• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Patlamış mısır yağsız patlatıldığında masum bir atıştırmalık olur.Hatta etiformun ve maviyeşilin yuvarlak patlamış mısır gevrekleri var ben yiyorum çok lezzetli ve hafifler.

Canım bugün şeydanın 2. günüydü ilk gün narlı kinoa detoksu vermişti.Onun menüleri zor ama içinden beğendiklerimizi tek gün olarak deneyebiliriz.Yada yemek tariflerini kullanabiliriz.

evet dün mantarlı bişi avrdı içi peynirli fırında apılabilir. amnatar harika bir diyet yiyeceği zaten

anladim canim :) tesekkur ederim bnm menulerim bana agr geliyor bazen nedense ama tek kalinca yemek yapipta yemekte zor geliyor acikcasi birde derslerim 5 ten 10 a kadar olunca aksamlari agir yememeye calisiyorm ki bazen gelnce acikiyorm bisiler yiyebileyim die :)

Canim aslinda bu sabah canim hicbirsey istemedi ama sirf kahvalti edip metabolizmayi calistrmk icin yemm gerekiyor die dusundum bnde meyve yedim :) ve tesekkur ederm kac gundr spor yapamamistim iyi oldu bugun :)

Tamm canim soz verdin bak yrnki menude ciss yok :))

söz yapmıcam inşallah hatta müzik ayarlıım sporımuda yapıcamö

Bu arada sizinle birsey daha paylasmak istiyorm hni bn 3 kilo aldim ya subatin besinde vucut olculerimi almistm acaba kilo alinca fark oldumu die aklima gelince tekrr olctum ama olumlu bir sonuc aldm bn elma tipliymisim malesef ve bel bolgem cok sorunlu eminim yanlrm en az yirmi kilo vardr !! Neyse iste bgn olcundm tekrr ve gobis bolgesinden 20 gunde tam 7 cm incelmism :)) her yerde var ama bni encok bu mutlu etti ve bozulan motivasyonumu da yerine gtrdi desek yeri var :)
süpesin canım . evet bazen kilo verilesede incelme yaşanır diyorlar ya.
canım bende baktım aynı listeye... çok eski bir yöntem ama etkili gibi geldi bana da.. ama 5 gün yap 1 gün kaçamak asla olmayacak deniyor bu listede.. dukan gibi bu konuda biraz katı.. kitabı yok piyasada aha alamadım, usağısan ın daha çok bilgisi var bende uygulamaya çalışıyorum kendimce.. sebze yanında akşamları yoğurt yiyorum yada protein yanında ekmek tüketmiyorum. uyabildiğim kadar elimden geldiğince..

bende bu yyecekelri öğrendiğim iyi ldu . bubların ışığında yiyecekelrmi oluşturucam

amanin bu ara hiç böyle sakin kalmazdı buralar...:27: nerdesiniz hanımlar buraya az girildi mi kaçamak olur genelde:52: cıss cıss:52:

Patlamış mısır yağsız patlatıldığında masum bir atıştırmalık olur.Hatta etiformun ve maviyeşilin yuvarlak patlamış mısır gevrekleri var ben yiyorum çok lezzetli ve hafifler.

Canim bu misir patlamis misir olsa gerek bende biyerde gormustum cunku az yagda yapilinca kalorisi cok azmis die :)

bende sasırdım hatta haberin resmide patlamıs mısır.biz hala cıss olarak düşünelim =)

patlamış mısır olabilir mantıklı.. sonuçta 1 avuç mısırdan koca tencere patlamış mısır oluyor... ama yinede ben denemek istemem:1: başladımı bırakmak zor onuda...

günaydın fıstıklarrrrrrr.
gzüel bir gün olsun kalorisiz bol sporlu çok öptümmmm

buarada bu mısır hangi diyette avrmış

canım kadınlar kulübü diyet baslıgı altında haber olarak bir patlamıs mısır resmi vardı dikkatimi cekti baktım.yinede içime sinmedi =)=)=)

Kızlar hiç keyfim yok bugün :( Hafif şeyler yemekten sıkıldım ne kadar cıss var hepsini yemek istiyorum bugün ya ben :27:İmdatt bana yardım edin :43:

Kızlar hiç keyfim yok bugün :( Hafif şeyler yemekten sıkıldım ne kadar cıss var hepsini yemek istiyorum bugün ya ben :27:İmdatt bana yardım edin :43:

bak nasılda anlamışım:1:... burası boş kaldımı herkes cıss peşimde demektir... canım bu akşamı geçir yarın tadına bak en azından bütün haftanın emeğini çöpe atma..

niye öyle oldu ki? seni cezbeden bir şeyler mi sunuldu önüne kendiliğinden mi gelişti. haftanın bir günü kaçamak günü yapabilirsin ama bu cuma tartısından sonra olsun,sonra tartıdaki rakamlar seni üzmesin. bunlar hepimizde olacak zaman zaman.her günümüz aynı olmayacak,hele biraz daha zaman ilerledikçe özlem artacak cısslara. ama sabredicez edemediysek cezasını fazlasıyla ödetecez kendimeize,hatayı telafi edecez. bu şekilde geçecek 4 ay
şimdiye kadar yedik de ne oldu? arkasından pişmanlıklar,alınan kilolar,etraftan duyduğun bir sürü incitici laflar...

selam herkese
en güzel akşamlar sizlerin olsun
bugün yoğun bir gündü hem nöbetçiydim hem toplantı vardı. normalde 2.30'da biten mesai 17'de bitti spor vaktimi okulda geçirdim. eve gelince kendimle çok mücadele ettim gitmeyeyim geç oldu,yorgunum diye...ama sonra dedimki ben akşam menümü yazarken oraya spor yapamadım yazmak istemiyorum ve cuma günü takımımı benim yüzümden geriletmek istemiyorum dedim ve...geç de olsa çıktım yürüyüşüme. bir kez daha anladım ki burda olmak insana gerçekten fayda sağlıyor,kamçılıyor,motive ediyor.
doğru adreste olduğum için mutluyum :)

Son düzenleme:
kızlar hadi bakalım menümü ilk ben yazıp,açılışı yapayım :)

SABAH
1kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase Ispanak yemeği

ARA
1 kuru incir
1 kuru kayısı
3 fındık

AKŞAM
1 mini lahmacun
1 bardak ayran
(15.30’da toplantı esnasında lahmacun ikram edildi bende bunu akşam yemeğine saydım)

3 lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
7 km yüründü
50 mekik çekildi

niye öyle oldu ki? seni cezbeden bir şeyler mi sunuldu önüne kendiliğinden mi gelişti. haftanın bir günü kaçamak günü yapabilirsin ama bu cuma tartısından sonra olsun,sonra tartıdaki rakamlar seni üzmesin. bunlar hepimizde olacak zaman zaman.her günümüz aynı olmayacak,hele biraz daha zaman ilerledikçe özlem artacak cısslara. ama sabredicez edemediysek cezasını fazlasıyla ödetecez kendimeize,hatayı telafi edecez. bu şekilde geçecek 4 ay
şimdiye kadar yedik de ne oldu? arkasından pişmanlıklar,alınan kilolar,etraftan duyduğun bir sürü incitici laflar...
Kesinlikle haklısın!! Motive ediyosun rakibem sen beni :)
selam herkese
en güzel akşamlar sizlerin olsun
bugün yoğun bir gündü hem nöbetçiydim hem toplantı vardı. normalde 2.30'da biten mesai 17'de bitti spor vaktimi okulda geçirdim. eve gelince kendimle çok mücadele ettim gitmeyeyim geç oldu,yorgunum diye...ama sonra dedimki ben akşam menümü yazarken oraya spor yapamadım yazmak istemiyorum ve cuma günü takımımı benim yüzümden geriletmek istemiyorum dedim ve...geç de olsa çıktım yürüyüşüme. bir kez daha anladım ki burda olmak insana gerçekten fayda sağlıyor,kamçılıyor,motive ediyor.
doğru adreste olduğum için mutluyum :)

Bugün aynı azmi bende gösterdim kendimce. Bu hafta hava Çok kötü oldugu için yürüyemedim okula. Bende bugün okuldan gelince cıktım 3 km yürüdm. Sen 8 km nasıl yürüyosun onu dÜsündüm bide :)

Bende yazayım menümü;

Sabah;
1 haslanmıs yumurta
1 kk peynír
2 dlm kepek ekmek
Yarım domates

Ara;
Yarım elma

öğle;
2 dlm kpk ekmek
Azcık peynir
1 zeytin
4 dlm sucuk inceydi ama ;)
Domates

Aksam;
1 kase corba
1 kase bakla
2 dlm kpk ekmek

2 lt su
3 km yürüyüs

kızlar hadi bakalım menümü ilk ben yazıp,açılışı yapayım :)

SABAH
1kk peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
2 dilim etimek

ARA
1 elma

ÖĞLEN
1 kase Ispanak yemeği

ARA
1 kuru incir
1 kuru kayısı
3 fındık

AKŞAM
1 mini lahmacun
1 bardak ayran
(15.30’da toplantı esnasında lahmacun ikram edildi bende bunu akşam yemeğine saydım)

3 lt su+2 bardak elmalı tarçınlı çay içildi
7 km yüründü
50 mekik çekildi

Her zamanki gibi hafif bir menü. Tebrikler canım. Bu hafta kesin sollarsınız siz beni :/

Back
X