• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaklaşık 4 aydır spor salonuna gidiyorum, aslında en başından beri hocam eliptik yapmamı istedi ama ben ondan kaytardım. her ay düzenli ölçümlerim oluyor. fakat bu ay bacaklarımdan veremediğimi farkedince eliptikten kaytardığımı anladı. eliptiki istersen 1 saat yap diyor, yürüyüş yapma onu yap diyor. çünkü işin içinde hem kollar hem bacaklar.... vucudun her yerini çalıştırıp sıkılaştırıyor. bana dediği şu yürüme bandında kalori yağ yakıyorsun, eliptikte de yakıyorsun ama üstelik sıkılaşıyorsun. popo kalça ve bacaklar için olmazsa olmaz o eliptik canavarı. bende şimdilik 10 dk yapıyorum ve nefes nefese kalıyorum. ama bacaklarımda erisin istiyorum. diğer aletleri de yaptığım için onda 20 dk ya kadar çıkmayı planlıyorum

gerçektende her yerin çalışıyor eliptikte en iyisi ben zorlayayım biraz 15 dk eliptik ardındanda 45 dk yürüyüş yapsam nasıl olur???

hıç sanmıyorum benım bırıncı şimdidrn tebrıklerı kabul edebılırım��������bu arada show da linet adında bırı var bır bakın fızıge utandım kendımden��estetık harıksları olsa da

biz estetiksiz harika olucaz canım hiç merak etme bu arada tanışsak??kilon,yaşın,boyunu yaniii:))

Son düzenleme:
Canlarımmmm günaydınnn,

Ben kaç gündür giremedim gruba, hem hastaydım hem de bazı özel durumlarım vardı. Haber de veremedim, kusura bakmayın lütfen. :(

Buse ablacımm en son bildiğim kür var, ama yapabilir misin bilemem yazmıştım; hatta "azz sonraaaa " diyerek reklamını da yapmıştım. Sonra ortadan kayboldum, bunun için özellikle senden özür diliyorum. :( Ne yaptın bulabildin mi kür? Başladın mı herhangi bir şeye?

Bak benim dediğim kür şuydu;

***Link vermek yasak sanırım. :( Google'a "beslenme listelerine nasıl ulaşabiliriz" yazıp ilk siteye giriniz.
Sitenin adı: eskikilomadonuyorum.

Bahsettiğim linkteki 1. liste; diyet öncesi yapılan-vücudu diyete hazırlayan-ödem attıran bir kür.
Doğrusu biraz masraflı, biraz da zor bir kür. **Bu arada blokla ilgili de bir not düşeyim. Site Taylan Kümeli'nin kızının. Hamilelik sonrası kilolarını verebilmek için yaptığı diyet listelerini eklemiş Ezgi. Hepsi Taylan Kümeli'ye ait listeler. Zaten her listenin altında yorumlar var,sorular var. İtinayla da cevap verilmiş, inceleyebilirsin.
Yapabilirim diyorsan,buyur. :)

Son düzenleme:
kızlar bu 27. mesajımmış yanlış saymışım. ben yeşil çayımı içip yürüyüşe gidiyorum öpüyorum hepiniziiii

Canlarımmmm günaydınnn,

Ben kaç gündür giremedim gruba, hem hastaydım hem de bazı özel durumlarım vardı. Haber de veremedim, kusura bakmayın lütfen. :(

Buse ablacımm en son bildiğim kür var, ama yapabilir misin bilemem yazmıştım; hatta "azz sonraaaa " diyerek reklamını da yapmıştım. Sonra ortadan kayboldum, bunun için özellikle senden özür diliyorum. :( Ne yaptın bulabildin mi kür? Başladın mı herhangi bir şeye?

http://.................................../2012/11/19/beslenme-listelerine-nasil-ulasabiliriz/

Bahsettiğim linkteki 1. liste; diyet öncesi yapılan-vücudu diyete hazırlayan-ödem attıran bir kür.
Doğrusu biraz masraflı, biraz da zor bir kür. **Bu arada blokla ilgili de bir not düşeyim. Site Taylan Kümeli'nin kızının. Hamilelik sonrası kilolarını verebilmek için yaptığı diyet listelerini eklemiş Ezgi. Hepsi Taylan Kümeli'ye ait listeler. Zaten her listenin altında yorumlar var,sorular var. İtinayla da cevap verilmiş, inceleyebilirsin.

hoşgeldin canımm verdigin site hata veriyor

tünaydın kızlar menümü yazayım bugün güzel başladım bakalım... uyanınnca limonlu ılık su

kahvaltı 9.00 : 2 dilim tam buğday, 1 kk beyaz peynir 1 domates, maydanoz

ara 2 kuru kayısı

devamı nasıl olacak bakalım ne yemek yapıcam bilmiyorum bugün..

gerçektende her yerin çalışıyor eliptikte en iyisi ben zorlayayım biraz 15 dk eliptik ardındanda 45 dk yürüyüş yapsam nasıl olur???

ya bu eliptik nasıl bişey:44: bende sözde salona gittim ama bizim pilates ve step dışında bişey yaptığımız yoktu..

günaydın kızlar ben pek iyi başlayamadım güne :50: kızım kusma ve ishalle uyandı toparlanamazsa doktora gidicez birazdan... bu saat oldu kahvaltı edemedim daha.. hızlıca bişeyler atıştırıcam artık ...

Merhaba ddanes; kaç gün geçmiş üzerinden ama, geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir ufaklık?

merili kuzumm nerelerdesin senn msaj sayımı yapmadıkk:15::15:

bu hafta kural ihlali yapan üyeler

betul77 1.kural ihlali:20:
stubbronn 1. kural ihlali:20:

Ceza almadığıma çooooook sevindim benn. :)
Ceza alanlar için de bir grupta şöyle bir uygulama gördüm; üyenin en yüksek mesaj sayısına ulaştığı hafta cezası siliniyor.
Bizde böyle bir uygulama olacak mı buse abla? Tabi onlarda ceza sayın 2 olduğunda diskalifiye oluyorsun, bizde nasıl olacak acaba?

ayyy bugun leslieye başladım kolay gibi geldi bana ama 19 uncu dkkada pes ettim:1:baya bacaklar çalışıyorr hergün yavaş yavaş arttırayım barimmm...

Leslie yi ben çok seviyorum, kolay gibi görünüp baya yağ yaktırıyor. Ben de mi başlasam. :)

ya bu eliptik nasıl bişey:44: bende sözde salona gittim ama bizim pilates ve step dışında bişey yaptığımız yoktu..

bisiklet gibi ama önünde uzun kolları var hem oturarak bisiklet çevirebiliyorsun hemde ayakta ellerletutarak yürüyüs yapabiliyorsun tabii ayaktada pedal çevirdigin için zorluyor anlatabilmisimdir umarım

cekum canım tebrik ederim bireysel derecede 3. olmuşsun:46::46::46::46::46::46:

BİREYSEL DERECELER:nazar:

BİRİNCİ
3. takımdan.............sahgull.................1.99%:nazar::65::71:
İKİNCİ
3. takımdan.............mercani......................1.64%:nazar::71:
ÜÇÜNCÜ
9. takımdan.............cekum .....................1.24% :nazar::71:[/CENTER][/B]

cekummm tebrik ederiim canım, başarın daim olsunn :))

buraya gelmeden once yılbasında gıymeyı planladıgım elbiseyı gıymeyı denedım kalcama daır cıkartamadım hatta fermuar kısmı hafıf yırtıldı��bugun bır cesaret denedım elbıse belime cıktı nıhayet fermuar kapanmıyor sadece��rahat 10 kilo vermeliyım 1ay snr deneyıp tekrar bak acagım nsl olduguna bugun o masadan tatlı yemeden cıktıysam basarcam ınanıyorum soyle bır detay vereyım elbise ıpek... markasının 36 beden elbisesı naaıl olur da 36almışım aslında kılolu degılım elbise kucuk��

tabi ki elbise küçük :1:

günaydın sizleredee saatler alınınca biraz daha uyku kaçamagı yapayım dedim hafta içi hep erken kalkıyorum malum. tartıya çıktım 700 gr daha gitmiş çokkkk sevindimmmm:52: cekum yürüyüş bitmiş azmine hayranım aygımı burkunca yürüyemedim 3 gündür birde sana birsey sormak istiyorum bendede eliptik bisiklet var ama çok yoruyor sendende bakıyorum çok az kalori yakıyor sebep nekionu yapayım diyorum 10 dekikada pes ediyorum öpüyorummm

yaklaşık 4 aydır spor salonuna gidiyorum, aslında en başından beri hocam eliptik yapmamı istedi ama ben ondan kaytardım. her ay düzenli ölçümlerim oluyor. fakat bu ay bacaklarımdan veremediğimi farkedince eliptikten kaytardığımı anladı. eliptiki istersen 1 saat yap diyor, yürüyüş yapma onu yap diyor. çünkü işin içinde hem kollar hem bacaklar.... vucudun her yerini çalıştırıp sıkılaştırıyor. bana dediği şu yürüme bandında kalori yağ yakıyorsun, eliptikte de yakıyorsun ama üstelik sıkılaşıyorsun. popo kalça ve bacaklar için olmazsa olmaz o eliptik canavarı. bende şimdilik 10 dk yapıyorum ve nefes nefese kalıyorum. ama bacaklarımda erisin istiyorum. diğer aletleri de yaptığım için onda 20 dk ya kadar çıkmayı planlıyorum sadece ben.

çok haklısın. spor artık benim ömür boyu hayatımdan çıkarmayacağım bir aktivite olacak. bu illaki spor salonuna gidip gelme değil, dans kursu olur, trekking olur ne olursa artık. ama idealime de girdikten sonra haftada en az 3-4 defa spor yapmayı planlıyorum.

eliptik ile normal bisikletin farkı ne kızlar?

27/10/2013

9:30 yürüyüş/ 4,850 km /50 dk / 321 cal

10:30 3 tam ceviz/ 1 mandalina

13:30 iskender / light cola

heralde 5 senedir falan iskender yemiyorum. sevmiyorumda. bugün yanında yoğurt falan var sağlıklıdır diye yedim. çünkü ben hiç yoğurtta yemiyorum. ayran içebiliyorum sadece.

dehşet yemek seçerim. bugünlük bu kadar hanımlar. daha da yemem. saat olmuş 15:30 zaten akşama bişiy kalmamış. kitap falan okuyim. odamı toplayım. azcık işlenmem lazım bugün galiba. görüşürüz yine. öpüldünüz cicişler.

küçüklüğümden beri, kilo problemi olan insanların hiç bir zaman yemek seçmediklerini düşünürdüm nedense :D

aynen bende her fırsatta buraya bakınıyorum ama pek kimse olmuyor
malesef bende akşam yemeklerini kaldıramıyorum yemiycem desemde yiyorum
busecim bu kez bende canım birincilik. bugün kaçırdım biraz ama yarın telafi edicem mutlaka:17:

Fevkalade olur. :)

Son düzenleme:
Merhaba ddanes; kaç gün geçmiş üzerinden ama, geçmiş olsun. Umarım iyileşmiştir ufaklık?

Ceza alanlar için de bir grupta şöyle bir uygulama gördüm; üyenin en yüksek mesaj sayısına ulaştığı hafta cezası siliniyor.
Bizde böyle bir uygulama olacak mı buse abla? Tabi onlarda ceza sayın 2 olduğunda diskalifiye oluyorsun, bizde nasıl olacak acaba?

Leslie yi ben çok seviyorum, kolay gibi görünüp baya yağ yaktırıyor. Ben de mi başlasam. :)

sağol canım o gün kızımı hastaneye yatırdık :) izinli çıkarttım akşamına haftasonu da evde serumlarını taktım takip ettim... bu sabah çıkışını yaptık hastaneden normal ilaçlara geçtik çok şükür... leslie konusunda bende aynı düşünüyorum çok yormadan toparlıyor..

öğlen yemeği vakti görüşürüz kızlar... eliptik miydi neydi o işte yattı salon lazım :52: e burda da o yok... tavuk ızgara yiycem 1 dilim ekmekle hadi bakalım

canım google dan baktımda burda hangi liste olacak kür dediğin ? 2 günlük liste diyor önunde de bir çay tarifi var omu? siteyi buldumda kürü anlamadım:1:

yok yok 1 haftalık.

eskikilomadonuyorum. wordpress. com/2011/10/20/diyet-listesi-mi-sormustunuz-iste/

adres satırına eklerken, noktalardan sonraki boşlukları silin. forum kabul etsin diye, boşluk bırakarak yazdım :1:

sağol canım o gün kızımı hastaneye yatırdık :) izinli çıkarttım akşamına haftasonu da evde serumlarını taktım takip ettim... bu sabah çıkışını yaptık hastaneden normal ilaçlara geçtik çok şükür... leslie konusunda bende aynı düşünüyorum çok yormadan toparlıyor..

ah canım yaa kıyamam, çok geçmiş olsun tekrardan

öğlen yemeği vakti görüşürüz kızlar... eliptik miydi neydi o işte yattı salon lazım :52: e burda da o yok... tavuk ızgara yiycem 1 dilim ekmekle hadi bakalım

Izgara hmmm güzellll :D afiyet olsuunn

bu arada cekum haftada ıkı kıtaba ındırcem mı dedın 😁normali kac???evlilik iş cocukla ayda bır olmuyor maleseffff

değişiyor canım. ama günde 400-800 sf arası okurum mutlaka. ben çılgın bir okuyucuyum. e tabi spordan başka yaptığım hiç bir şey yok. evde de hiç bir şey yapmıyorum. okula gidip geliyorsam eğer otobüslerde ders aralarında tv izlerken... her fırsatta okurum ben.

bomba olursun yeminlen =)

cekummm tebrik ederiim canım, başarın daim olsunn :))

eliptik ile normal bisikletin farkı ne kızlar?

küçüklüğümden beri, kilo problemi olan insanların hiç bir zaman yemek seçmediklerini düşünürdüm nedense :D

teşekkür ederim canım. takım olarak birinci olalım inşallah.

eliptik tüm vucudu çalıştırıyor. hani bacak ve basen zor erir ya, bu ona birebir.

canım ben dehşet yemek seçerim. daha önceden hiç et yemezdim. son bir senedir ucundan kıyısından yiyorum.

SLM KIZLAR NASILSINIZZ:3::3::3:
Canlarımmmm günaydınnn,

***Link vermek yasak sanırım. :( Google'a "beslenme listelerine nasıl ulaşabiliriz" yazıp ilk siteye giriniz.
Sitenin adı: eskikilomadonuyorum.

umarım önemli bişey yoktur canımm...kür olarak maydanoz suyu uyguluyorum şimdilik işallah işe yarar..verdigin linkede bakarım birazdan teşekkürler:16:

canım bizim kurallardaa 5 defa kural ihlali yapan takımdan uzaklaştırılıyor :50: ama ilerleyen zamanlarda bunu aramızda konuşup kural degişikligi yapa biliriz.....
değişiyor canım. ama günde 400-800 sf arası okurum mutlaka. ben çılgın bir okuyucuyum. e tabi spordan başka yaptığım hiç bir şey yok. evde de hiç bir şey yapmıyorum. okula gidip geliyorsam eğer otobüslerde ders aralarında tv izlerken... her fırsatta okurum ben.

bomba olursun yeminlen =)

teşekkür ederim canım. takım olarak birinci olalım inşallah.

eliptik tüm vucudu çalıştırıyor. hani bacak ve basen zor erir ya, bu ona birebir.

canım ben dehşet yemek seçerim. daha önceden hiç et yemezdim. son bir senedir ucundan kıyısından yiyorum.

sen tam bir kitap kurdu çıktın ..bende kitap hiç okumuyorumm ...ona fırsat kalmıyor sanırsammm:1:
hadi kızlar bu hafta birinci olucaz ona göra dikkat edin kendinize sporunuzu aksatmayın :16::16::16::16:

Back
X