• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlım iyiki gitmemişsin gitsen dayanamaz pilavındanda yerdin.Zaten yanındakiler aman bikerecikten bişey olmaz ye nolcak diye gazlarlardı kesin sende şeytana uyardın.Çok iyi yaptın tebrik ediyorum.:46:

Sıfır kaçamaksız lapa gününe uymuşsun bolbol ödem atmışsındır inşallah yarın tartıda yüzün güler canı gönülden diliyorum :54:

Aynen canim kesin dayanamazdim ben biliyorum kendimi ve dedgn gibi arkadaslarda zorlardi ye diye :/ insallah yarn yuzum guler yoksa bosa halsiz dustugumle okula gidemedigimle kalicam ki zaten birdaha yapmayi düşünmüyorum :/ ama odem attigima eminim lavabodan cikamadm bgn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar menümü yazıp günü kapatıyorum

sabah. 1 elma çeyrek simit sekersiz cay

öğle :tavuk ızgara ayran

ara:yok

akşam: yeşil salata 5 kasık yoğurt

ara: belki elma yerim uyumadan =)

su 1 lt sadece
Çok başarılı bir menü canım çoookkk hafif olmuş :52::52:
herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 kase çorba

ARA
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt

3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş

Sevgili rakibenim inci gibi dizili ultra hafif akşam yemekli ve bol sporlu günü yorum yapmıycam önünde eğiliyorum sadece :42::42:

Aynen canim kesin dayanamazdim ben biliyorum kendimi ve dedgn gibi arkadaslarda zorlardi ye diye :/ insallah yarn yuzum guler yoksa bosa halsiz dustugumle okula gidemedigimle kalicam ki zaten birdaha yapmayi düşünmüyorum :/ ama odem attigima eminim lavabodan cikamadm bgn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eminim atmışsındır hayatım bikaç sene önce bende yapmıştım müthiş ödem attırıyor tartıda hafif görünüyorsun :8:

bugünüde selametle bitirdik bakalım yarın neler olacak. umarım herkes emeğinin karşılığını alır. herkese şimdiden bol şans. bakalım bu hafta hangi takım 1.liği hakkedecek ve takım içinde kim derece alacak. ayyyy heyecan bastı yine :))

Bende çok heyecanlıyım rakibem hiç ümitli değilim ondan acaip tırsıyorum :18:Birazcık verebilmişsem değmeyin yarın keyfime :21:

Çok yorgunum.Yeni yardımcımı eğitmekle geçti günüm.Başımda tuttu ilaç aldım inş ödem yapmaz extradan.menüme geçeyim.
Sabah;
Sucuklu kaşarlı 1 yumurta
6 zeytin

Ara;
Sütlü şekersiz kahve

Akşam ;
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 bardak zero kola

1 saat yürüyüş,su pek içemedim yine.Okadar yorgunumki başka bişey yiyip yemediğimi hatırlamıyorum.İnşallah yememişimdir :1:

Çok başarılı bir menü canım çoookkk hafif olmuş :52::52:

Sevgili rakibenim inci gibi dizili ultra hafif akşam yemekli ve bol sporlu günü yorum yapmıycam önünde eğiliyorum sadece :42::42:

estağfirullah utandırdın beni. naçizane işte yapabildiğim kadar.. oldu mu olmadı mı yarın belli olacak bakalım

Çok yorgunum.Yeni yardımcımı eğitmekle geçti günüm.Başımda tuttu ilaç aldım inş ödem yapmaz extradan.menüme geçeyim.
Sabah;
Sucuklu kaşarlı 1 yumurta
6 zeytin

Ara;
Sütlü şekersiz kahve

Akşam ;
1 tabak kabak yemeği
2 kaşık light yoğurt
1 bardak zero kola

1 saat yürüyüş,su pek içemedim yine.Okadar yorgunumki başka bişey yiyip yemediğimi hatırlamıyorum.İnşallah yememişimdir :1:

oh oh spora bak sen maşallah :nazar: menü yine hafif umarım bu menüler senide hafifletmiştir rakibem.
ben biliyorum sen yememişsindir. temizlik mi yaptın neden bu kadar yoruldun?

bende tırsıyorum inan. şu adet olayı beni feci korkutuyor. emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah.
En iyisi tırsmayalım relaks olalım.Sinirden birde vücut ödem toplamasın.Korkunun ecele faydası yok zaten yarın tartıya çıktığımızda emeğimizin sonucunu aldıkmı almadımı görücez.
oh oh spora bak sen maşallah :nazar: menü yine hafif umarım bu menüler senide hafifletmiştir rakibem.
ben biliyorum sen yememişsindir. temizlik mi yaptın neden bu kadar yoruldun?

İnşallah tüm grubumuz hafiflemiştir tatlım.Yok canım temizlik hala bekliyor :1:Bugün işe başlayan yarcımcıma bikaç bişey öğreteyim diye çabaldım durdum beynim yoruldu vücudumda hiçbişi yok :1:

En iyisi tırsmayalım relaks olalım.Sinirden birde vücut ödem toplamasın.Korkunun ecele faydası yok zaten yarın tartıya çıktığımızda emeğimizin sonucunu aldıkmı almadımı görücez.

İnşallah tüm grubumuz hafiflemiştir tatlım.Yok canım temizlik hala bekliyor :1:Bugün işe başlayan yarcımcıma bikaç bişey öğreteyim diye çabaldım durdum beynim yoruldu vücudumda hiçbişi yok :1:

en zoru da o zihin yorgunluğu... yardımcın başladığına göre artık işlerin hafiler biraz.

gayet başarılı,az kalorili,hafif bir gün olmuş.tebrikler :)
teşekkürler canım =)yarın büyük gün
herkese yine,yeniden selam kızlar
bu da benim bugünkü menüm

SABAH
1 kase çorba

ARA
1 Elma

ÖĞLEN
1 kase etli karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt

ARA
2 kuru incir
1 kuru kayısı

AKŞAM
Salata
2 kaşık yoğurt

3lt su
100 mekik
7 km yürüyüş
süper ya su sporlar maşallah tek eksiğim bu sanırım yapamıyorum su ve sporu offff.aksam menümüz aynı olmuş =)
bugünüde selametle bitirdik bakalım yarın neler olacak. umarım herkes emeğinin karşılığını alır. herkese şimdiden bol şans. bakalım bu hafta hangi takım 1.liği hakkedecek ve takım içinde kim derece alacak. ayyyy heyecan bastı yine :))
bizim takımdan ümitliyim canım gecen hafta usagisan girmişti dereceye=)
Kizlar menumu yaziyim bende

Sabah 2 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara 1 portakal
Oglen 4 5 kasik pirinc lapasi 1 salatalik
Ara bir bardak nescafe sutle yaptim yannda 3 findik
Ara yarim elma
Aksam 6 kasik pirinc lapasi yarim elma ve 1salatalik

Su 2 ltre spor 50 dak yuruyus 4 dakikasi kosu oldu 10 dakika eliptik yaptim
Simdilik yemek isine bitirdim ama bas donmem gecmezse 1 kase corba icebilirim ne iyi gelir bilmiyorm tuzlu limon falan yedim ama hala halsizlik var .
canım menün cok hafif inşallah geçer halsizligin.

en zoru da o zihin yorgunluğu... yardımcın başladığına göre artık işlerin hafiler biraz.

Ah o pek mümkün değil.Öğrenebilmesi için aylar geçmesi gerek.İleriye dönük ümitlerim var :1:Sen nasıl başa çıkıyorsun ufaklıklarla asıl sana sormak lazım onlarda insanın sinirlerini zorlar :1:

Ah o pek mümkün değil.Öğrenebilmesi için aylar geçmesi gerek.İleriye dönük ümitlerim var :1:Sen nasıl başa çıkıyorsun ufaklıklarla asıl sana sormak lazım onlarda insanın sinirlerini zorlar :1:

Allah sabır veriyor yoksa yapılmaz inan,birazda işini sevmekle alakalı. okul bitince bitmiyor ,sürekli kafanda,vicdanında dönüp duruyor öğrenciler. zihin yorgunluğu çok bizde de..umarım hakkını vererek yapabiliyoruzdur. ürün insan olunca insan hata yapmaktan korkuyor en büyük riskimizde bu.yanlış eğitirsen telafisi yok.

Allah sabır veriyor yoksa yapılmaz inan,birazda işini sevmekle alakalı. okul bitince bitmiyor ,sürekli kafanda,vicdanında dönüp duruyor öğrenciler. zihin yorgunluğu çok bizde de..umarım hakkını vererek yapabiliyoruzdur. ürün insan olunca insan hata yapmaktan korkuyor en büyük riskimizde bu.yanlış eğitirsen telafisi yok.

A hiç o açıdan bakmamıştım.Demek öğretmen olmak böyle birşey.Eminim öğrencilerin senin kadar vicdanlı ve tatlı bir öğretmenleri olduğu için çok mutludurlar ve seni çok seviyorlardır :21:

A hiç o açıdan bakmamıştım.Demek öğretmen olmak böyle birşey.Eminim öğrencilerin senin kadar vicdanlı ve tatlı bir öğretmenleri olduğu için çok mutludurlar ve seni çok seviyorlardır :21:

inşallah rakibem. güzel sözler için de çoook teşekkürler teveccühün canım. onure oldum.

evet açılışı sen yaptın bakalım muhabbet nereye gidecek rakibem.
burcum yay. özelliklerinide taşırım

Yaymı hiç tahmin etmemiştim çok şaşırdım :53: Gerçi melek gibi temiz kalplidir hepsi ama sabırsızdır çok onlar sevgi ben yayım dese hiç şaşırmazdım :1:Sense çok sebatlısın tatlım :D

Yaymı hiç tahmin etmemiştim çok şaşırdım :53: Gerçi melek gibi temiz kalplidir hepsi ama sabırsızdır çok onlar sevgi ben yayım dese hiç şaşırmazdım :1:Sense çok sebatlısın tatlım :D

evet ben bana sabırlı dediğinizde aslında öyle olmadığım belirtmiştim birkaç kez. diyete hep başlayıp bozuyorum ya bu beni inanılmaz yordu. o yüzden artık düzgün yap ve ruhunu rahatlat dedim kendime. birazda daha önce yapmış olmanın verdiği alışkanlık da var, e bide yaş unusurunu unutmamak lazım.

Son düzenleme:
evet ben bana sabırlı dediğinizde aslında öyle olmadığım belirtmiştim birkaç kez. diyete hep başlayıp bozuyorum ya bu beni inanılmaz yordu. o yüzden artık düzgün yap ve ruhunu rahatlat dedim kendime. birazda daha önce yapmış olmanın verdiği alışkanlık da var, e bide yaş unusurunu unutmamak lazım.

O bendede var bende başlar başlar bozarım :( İlk defa bu kadar uzun süredir bozmadan diyet yapıyorum.Tarihi bi rekor yaşıyorum sayenizde :1:

Back
X