- Konu Sahibi Handandandan
-
- #450.961
Olsun canım moral bozma lütfen, sen daha önce başardın yine basasiirisingünaydın kızlar
geçen hafta: 71,70
bu hafta: 71,80
ne yazık ki 100 gr artıyım
galiba senin bir uzmanla devam etmen daha doğru canım. belki bazı şeyleri gözden kaçırıyorsundurgünaydın kızlar
eksi eksidirGünaydın kizlar
Geçen hafta:66.5
Bugün:66.4
Ekşi 200 Gr
Çok geçmiş olsun. Hastalık durumunda iyi beslenmek gerek. İnşallah hafif atlatırsınız.Günaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
tebrikler kuzumGünaydın kizlar
Geçen hafta:66.5
Bugün:66.4
Ekşi 200 Gr
evet eskiden diyet yapmaya başlayacağım dediğim günün ertesi kilo vermeye başlardım şimdi bu kadar dikkat etmeye neden veremiyorum artık sinir olmaya başladımOlsun canım moral bozma lütfen, sen daha önce başardın yine basasiirisin
galiba canım ya tek başıma bi yerde hata yapıyorum muhakkakgaliba senin bir uzmanla devam etmen daha doğru canım. belki bazı şeyleri gözden kaçırıyorsundur
bravo canımmGünaydın canlar
ilk tartı benden gelsin
geçen cuma : 68
bugün : 67.2
fark :800 g
biraz zorluyor ama göndericem inş geriye kalan 4-5 kiloyu
evet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin vargaliba canım ya tek başıma bi yerde hata yapıyorum muhakkak
ödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm meselabravo canımm
hamile halinle gayet iyisin
aynen kuzumevet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin var
bol su içiyorsun di mi bu süreçte canımödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm mesela
su çok içemiyorum şu aralar ya midem bulanıyor maalesefbol su içiyorsun di mi bu süreçte canım
bu da yapıyordur ödem canım yasu çok içemiyorum şu aralar ya midem bulanıyor maalesef
Çok geçmiş olsun Cnm.Günaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
uğraşcam bakalımbu da yapıyordur ödem canım ya
anlıyorum mide bulantısında insan su bile içemiyor da dikkat et azıcık da olsa zorla kendini
hamilelikte ödemi en iyi su ile atarsın, başka şeyler Allah korusun sıkıntı yaratabilir
eksi eksidir her zamanHayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
mikemmel canımkizlar selam
bikdirimi yapayim bugun islerim var biraz sonra ilerleyen saatlerde gelip gecmis yapicam
gecen cuma 69.95
bugun 69.10
fark -850 gram
yuzde -1.21
her zaman dediğim gibi eksiTartim bu hafts pek ic acici degl
gecen cuma: 76.8
Bu hafta: 76.6
Fark -200gr
hoşgeldin canım. henüz başta karar vermen güzel 80-90 larda da başlayabilirdin ve yolun daha da uzardı. eğer istikrarlı olur ayda 4 kilo verebilirsen. 4 ayda 52 oldun gitti9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.53
KİLONUZ: 68
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ: hayır
MESLEĞİNİZ: Video Editörü
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: evet
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Depresyon
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel görünmek, sağlıklı olmak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: 55 kilo ile evlendim. Mutfak benim olunca hep istediğim fast food yemeklerini yaptım. Kızartmalar, pastalar, tatlılar derken 8 ay sonra 68 kilo oldum.
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Freelance çalışıyorum. Gün içinde 10 saat kadar bilgisayar başında hareketsiz kalıyorum. Çikolatayı ve pizzayı çok seviyorum. İrademi korumakta güçleniyorum. Arkadaşım bu takımlardan bahsetmişti. Ben de üye olup denemek istedim. Ayrıca hamilelik te düşünüyorum. O yüzden önce ideal kiloma kavuşmalıyım. Malum hamilelik kiloları da eklenince 90 kilo olmak istemiyorum.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Zayıflama sürecimi video ve görsellerle paylaşabilirim.
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canımm
Çok geçmiş olsun canım, inşallah biran önce atlatirsiniz
Çok geçmiş olsun. Hastalık durumunda iyi beslenmek gerek. İnşallah hafif atlatırsınız.
Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Cnm.
gayet guzel bi gun olmusSelam kızlar anca gelebildim,
03.03 2022
08.15
2 yumurta ve 2 YK yulaf ile omlet, 1 kayısı
11.00 sütlü kahve
12.30
4 köfte,salata,1 portakal
16.00 sade kahve, 2 kare çikolata
18.00
1 kepçe Kuru fasulye,yoğurt
Şu:2.5 lt
Spor:6 bin adım ve ekstra ev işi var
pirasali daha da basit pirasayi kucuk kucuk dogruyorsun once dik olarak 2-3 e kesip sonra kucuk kucuk dogruyorsun, az yag ile kavuruyorsun orta-hafif yuksek ates arasi ateste, pirasalarin hafif rengi donuyor uzerine baharat (ben isot pul biber, karabiber ve tuz koyuyorum) sonra 1 yumurtayi ekleyip karistirarak pisiriyorsun, arzuya gore varsa evde varsa azicik kasar yada eriyen baska peynir de ekleyip, peynirler eriyince ocaktan aliyorsunGüzel menü canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Ay pardon ya pırasalı omleti soracaktımama bu da güzelmiş ben çok severim omlet ya belki de benim tansiyonumda sorun vardır, bir kes detox suyu yaptım tansiyonum öyle düştü ki yerlere yapıştım resmen, ki tuzlu yerim yani bir de tuzu kessem ne olur, şu son üç gündür tekrar tansiyon sorunu yaşıyorum, müthiş bir baş ağrısı mide bulantısı oluyor, dün resmen sodaya tuz döktüm yaladım
Çok güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun mosafire ragmen guzel atlatmissin gunuPerşembe günü menüm
10:30 1 elma
12:30 5 kaşık makarna, 1 kase yoğurt
14:30 1 bardak çay, 10 badem
15:30 kahve
19:00 2 kaşık kuru fasulye, yoğurt
20:30 sütlü kahve
Bugün misafirim vardı, yemek fazla yiyemedim, yemekten bana bu kadar kaldı. Kurabiye yaptım vaktim olmadı yemek yapmaya.
10 bin adım,
2 litre su
Yeşil çay 1 bardak
gayet guzel canim geldikleri gibi gideceklerGünaydın canlar
ilk tartı benden gelsin
geçen cuma : 68
bugün : 67.2
fark :800 g
biraz zorluyor ama göndericem inş geriye kalan 4-5 kiloyu
canim olsun sıkma canini hemen bi hafta az okur sonraki hafta cok olurGünaydinlarr daha tartilmadm ama pek umudum yok gece tartildm cunku
evet bende de oylegece ve sabah arasında genelde 1 kg fark ediyor canım
cok gecmis olsun canimGünaydın kızlar eşim covid nerdeyse 1 haftadır belirtileri var kızım da dünden beri ateşli diyet modunda değilim açıkçası o yüzden pek uğramıyorum toparlanıp geleceğim inşallah
canim uzulme, sana zaten ayrica yazmistim, bence bi profesyonel destek almamin vakti senin icingünaydın kızlar
bak gordun mu, veremiyorum diyordun, menulere dikkat edip azicik hareket edince ne guzel karsiligini gordun hemen masallah hep boyle eksiler gorGeçen hafta 76.1
Bugün 74,4
-1,700
canim eskiden genclik de vardi bak benim hastaligimin teshisi ben 30 yasindayken konuldu, oncesinde surekli yuruyordum, ozel spor yapmjyordum ama hem genclik hem de yurumek kilo almamo engelliyordu. Ilk diyetisyene 62 kilo oldum diye gitmisim is hayatina baslayinca o zaman 26 yasinda falanim yaa sadece evden metroya yuruyordum o kadar ona ragmen gencligin verdigi etkiyle yediklerime dikkat edince pit pit gidiyordu. Simdi inan hem spor, hem listeye harfiyen uyma, hem aksam erken yatip en az gunde 8 saat uyumak, artik besin takviyeleri ancak o zaman normal bir insanin azicik dikkat ederek verdigi kiloyu verebiliyorum. Ama buna da sukrediyorum neyseki bu cabayla verebiliyorum. Millet iki dikkat eder verir ben dikkat edince kac kiloysam onu ancak koruyorumtebrikler kuzum
evet eskiden diyet yapmaya başlayacağım dediğim günün ertesi kilo vermeye başlardım şimdi bu kadar dikkat etmeye neden veremiyorum artık sinir olmaya başladım
ki eskiden doğru düzgün spor da yapmazdım şimdi 2 haftadır hergün leslie yapıyorum
öğlenleri çıkıp yürüyorum ama yok olmuyor
galiba canım ya tek başıma bi yerde hata yapıyorum muhakkak
oyy kiyamam, su ic dicem ama onu da midem kaldirmiyor olabilir, arada hafif hafif yurumeye calis bir de suyu normalnicemiyorsan belki icine tarcin cubugu, limon dilimi, nane falan atip icebilirsin, sicak soguk ikisi de yardimci olur odemeevet haşimatodan bahsetmiştin ya. muhtemelen eksiklerin var
ödemi atabilsem daha rahat gidecek de. çok ödem oluyor. 4 gün önce 66 yı 2 gün önce 70 i gördüm mesela
olsun eksi eksidirHayırlı cumalar
Geçen hafta 66.3
Bu hafta 66.2
Fark _100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?