• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok canım o piyasa da.. kadınlara özel montignac tı heralde adı... içerik aynıymış sadece bu kitapta biraz daha basit anlatım diyorlar... 3 gün tedarik süresi var haftaya gelir:1: bu montide kafamı karıştıran çok şey varda asıl sabit olan öğle ve akşam ekmek yok, kahvaltıda protein varsa ekmek yok... meyveler yemekten 3 saat sonra falan... en önemlisi de yemeklerin yanına süt ürünü:1: anlayabilmişmiyim biraz :52: gerçi yağsız süt ürünü diyor yağsızyoğurt bulamıyorum herzaman... belki benim liste montimsi bişey olabilir bakıcaz artık

Proteinle ekmek değil yağ ve karbonhidrat beraber yenmiyor.Yemeklerde yağ olduğu için yanına ekmek yenmiyor.Pilav makarna zaten yağ ve karbonhidrat içiçe olduğu için yenmiyor.Meyveler serbest sınırsız ama aç kanına yenecek.Yemekten 15 dk öncesine kadar yenebiliyor.Yedikten sonra 2 saat bekliyorsun.Sebebi mide yemek girince kapanıyor meyveler kilitli kalınca 2 saat midede vitaminleri ölüyor.Yemeklerin yanına süt ürünü mecburi değil.Ama serbest beraber yiyebiliyorsun.Miktar sınırıda yok doyana kadar serbest olan herşeyden istediğin kadar yiyebiliyorsun.Monti sıvı yağı sınırsız veriyor .Yemeklerine istediğin kadar katabiliyorsun hayvansal yağ kilo yapıyor demiş o yüzden yağsız süt yağsız yoğurt veriyor.Ama şahsen bende normalini alıyorum.Biraz az zayıflayayım ziyanı yok diyorum.Monti kalori diyeti yapmayın sakın diyor sana baştan biraz ters gelebilir.

Son düzenleme:
Selam cıtırlar,
Menümü yazmadan gecmeyeyim dedim.
Sabah;
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmek
1 kk penr
Domates
Biber

Ara;
Yarım armut

õğle;
1 parca sucuk :(
Domates
2 dlm kpk ekmek
Azcık peynr
Maydanoz

Ara;
Yarım elma

Aksam;
Nohut yemeği
Yogurt
2 dlm kpk ekmek

Ara;
Yarım portakal
Bi ısırık muz :)

Bu arada eliptik geldi. Kurduk. Manyak bişey. ilk gün 4. Kademe de 10 dk dayanabildim. Kanter icinde kaldım :/
Cok zor. Bakalım bi faydasını görecek myz önümüzdeki haftalarda? :)

***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/0/0/%0)
ddanes(56.5/0/0/%0)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/0/0/%0)
aysesu(63.2/0/0/%0)
jeof(62.4/0/0/%0)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı
mihrimah01(88.9/0/0/%0)
sismanne(83.9/0/0/%0)
usagisan(85/0/0/%0)
mnisa(108.1/0/0/%0)

9.TAKIM ORTALAMASI %0

kızlar liste yukarda hazır... karıştırmadan ekleyin yarın sabah hadi bakalım ak koyun kara koyun çıksın meydana:1:

sagol canim.pes etmicem gercekten.yola devam.

guzel canim

cok.iyi canim vecsoorda cok iyi.

devam canim aynen artiricam.bugun insallah.

cok.iyi canim. aman sagligini bozmada

haklisin artik canim o cislarcgeldiginde kuru kayisi icine ceviz konup yencek. arari verdim.
Yok ya bugunluktur heralde :/

menum de bucun.
sabah :

2 dilim.kepek ekmegi ve bir dilim peyni rden tost

ogle
1 kase corba

ara
1 kuru kayisi
5 findik 5 badem

aksam
kepekli undan 2 lahmacun yaptim
az yesillik
2 bardak ayran

spor:
4 km kosu
100 mekik
10 dk kalca hareketi
10 dk karin hareketi
Benim hoşuma gitti menun :) sporda cok iyi
bende bugün perşembeye hiç uymayan menümü yazayım ama cezamı yapıcam:47:... fazladan leslie 3 mil yapıyorum birazdan başlıyoyum... menümü yazayım gelsin oklar....

sabah: 1 kase müsli yağsız sütle

öğle: 1 tabak ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim tam buğday, eşimin omletinden 2 tırtık

ara::43: 2 tane pişi. 1 kk kaşar peyniri

akşam: sebzeli tavuk sote, 1 kase cacık

spor leslie 3 mil+ 3 mil, 60 mekik su 2 lt kadar yeşil çay 2 kupa
Canim bu menude hic kotu bisi yokki bence gayet iyi :)

çok çok iyi:46::46: herkes sangi monti takılıyor bizim grupta:34:

ah canım bu lapanın sayısımı var biraz fazla yeseydin olmuyormuydu? çok az geldi bana... tuzlu ayran içmen lazım başdönmen için limon olmaz ki... tuz da kürü bozuyorsa olmaz hiç... en iyisi senin tercihin ılık bir çorba.. önce sağlık:50:

kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende:52:
Canim sayisi yok ama cok cabuk tikiyor inan ac degildim yani neden oldu bende anlamadim :( bu arada ben bisiler kacirmisim sanirim okuyamadgm sayfalarda dilemna neden ayrildi noldu ki ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada eliptik geldi. Kurduk. Manyak bişey. ilk gün 4. Kademe de 10 dk dayanabildim. Kanter icinde kaldım :/

güle güle kullan canım. bend eistiorum ahh şu koşu bandım olmasa. markası ne. nekadra aldın canım bende nette bitane gördüm 220 falan . bi hediye çekim gelicek onu da düşersem150ye faaln çok alasım var

canım bu hafta benimde kötü.. sürekli bir mide kazıntısı neyin kokusunu alsam yada resmini görsem canım çekiyor... ne oldu anlamadım bırakasım geldi nerdeyse....
ama topladım kendimi bu hafta cezasını vericem kendime...:47:

ben vermişimdir de tahminimden az verdiğimi düşünüyoru. ayrın belli olucak herşey.
ama dikat etmeyi öğrendim daha da iyioalrak devame dicek

sporun güzelde canım akşam menülerin ağır gibi geliyor bana... öğlenle değiştirsen belki olurda kepek ekmeği de olsa fazla bence akşam için....

o spor aslında yapmay plaladığım spordu. çocukalr peşimi bıakmayınca sadeec 30 dk zumba yapbildim
evet haklsın. haftad bir ekz izin vericem böle ir menüye. ve öğlen yapmalıym bencede

çok çok iyi:46::46: herkes sangi monti takılıyor bizim grupta:34:

ah canım bu lapanın sayısımı var biraz fazla yeseydin olmuyormuydu? çok az geldi bana... tuzlu ayran içmen lazım başdönmen için limon olmaz ki... tuz da kürü bozuyorsa olmaz hiç... en iyisi senin tercihin ılık bir çorba.. önce sağlık:50:

kahvaltı geç oldu heralde 2 öğün olduğuna göre... buda monti diyeti olmuş galiba... kitabı buldum sipariş verdim bende:52:

monti değil benimkisi mihri diyeti :) hiç bilmiyorum o diyeti ben. kafama göre takılıyorum

menum de bucun.
sabah :

2 dilim.kepek ekmegi ve bir dilim peyni rden tost

ogle
1 kase corba

ara
1 kuru kayisi
5 findik 5 badem

aksam
kepekli undan 2 lahmacun yaptim
az yesillik
2 bardak ayran

spor:
4 km kosu
100 mekik
10 dk kalca hareketi
10 dk karin hareketi

sporun önünde saygıyla eğiliyorum helal olsun. öğlenle akşam menüsü yer değiştirse daha mı iyi olurdu diye düşündüm ama lahmacunun çok kalorili olmadığını ve kepekli olduğunu ve yapılan sporu görünce vazgeçtim. sadece su eksik menünde.

Son düzenleme:
Selam cıtırlar,
Menümü yazmadan gecmeyeyim dedim.
Sabah;
1 haslanms yumurta
2 dlm kpk ekmek
1 kk penr
Domates
Biber

Ara;
Yarım armut

õğle;
1 parca sucuk :(
Domates
2 dlm kpk ekmek
Azcık peynr
Maydanoz

Ara;
Yarım elma

Aksam;
Nohut yemeği
Yogurt
2 dlm kpk ekmek

Ara;
Yarım portakal
Bi ısırık muz :)

bi ısırık muza güldüm bir yandan da tebrik ettim iradene hakim olabilmişsin ısırığın devamı gelmemiş diye :) afiyet olsun sende az yiyip günü hafif geçirenlerdensin. azmin daim olsun rakibem :)

oh oh hadi hayırlı olsun. terlerle birlikte akıp gitsin kilolar. vücudunu toplaması en büyük faydası olacak rakibem. bıngıl bıngıl sarkmazsın işte ne güzel. seni görünce bende heveslendim ama koşu bandından sonra korkuyorum sıkılır yapmazsam diye.

Son düzenleme:
takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın. hepinize bolca eksilmiş,kilolar yaklaşılmış hedefler diliyorum.
hadi bakalım ilk siftahı ben yapıyorum,takımıma bereket getiririm inşallah :)

89.7-87.3=2.4

kızlar basküle çıkarken resmen titriyordum heyecandan. adetimin bu ay düzensiz olmasından dolayı hayal kırıklığına uğramaktan çok korktum ama çok şükür emeğimin karşılığını aldım ve müthiş kamçılandım. darısı hepinizin başına öğlen paydosunda ilk işim kilolarınıza bakmak hepinizi çok merak ediyorum (özellikle de rakibelerim usagisan ve sismanneyi )

Son düzenleme:
***9.TAKIM 351.ETAP***

stubbornn(71.2/0/0/%0)
ddanes(56.5/0/0/%0)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(74,5/0/0/%0)
aysesu(63.2/0/0/%0)
jeof(62.4/0/0/%0)
dilemna(55.6/0/0/%0) kendi isteğiyle ayrıldı
mihrimah01(88.9/87.3/2.4/%2.7)
sismanne(83.9/0/0/%0)
usagisan(85/0/0/%0)
mnisa(108.1/0/0/%0)

9.TAKIM ORTALAMASI %0

ben hesaplayıp ekledim listeye umarım doğru yapabilmişimdir

Son düzenleme:
takımın sabah kuşundan herkese kocaman günaydın. hepinize bolca eksilmiş,kilolar yaklaşılmış hedefler diliyorum.
hadi bakalım ilk siftahı ben yapıyorum,takımıma bereket getiririm inşallah :)

89.7-87.3=2.4

kızlar basküle çıkarken resmen titriyordum heyecandan. adetimin bu ay düzensiz olmasından dolayı hayal kırıklığına uğramaktan çok korktum ama çok şükür emeğimin karşılığını aldım ve müthiş kamçılandım. darısı hepinizin başına öğlen paydosunda ilk işim kilolarınıza bakmak hepinizi çok merak ediyorum (özellikle de rakibelerim usagisan ve sismanneyi )

Tebrik ediyor, önünde saygıyla eğiliyorum rakibemmmmmm :)))) Maşaaallaahh, Allah devamını getirsin inşallah :)

Ben hayal kırıklığına uğradım yine. O yediğim dolmalar cıktı bi yerimden :)

B: 83,9
G: 83

Hesaplamayı okula gidince yazıp eklicem.

Back
X