• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin eloş iki çocuk ev sorumluluğu okul ki senin gelen gidenin de çok maşallah iyi baş ediyorsun hatta özlemişiz seni

Ya çoğunluktan bunu duydum yeni İkinciye doğum yapan yengem de öyle dedi ilkinde karnımı doyuracak vaktim yoktu şimdi iki çocukla konserve yaptım dedi

Canım sorun liste değil sorun motivasyon 4 hafta kadar bi şekilde liste hazırlardım ama bakıyorum motivasyon sağlayamıyoruz inşallah Niran dönünce yeniden açılacak takım seabahar kaptanın da görüşü o yönde
Ayy kapanıyormu yaa. Üzüldüm bi burukluk oldu sanki 😞😞 bende özledim bugün yarin bugün yarin diye diye gelemedim bi türlü kilo.aldi başını gitti. Valla iki cocuk yaş farkı az ise zorluyor

Hayırlısı olsun diyecek pek birşey yok sabirim.
Niran herşeyi yoluna koyup gelirse takımımız açılınca döneriz yine . Kizlar bugün yarın pek yazamayabilirim.

Olurda fırsat bulup yazamadan takım kapanırsa hepiniz haklarinizi helal edin zaten görüşürüz yine
Canim 5takıma gelmiycekmisin listedesin bence mezun olmadan birakma ben gectim. Niran gelince yine burda toplaniriz insallah.
Ayy kapanıyormu yaa. Üzüldüm bi burukluk oldu sanki 😞😞 bende özledim bugün yarin bugün yarin diye diye gelemedim bi türlü kilo.aldi başını gitti. Valla iki cocuk yaş farkı az ise zorluyor
Ah o kilo ya neden alması bukadar kolay

Aynen elimden geldiğince liste yapmaya çalışırım canim. Senin az kaldi zaten. Hayirlisi ile doğur insallah. Ama iki çocukla buraya ugramaya zaman bulamazsin. Biraz büyümeleri lazim. Ben şu an fena durumdayim. Kilo da aldim. Cuma günlerini bile unutur oldum. Eskiden cumayi sabirsizlikla beklerdim. Şimdi unutuyorum. Annemlerden geldikten sonra ev feci şekilde batmıştı. Halbu ki temizlik yapip gitmistim ama eşim evde ve bütün camlar kapılar 7 24 açık oldugu için resmen batmış. Aldığım kilolari vermeye çalışıyorum ama spora zamanim yok. Ustten ders aldığım için ve sinavlar yüz yüze olacağı için oda cok zorlayacak beni. Bilmiyorum ya hiç bir şeye yetişemiyorum. Ben mi plansizim herkes mi böyle bana hiç zaman kalmiyor ya. Bu sayede icimi de dökmüş oldum baya dolmuşum
Herşeye yetişmeye çalışırken hicbirseye yetisemiyor insan. İns işlerin hallolur gelirsin canim en kısa zamanda
Canim 5takıma gelmiycekmisin listedesin bence mezun olmadan birakma ben gectim. Niran gelince yine burda toplaniriz insallah.

Ah o kilo ya neden alması bukadar kolay
Gelicem canim sabahtan beri yol için birşeyler hazırladım. 5.takima yazmaya fırsatım olmadı
Ben bizimle gelmeyen arkadaşlara yazmıştım.
İns Niran gelsin toplaniriz

Selam kizlar , dün geceden beri benim kızın ateşi ve bulantısı vardı gelemedim ama neler olmuş böyle takimimjz kapanmış :( ya hepinizin yeri ayrı özellikle U UcanSupurge sen başkasın emeklerin çok fazla, inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına güzelce buyutursun ikisini de ❤️😍 5. Takım kabul etmiş beni de ,takimimiz açılırsa tekrar gelelim buraya ❤️

Anladm cnm iyi koruyorsun gene 2 kg bisi degl ben 13 kg aldim 7 ay civarinda :/
Evet canım yaklaşık 3 ay oldu mezun olalı ama ben biraz daha vermek istiyorum inşallah olur
Ay kaç kere kalkıyorum gecede hem tuvalete hem uyuştuğumdan dönmek için neyse doğumdan sonra da böyle sık kalkacağım zaten antrenman olmuş oluyor 🤣

Ay canım ya inşallah çabucak sağlıcakla atlatırsınız

Nasipse kaldı 38 canım bitiyor şükür
Eki Görüntüle 2907549
Canım tane kadar az kaldı ❤️😍😍çok heyecanlı
Aynen elimden geldiğince liste yapmaya çalışırım canim. Senin az kaldi zaten. Hayirlisi ile doğur insallah. Ama iki çocukla buraya ugramaya zaman bulamazsin. Biraz büyümeleri lazim. Ben şu an fena durumdayim. Kilo da aldim. Cuma günlerini bile unutur oldum. Eskiden cumayi sabirsizlikla beklerdim. Şimdi unutuyorum. Annemlerden geldikten sonra ev feci şekilde batmıştı. Halbu ki temizlik yapip gitmistim ama eşim evde ve bütün camlar kapılar 7 24 açık oldugu için resmen batmış. Aldığım kilolari vermeye çalışıyorum ama spora zamanim yok. Ustten ders aldığım için ve sinavlar yüz yüze olacağı için oda cok zorlayacak beni. Bilmiyorum ya hiç bir şeye yetişemiyorum. Ben mi plansizim herkes mi böyle bana hiç zaman kalmiyor ya. Bu sayede icimi de dökmüş oldum baya dolmuşum
Yıpratma kendini canım hiç birimiz yetişemiyoruz inan , ozledik seni de nerelerdeydin

Selam kizlar , dün geceden beri benim kızın ateşi ve bulantısı vardı gelemedim ama neler olmuş böyle takimimjz kapanmış :KK43: ya hepinizin yeri ayrı özellikle U UcanSupurge sen başkasın emeklerin çok fazla, inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına güzelce buyutursun ikisini de ❤️😍 5. Takım kabul etmiş beni de ,takimimiz açılırsa tekrar gelelim buraya ❤️
Geçmiş olsun canım.
Şu ara herkeste var bu rahatsızlık. Acaba yeni bir virüsmu çıkıyor ortaya çözemiyorum ya 2 gün iyi olan 3. Gün hasta

Saol cnm aşı olsam da gelecekti bu hastalık olmasam da bilmiyorum ya bklm 18 gün cnm 14 gün sonra istersem test yaptirabilirmiism negatif çıkarsa ona göre bitebilirmis

Eli ayağı durmuyor malesef benim oğlanın ya emerken yüzümü dönüyorum nefesimi vermiyorum emerken hiç sarılmıyorum öpüyorum ikisini de insAllah olmaz bisey
Off baya cokmuş karantına suresi😱 evet aşılı da hasta olabıloyı ama hafif atlatıyo , senun zaten hafif gecmıs neyse ki şükür

Herşeye yetişmeye çalışırken hicbirseye yetisemiyor insan. İns işlerin hallolur gelirsin canim en kısa zamanda

Gelicem canim sabahtan beri yol için birşeyler hazırladım. 5.takima yazmaya fırsatım olmadı
Anladm cnm oyle yazinca veda gbi gelmiyceksin sandım uzuldm
Selam kizlar , dün geceden beri benim kızın ateşi ve bulantısı vardı gelemedim ama neler olmuş böyle takimimjz kapanmış :KK43: ya hepinizin yeri ayrı özellikle U UcanSupurge sen başkasın emeklerin çok fazla, inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına güzelce buyutursun ikisini de ❤️😍 5. Takım kabul etmiş beni de ,takimimiz açılırsa tekrar gelelim buraya ❤️
Gecmia olsn cnm insallah bigunluktur ateși
Evet canım yaklaşık 3 ay oldu mezun olalı ama ben biraz daha vermek istiyorum inşallah olur

Yıpratma kendini canım hiç birimiz yetişemiyoruz inan , ozledik seni de nerelerdeydin
Insallah verirsin canım korumak bile guzel kilon da gayet guzel bana gore muthis hatta :)

Anladm cnm oyle yazinca veda gbi gelmiyceksin sandım uzuldm

Gecmia olsn cnm insallah bigunluktur ateși

Insallah verirsin canım korumak bile guzel kilon da gayet guzel bana gore muthis hatta :)
Yok canım nereye veda ediyom. Edemem veda falan😂

Allah şifa versin canım şimdi nasıl durumu ? Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Şimdi daha iyi gibi ama hala birşey yemiyor, ateşi ilaçtan sonra düşüyor sonra tekrar çıkıyor halsizlik de var uyudu şimdi inşallah toparlariz
Bizimki de öyleydi 4 saat sonra tekrar yükseliyordu ateşi sürekli uyku halindeydi senin kuzun da bir an önce atlatır inşallah canım

Aynennn öyle oluyor valla 😘😘

Evet ya sanirim herkes öyle, misafir düğün annemler derken gelemedim bi türlü

Back
X