• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

meraba kızlar.
listey bi baktımda sadece 3 kişi bildiirmde blunmuş zaten aysesu ve buse kilo verdi. ben zaten dipteydim.
benimde cuma günelri serbest günlerim oluyor. özellikle akşam yemöğpinde.
am sora bu hafta tam gaz devam baklım sonuç ne olucak.
yediklerime de çok dikkat edicem.7
buarad 1. olmuş takım tebrikler kilo veren arkadaşalr
belki önümüzdeki aftada olurıuz
bellimi olur
ısallah bu haftada 1. oluruz canım hadı hep bırlıkte ıstememız yeterlı..
merak etme canım ben gayet iyiyim dün zaten az yedim demiştim
yorgunluğum benim saçım çok uzun banyodan sonra kurutmadım ondan çok ağrıyor kafam şimdi epey hafifledi ağrım
saol canım ben 27 yaşıma gireceğim 17-18 yaş arasında anne oldum oğlumda 3yaşında

busecim kendine bir ceza ver derim
busecim nasıl telefi edeceksin 1 hafta çabaladın -3 gün geriye atmıştır bu seni 3 günlük emeğine yanmıyormusun neyse ya haddimi mi aşıyorum yoksa çok mu kafaya taktım bu olayı bilmiyorum.

inşallah canım hep beraber hepimizin desteğiyle oluruz yine 1.
allah bagıslasın yavrularını canım...bende 19 asımda anne oldum:emir_bebek: dedıklerınde haklısın daha dıkatlı olmalıyım...lutfen bı daha haddımımı asıyorum deme artık sende bu takımın bır ferdısın ıstedıgın gıbı yorum veya tepkı verebılırsın :16:
menümüde yazıyım hafta sonu ya kimseler yok iyce tenhalaştı
bugün 2 öğün geç kalktık hafta sonu malüm
sabah:kıymalı yumurta
akşam:kıymalı yumurta,lor peynirisumaklı;büyük bardak ayran
spor:bolca temizlik yaptım,45 dak dışarda yürüdüm
sıvı:3 bardak yeşil çay,3lt su
afıyrt olsun canım proteın gununmuydu bugun hep boyle devam edeceksın yoksa farklı dıyetemı gecıceksın bendemı bu dıetı yapsammı dıye aklımdan gecmıyor degıl:23:

menum

sabah

1 kk peynır
domates
2 dılım ekmek
ara
1 mandalına yarım elma
aksam doner ama ekmeksız 1 bardak ayran
su 2 lıtre
spor yok regl oldum cok fenayım:5:

kizlar bu hafta herkes hedef ini belirlesin
benim hedefim 77 :kkk: bide pazartesiden itibaren herkes mesaj sayisina dikkat etsin en az 5 mesaj yazalim birbirimizden kopmayalim oldumu canlar :40:

slm canlar:
dün sabah erkenden tartıldım ama yazmadan evden çıktım.kızım hastaydı doktora gittik.öğlen 3 gibi girmediğim aklıma geldi. yine yazayım:82,4 kilom,500 g gitmiş.

ısallah bu haftada 1. oluruz canım hadı hep bırlıkte ıstememız yeterlı..

allah bagıslasın yavrularını canım...bende 19 asımda anne oldum:emir_bebek: dedıklerınde haklısın daha dıkatlı olmalıyım...lutfen bı daha haddımımı asıyorum deme artık sende bu takımın bır ferdısın ıstedıgın gıbı yorum veya tepkı verebılırsın :16:

afıyrt olsun canım proteın gununmuydu bugun hep boyle devam edeceksın yoksa farklı dıyetemı gecıceksın bendemı bu dıetı yapsammı dıye aklımdan gecmıyor degıl:23:
saol canım senin çocuklarınıda Allah bağışlasın hepsi çok değerli bugün tüm gün hazırlık yapacağım kızım için
ya ben diyet yapıp emek harcayıp sonra 1 günde geri 2 kilo almış olarak emeğin boşa gitmesine üzülüyorum o yüzden söyledim.Diyeti bozunca şeyda coşkunun ınstegramda bir lafı var bende sana onu yazayım tombul yarın git 10 km yürü çok yüzleştirici geliyor bana bu söz
dün protein günüydü busecim ben haftada 1 gün protein günü
1 gün sebze günü
1 gün sebze protein meyva
çarşamba buğday elma
perşembe yumurta ananas yada kivi
bunun gibi yapacağım artık menülerimi busecim
bu diyeti yapacaksın iradene sahip olmalısın bazı günlerde liste dışına kesinlikle çıkamıyorsun
ben 1 ay dayanacağım sonrada istediğim herşeyden azar azar yiyerek dengeleyeceğim vücudumu
menum

sabah

1 kk peynır
domates
2 dılım ekmek
ara
1 mandalına yarım elma
aksam doner ama ekmeksız 1 bardak ayran
su 2 lıtre
spor yok regl oldum cok fenayım:5:
afiyet olsun busecim menün güzel hastalığın da geçmiş olsun cumaya dahada eksi çıkacaksın yanibu dönemde metabolizba daha hızlı çalışıyormuş bide diyetle birleştirdin mi süper kilo vereceksin cumaya
bak canın tatlı isterse sana sağlıklı bir tatlı tarifi yazıyorum ve tüm arkadaşlarıma
elmayı rendele yarım çay bardağı süt ,istediğin kadar kakoo tarçın ve yoğurulacak kıvama gelinceye kadar yulaf ezmesi süper doyurucu ve çok eğlenceli bir tarif oluyor benim henüz tatlı krizim tutmadı

kizlar bu hafta herkes hedef ini belirlesin
benim hedefim 77 :kkk: bide pazartesiden itibaren herkes mesaj sayisina dikkat etsin en az 5 mesaj yazalim birbirimizden kopmayalim oldumu canlar :40:
çok mantıklı busecim keşke katılım da biraz artsa 4 kişi bile değiliz herhalde
bende bu hafta 59 küsürleri görmek istiyorum

gunaydinlar fistiklar :16:keyifli hafta sonu dilerim kacamaklara dikkat:39:
amannnnnn kaçamaklara dikkat ben bugün biraz çok yedim ama zararlı şeyler değil sanırım

slm canlar:
dün sabah erkenden tartıldım ama yazmadan evden çıktım.kızım hastaydı doktora gittik.öğlen 3 gibi girmediğim aklıma geldi. yine yazayım:82,4 kilom,500 g gitmiş.
geçmiş olsun arkadaşım

günaydın kızlar nasılsınız ben yine çok mutluyum tartı hep yüzüme gülüyor çok şükür bugün de -300 gr la uyandım toplamda tam 12 günde 5 kğ oldu ki bu bir mucize çok güzel yaa sabah biraz yemeği çok yedim ama telafi ederim menüm hazır onuda yazıyım hemen bugün işim çok belki tekrar giremem burada yazana kadar yürürüm belki
sabah :1 çatal reçel,fasulye ,patlıcan kabak, biber,domates kurusunu sadece haşladım hiç yağsız 1 büyük tabak yedim 2 yk süzme yoğurt,1 yk yumurtalı kıyma
akşam:karnabahar haşlama biraz ezip 2 yumurtayla karıştırıp fırına verceğim

mrb kızlar
menüm
sabAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
2 yk domate sos
1 kk peynir
1 dilim ekmek
öğlen 5-6 kaşık mantı yoğurtlu
akşam 5-6 kaşık pırasa yemeği
1 kase yoğurt

günaydın kızlar nasılsınız ben yine çok mutluyum tartı hep yüzüme gülüyor çok şükür bugün de -300 gr la uyandım toplamda tam 12 günde 5 kğ oldu ki bu bir mucize çok güzel yaa sabah biraz yemeği çok yedim ama telafi ederim menüm hazır onuda yazıyım hemen bugün işim çok belki tekrar giremem burada yazana kadar yürürüm belki
sabah :1 çatal reçel,fasulye ,patlıcan kabak, biber,domates kurusunu sadece haşladım hiç yağsız 1 büyük tabak yedim 2 yk süzme yoğurt,1 yk yumurtalı kıyma
akşam:karnabahar haşlama biraz ezip 2 yumurtayla karıştırıp fırına verceğim

çok i gidiyosun:nazar::nazar::nazar:

naber fıstıklar

ben diyetime başladım
inşallah bu cuma güzel rakamlar görüüm.

sabah: 1 haşlanmış yumurta
3 dilim hindi salam
yarım kibrit kutusu peynir
bir küçük parça küçük dukan ekmek ( unsuz)

ara: dukan uuslü unsuz şekrsiz yapılmış dukan petibör bisküvi 3 adet

öğle: dukan usulü unsuz yapılmış light kaşrlı 1 ttalı tabağı büyüklüğünde dukan pizza / zero kola 1 bardak

akşam. biftek ve yoğurt / bir bardak zero kola

spor : 3 km koşu bandı- 15 dk bel ve kalça hareketi

mrb kızlar
menüm
sabAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
2 yk domate sos
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
dengeli bir menü olmuş afiyet olsun

çok i gidiyosun:nazar::nazar::nazar:
teşekkürler canım

benim hedefim de 74 lü bi rakam olsun

74,9 da olabilir
inşallah ulaşırız amacımıza

naber fıstıklar

ben diyetime başladım

3 dilim hindi salam

öğle: dukan usulü unsuz yapılmış light kaşrlı 1 ttalı tabağı büyüklüğünde dukan pizza / zero kola 1 bardak

afiyet olsun güzel menü

günaydın kızlar ben bu haftaya +800 ile başladım kilom 62.2 nedenine gelince akşam yaş pasta şeker hamuru krema ekler ve değişik kurabiyeler yaptım ve aşamalarında hep tadına bakmak zorunda kaldım çünkü en az 30 kişinin içine çıkacak ve yenecek yapacağım şeyler bakmak zorundaydın malesef ki bu beni - 2 gün geriye attı kızım mahçup olmasın ben 2 gün fazladan diyet yapacağım artık

herkese günaydın bu arda yinede gidecek bu kilolar

merhaba hanımlar

bende size katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz?

bu sabah tartıya çıktım ve kendimle yüzleştim!!!!!!!! ve bugün itibariyle diyet yapma kararı verdim
neden 9. takım? uğurlu sayım çünkü:)
bana uğurlu geleceğinize inanıyorum

öğlen iş yerinde yemek için lahana doğradım içine havuş rendeledim birazda dereotu koyup kendime salata yaptım öğlenki yemeğim bu
sabahta bi bardak süt içtim ve bir elma yedim aç karnına elma yemek çok hoşuma gittiği için:)

grubun kurallarını bildirirseniz çok mutlu olurum:) tabi önce kabul ederseniz:)
bu arada 84 kiloyum:((((((( yani olmuşum:)

kurallar ilk sayfada yazıyomuş okudum şimdi:)

o zman perşembeye kadar 1 kilo verebilirim diyorum zaten ilk başta ödem gideceği için büyük ihtimalle olur:)

başlangıç:84.300
hedef :83.00

gunaydin citirlarim dun aksam giremedim bu haftam cok yogun geciyor hazirliklar basladi turkiyeye gitmeye geri sayim son 24 :21::21::21: cok ozledim ya gittigimde ilk is yeri opecem:72::72:

saol canım senin çocuklarınıda Allah bağışlasın hepsi çok değerli bugün tüm gün hazırlık yapacağım kızım için
ya ben diyet yapıp emek harcayıp sonra 1 günde geri 2 kilo almış olarak emeğin boşa gitmesine üzülüyorum o yüzden söyledim.Diyeti bozunca şeyda coşkunun ınstegramda bir lafı var bende sana onu yazayım tombul yarın git 10 km yürü çok yüzleştirici geliyor bana bu söz
dün protein günüydü busecim ben haftada 1 gün protein günü
1 gün sebze günü
1 gün sebze protein meyva
çarşamba buğday elma
perşembe yumurta ananas yada kivi
bunun gibi yapacağım artık menülerimi busecim
bu diyeti yapacaksın iradene sahip olmalısın bazı günlerde liste dışına kesinlikle çıkamıyorsun
ben 1 ay dayanacağım sonrada istediğim herşeyden azar azar yiyerek dengeleyeceğim vücudumu
afiyet olsun busecim menün güzel hastalığın da geçmiş olsun cumaya dahada eksi çıkacaksın yanibu dönemde metabolizba daha hızlı çalışıyormuş bide diyetle birleştirdin mi süper kilo vereceksin cumaya
bak canın tatlı isterse sana sağlıklı bir tatlı tarifi yazıyorum ve tüm arkadaşlarıma
elmayı rendele yarım çay bardağı süt ,istediğin kadar kakoo tarçın ve yoğurulacak kıvama gelinceye kadar yulaf ezmesi süper doyurucu ve çok eğlenceli bir tarif oluyor benim henüz tatlı krizim tutmadı

çok mantıklı busecim keşke katılım da biraz artsa 4 kişi bile değiliz herhalde
bende bu hafta 59 küsürleri görmek istiyorum

amannnnnn kaçamaklara dikkat ben bugün biraz çok yedim ama zararlı şeyler değil sanırım

geçmiş olsun arkadaşım
canim tarif icin tesekkurler benim oyle tatli krizim tutmuyorda abur cubur istiyor canim surekli:18:seyda coskunda ne guzel soz soylemis haklisin bir kacamak icin yakacagimiz kaloriyi dusunursek hic kalkismayiz kacamaga ..artik benimde aklima bu laf gelicek soz..senin verilecek kilon az ayy keske ben senin kilonda olsaydim senin boy kacti yasimdi geriye donup okumayayim yaziver:1:
mrb kızlar
menüm
sabAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
2 yk domate sos
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
cok guzel afiyet olsun..manti olmamis ama :20:
benim hedefim de 74 lü bi rakam olsun

hadi bakalim isallah...
74,9 da olabilir

naber fıstıklar

ben diyetime başladım

3 dilim hindi salam

harikasin tatlim boyle gidersen kesin kilo vermis olursun cumaya kadar:16:
heralde canm ya kızlar hastaydı.3 gündür bende fenayım.agzım burnum yara bere içinde kaldı.nefes almak ne güzelmiş meğerse:(
tekrar gecmis olsun gulum ya ....:
günaydın kızlar ben bu haftaya +800 ile başladım kilom 62.2 nedenine gelince akşam yaş pasta şeker hamuru krema ekler ve değişik kurabiyeler yaptım ve aşamalarında hep tadına bakmak zorunda kaldım çünkü en az 30 kişinin içine çıkacak ve yenecek yapacağım şeyler bakmak zorundaydın malesef ki bu beni - 2 gün geriye attı kızım mahçup olmasın ben 2 gün fazladan diyet yapacağım artık

herkese günaydın bu arda yinede gidecek bu kilolar
uzulme tatlim bugun dengelersin sen kuzucuklarimiz icin feda olsun ...
merhaba hanımlar

bende size katılmak istiyorum benide kabul edermisiniz?

bu sabah tartıya çıktım ve kendimle yüzleştim!!!!!!!! ve bugün itibariyle diyet yapma kararı verdim
neden 9. takım? uğurlu sayım çünkü:)
bana uğurlu geleceğinize inanıyorum

öğlen iş yerinde yemek için lahana doğradım içine havuş rendeledim birazda dereotu koyup kendime salata yaptım öğlenki yemeğim bu
sabahta bi bardak süt içtim ve bir elma yedim aç karnına elma yemek çok hoşuma gittiği için:)

grubun kurallarını bildirirseniz çok mutlu olurum:) tabi önce kabul ederseniz:)
bu arada 84 kiloyum:((((((( yani olmuşum:)
hos geldin canim aramiza tabiki kabul ederiz isallah veririz bu kilolari hic kendini uzme 102 kilodan dusmus biri olarak soyluyorum bunu sana ... netur bir diyet uyguluyosun yazarmisin ...bide bildirimimiz cumaya alindi:34:umarim sana ugurlu geliriz:16:

Son düzenleme:
busecim aslında benim belli bi diyet tarzım yok yani bişeye bağımlı kalamıyorum

sabah 8 de iş başı yapıyorum.
öğlen 2 de çıkıyorum süt iznim var:)
öğlen yemeklerini iş yerinde yiyorum herkes kendi getiriyo yemeğini

sabah elma yemeyi ve süt içmeyi çok seviyorum hiç sıkılmadan bunları yiyeilirim arada yumurtada eklerim :) yetrli olur diye düşünüyorum

10 gibi bi mandalina,2-3 tane kuru kayısıyada 2 ceviz yiyebilirim

öğlende yanımda artık salata getirmeyi düşünüyorum:)

akşam yemeklerini en geç 6 da yeriz genelde 5 gibi
yaptıgım yemklerin yağına tuzuna falan dikkat edersem şayet 4-5 kaşık yemek yogurt salata idare edebilirim akşamda meyve yerim diye düşünüyorum:)

kendime özgü bi diyet aslında:)

:))))))

Back
X