- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
- #55.561
canım sorun olacagını sanmıyorum bıreysel derecede yanlıslık olmus 14. takımdakı arkadas bırıncıymıs ...canım bence paylaşım alanında söylersen izinli olduğunu senin yazmayı unuttuğunu
tamam diyceklerdir
ortalamayı etkileyen bişi deği çünkü
sınavları varmış çünkü
nete girmezse
dolayısıyla 1. lik hikayesini yazamaz
bizde izin almak istediğini söylemedik
takım olarak ceza puanı alırız
(1. lik hikayesini yazmadığı için)
yuruyusun cok etkısı var canım bende kosu bandımda yuruyorum ...kılo cızelgesı nasıl yapıldıgı yazıyor forumda bırazdan lınkını paylasırımkızlar benm 8 aylık bir bebeğim var yediklerime dikkat ediyorum şimdilik ve her gün bir saat yürüyüş yapmaya karar verdim..eşim okuldan gelir gelmez çıkıp yürüyüp gelicem inş. çünkü dışarıda yürüyüş sıkmıyor insanı.. çok daha zevkli oluyor.. bu aralar canım herşeyi yemek istiyor buna dur demek için de motiveye ihtiyacım var mart başına kadar bi 7 8 kilo vermeyi planlıyorum bakalım gerçek olucak mı :)) bir de birşey sorucam şu cetvel nasıl ekleniyor ben gebelik forumlarını okurken de görürdüm buna benzer bi cetvel kilo takibi için güzel olur sanırım
canım bırgun sebze ırgun proteın bır gunde meye gunu oluyormus ben kıtabını alamadım duydugum kadaıyla yapıcam artık..busecim şeyda coşkunun diyeti ansıl anlatsana. belki bizede faydası olur.
canım cetveli tickerfactory sitesi var ordan yapıysun weight loss kısmından.
yapınca link verio siştede kullanmak üzere .linki koyallayıp kullanıcı panelinde
çizelge kısmına yapıştır kaydet de oluyor.
bende kalmadım canım zaten çıktım. çok uykum vardı.
2 hafta sonra nerelerdesin canım sen.
2 hafta sonra turkıyeye gıdıyorum gecmısı okumuyosun sanırım
cuma günelri serbest günüm ama abartmadım gayet iyi sonlendırdım cumayı
bu sabah yeniden başaldım herşeye. ve bu hafta 69.9 u görmeliyim . biraz zor olucak 2.4 vermem gerekiyor en az.
kahvaltım gayet iyiydi:
1haşlanmış yumurta
2 cherry domates
1 salatalık
2 parça çeçil peyniri
1 kibrit kutusu beyaz peynir
1 bardak light süt
ekmek yok.
ara:1 elma
cok guzel menun canım sen kararlılıkla devam et emınım ıstedıgın sonucu alacaksın