• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin bebiş çok minnak canım. sen sadece almamak için burda ol bi süre. almazsan zaten gerisi daha kolay💕
Aynen canım bi ara kontrolü kaybettim 80e doğru yol aldım doğum sonrası 75tim şimdi çok zorlamıyorum 78-79 arası gidip geliyorum
günaydınnn :KK60:

hadi başlangıç benden olsun o zaman

Eki Görüntüle 2983229
10 kilo ne ki 3 aya bu iş tamam :KK5:
Günaydın 🤗 ben tartıldim ama foto çekmeyi unuttum ya 78.90 çıktım 😉 hedef diyetisyen kontrolüne kadar 76-77 gormek
Eminim yapacaksın canım ta 90 küsürlerden geldin devamı da gelecek eminim
Günaydın kizlar 😍 ben de atayım fotoyu, yapayım başlangıcı 😍Eki Görüntüle 2983246
Çok fena değilsin canım sen de Deniz gibi uzun zaman oldu mezun olalı ve çok da almadın 👏🏻 Gerçekten bu da büyük bir başarı

IMG-20220107-WA0001.webp
Bendee cok iyi korudummmmmm 😛😛😛

Gayet iyi durumdasın uzun zaman geçti korumada fena değilmişsin demek ki canım
bi 4 aldım veremedim sonrası geldi. ilk hedef 60 sonrası gelecek inşallah 🙏
68 din en son yanlış hatırlamıyorsam çok almamışsın o zaman
Galiba en kötümüz benim. Aslında cok iyiydim ama annemler geldi, sonra olanlar oldu 🤐🤐
bu defa hepimiz yapıcaz inş yeter ki bahaneleri bırakalım. kilolu olmak eğer mutluysan kötü bir şey değil ama biz sevmiyoruz o halde devam 💃

Kacla bırakmıştın en son cnm olan olmuş önümüze bakalım 😘
Ya çok al ver oldu benim. Ama 72 uzun zaman olmuştu gormeyeli. Aynen artik birakmak yok. Bir kaç güne düzene girer.
geçmişe mazi derler kuzucum, boşver yedin içtin keyif yaptın sefan olsun
artık önümüze bakalım
Aynen öyle bundan sonra eksi yönde ileri
bi 4 aldım veremedim sonrası geldi. ilk hedef 60 sonrası gelecek inşallah 🙏

68 din en son yanlış hatırlamıyorsam çok almamışsın o zaman

bu defa hepimiz yapıcaz inş yeter ki bahaneleri bırakalım. kilolu olmak eğer mutluysan kötü bir şey değil ama biz sevmiyoruz o halde devam 💃
Uzun süre 68 de kaldim ama 72 şu son 1 ayda aldim ya. Kesinlikle 55 olana kadar durmak yok kendini aynada mutlu hissettiğim bedende olmak istiyorum kesinlikle.

Back
X