guzel olmus bence afiyet olsun
kabakli omlet aslinda cok kolay
1 yada boyutuna gore 2 tane kaagi rendeliyorsun, en yuksek ateste teflon/seramik tavada suyunu cekene kadar karistirarak kavuruyorsun, zaten 2 dakikaya hemen kabaklar kuculuyor suyu gidiyor, sonra orta-hafif yuksek atese alip altini icerisine azicik zeytinyagi ekiyorsun, yagi ekledikten sonra istersen kapya biber, istersen yesil biber ekliyorsun, birazda biberler sonene kadar kavuruyorsun. Biberlerde pisince tuz, karabiber, pu biber arzuya gore azicik isot ekliyorsun, sonra uzerine bir yumurtayi kir ve karistirarak pisir, Arzuya gore azicikta kasar ya da eriyen baska bir peynir koyabilirsiniz icerisine. Ben bunu yaptigimda yaninda ekmek tuketmiyorum cogu zaman. Ekmeksiz yaninda zeytin peynir domates ve yesillikle coooook doyurucu bir kahvalti oluyor.
yaparsin yaparsin, ben icerisine tomurcuk koyuyorum hep cayin, duz cay bende icemiyorum sekersiz olunca. hosuna giderse karanfil de atabilirsin cayina. Ben pek sevmiyorum karanfil tadini cayda o yuzden atmiyorum ama seveni cok.
bence fena bir menu olmamis afiyet olsun
Neden tansiyonum dussun ki anlamadim. Yani yemeklerime normal miktarda tuz katiyorum zaten, o yuzden ayrica bir tuz yeme ihtiyaci hissetmiyorum acikcasi. Ama lezzet icin baharat kullaniyorum, icerisine isot, pul biber azicik karabiber serpiyorum, bence cok yakisiyor.
tulumba 1 tane o yuzden sorun yok bence, genel olarak fena menu olmamis afiyet olsun
olcude almistim ama simdi yeniden olcmedim. Olcumu 6. gun almistim haftasonu yine haftasonu sabah ac karnina bir olcu alip farki sizinle paylasirim :)
yaa supersin, kesinlikle spor cooook fark ettiriyor. Aynen boyle devam ikimiz de, sonuc cok guzel olacak :)