- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #54.441
ne oldu bsaat kaça kadar bekleyeyim. cekum kaldı bitek
canım ilk sayfamızı oku yeni üyeler deneme süresi 2 hafta ..ben yokmuyum kızlar
canım ben aceleden cıktıgım için yazmayı unutmuşum ben ekledimiştim zaten serveyi sen enson listeyi kopyala karışıklık olmaz ...ama kendini sorumlu hissetmen tekrar denemiş olman güzel davranış eline saglıkmerili oldumu canım buse tekrar kopyalamamı istemiş ddanes i ben yazdım dogrumu yaptım
hoş geldin tatlım biz gayet iyiyiz seni sormalı umarım kaçamaklara bogmamışsındır kendini.. sen 1 hafta oldu izinlisin önümüzdeki haftada listeye giremessin kurallara göre ama sen yine girip sohbete katıl motivasyonun düşmesinBuse,merili,cekum,ddanes,ilkay,servey, nickini unuttuğum ve takıma yeni katılan tüm arkadaşlarım ;
Hepinizeee selamlaaaarrr
Ne habersiniz bakalım? Nasıl gidiyor kilo vermeceler?
Tatlı krizlerine girmeler, karbonhidrattan vazgeçememeler, spor yapamıyorumm demeler devam ediyor mu? :)))
Ben şuan izindeyim esasen ama hem sizlere bir göz atayım hem de tam olarak ne zaman izne ayrıldığıma bir bakayım dedim.
Kaptiicim nasılsınnn?
Günlerim o kadar birbirine girdi ki ben ne zaman izne ayrılmıştım, 1 hafta mı oldu 2 hafta mı oldu unuttum. Birazdan, izne ne zaman çıkmıştım ona bakacağım ama , sana da bir sorum var. Ben döndükten sonra direk listeye girebilecek miyim, yoksa yine belirli bir müddet geçmesi mi gerekecek? Beni bu konuda bir aydınlatıver hayrına.D
Kızlaaar;
Hepinize bol kilo vermeli ve 1. olmalı yarışlar diliyorum. :)
Kendinize iyi bakın,,
kaçamak sadece haftada 1 gün 1 ögün canım fazla abartmakilo vermişim acıcık dıye hemen sapıtmaca cuma cmts pazar fıyasko gunlerım ancak dgr gunler dengeliyorum az once kendımı kaybetmiş sekılde sut ıctımmm
pide hariç gayet güzel abartmamışsın ..sacma menum geliyor
sabah kepekli tost 1cay bardagı sut
ara elma 3yesılcay
oglen yogurt soslu kofte ama altındaki pıdenın yarısını yedım salgam salata
ara 3cevız yogurt
aksam yarım kase nohutlu tarhana
hındı gogsu yarım patates ayran
sutlu nescafe
buyuk bardak sut((
abartmış mıyım???
slm stubcum canım istedigin zaman döne bilirsin senin 2 hafta iznin doldu kendini hazır hissediyosan hemen bugun başla .....kızlar izin sonrası dönüş nasıl oluyo.
l,steye nezman girilebilio
06:30 bir kase aşure
12:00 2 ceviz 3 tane siyah minik üzüm
14:00 bir kase sütlü special k
19:00 1 kk peynir + sucuklu yumurta+ 2 dilim tb ekmeği accık bal
2 litre su
1 saat pilates
(bu akşam serbest akşamımmış meselaa :26:)
gunaydın guzellerrrr
haftasonu demek kacamak demek
kahvaltı hazırlıyorummm
sucuklu yumurta yapacagımmmm
haydı beraber yıyelimmm
kızlar yine 3. olmuşuzTEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİbetülcüm sende bireyselde 3. olmuşsun tebrikler canım
evet busecım o pide benı de rahatsız ettı
haftasonu ogunu bırak 1gunle atlatırsam sukredıyorum ama daha fazla dıkkat edecegım cunku 1,5ay kaldı hedefıme vermeliyımmmmm dun gıttıgım fırmadaki bayan soledı sız kilo vermişşiniz dıye kendı fırmamda cay getıren personel bacaklarınız ıncelmiş dedıbacaklar gıdıyor hemen sımıtler gıtse daha ıyı
kızlar yine 3. olmuşuzTEBRİK EDİYORUM HEPİNİZİbetülcüm sende bireyselde 3. olmuşsun tebrikler canım
canım ne güzel farkedilmek bende bacaklardan çok zor veriyorum vücudum orantılı aslında hiç kimse inanmıyor 90 larda olduğuma sanırım kemik yapımdan o yüzdende verdiğim 3_5 kilo çok fark edilmiyor 10_15 vermem lazım herhalde(
evet an itibariyle ben de dönmüş bulunuyorum.
izin mizin bana yaramadı.
bugün güne gidicem akşama misafirim var.
yarın herşey yeniden başlıyor hem diyet hem spor inşallah. hiç aksatmamaya açlışıcam.
kızlrımın doğumgününü yapıcam şubat 15e
bugünden itibaren tam 3 ay var ve hededim 12 ki,lo vermek ve 38 beden olmak
hadi bakalım
sonra tek iş gidip çıtır çıtırken elbise almaya kalıyor
en iyi kararı vermişsin canım biz sana inanıyoruz verirsin sen hatta daha erken bile hedefine ulaşıırsın yeterki istekli ol sporunu yap...evet an itibariyle ben de dönmüş bulunuyorum.
izin mizin bana yaramadı.
bugün güne gidicem akşama misafirim var.
yarın herşey yeniden başlıyor hem diyet hem spor inşallah. hiç aksatmamaya açlışıcam.
kızlrımın doğumgününü yapıcam şubat 15e
bugünden itibaren tam 3 ay var ve hededim 12 ki,lo vermek ve 38 beden olmak
hadi bakalım
sonra tek iş gidip çıtır çıtırken elbise almaya kalıyor
ama geçen gün tartılmıştım 73.4 tüm . ben pil aldırıım eşime.. bu hafta bildrim yapabilecekmiyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?