- Konu Sahibi Handandandan
- #56.801
Inşallah canim:) siz takimdaymis gibi bildirin isterseniz sadece listeye grmiyeceksnz :)
Tamam takim arkadaslarima guveniyorummm hdii bakalim birinci biz olalim hahah:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canim:) siz takimdaymis gibi bildirin isterseniz sadece listeye grmiyeceksnz :)
Bende ole dusunuyomKarin guruldamam suan gecti mesela her biraz aciktigimda bisey yesem midem nasil kuculecekki
![]()
doğru söylüyorsun sen kaç kiloydun canım hedefin kaç
Tamam takim arkadaslarima guveniyorummm hdii bakalim birinci biz olalim hahah:))
57 kiloyum ins bes kilo vermk istiyorum:)
Ilac olarak mi kür olarak mi bitkisel bisey mi yaniyaaa diyet ve sporun yanında yardımcı ürün kullanan varmı aranızda
ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ilac olarak mi kür olarak mi bitkisel bisey mi yani
kilom fazla olduğundan az kilo vermek ilk başta moralimi çok bozuyo ilk önce ciddi kilo kaybı beni motive ediyo valla ne yalan söyleyeyimbirde siz lesli le kaç mil den başladınız ne zamandır yapıyosunuz ben yeni başladım 1 mil yapıyordum ama artık arttırırım az geliyor bu . lessli ile kilo veren varmı acaba kaç kolori yaktırıyor
her ne olursa bilgilenmek amaçlı soroyorum
her ne olursa bilgilenmek amaçlı soroyorum
Ayyy hic yememissinzzz:)) ben nie yiyorum ya bende yemeyecemmm:))))(
bence benim listeme bakarsanız sizin yediklerinizin az olduğunu görürsünüz. akşam menünüz hoşuma gitti
yok kızlar bu telafi menüsüydü... dün menümü yazmadım kocaman bir cıss vardı... bilerek isteyerek yedim akşam da salatayla geçiştirdim ama bugün yediklerimle ancak telafi etmişimdir...![]()
yok canım gruplarda ilaç ismi vermek yasak zaten bilginiz olsun... kullanan yok bizim grupta benim bildğim zaten... amaç hızlı değil sağlıklı kilo vermekardından da doğru yemeği öğrenerek korumak....
yok kızlar bu telafi menüsüydü... dün menümü yazmadım kocaman bir cıss vardı... bilerek isteyerek yedim akşam da salatayla geçiştirdim ama bugün yediklerimle ancak telafi etmişimdir...![]()
Merhaba arkadaslar..
kelebek.hill arkadasimiz bizimle birlikte yeniden baslamak istiyor,bizde 3.takim olarak ona bir sans daha vermek istiyoruz..
bu konuyu sizlerin onayina sunuyorum..itirazi olan takimlarin cuma gününe kadar bildirmelerini rica ediyorum..
günaydın kızlar yeni gördüm bunu paylaşım alanında takımın onayına sunup cevap yazmamız lazım... ayrılan bir arkadaş yeniden başlamak istiyor yani... bence sorun yokta sizede bir sunayım öyle yazayım dedim... oylayın bakalım kızlar...![]()
günaydın kızlar
bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın hastaydım biliyorsunuz bide üzerine bi operasyon geçirdim dün çıktım hastanaden
polip varmış bende kanamam durmayınca doktora gittim hemen aldılar kan ve serum verdiler dün şişlik yaptı
biraz ağrım var ama daha iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz tekrarlar ve büyürse rahmimi alacaklarmış rahim kanserine kadar gidebiliyormuş yoksa
aman arkadaşlar kontrolerinizi ihmal etmeyin
kilomu bilmiyorum günlük yaşantıma döndün bugün protein günü yapacağım
havada çok güzel arkadaşımla yürüyüşle de çıkacağım
cumaya 1 kilo bile versem yeter
günaydın kızlar
bir kaç gündür uğrayamadım kusura bakmayın hastaydım biliyorsunuz bide üzerine bi operasyon geçirdim dün çıktım hastanaden
polip varmış bende kanamam durmayınca doktora gittim hemen aldılar kan ve serum verdiler dün şişlik yaptı
biraz ağrım var ama daha iyiyim şimdi inşallah tekrarlamaz tekrarlar ve büyürse rahmimi alacaklarmış rahim kanserine kadar gidebiliyormuş yoksa
aman arkadaşlar kontrolerinizi ihmal etmeyin
kilomu bilmiyorum günlük yaşantıma döndün bugün protein günü yapacağım
havada çok güzel arkadaşımla yürüyüşle de çıkacağım
cumaya 1 kilo bile versem yeter