• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdi benim bir sorunum var. okulda pazartesileri kahvaltı günü yapmışlar her hafta sırayla bir arkadaş börek çörek tarzı bol kalorili şeyler hazılayıp getirecek. bense diyette olduğumu kimseyle paylaşmadım.çünkü sonra sürekli benim yediğimi içtiğimi takip etmelerine sinir oluyorum. şimdi ben yemesem getiren arkadaşa ayıp olacak. yesem bana zararlı. şimdiden kara kara onu düşünüyorum yarın kahvaltı yapmadan gidicem ama...

sizden öneri istiyorum kızlar bana bir fikir verin :('

Ben olsam diyetteyim der etkinliğe katılmazdım ama sen bilmemlerini istemiyorsun.Haftada bir öğün üstelik oda kahvaltı çok zarar etmez az kalorili olanlardan seçerek biraz yiyebilirsin.

evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin

SABAH
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
2 etimek

ARA
1 havuç
1 kivi

ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
1 köfte

AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata

3 lt su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay
7 km yüründü
Çok hafif bi gün geçirmişsin maşallah :nazar:
meraba bayanlar.nasilsiniz.
bugun fena degildim.haftabasi hersey daha da guzel olucak insallah.
Hoşgeldin.İnşallah bu hafta bol kilo vermeli geçer senin için de :7:

Benim bugünkü menüm

Sabah
2 dilim etimek üstü peynir domates

Aralarda 3 cevizli kuru kayısı,1 yeşil elma

Akşam
9 inegöl köfte,yeşil salata

şimdi benim bir sorunum var. okulda pazartesileri kahvaltı günü yapmışlar her hafta sırayla bir arkadaş börek çörek tarzı bol kalorili şeyler hazılayıp getirecek. bense diyette olduğumu kimseyle paylaşmadım.çünkü sonra sürekli benim yediğimi içtiğimi takip etmelerine sinir oluyorum. şimdi ben yemesem getiren arkadaşa ayıp olacak. yesem bana zararlı. şimdiden kara kara onu düşünüyorum yarın kahvaltı yapmadan gidicem ama...

sizden öneri istiyorum kızlar bana bir fikir verin :('

Bence kimseye caktırmadan sadece tadına bak, bi tanesini de ye :)

Bugun dorte yemek yedim arkadaslarla buluscaktik sirf yemiyim die yemedim soda ictim ama supriz yapip dogumgunumu kutladilar şok oldum(dogumgunumde burda degildim simdi kutladilar ee kendi pastami yedim bnde;)))

Bugun dorte yemek yedim arkadaslarla buluscaktik sirf yemiyim die yemedim soda ictim ama supriz yapip dogumgunumu kutladilar şok oldum(dogumgunumde burda degildim simdi kutladilar ee kendi pastami yedim bnde;)))

afiyet olsun. böyle diyetimi baltalayacak şeyler gelişince bende üzülüyorum. ama işte sosyal hayattan da kendini soyutlayamazsın ki. başarının sırrı burda saklı sanırım hayatın her bölümünde diyeti delmeden,istikrarı bozmadan devam edebilmek... umarım bunu başarırız :)

Benim bugünkü menüm

Sabah
2 dilim etimek üstü peynir domates

Aralarda 3 cevizli kuru kayısı,1 yeşil elma

Akşam
9 inegöl köfte,yeşil salata

menü bomboş maşallah kuş kadar yemişsin. sadece köfte göz dolduruyor o da sende proteinde sınır olmadığı için...öğlende yememişsin. sen dört elle sarıldın götürüyosun bu işi. tebrik ederim valla.

Ben olsam diyetteyim der etkinliğe katılmazdım ama sen bilmemlerini istemiyorsun.Haftada bir öğün üstelik oda kahvaltı çok zarar etmez az kalorili olanlardan seçerek biraz yiyebilirsin.

öğretmenler odasında sürekli bir diyet muhabbeti beni bayıyor zaten. hem bu yüzden hemde göz hapsine girmemek için söylemicem. kendimi rahat hissedemiyorum sonra. bi de nazar olayı da var tabi buna da inanıyorum :) kendi kendime sessizce ilerlicem. zayıfladıkça kendileri farkeder ve yorum yapar zaten.
bugünde kahvaltı niyetine az yiyip kalkıcam. sağol tavsiyen için

senin bünyen yeşil çaya alışık zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. ben aynı durumu yeşil çay içincede yaşamıştım. çok denemek istiyorsan dene derim içinde uhde kalmasın.
ama beni böyle şeyler hiç cezbetmiyor. son söylentilere göre yeşil çayın kilo verdirme özelliğini de olmadığı ortaya çıktı. hangisine ianancaz bilmiyorum. en güzeli kendi bildiğini okumak sanırım. yediğini azalt,hareketini artır. bence kilit burası

evet bencede yedipini azaltıp hareketini çoğaltmak çok doğru ama bende duyduğumu paylaşmak istedim daha denemedim bile sadece tadını merak ettiğim için 1 fincan içtim kötü değilmiş

menü bomboş maşallah kuş kadar yemişsin. sadece köfte göz dolduruyor o da sende proteinde sınır olmadığı için...öğlende yememişsin. sen dört elle sarıldın götürüyosun bu işi. tebrik ederim valla.

Kuş kadar değildi kocaman 9 köfteyi akşam akşam indirdim miğdeye :( Bence yoğurt ve salatayla geçirilmiş bir akşam çok daha hafif.Doğrusunu ben değil sen yapmışsın :nazar: Kahvaltı işi nasıl geçti umarım az atıştırmanın bir yolunu bulmuşsundur.

herkese günaydın nihayet dönebildim.sabah sadece bir portakalla güne basladım.ve kuruma yeni dönmemden ötürü bi sürü misafirim geldi.5 bardak sekersiz cay içtim.sabah 63.5 cıktım.hedefim hala 58.cok dikkat edecem.kimsede yok yanımda vermemem için sebebim kalmadı.ddanes cuma günü beklettigim için cok cok özür dilerim canım inanki nete girme imkanı bulamadım haber veremedim diye içim içimi yedi.

herkese günaydın nihayet dönebildim.sabah sadece bir portakalla güne basladım.ve kuruma yeni dönmemden ötürü bi sürü misafirim geldi.5 bardak sekersiz cay içtim.sabah 63.5 cıktım.hedefim hala 58.cok dikkat edecem.kimsede yok yanımda vermemem için sebebim kalmadı.ddanes cuma günü beklettigim için cok cok özür dilerim canım inanki nete girme imkanı bulamadım haber veremedim diye içim içimi yedi.

günaydın canım... tahmin ettim aslında ama yinede gelirsin diye gözüm burda kaldı... biraz rahat olmam lazım benimde zaten boşver üstüme alınca işi iyice titizlendim artık o kadar takmıycam bende:1:

evet kızlar günün ilk menüsü benden gelsin

SABAH
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1 domates
1 salatalık
2 zeytin
2 etimek

ARA
1 havuç
1 kivi

ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
1 köfte

AKŞAM
1 kase yoğurt
Salata

3 lt su + 3 bardak elmalı tarçınlı çay
7 km yüründü

çok güzel başarılı ve dengeli bi manü alkışşşşşşşşşşşşşş:46::46::46::46:

dün menümü yazamadım tamamlıyayım.. kötü oldu benim için haftasonları düzen kalmıyor bende..sabah 1 kase müsli ve süt ardındanyarım tostla başladım.. öğle geç kaldı ama 4 yağsız köfte,salata 1 dilim tam buğdayla tamamladım.. akşam bişey yemeden geçirmeye kalkınca gecede olan oldu tabi..saat 10 gibi 2 dilim ekmeğe nutella sürdüm yedim, daha da kesmedi üstüne kaşar peyniri yedim 1 dilim ekmekle.. ve vicdan azabıyla kalktım gece gece leslie 3 mil ardından da 30 dk zumba yaptım.. ne kadar telafi eder bilmiyorum ama sabah tartıda artıyı gördüm tabiki.. bu gün artık saatlerime dikkat edicem yoksa kriz geliyor..

Back
X