• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mrb kızlar
benim menü

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık domates sos
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk peynir

öğlen
1 büyük kase yoğurt çorba
2 yk makarna

sonra ara

2-3 avuç çukulatalı leblebi varmış onu yedim:17:
akşm bişey yemiycem durabilirsem
kendime sinir oldum

buse cim bende hamileliği öğrendiğimde 66,5 tum. 84 le doğurdum
doğumdan sonra 76.5

şimdi de 74

umarım amacımıza ulaşırız

geçen başarı hikayelerini okurken kocam neye bakıyosun dedi
bende kilo verme başarı hikayelerine dedim

okuyon ama başaramıyon dedi

gıcıkkkkk

ona gününü göstercemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bi kere daha bbişim 2 aylıkkkk
bu durumumda normal sayılır

erkekler ne gıcık ya uffffffffffff

burcu öğlen ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştirmem konusunda sana kesinlikle hak veriyorum fakat şöyle bir durum var
ben diyelim akşam sadece salata yedim yanına 4 tane köfte yedm yemekleri akşam saat 17.00 de yiyorum ve gece saat 24.00-01.00 falan gibi yatıyorum aralık çok uzun kan şekerim düşer ,çok zor gelirde pes edebilirim diye tırsıyorum açıkçası gün içinde acıktığım pek aklıma gelmiyor bebiş,iş falan derken......:))

gıcıkkkkk

tatlım ya buna sinirlenirlirmi:)
bak ben hamile kaldııgmı öğrendiğimde 80.5 kiloydum:)
doğuma giderken tartıya çıktım 88.5 kiloyum:) vede 3.5 kilo bi yavru doğurdum:)
eve geldim 1 hafta sonra 80.5 kiloydum:) işe başlardıgımda 76 oldum ama 3 ay sonra 84.00 ü tartıda gördüm
benim eşim bana kilomla ilgili bişe deidğinde bende ona ''aaaaaaa senin saçların mı beyazlamış , bak bak bide yanlardan dökülmüş yaşlanmışsın ayol sen diyorum'' :)
benden 8 yaş büyük normalde benim için hiiiiç probelm diil bilerek severek 3 yıl çıkarak evlendim:)
ama o benim kilomu görüyosa bende onun saçlarındaki beyazları görürüm:)

mesela o bana aynı cümleyi kullansaydı bende ona şunu sölerdinm:) ben bu kiloyu en fazla 5 aya kadar vercem :) sen napcan asıl onu düşün 8 yıl geriye gidemezsn ki önce zman makinası yapman gerekir derdim ne sinir olcam o olsun:)))
az raha tol zaten ben pek bişeyi kafaya takm adıgımdanda kilo verme girişimine daha önceden girişemedim ya benimkide pek iyi bbişe diil:)
evlendiğimde bile 78 kioydum ben:))))

çeneye daldım menümü unuttum:)))) hihihihi:)

sabah gene kahvaltıya pek vaktim olmadı
avden çıkarken mandalin yedim 1 tane
iş yerinde 2 galeta ve şekersiz çay içtim

arada kahve içtim:) yanımda ceviz meviz kayısı kurusu falan kalmamıştı:)

öğlen 2 galeta
1 yemek kşığı kadar krem peynir
yeşil salata yedim:)

arada
2 kepçe yoğurt çorbası ama içinde pirinç çok azdı ve benim çorbamın üstünde naneli yağ yoktu naneyi tabağıma öylece kurur kuru serptim:)

akşam
1 kepçe dünden kalan yağsız nohut yemeği
1 KEPÇEDE GENE YAĞSIZ yoğurt çorbası

bol proteinli bi gün oldu akşamda meyve falan yemiceğim:))))))) kapanışı yaptım:))

birazdan yarım saat jilian yapcam:) 5. günüm olcak ve level 1 i yarılamış olcam
2. günün sonunda kalım başıma geldide kol bacak popo bel ölçümü aldım 1 ayın sonunda kendimi ölçeceğim bakalım sonuç ne çıkcak acayip merak ediyorum:)))))

ha bu arada
ara kilo bildirimi yapiyim:)
başlayış:84.400
9. günüm:82.200 :))))))))

mrb kızlar
benim menü

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık domates sos
2 kk peynir

öğlen
2 yk makarna

sonra ara

Akşm bişey yemiycem durabilirsem
kendime sinir oldum

mrb canım sanırım yeni doğum yapmışsın bebişin 2 aylık yedikelrin çok az bence emziren bir anneye göre
tbi emziriyosan bu şekilde sütün azalır
benimde kızım 11 aylık am 1.5 ay oldu emmeyi bıraktı şimdi daha yemi sıkmaya başaldım
aman dikkat sen bol sıvı tüket ttalı hamurişi yem ter am herşyden yemelisin bebişine vitamin olsun

selam kızlar. çok uzun zamandır giremiyorum internete. önceki hafta eşimin babası trafik kazası geçirdi. Acilen ist. Gitmek zorunda kaldık. Hemen ardından da kardeşimin nişanı vardı(haberi almışsınızdır zaten :))). Yeni döndüm eve ve şimdi yazabiliyorum. 3 hafta sonra da umreye gideceğiz allah kısmet ederse. Dönüşte de bebek planlıyorum. Diyet yapıp yapmama konusunda kararsızım gebelik öncesi. Bana fikir verir misiniz? Bir yandan kiloyla birlikte bebeğe gerekli olan besinleri mineralleri de kaybederim diye korkuyorum, bir yandan da kilolarım doğumdan sonra kalıcı olursa diye korkuyorum. 65 kiloyum şimdi. Ne yapmalıyım?

canım bece sen dengeli besle tanm sıkı diyet değil hamurişi tatlı çok yeme
madem bebk düşünüyosun ama bebği öğrendikten sonr< beslenmene çok dikkat etmelisin.

merhaba arkadaşlar
ben daha önce de 3. Takımda yarışmıştım.72 kilodan 61 kiloya kadar düşmüştüm. Daha sonra sağlık sorunlarım ve tayin taşınma gibi sebepler olunca takımdan ayrıldım.
şu an 65 kiloyum ve gene burda kilo vermek istiyorum. özel bir diyetim yok evde pişen yemekten 2-3 kaşık yiyerek diyet yapıyorum. Spor olarakda evde leslie ile yürüyüp mekik aletiyle mekiğe başladım.
Iş yerinde işe en ufak şeye bile kendim kalkıp getiriyorum ve bol bol sıcak limonlu su içiyorum .
Kendime 1 haziranı hedef belirledim. 1 haziran günü tartıda 50 kilo olmak istiyorum.
Bu arada evliyim 2 çocuğum var 34 yaşındayım ve çalışıyorum.

hoşgeldin. Hazirana azimli olsursan neden görmiyesin bende 12 kilo versem diyorum hep ama hep 1 ileri bir geri sinr oluyrum neyse
bende 31 olucam. 2 çocuğum var. Bende çalışıyorum öğretmenim

Kızlar nasılsınız
bneimde akrdeşiö geldi biraz kaçamaklar oldu
ama yarından itibaren yine dikkat dönemi ama eskiye göre kaçamaklarım bile daha masum
ama sinir olduum bi duurm var tartım her yerde değişik rakam gösteriyo
napsam ya

yn tartıalrmı böle yoksa iyi bişi mi almak lazım
benimki sinbo

selam kızlar bu gün an itibariyle isveç diyetine başlamış bulunuyorum çok şükür bozmadan1 gün geçirdim:1: menümü yazayım;

sabah şekersiz nescafe

öğle haşlama et 200 gr kadar limonlu zeytinyağlı yeşil salata

akşam 2 haşlanmış yumurtalı ıspanak yemeği yağsız, salçasız... yarım bardak domates suyu

su 2 lt yeşil çay 2 barak spor yok

mrb kızlar
benim menü

sabah
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık domates sos
2 kk peynir

öğlen
2 yk makarna

sonra ara

akşm bişey yemiycem durabilirsem
kendime sinir oldum
canim emzirdigin icin ogun atlama bol su ve kalorili yiyeceklerden kacin
buse cim bende hamileliği öğrendiğimde 66,5 tum. 84 le doğurdum
doğumdan sonra 76.5

şimdi de 74

umarım amacımıza ulaşırız
insallah ulasicaz canim :10:

gıcıkkkkk

bende SIK SIK basari hikayelerini okuyorum cok motive edici oluyor benim herifte beni vaz gecirmek icin neler yapiyor anlatsam sayfa sigmaz :1: ama hic takmiyorum ya basaracam ya basaracam baska cikis yok:kkk:
burcu öğlen ve akşam yemeklerinin yerlerini değiştirmem konusunda sana kesinlikle hak veriyorum fakat şöyle bir durum var
ben diyelim akşam sadece salata yedim yanına 4 tane köfte yedm yemekleri akşam saat 17.00 de yiyorum ve gece saat 24.00-01.00 falan gibi yatıyorum aralık çok uzun kan şekerim düşer ,çok zor gelirde pes edebilirim diye tırsıyorum açıkçası gün içinde acıktığım pek aklıma gelmiyor bebiş,iş falan derken......:))
sanirim bana yazdin :) burcu isimde kimse yok topikte :) eger gec uyuyorsan yaptigin mantikli ...
çeneye daldım menümü unuttum:)))) hihihihi:)

sabah gene kahvaltıya pek vaktim olmadı
avden çıkarken mandalin yedim 1 tane
iş yerinde 2 galeta ve şekersiz çay içtim

arada kahve içtim:) yanımda ceviz meviz kayısı kurusu falan kalmamıştı:)

öğlen 2 galeta
1 yemek kşığı kadar krem peynir
yeşil salata yedim:)

arada
2 kepçe yoğurt çorbası ama içinde pirinç çok azdı ve benim çorbamın üstünde naneli yağ yoktu naneyi tabağıma öylece kurur kuru serptim:)

akşam
1 kepçe dünden kalan yağsız nohut yemeği
1 KEPÇEDE GENE YAĞSIZ yoğurt çorbası

bol proteinli bi gün oldu akşamda meyve falan yemiceğim:))))))) kapanışı yaptım:))

birazdan yarım saat jilian yapcam:) 5. günüm olcak ve level 1 i yarılamış olcam
2. günün sonunda kalım başıma geldide kol bacak popo bel ölçümü aldım 1 ayın sonunda kendimi ölçeceğim bakalım sonuç ne çıkcak acayip merak ediyorum:)))))

ha bu arada
ara kilo bildirimi yapiyim:)
başlayış:84.400
9. günüm:82.200 :))))))))
galetelerin yerine 1 yumurta salatalik domates olsa daha saglikli olur bence ...bende sonuclarini merakla bekliyorum guzel kilo vermissin tebrikler:nazar:
Kızlar nasılsınız
bneimde akrdeşiö geldi biraz kaçamaklar oldu
ama yarından itibaren yine dikkat dönemi ama eskiye göre kaçamaklarım bile daha masum
ama sinir olduum bi duurm var tartım her yerde değişik rakam gösteriyo
napsam ya

yn tartıalrmı böle yoksa iyi bişi mi almak lazım
benimki sinbo
kacamaklara dikkat veriklemizi hemen aldirir yoksa... benim tartimda sinbo ben memnunum..ama her tarti ayni tartmiyor arkadasla benim tartim arasinda 2 kilo oynuyor sen kendi tartindan baska yerde tartilma:23:

DDANES ne yapmissin sen ya:52::52::52: bu gidisle 60 da gecersin dikkat et

cok guzel menun yuruyusu sakin birakma aynen devam:46:

bence ogle ve aksamin yeri degismis olsa super bir menu olurdu senden guzel sonuclar bekliyorum hadi bakalim guzel gidiyosun :54:

canim ilk gunler zorlanirsin ama alistinmida biraz kacirsan bile midende tuhafliklar hissediyosun bide vicdan azabi .. ben elma sirkeli su iciyodum bi ara ise yradigini dusunuyorum...

hos geldin tatlim :16: yaptiklarini paylasirmisin bizimle

hos geldin canim:16::16: bende diyodum nerelerde bu kiz diye merili nasil nisaniniz guzel gectimi ne zaman gelecek merili ayy cokmu soru sordum:1: benim sana tavsiyem diyet yapma ben hamileyken doktorum ekmegi pirinci ve makarnayi yasaklamisti sende sadece bunlari yemeyerek istedigini yiyebilirsin ama yinede doktora danissan daha iyi herkesin bunyesi farkli ben de 67 kilo ile hamile kalmistim gelecegimi gormus doktorcumda bunlari bana yasaklamis:52::52::52: ama yasaklar ne icinmiss:1::56:

sağol canım güzel dileklerin için:1: zaten buldum belamı resmen nerdeyse mide kanaması geçiriyordum gece mide ağrısından öldüm valla... bu menü üstüne bide 2 bardak süt ekle canım sen... evde ekmek yoktu allahtan yoksa bide onları yerdim:27:

selam kızlar bu gün an itibariyle isveç diyetine başlamış bulunuyorum çok şükür bozmadan1 gün geçirdim:1: menümü yazayım;

sabah şekersiz nescafe

öğle haşlama et 200 gr kadar limonlu zeytinyağlı yeşil salata

akşam 2 haşlanmış yumurtalı ıspanak yemeği yağsız, salçasız... yarım bardak domates suyu

su 2 lt yeşil çay 2 barak spor yok

hadi hayirlisi ...ama vitamin takviyesi al bu diyet mideyi kucultuyor az yiyorsun cunku sac dokulmemesi icin vitamin gerekli...

merhaba arkadaşlar
ben daha önce de 3. takımda yarışmıştım.72 kilodan 61 kiloya kadar düşmüştüm. daha sonra sağlık sorunlarım ve tayin taşınma gibi sebepler olunca takımdan ayrıldım.
şu an 65 kiloyum ve gene burda kilo vermek istiyorum. özel bir diyetim yok evde pişen yemekten 2-3 kaşık yiyerek diyet yapıyorum. spor olarakda evde leslie ile yürüyüp mekik aletiyle mekiğe başladım.
iş yerinde işe en ufak şeye bile kendim kalkıp getiriyorum ve bol bol sıcak limonlu su içiyorum .
kendime 1 haziranı hedef belirledim. 1 haziran günü tartıda 50 kilo olmak istiyorum.
bu arada evliyim 2 çocuğum var 34 yaşındayım ve çalışıyorum.

hoşgeldin canım bende 32 yaşında 1 çocuk annesi ve çalışan :) buranın gediklilerinden bitürlü ayrılamıyorum 1 ileri 2 geri :) hadi gelinde beraber verelim kiloları

hadi hayirlisi ...ama vitamin takviyesi al bu diyet mideyi kucultuyor az yiyorsun cunku sac dokulmemesi icin vitamin gerekli...

demir ilacı başldım ben ondan iştah arttı bide bu ara... daha önce yapmıştım bide b kompleks vitamin alıcam bu defa... bi 2 gün yaptığımı göreyimde önce...

Kızlar bu arada aksam menüm 4 kaşık karnıbahar bir kase çorba biraz yoğurt :) yeni başladığım için zorlanıyorum ama devam etmeye kararlıyım :) sıvı olarak 2 litre su 1 bardak ıhlamur 1 bardak yeşil cay 1 bardak kekik suyu ve elma sirkeli su içtim son ikisini önceden duymustum zayiflatiyor diye denemeye karar verdm uygulayanlar var mı acaba ?

Selam kızlar bu benim ilk menu paylasimim sabah 1 fincan süt ve iki dilim ekmek arasi peynir maydanozla basladm öğlen 3 kofte yagsz salata ve bir dilim ekmek sinavim vardi pek sivi almadım onlarida aksam yemegiyle beraber yazarım :)

srlam kızlar bugün geç oldu biraz girişim:)

menüm
sabah

bardak ılık su
1 elma
süt kalmamış bende 3 ü birarada içtim:)
kahvaltı için pek vaktim olmadı açıkçası

aradas 4-5 parmak galeta

öğlen havuçlu lahanalı salata

akşam hiç yağ kullanmadan yaptıgım nohut yemeğinden 2 kepçe ve yanında biraz spagetti:)

yarım portakal ,1 mandalina yedim:)
2 litre su:)

yarım saat jilian yaptım 4. günümdü bugün:)

hepiniz hoşgeldiniz kızlar...

Back
X