• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam bebekler.. akşamları pilates yaptığım için gelemiyorum pek :/ menümü yaziim hemen

sabah 11:00
2 kaşık yulaf ezmesi + 4 kaşık special k + 3 ceviz + süt

öğlen 16:00 bir simit + bir poğaça birazcık peynir birazcık zeytin birazcık da tereyağı sürmüş olabilirim :S 1 bardak da süt

1 saat de pilates :)

kızlar ben bugun hıç gıremedım sabah menım yarım tost ve cay kızlar sonra doktara gıtmem gerekıyordu oraya gıttım gelrken tempolu yurudum 20 dk sonra gezmede ıkı dılım börek sonra akşam arabaşını bılen var mı ıkı tas ondan içtım ustune yesil cay ve 8 katlı bızım apatrman ıkı kere ındım cıktım iş te öyleeee
geçmiş olsun canım umarım önemli bişey degildir...börekler olmamış:20: ama hareketler güzel:40:
bugun dayanamadım tartıldım hıç kılo yok vermemışimmmm cok üzüzldümmmmm:43::43::43::43::43::43:
hiç üzülme göreceksin en yakın zamanda tekrar kilo vermen başlar... sana tavsiyem bu süreçte hergün tartılmaman..
ama busecim cok iyi vermişin 13kilo az degılll supersınnn
inş hiç almayız gerı bugun fırmanın bırınde baysnın bırı bana dedı ki erkek olsam senı hıc kacırmazdım cok mutlu oldummm:16:
teşekküüüüür ederim tatlım süperim demi :9:ne güüzel sözler duymaya başladık durmak yok yook devammmm:32:
buse ne kadar zamanda verdin gerçekten çok iyi...
canım şöyle anlatım sana temmuz ayında başlamaya karar verdim ilk başladıgımda 2 haftada 6 kg verdim 102 idim 96 oldum
sonra ara verdim tatile çıktık diye tatilden sonra agustos 20 de tekrar başladım 96 kg ile şimdi bu durumda toplam 19 kilo vermişim
4 ay içerisinde genel bakınca gayet iyiymişim yaa
:27::27:
selam bebekler.. akşamları pilates yaptığım için gelemiyorum pek :/ menümü yaziim hemen

öğlen 16:00 bir simit + bir poğaça birazcık peynir birazcık zeytin birazcık da tereyağı sürmüş olabilirim :S 1 bardak da süt

aralar ve akşam yemegin yok oo çok kararlı gördüm seni merilicigim:46: ama fazla aç kalma ..

aralar ve akşam yemegin yok oo çok kararlı gördüm seni merilicigim:46: ama fazla aç kalma ..

geç uyanınca yemek yicek zaman olmuyo ablacım :) ama bugünden itibaren erken kalkmaya dikkat edicem.. mesela bugün 6 buçukta kalktım inşallah bunu bi hayat tarzı haline getirebilirim :)

[video=youtube;YxzZ3oeh4EE]http://www.youtube.com/watch?v=YxzZ3oeh4EE[/video]

kızlar bunu bi izleyin bakalım bana güzel geldi listeleri :) gayet yapılabilir duruyo :):)

canım şöyle anlatım sana temmuz ayında başlamaya karar verdim ilk başladıgımda 2 haftada 6 kg verdim 102 idim 96 oldum
sonra ara verdim tatile çıktık diye tatilden sonra agustos 20 de tekrar başladım 96 kg ile şimdi bu durumda toplam 19 kilo vermişim
4 ay içerisinde genel bakınca gayet iyiymişim yaa

Çok tebrik ederim 2 haftada 6 kğ nasıl verdin.Yada hangi diyeti uyguladım.Ben 60 altına düşemedim.Aylardır buradayım bir alıp bir veriyorum.19 kilo 4 ay gibi bir zamanda bence inanılmaz bir rakam

Sabah ki menüm

Bu hafta resmen uçtum.Sabah evde yaptıgım pizza vardı kahvaltı yerine ondan yedim.Şimdi hemen bitki çayına sarıldım.İşe gelirkende 20 dakika kadar yürüdüm.

[video=youtube;YxzZ3oeh4EE]http://www.youtube.com/watch?v=YxzZ3oeh4EE[/video]

kızlar bunu bi izleyin bakalım bana güzel geldi listeleri :) gayet yapılabilir duruyo :):)

Bakıyorum hemen bulmuşsun videoyu :52:

Kızlar bu sabah tartıldım ve ne göreyim amanınnn 66 kilo olmuşum yeniden :43: ama hemen gelip size menümü yazayım da kararlı olayım dedim. kahvaltı 1 küçük kase yoğurtlu yulaf ezmesi. öğlen sebzeli köfteli sulu yemek ve sebzeli bulgur pilavı yarımşar tabak, yanına yoğurt. akşam yemek yiyemeyebilirim bu ara akşam programım çok yoğun ama yiyebilirsem salata ve bir kase dolusu sebzeli mercimek çorbası içerim sadece. ara öğünlerde çikolatasız yapamıyorum ve öyle küçük küçük de değil deli gibi yiyorum pek çok kadın gibi. amaaaa bir yöntem buldum onu uygulayacağım. sizlerle de paylaşayım bilmeyenleriniz varsa faydalı olur. 25gr(1 paket) kakao yaklaşık 75 kaloriymiş bir küçük fincan az kakaolu süt içeceğim canım çikolata istediğinde. 1 paketi 3'e veya 4'e bölersem oldukça az kalori almış olurum. bir de tarçınlı süt kan şekerini düzenleyip tokluk hissi veriyor hem de çok lezzetli :)) bugün bunlara uymaya çalışacacım. yapabilirsem akşam da pilates yapacağım. Hadi Bismillah...

busecim gerçekten süpersin 19 kilo ne demek 4 ayda hemde bende geçen şubatta 105 dim benim çok yavaş gidiyor ama gidecek inşaallah yılbaşına kadar bende 85 olsam coook iyi olacak:))

kızlar birde birey sormak istiyorum bitki çayı içiyorum diyorsunuz hangi bitki çayları mesela .....

sabah bırl dılım ekemk peynır ve cay içtım acele cıktım hastaneden yuruyerek geldım 30 dk felan yururudm cok acıktım bır dılım ekmekle yesıl fasulye yemegı yedım ada çayı içiyorum şimdi suya devammm :3::3:

gercekten bır sey yememizsin kendıne dıkkat et
:46::46::46::46::46:

buse börek olmadı ama başka bırsey yoktu canım gezmede olunca yedım ama herkesın yedıgının yarısını yedım bacaklarım hergun agrıyor hareketten yurüyüşten oturup kalkamıyorum ya yaglarım harekete gectı ya bacaklarım cok tembelll

busecim gerçekten süpersin 19 kilo ne demek 4 ayda hemde bende geçen şubatta 105 dim benim çok yavaş gidiyor ama gidecek inşaallah yılbaşına kadar bende 85 olsam coook iyi olacak:))

kızlar birde birey sormak istiyorum bitki çayı içiyorum diyorsunuz hangi bitki çayları mesela .....

canım ben yeşil cay yada beşibıryerde içiyorum bıde sabahları aç karnına lımonlu ılılk su içiyorummm

Bakıyorum hemen bulmuşsun videoyu :52:

Kızlar bu sabah tartıldım ve ne göreyim amanınnn 66 kilo olmuşum yeniden :43: ama hemen gelip size menümü yazayım da kararlı olayım dedim. kahvaltı 1 küçük kase yoğurtlu yulaf ezmesi. öğlen sebzeli köfteli sulu yemek ve sebzeli bulgur pilavı yarımşar tabak, yanına yoğurt. akşam yemek yiyemeyebilirim bu ara akşam programım çok yoğun ama yiyebilirsem salata ve bir kase dolusu sebzeli mercimek çorbası içerim sadece. ara öğünlerde çikolatasız yapamıyorum ve öyle küçük küçük de değil deli gibi yiyorum pek çok kadın gibi. amaaaa bir yöntem buldum onu uygulayacağım. sizlerle de paylaşayım bilmeyenleriniz varsa faydalı olur. 25gr(1 paket) kakao yaklaşık 75 kaloriymiş bir küçük fincan az kakaolu süt içeceğim canım çikolata istediğinde. 1 paketi 3'e veya 4'e bölersem oldukça az kalori almış olurum. bir de tarçınlı süt kan şekerini düzenleyip tokluk hissi veriyor hem de çok lezzetli :)) bugün bunlara uymaya çalışacacım. yapabilirsem akşam da pilates yapacağım. Hadi Bismillah...

hemen bulurumm :D ayrıca bizimki yarın işe başlıyo ocak sonu nişan var gibi kendini hazırla şekerim.. çikolata yerken bunu getir gözünün önüne ve deeee ben şuan 61 oldum boyumu da düşünerek bunu da aklına getirebilirsin :D

ben bi çk yeşil çay + 1 çk rezene + 1 adaçayı çiçeği + minik bi parça da çubuk tarçının üzerine kaynar su döküyorum 5 dk ağzını kapatıp demliyorum tadı da güzel geliyo ve müthiş atıyo ödemi :34:

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben doğadan içiyorum kiraz saplı karışık kayısılı anlıycan ne bulursam

hemen bulurumm :D ayrıca bizimki yarın işe başlıyo ocak sonu nişan var gibi kendini hazırla şekerim.. çikolata yerken bunu getir gözünün önüne ve deeee ben şuan 61 oldum boyumu da düşünerek bunu da aklına getirebilirsin :D

eneeeee hayırlı olsuuunnn :)) Kızım dayadım yeşil çayı ben de napiimm. Kararlıyım ama sabah yoğurtlu yulafımı yedim. 1 gibi de sevgili kocacığım bana sürpriz yaptı öğlen yemeğine geldi büroya :16: daha geç yicektim normalde ama onunla yemek zorunda kaldım. ama tabiiikkiii sabah söylediğim gibi yarımşar porsyon yedim yemeklerimden. kendimle gurur duyuyorum veee hiç çikolata yemediiimmm :46: yeşil çay forever :51:

Back
X