- Konu Sahibi Handandandan
- #448.881
Aaa bir uyanık daha, peki sen niye uyumadın :)U UcanSupurge sen niye uyumadın bu saatte yat uyku depola ne kaldı surda uykusuz gecelere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bir uyanık daha, peki sen niye uyumadın :)U UcanSupurge sen niye uyumadın bu saatte yat uyku depola ne kaldı surda uykusuz gecelere
Sen fitvemutlu anneyle gorusmusmuydun yakında , sizde biişi yok inş demi ?U UcanSupurge sen niye uyumadın bu saatte yat uyku depola ne kaldı surda uykusuz gecelere
Yok canım bayadir gorusmemistik. Bizde bişey yokSen fitvemutlu anneyle gorusmusmuydun yakında , sizde biişi yok inş demi ?![]()
Yatakta döndüm durdum uyuyamadım bir türlü nedense. 3 e geliyordu uyuduğum en sonAaa bir uyanık daha, peki sen niye uyumadın :)
Saol cnm aşı olsam da gelecekti bu hastalık olmasam da bilmiyorum ya bklm 18 gün cnm 14 gün sonra istersem test yaptirabilirmiism negatif çıkarsa ona göre bitebilirmisCanım aşı olun biranönce çok geçmiş olsun .mutasyonlu virüs oldugunda kac gunmus karantına
Eli ayağı durmuyor malesef benim oğlanın ya emerken yüzümü dönüyorum nefesimi vermiyorum emerken hiç sarılmıyorum öpüyorum ikisini de insAllah olmaz biseySen yine de bebişi maskeli emzir, çok opme süre bıtunceye kadar
Ay kaç kere kalkıyorum gecede hem tuvalete hem uyuştuğumdan dönmek için neyse doğumdan sonra da böyle sık kalkacağım zaten antrenman olmuş oluyorSık sık tuvalet ziyaretleri basladimi ay uyku bolundukcede zor oluyor dur.Neyse kalmadı kaçıncı haftadaydin şimdi canim
Ay canım ya inşallah çabucak sağlıcakla atlatırsınızSağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzden
Sağol canım Allah razı olsun
Çok saol canım
Yok canım şükür benim dışımda evde şu anlık etkilenen yok
Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşı
Sağol canım insAllah
Nasipse kaldı 38 canım bitiyor şükürAy benı de uyku tutmadı, sen uyudun muşafak kaç nasipse süpürgem
Oy maşallah kalmamış canim.Ay kaç kere kalkıyorum gecede hem tuvalete hem uyuştuğumdan dönmek için neyse doğumdan sonra da böyle sık kalkacağım zaten antrenman olmuş oluyor
Ay canım ya inşallah çabucak sağlıcakla atlatırsınız
Nasipse kaldı 38 canım bitiyor şükür
Eki Görüntüle 2907549
En ihtiyacım olan duaOy maşallah kalmamış canim.
Evet antreman oluyor bu gece uyanmalari haklısın. Neyse ins uslu akıllı uykuyu seven bir bebek olur inss sağlıcakla gelsin
Yapabilecek olsam hiç razı olurmuyum takımın kapanmasına.Ah keşke.Büyük sorumluluk.Elbette öğrenilir zor bir şey değil kurallar belli zaten yüzde hesaplanıp ortalama alma geri kalan öyle bir durum olursa ben yardımcı olurum yine daha önce ise köye vs gitme, doğum sürecinde ben olmasam da takım kendini idare edebilsin diye biraz biraz @Breeze96Fit mutlu anne ve E ela_2019 a anlatmıştım kuralları nasıl liste yaptığımı paylaşımda paylaştığımı
Aynen elimden geldiğince liste yapmaya çalışırım canim. Senin az kaldi zaten. Hayirlisi ile doğur insallah. Ama iki çocukla buraya ugramaya zaman bulamazsin. Biraz büyümeleri lazim. Ben şu an fena durumdayim. Kilo da aldim. Cuma günlerini bile unutur oldum. Eskiden cumayi sabirsizlikla beklerdim. Şimdi unutuyorum. Annemlerden geldikten sonra ev feci şekilde batmıştı. Halbu ki temizlik yapip gitmistim ama eşim evde ve bütün camlar kapılar 7 24 açık oldugu için resmen batmış. Aldığım kilolari vermeye çalışıyorum ama spora zamanim yok. Ustten ders aldığım için ve sinavlar yüz yüze olacağı için oda cok zorlayacak beni. Bilmiyorum ya hiç bir şeye yetişemiyorum. Ben mi plansizim herkes mi böyle bana hiç zaman kalmiyor ya. Bu sayede icimi de dökmüş oldum baya dolmuşumElbette öğrenilir zor bir şey değil kurallar belli zaten yüzde hesaplanıp ortalama alma geri kalan öyle bir durum olursa ben yardımcı olurum yine daha önce ise köye vs gitme, doğum sürecinde ben olmasam da takım kendini idare edebilsin diye biraz biraz @Breeze96Fit mutlu anne ve E ela_2019 a anlatmıştım kuralları nasıl liste yaptığımı paylaşımda paylaştığımı
2.cocuklar uslu olur diyorlar ama bilemedim. Yada biz daha rahat olduğumuz için bize öyle geliyor alışmış oluyoruzEn ihtiyacım olan duakızım beni mahvetmişti resmen
Yaa gercekten5. Olmuşuz kizlarrr.
Heyecenla sonucu bekler 2. Geldikmi üzülürdük hey gidi günler heyyy![]()
Anladim cnm cok gecmis olsn tekrardanSağol canım muhtemelen eşim getirdi çalıştığı kişilerde saklayanlar falan varmış zaten maske mesafe olayını bitirdi çoğunluk hala dikkat etsekte buldu işte o baya baya hafif atlattı sanırım normal gribim diye düşündü gahleye almamıştı bende etkisi daha çok oldu hızlı yayılan mutasyonlu virüsmus sanırım izolasyon süremiz de uzun o yüzden
Sağol canım Allah razı olsun
Çok saol canım
Yok canım şükür benim dışımda evde şu anlık etkilenen yok
Sağol canım iyiyim şükür canım çok ağır geçirmiyorum Allah tan en belirgin sıkıntılı ağrım sırt ve baş ağrım ilk gün feci kas artık vardı kemiklerim ağrıyordu ateşim oldu artık bu kaç şikayetim kaldı çocuklarda şimdilik yok şükür olmaz da insAllah olmamıştık canım aşı
Sağol canım insAllah
Yaaa tek sen degilsn ben tek cocuk olmasina ve sinav tarzı bi sttesssim olmamasina ragmen ev isi yemek yetisemiyorm bazn yetersiz hissediyorm kendmi. Allah sana kolaylik versn.Aynen elimden geldiğince liste yapmaya çalışırım canim. Senin az kaldi zaten. Hayirlisi ile doğur insallah. Ama iki çocukla buraya ugramaya zaman bulamazsin. Biraz büyümeleri lazim. Ben şu an fena durumdayim. Kilo da aldim. Cuma günlerini bile unutur oldum. Eskiden cumayi sabirsizlikla beklerdim. Şimdi unutuyorum. Annemlerden geldikten sonra ev feci şekilde batmıştı. Halbu ki temizlik yapip gitmistim ama eşim evde ve bütün camlar kapılar 7 24 açık oldugu için resmen batmış. Aldığım kilolari vermeye çalışıyorum ama spora zamanim yok. Ustten ders aldığım için ve sinavlar yüz yüze olacağı için oda cok zorlayacak beni. Bilmiyorum ya hiç bir şeye yetişemiyorum. Ben mi plansizim herkes mi böyle bana hiç zaman kalmiyor ya. Bu sayede icimi de dökmüş oldum baya dolmuşum
Ay canım ya inşallah çabucak sağlıcakla atlatırsınız
Sağolun kızlar insAllahAnladim cnm cok gecmis olsn tekrardan
Allah kolaylık versin eloş iki çocuk ev sorumluluğu okul ki senin gelen gidenin de çok maşallah iyi baş ediyorsun hatta özlemişiz seniAynen elimden geldiğince liste yapmaya çalışırım canim. Senin az kaldi zaten. Hayirlisi ile doğur insallah. Ama iki çocukla buraya ugramaya zaman bulamazsin. Biraz büyümeleri lazim. Ben şu an fena durumdayim. Kilo da aldim. Cuma günlerini bile unutur oldum. Eskiden cumayi sabirsizlikla beklerdim. Şimdi unutuyorum. Annemlerden geldikten sonra ev feci şekilde batmıştı. Halbu ki temizlik yapip gitmistim ama eşim evde ve bütün camlar kapılar 7 24 açık oldugu için resmen batmış. Aldığım kilolari vermeye çalışıyorum ama spora zamanim yok. Ustten ders aldığım için ve sinavlar yüz yüze olacağı için oda cok zorlayacak beni. Bilmiyorum ya hiç bir şeye yetişemiyorum. Ben mi plansizim herkes mi böyle bana hiç zaman kalmiyor ya. Bu sayede icimi de dökmüş oldum baya dolmuşum
Ya çoğunluktan bunu duydum yeni İkinciye doğum yapan yengem de öyle dedi ilkinde karnımı doyuracak vaktim yoktu şimdi iki çocukla konserve yaptım dedi2.cocuklar uslu olur diyorlar ama bilemedim. Yada biz daha rahat olduğumuz için bize öyle geliyor alışmış oluyoruz
Canım sorun liste değil sorun motivasyon 4 hafta kadar bi şekilde liste hazırlardım ama bakıyorum motivasyon sağlayamıyoruz inşallah Niran dönünce yeniden açılacak takım seabahar kaptanın da görüşü o yöndeKızlar ne diycem takım kapanmasin kendimiz motivasyon saglariz der destek verirseniz U UcanSupurge de bana yardimci olursa liste isini ogrenmeye calisayim, 1-2 haftaya kaparm herhalde, kendi yagimizda kavrulalim. Bi zamanlar yaptigmiz gibi herkez 1 liste tutar spor, takim kronolojisi vs yani herkez uzerine duseni yaparm diyorsa bende liste olayina bakym. Cocuk olmasa gozum kapali atlarm ama yinede kendi motivasyonum icinde baska takim yerine burda kalalım istiyorum. Tabi zehra gibi sizi motive edemiyebillirm onuda soyliyeyim baștan ama elimden geleni yaparm. Ne diyorsunuz?
Tamam cnm haklısın ben bir umut kapanmasn dedm ama motivasyon olmayinca olmuyor zatenAllah kolaylık versin eloş iki çocuk ev sorumluluğu okul ki senin gelen gidenin de çok maşallah iyi baş ediyorsun hatta özlemişiz seni
Ya çoğunluktan bunu duydum yeni İkinciye doğum yapan yengem de öyle dedi ilkinde karnımı doyuracak vaktim yoktu şimdi iki çocukla konserve yaptım dedi
Canım sorun liste değil sorun motivasyon 4 hafta kadar bi şekilde liste hazırlardım ama bakıyorum motivasyon sağlayamıyoruz inşallah Niran dönünce yeniden açılacak takım seabahar kaptanın da görüşü o yönde