00
filtre kahve
2 kuru incir
2 gün kurusu
2 ceviz
19.30
2 tavuk incik fırınlamış
2 yk bulgur pilavı
3 elma dilim patates fırınlanmış
Salata
1 bardak ayran
su 3 L
Spor yok
Kolay gelsin canimKizlar selamlar, bu hafta aktif olamadım buralarda, köyden geldim kışlık sebzelerle uğraşıyorum
Kolay gelsin canim iyiyim diye yüklenme kendine dikkat et . Kolay gelsin canimAy ben de bugün toparlandım kalan domatesleri çürümeden halledeyim dedim
Bitti domates işi daha da yeter dolapta bi 4-5 kilo kaldı onu da yeriz ne yapayımKolay gelsin canim iyiyim diye yüklenme kendine dikkat et . Kolay gelsin canim
Cuma’ya göre gayet iyi bence aşure kaçamağını mükemmel dengelemişsin20 agustos cuma
13.00
5 YK aşure ( iş yapacağım diye bu saate kaldı başka canim birşey istemedi)
18.30
2 TB ekmek
1 dlm peynir
Domates salatalık biber
3 zeytin
Şu 3 litre
Kolay gelsin canımKizlar kv geldi bugün akşama eltimgilde yemeğe gelecekler . Kaç gün kalır bilemiyorum çok şık gelemeyebilirim haberiniz olsun
Tebrik ederim canımKilo bildirimim:
Gecen hafta: 75.1
Bugun: 74.2
Fark - 900gr
Yuzde: 1.189 (sanrm yanls hesapladm kontrol edermisin nasl hesaplaniyordu unuttm galiba)
Eki Görüntüle 2903880
Tebrik ederim
Tebrik ederim canım
Bence d ortalamamiz baya güzemis ,inşallah haftaya daha güzel olur ,Aslında ortalamamız bu hafta gayet güzeldi diğer takımların maşallahı var 4. olmuşuz
Yaa canım yorma kendini, kalan da kalsın bırakAy ben de bugün toparlandım kalan domatesleri çürümeden halledeyim dedim
Sağ ol canımAfiyet olsun canim
Kolay gelsin canim
Gözün aydın canımKizlar kv geldi bugün akşama eltimgilde yemeğe gelecekler . Kaç gün kalır bilemiyorum çok şık gelemeyebilirim haberiniz olsun
Bitti şükür dolapta biraz kaldı onları kendi haline bıraktım uzunca bi süre domates görmek istemiyorumYaa canım yorma kendini, kalan da kalsın bırak
DelüAllah razi olsun canim.
Eşimin gözü aydın
Kolay gelsin bacım. Sen temizle paşam batırsinSlm kızlar
Nasılsınız ben kaplumbağa hızında temizliğe başladım yatak odası çocuk odası bitti bugün salonu düzenledim süpürdüm fazlalıkları attım pazartesi de orayı temizlerim insAllah asıl olay oturma odası ve mutfakta zaten
Sütlaç varken pirinç pilavı olmamisGelelim bugunki menume
12.30 (pazar dönüşü)
1 top dondurma
19.00
1 karnı yarık orta boy patlıcan
2 ksk pirinç pilavi
Salata
1 kepçe mercimek çorba
1guvec fırında sütlaç
Şu 2 buçuk falandır heralde
Sağol canım aynen öyle maalesefKolay gelsin bacım. Sen temizle paşam batırsin
Mutfak dimeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?