• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar pek giremeyebilirim çocuklar leptap ta ders çalışıyorlar onlardan fırsat buldukça girerim artıkk...
benden kurtulamassınız yaniii:27::27::27::27::27:

yok yok 1 haftalık.

eskikilomadonuyorum. wordpress. com/2011/10/20/diyet-listesi-mi-sormustunuz-iste/

adres satırına eklerken, noktalardan sonraki boşlukları silin. forum kabul etsin diye, boşluk bırakarak yazdım :1:

ah canım yaa kıyamam, çok geçmiş olsun tekrardan

Izgara hmmm güzellll :D afiyet olsuunn

sağol canım listeyi buldum sonunda ama kefir var korkulu rüyam... probiyotik yoğurtla deniycem bakalım... geçmiş olsun dileklerinede teşekkürler

ben de aksine, hiç yemek seçmem. azıcık seçsem iyi olurdu benim için :DDD

yemek seçmemek çok güzel birşey yaa. ben bütün hayatım boyunca ne yesem diye düşünüceğim.

SLM KIZLAR NASILSINIZZ:3::3::3:

sen tam bir kitap kurdu çıktın ..bende kitap hiç okumuyorumm ...ona fırsat kalmıyor sanırsammm:1:
hadi kızlar bu hafta birinci olucaz ona göra dikkat edin kendinize sporunuzu aksatmayın :16::16::16::16:

iyi okurumdur ama bu okurluk zaman zaman deli muamelesi görmeme sebep olabiliyor. her fırsatta okuyor oluşum göze batıyor.

inşallah canım birinci olalımda. ben bir hafa yaklaşık 2 kg verirkenn, diğer hafta 1 kg bile veremiyorum. bünyem böyle çalışıyor. ve bu hafta az verme haftam 400-500 gr falan vereceğim tahminimce. belki süpriz yapar benim beden. inşallah yani =)

28/10/2013

8:45 3 tam ceviz.

15:30 valla annemle güne gittik, nekadar yedim hatırlamıyorum. hatırladığım kadar sayacağım. bir kere hiç tatlı yemedim, şeker kullanmadım. evet, bunlar emin olduklarım.

3 peynirli pohaça, bir yemek kaşığı ebegümeci (soğanla kavrulmuş ot), 2 tane fırında pişmiş sigara böreği büyüklüğünde otlu börek (minnacıktılar yeminlen), 1 dilim salçalı ekmek. daha yerdimde, elalemin karşısında ayı gibi yenmez dedim durdum. şimdi baktımda ayı gibi yemişim ama =D

spor

332 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
60*3 dumbıl ile yanlara çalışma
20*3 kürek çekme
10*3 dizleri karna çekme
20 göğüs hareketi

menümü yazayım güzeller

sabah...
1 yumurta haş
peynir 1 kk
1 köz biber
1 salatalık
açık çay
ara
2 kurukayısı
form çayı
akşam
köri soslu tavuk
1 kase cacık
spor ..2 mil leslie ...
birazdan yürüyüşümüde yapıcam 40 .dk. 25 er yan bacak çalıştırma şimdide yeşil çayım elimde içiyorum:7:
suda 2 litre içmişimdir uyuyana kadar 1 litre daha içerimm

28/10/2013

15:30 valla annemle güne gittik, nekadar yedim hatırlamıyorum. hatırladığım kadar sayacağım. bir kere hiç tatlı yemedim, şeker kullanmadım. evet, bunlar emin olduklarım.

3 peynirli pohaça, bir yemek kaşığı ebegümeci (soğanla kavrulmuş ot), 2 tane fırında pişmiş sigara böreği büyüklüğünde otlu börek (minnacıktılar yeminlen), 1 dilim salçalı ekmek. daha yerdimde, elalemin karşısında ayı gibi yenmez dedim durdum. şimdi baktımda ayı gibi yemişim ama =D

spor

332 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
20*3 kürek çekme
10*3 dizleri karna çekme
20 göğüs hareketi
bence hiçte abartılı degil güzelim zaten tek ögün yiyorsun bu kadar yemen normal ...ben olsam gözüm dönerdi valla açlıktan herşeye saldırırdım :1::1::1:

arkadaşlar bugünkü menüm
şekersiz nescafe 2 gün kurusu
8:30 3 tam ceviz ( denedim cekum ama acıktım ben nedense:))
11:30 dünden artan ıspanak yemeği 1 tabak ekmek siz yedim
15:30 2 küçük kase kısır bir dilim kek 2 kupa çay
aksam yemedim simdi yemek sonrası çayımı içiyorum
2,5 litre su olur inşaallah 3 litreye tamamlarım 1 saat yürüdüm bugünlük bu kadar...

menumu yazayım guzeller
sabah kepekte peynırli tost 10badem bıldırcın yumurta yesılcay
ara kucuk elma mandalina turk kahvesı
oglen 1tabak kuru fasulye tursu 1bardak salgam
ara buyuk kase yogurt yesılcay
aksam 1parca fırında sıfır yaglı tavuk yarım patates bır kase az nohutlu tarhana
ara sutlu nescafe
artık cıkolatayı ve tatlıyı regl olmama ragmen hıc aramıyorum sukurler olsun

menümü yazayım güzeller

sabah...
1 yumurta haş
peynir 1 kk
1 köz biber
1 salatalık
açık çay
ara
2 kurukayısı
form çayı
akşam
köri soslu tavuk
1 kase cacık
spor ..2 mil leslie ...
birazdan yürüyüşümüde yapıcam 40 .dk. 25 er yan bacak çalıştırma şimdide yeşil çayım elimde içiyorum:7:
suda 2 litre içmişimdir uyuyana kadar 1 litre daha içerimm

Güzel bir gün olmuş. :)

28/10/2013

spor

332 cal yürüyüş
50 cal bisiklet
20*3 kürek çekme
10*3 dizleri karna çekme
20 göğüs hareketi

Afiyet olsuunnn :DD Tatlıyı reddedebilen insanlara hayranım.

arkadaşlar bugünkü menüm
2,5 litre su olur inşaallah 3 litreye tamamlarım 1 saat yürüdüm bugünlük bu kadar...

Normalde keke cızzz derdim de akşam yemeğini iptal etmişsin, o sebeple güzel. :D

menumu yazayım guzeller
sabah kepekte peynırli tost 10badem bıldırcın yumurta yesılcay
ara kucuk elma mandalina turk kahvesı
oglen 1tabak kuru fasulye tursu 1bardak salgam
ara buyuk kase yogurt yesılcay
aksam 1parca fırında sıfır yaglı tavuk yarım patates bır kase az nohutlu tarhana
ara sutlu nescafe
artık cıkolatayı ve tatlıyı regl olmama ragmen hıc aramıyorum sukurler olsun

Önceden de sormuştum ama cevap alamamıştım, bıldırcın yumurtasını tercih etmenin özel bir sebebi var mı Servey?
Gününü beğendim. :)

Bugünkü menüm;

Sabah: 2 dilim çavdar ekmek, 1kk peynir, 3-5 zeytin,yarım domates, 3-4 çatal sucuklu yumurta,1 kupa çay

Ara-öğlen: 1 avuç karışık kuruyemiş,3-5 badem

Akşam: Tavuk + 4-5 kaşık iç pilav+ salata +turşu

2 lt'ye yakın da su içtim.

arkadaşlar bugünkü menüm

canım ben cevizi yedikten sonra spora gidiyor ve bol su içiyorum spor esnasında, suda midemi dolu tutuyor olabilir. yada sadece alışmışta olabilirim yani =)

Günaydın hanımlar;

Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı kutlu olsun.

Bugün maaile kahvaltıya gidiyoruz. Malum kahvaltılar benim için bir şey ifade etmiyor ama maksat gezmek değil mi?

Şu 21 kg yu attıktan sonra daha bakımlı olmaya başladım. E tabi artık her yerden üzerime olan bir şeyler bulabiliyorum. Makyajımı yapıyıorum, saçları fönlüyorum, miss gibi de giyiniyorum. Galiba bakımlı gezdiğim içinde insanların gözüne daha bir zayıf görünüyorum. İltifat üstüne iltifat. Fakat bişiy farkettim, insanlar ameliyat oldum sanıyor, bende umursamıyorum =))

Spora kahvaltıdan döndükten sonra hazırlanıp gideceğim.

Perşembe gününe -1 kg bile çıkmayacağım hanımlar. Geçen hafta çok verdiğim için bu hafta az verme haftam. Belki bir süpriz olur ama kim bilir =)

Öpüldünüz.

Güzel bir gün olmuş. :)

Afiyet olsuunnn :DD Tatlıyı reddedebilen insanlara hayranım.

Normalde keke cızzz derdim de akşam yemeğini iptal etmişsin, o sebeple güzel. :D

Önceden de sormuştum ama cevap alamamıştım, bıldırcın yumurtasını tercih etmenin özel bir sebebi var mı Servey?
Gününü beğendim. :)
canım gormedım onceden sordugunu,oglum sutu cok tukettıgı ıçın demir eksikliği yaparmış,bıldırcında normal yumurtanın çok daha fazlası demir içerıyormuş ona kaynatırken ben de yiyorum benim için bir sebebi yok ogluş için:)))

Günaydın hanımlar;

Hepimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayram'ı kutlu olsun.

Bugün maaile kahvaltıya gidiyoruz. Malum kahvaltılar benim için bir şey ifade etmiyor ama maksat gezmek değil mi?

Şu 21 kg yu attıktan sonra daha bakımlı olmaya başladım. E tabi artık her yerden üzerime olan bir şeyler bulabiliyorum. Makyajımı yapıyıorum, saçları fönlüyorum, miss gibi de giyiniyorum. Galiba bakımlı gezdiğim içinde insanların gözüne daha bir zayıf görünüyorum. İltifat üstüne iltifat. Fakat bişiy farkettim, insanlar ameliyat oldum sanıyor, bende umursamıyorum =))

Spora kahvaltıdan döndükten sonra hazırlanıp gideceğim.

Perşembe gününe -1 kg bile çıkmayacağım hanımlar. Geçen hafta çok verdiğim için bu hafta az verme haftam. Belki bir süpriz olur ama kim bilir =)

Öpüldünüz.
ıyı duşun iyi olsun vercem de verırsın mutlaka

tünaydın kızlar menümü yazayım bugün güzel başladım bakalım... uyanınnca limonlu ılık su

kahvaltı 9.00 : 2 dilim tam buğday, 1 kk beyaz peynir 1 domates, maydanoz

ara 2 kuru kayısı

devamı nasıl olacak bakalım ne yemek yapıcam bilmiyorum bugün..

devamını yazayım kızlar dün akşam giremedim gezmelerdeydik hasta kızımla:1:

öğle tavuk yetişmedi 4 ızgara köfte 1 dilim ekmek oldu.

akşam ciğer sote 2 kaşık, 2 tavuk ızgara baget

ara( akşam gezmesinde) börülce salatası 1 kase, 1/2 ıspanaklı börek... tatlı cısss yemedim:19:

su 3 lt kadar spor maalesef yok bu kadar protein üstüne...

guzeller leslie 2yı yaptım supermişşl cok begendım mumkun oldugunca yapsak cok faydası olurrr

Back
X