- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
- #449.221
Herkes perişanEee hadiii neden kimse foto atmiyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkes perişanEee hadiii neden kimse foto atmiyor![]()
Gayet iyi durumdasın uzun zaman geçti korumada fena değilmişsin demek ki canımilk foti geldi hanımmmm![]()
Hayırlı olsun canımilk foti geldi hanımmmm![]()
Hayırlı olsun canımGünaydınben tartıldim ama foto çekmeyi unuttum ya 78.90 çıktım
hedef diyetisyen kontrolüne kadar 76-77 gormek
Yalan oldu detoks yaniBen dün o baba laflari cikolatalari yerken etmişim şu an cokkk açimmmm
Aynen canım bi ara kontrolü kaybettim 80e doğru yol aldım doğum sonrası 75tim şimdi çok zorlamıyorum 78-79 arası gidip geliyorumsenin bebiş çok minnak canım. sen sadece almamak için burda ol bi süre. almazsan zaten gerisi daha kolay![]()
10 kilo ne ki 3 aya bu iş tamam
Eminim yapacaksın canım ta 90 küsürlerden geldin devamı da gelecek eminimGünaydınben tartıldim ama foto çekmeyi unuttum ya 78.90 çıktım
Çok fena değilsin canım sen de Deniz gibi uzun zaman oldu mezun olalı ve çok da almadın
Saol cnmHayırlı olsun canım![]()
Eminim yapacaksın canım ta 90 küsürlerden geldin devamı da gelecek eminim
Nayirrrrr nolmayacakkkkkYalan oldu detoks yani![]()
sağol canım hepimize inşallahYeni başlangıçlar hayırlı olsun kızlar![]()
ayyy öyle mi dersin, ne güzel olurr yaa kendimi hayal ettim de bir an, 3 ay dediğin ne ki10 kilo ne ki 3 aya bu iş tamam![]()
Kacla bırakmıştın en son cnm olan olmuş önümüze bakalımGaliba en kötümüz benim. Aslında cok iyiydim ama annemler geldi, sonra olanlar oldu![]()
geçmişe mazi derler kuzucum, boşver yedin içtin keyif yaptın sefan olsunGaliba en kötümüz benim. Aslında cok iyiydim ama annemler geldi, sonra olanlar oldu![]()
bi 4 aldım veremedim sonrası geldi. ilk hedef 60 sonrası gelecek inşallahGayet iyi durumdasın uzun zaman geçti korumada fena değilmişsin demek ki canım
68 din en son yanlış hatırlamıyorsam çok almamışsın o zaman
bu defa hepimiz yapıcaz inş yeter ki bahaneleri bırakalım. kilolu olmak eğer mutluysan kötü bir şey değil ama biz sevmiyoruz o halde devamGaliba en kötümüz benim. Aslında cok iyiydim ama annemler geldi, sonra olanlar oldu![]()
Ya çok al ver oldu benim. Ama 72 uzun zaman olmuştu gormeyeli. Aynen artik birakmak yok. Bir kaç güne düzene girer.Kacla bırakmıştın en son cnm olan olmuş önümüze bakalım![]()
Aynen öyle bundan sonra eksi yönde ilerigeçmişe mazi derler kuzucum, boşver yedin içtin keyif yaptın sefan olsun
artık önümüze bakalım
Uzun süre 68 de kaldim ama 72 şu son 1 ayda aldim ya. Kesinlikle 55 olana kadar durmak yok kendini aynada mutlu hissettiğim bedende olmak istiyorum kesinlikle.bi 4 aldım veremedim sonrası geldi. ilk hedef 60 sonrası gelecek inşallah
68 din en son yanlış hatırlamıyorsam çok almamışsın o zaman
bu defa hepimiz yapıcaz inş yeter ki bahaneleri bırakalım. kilolu olmak eğer mutluysan kötü bir şey değil ama biz sevmiyoruz o halde devam![]()
Kesinlikle 3-4 kilo ne ki detoks sonrası baya yakın olacaksın mezuniyet kilona
Ayda 3 -4 kilo versen yeter kuzum 3 ay ne ki yaz bile gelmemiş olur dahasağol canım hepimize inşallah
ayyy öyle mi dersin, ne güzel olurr yaa kendimi hayal ettim de bir an, 3 ay dediğin ne ki![]()
![]()
ayyy aynen öyle hadi inşallahKesinlikle 3-4 kilo ne ki detoks sonrası baya yakın olacaksın mezuniyet kilona
Ayda 3 -4 kilo versen yeter kuzum 3 ay ne ki yaz bile gelmemiş olur daha
Amin inşallah canımHaftaya güzel eksiler görelim hepimiz insAllah
Ay evet kim daha çok verecekaynıyız kız. hadi bakalım![]()
Günaydınben tartıldim ama foto çekmeyi unuttum ya 78.90 çıktım
Başlangıçlar güzeldir hadi hayırlı olsun
Var var ben varimGaliba en kötümüz benim. Aslında cok iyiydim ama annemler geldi, sonra olanlar oldu![]()