• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet kacamak yapmadim ama basim cok agriyo.. bana az geliyo bu yemek.. bi kac gune alisirim insallah olmadi eklemeler yapacam..

sizin menuleriniz nasil? kötu bile olsa yaziyorsunuz dimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım kötüde olsa yazıyoruz örnek olarak benim menüme bakabilirsin. başağrın psikolojik olabilir. sakın aldanma zamanla alışıp o da ağrımayı kesecektir. ama bence kademeli olarak azaltma yapsan daha iyi olabilir. ama hem nişanlınla gezip hem de kaçamak yapmaman takdire şayan bir davranış.kutluyorum seni :)

bugün aynı konuyu eşimlede konuştum biliyo musun. tıka basa doysanda başka bir şey görünce yine canın çekiyor ve onuda yemek istiyorsun. ve en nihayetinde ne yersen ye acıkıyorsun. o yüzden nefse hakim olmak,ona uymamak,onun dediğini değil,kendi dediğini yapmak. yani nefsimiz bize değil,biz nefsimize hükmedebilmeliyiz. o zaman güçlü olduğumuzu hissederiz. bunu gerçekleştirebilmek en büyük dileğim. diyet bizi eğitecek inşallah

Rakibem bende bu sürecte fiziki olarak değilde ruhani olarak devamlı ac oldugumu farkettim. Sismanlığımın kaynağı tamamen psikolojik. Cok zor veriyorum ama sanırım kafada bitırince uzunda sürse gidecek bu kilolar.

Evet diyette değilsem aç olduğum için değil tadını sevdiğim için yiyorum.Doysamda yemeye devam ediyorum.Hatta utanarak söylüyorum bazen mide fesadı bile geçiriyorum.Damağım lezzetli bir şey algıladığında durmak istemiyor yemeye devam etmemi söylüyor.Diyetteyken durum farklı.Diyet menümden birşey yediğimde tıkanıyorum ve dahasını yemek istemiyor canım.Bu yüzden hala tadını çok çok sevdiğim çok lezzetli bulduğum şeylerden yemeye korkuyorum.Nefsime 2 dilim börek yedin tamam artık 3. dilimi yersem şişmanlarsın diyebilmeyi çok isterdim.Bunu öğrenmeliyiz yoksa zayıfladıktan sonra bırakınca kilo alırız :(

Evet kacamak yapmadim ama basim cok agriyo.. bana az geliyo bu yemek.. bi kac gune alisirim insallah olmadi eklemeler yapacam..

sizin menuleriniz nasil? kötu bile olsa yaziyorsunuz dimi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım menün çok azdı doymadığından başın ağrımıştır.Sana tavsiyem birden kesme yavaşça azalt doymazsan şeytana uyma ihtimalin çoğalır.Ben öyle yaptım kolay oldu.İlk günlerde çok yemişsin diyorlardı bana.Ama napim homini yemekten yeni çıkmıştım anca doyabiliyordum.

Evet diyette değilsem aç olduğum için değil tadını sevdiğim için yiyorum.Doysamda yemeye devam ediyorum.Hatta utanarak söylüyorum bazen mide fesadı bile geçiriyorum.Damağım lezzetli bir şey algıladığında durmak istemiyor yemeye devam etmemi söylüyor.Diyetteyken durum farklı.Diyet menümden birşey yediğimde tıkanıyorum ve dahasını yemek istemiyor canım.Bu yüzden hala tadını çok çok sevdiğim çok lezzetli bulduğum şeylerden yemeye korkuyorum.Nefsime 2 dilim börek yedin tamam artık 3. dilimi yersem şişmanlarsın diyebilmeyi çok isterdim.Bunu öğrenmeliyiz yoksa zayıfladıktan sonra bırakınca kilo alırız :(

de mi ama açlıktan yemiş olsaydık diyet yaparken zafiyet geçirmemiz gerekirdi. böylede doyuyoruz valla. hele salata yediğimde gözümde doyuyor ya daha bir doygun oluyorum sanki. sismannenin dediği gibi bizim karnımız değil,ruhumuz aççç. ama artık bu değişsin

Canım menün çok azdı doymadığından başın ağrımıştır.Sana tavsiyem birden kesme yavaşça azalt doymazsan şeytana uyma ihtimalin çoğalır.Ben öyle yaptım kolay oldu.İlk günlerde çok yemişsin diyorlardı bana.Ama napim homini yemekten yeni çıkmıştım anca doyabiliyordum.

şimdide kuş kadar yiyor ve doyuyorsun :))

de mi ama açlıktan yemiş olsaydık diyet yaparken zafiyet geçirmemiz gerekirdi. böylede doyuyoruz valla. hele salata yediğimde gözümde doyuyor ya daha bir doygun oluyorum sanki. sismannenin dediği gibi bizim karnımız değil,ruhumuz aççç. ama artık bu değişsin
Ben birde diyette değilsem salata yapmaya üşeniyorum.Yada yemeğin yanına yoğurt cacık eşlik edicek şeyler koymaya üşeniyorum.Böyle oluncada bir tabakla doymayıp 2. ye saldırıyorum.Halbuki insan biraz yemekten biraz salatadan biraz turşudan yoğurttan derken çabucak doyuyor ve yediğimiz ağır yemeğin miktarı çok çok azalıyor.Zayıfladıktan sonra dolabın kapağına şişman fotomu yapıştırıp salata yap bakim yoksa gene böyle olursun diyen bi postit yapıştırayım bari :9:
şimdide kuş kadar yiyor ve doyuyorsun :))
Evet çok ilginç ama doyuyorum.Bikaç çatal alınca tıkanıyorum.Doymazsamda zaten diyet yemeğim olduğu için bolbol yediğimde oluyor ama.

Son düzenleme:
Ben birde diyette değilsem salata yapmaya üşeniyorum.Yada yemeğin yanına yoğurt cacık eşlik edicek şeyler koymaya üşeniyorum.Böyle oluncada bir tabakla doymayıp 2. ye saldırıyorum.Halbuki insan biraz yemekten biraz salatadan biraz turşudan yoğurttan derken çabucak doyuyor ve yediğimiz ağır yemeğin miktarı çok çok azalıyor.Zayıfladıktan sonra dolabın kapağına şişman fotomu yapıştırıp salata yap bakim yoksa gene böyle olursun diyen bi postit yapıştırayım bari :9:

Evet çok ilginç ama doyuyorum.Bikaç çatal alınca tıkanıyorum.Doymazsamda zaten diyet yemeğim olduğu için bolbol yediğimde oluyor ama.

bende diyetten önce salata yapmaya üşenirdim tek tek yıka doğra zor gelirdi. ama şimdi salata gözümü doyuruyor ya baştacım oldu. yoğurtta çok yemezdim sade. ama şimdi hem ostrepozu düşünüyorum hemde yağları yaktığını o yüzden yemeye çalışıyorum. hemde kendim mayalıyorum.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah ne diyelim. Çıtırcık,pıtırcık hatunlar olduğumuz günleride görürüz inşallah

bende diyetten önce salata yapmaya üşenirdim tek tek yıka doğra zor gelirdi. ama şimdi salata gözümü doyuruyor ya baştacım oldu. yoğurtta çok yemezdim sade. ama şimdi hem ostrepozu düşünüyorum hemde yağları yaktığını o yüzden yemeye çalışıyorum. hemde kendim mayalıyorum.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah ne diyelim. Çıtırcık,pıtırcık hatunlar olduğumuz günleride görürüz inşallah

Evet bende yıka doğra üşeniyorum ama aslında çok lezzetli oluyor ve karnımızı bir güzel istediğimiz gibide şişiriyor :D Yoğurt mayalı olduğundan çok faydalıymış ve göbek yağlarını eritiyormuş rakibem.Yaz da geliyor sıcaklarda bolbol ayran içip bir yandan serinler bir yandanda minik( yaz geldiğinde minicik olucaklar :P) göbüşlerimizi eritiriz.:32:

iyi geceler kizlar.
hararetli.konusmalar olmus.
birbirimizi hi c kiayalim.liste hazirlamak da zor ama calisirken bi girsat bulup bi girmektde zor olabiligor.oyizden.mesela benim. liste hazirlamaya vaktim.olamaz. vakit ayirabolecek.gonullu birileri.olmali.kac aydir burdayiz birbirimizi.uzmeyelim

Sen o sersemlere bakma.Pco kilo verince yokolan bi hastalık.Çok kilo alıncada hortlayan.Kilonu verince yokolucak eser bile kalmıycak merak etme sen.
Bilmiyorum ya bu konu hakkında çok şey bilmiyorum
Hoşgeldin canim.yeterki iste bak nasil kaybolup gidecek kilolar. Yeni bir sen olacaksin.Allahin izni takimdaki arkadaslarin destegiyle :) hadi bakalim kolay gelsin
istersen bizimlede yarisabilirsin.kilolarimiz yakin.yaris olunca daha eglenceli ve azimli oluyor. Bende 85.7 yim.hadi kovalamaca oynayslim. Bende usağisani kovaliyorum hoş yakalamam biraz zor ama...:)
İnşallah gidecekler ya
Olabilir tabi kilolarımız da çok yakınmış
Merhaba kızlar nasılsınız? Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler :)
Hoşbulduk :))
Bende pişman değilim canm. Sonucta uzun soluklu bi diyetteyz. Arada böyle yapmazsak irade fln kalmaz.
Katılıyorum
Tamamen kesersen birden saldırırsın sonra yaptığın diyet falan boşa gider
Kendimden biliyorum :)))
meraba
citir adaylari.
haftsdonu girisler szaliyo tabi.
ben de kiarimda salya sumuk dolasiyoruz
bugun bir de gunum vardi.
oyle yedimki
oyizden kesinlikle menu bildirimi yapmicam.
yarin dukana basliyorum insallah
bu kendimle de savasim olacak
karatsizligima binda busefer karae kilarak.kirmsk niyetindeyim.
cevtemde ki insanlar sabrederek verdilet kilolarini.
kisa bo sure icin ben.niye disimi dıkmiyayim diyerek hep kebdimi gaza getirmeye calisicam.
Karışmak gibi olmasın da dukan diyeti hiç doğru bi seçim değil tamam kilo verdiriyor ama bıraktığında kat kat fazla tekrar alıyosun
Ben de yapacaktım çok araştırdım ama 2 arkadaşım yaptı bırakınca eski haline geri döndü çok kısa bi sürede
buarada yeni gelen atkadaslar hosgelnisler
nol eksili gunler diliyorum
Hoşbulduk teşekkür ederim inşallah
selam takım bu gün yine aynı hızla kaçamaklar devam etmiş tüm takımda...pzt daha iyi olur umarım yoksa batıcaz toptan... bende gezme ve kaçamak menümü yazayım...

sabah kahvaltı niyetine 1 dilim havuçlu kek

öğle 2 dilim kuşbaşılı pide, 2 dilim karışık pizza, 1 ayran

ara: 2 parça bitter çikolata

akşam niyetine 1 kase kabuklu fıstık, 4 tane çilek, yatım avuç kadar antep fıstığı

su 2 lt kadar spor 3 mil leslie yapmayı düşünüyorum birazdan, yeşil çay 2 kupa
Kaçamalı bir gün olmuş
Merhaba kızlar nasılsınız.bugün herkes gezmiş tozmuş anlaşılan.Bende avm ye gittim alışveriş yaptım ruhumu dinlendirdim.Güzel bi gündü.
Menümüde yazayım.
Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates
1 yeşil biber

Öğle;
1 latte kahve şekersiz
2 ısırık granola bilmemne(bol kuru meyveli çerezli bişidi)

Akşam;
4 köfte
Minik bi parça pide
1 yeşil biber
2 dilim domates

Pek hafif şeyler yemedim bugün ama abatmadan tadımlık yiyip bırakmayı öğrendim artık sanırım sayenizde.Bu benim hiç yapamadığım bişeydi.
Güzel men başarılı olmuş
dünde menümü yazmadım onuda tamamlayayım :

sabah 1 kase müsli yağsız sütle

öğle:1 kase buğday çorbası

ara: kabuklu fıstık 1 kase kadar

akşam:fırında yağsız pişmiş kabak patlıcan türlüsü,2 kaşık yoğurt

ara:1 dilim havuçlu kek

su 2 lt , yeşil çay 2 kupa,spor yok...
Sanki biraz az yirmişsin gibi geldi
bu da benim menüm (günahıyla,sevabıyla)

2 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

ÖĞLEN
2 ıspanaklı gözleme
1 içli köfte
Elmalı turta
Nescafe(şekerli)

( gezerken kermes rast geldi orda da sıcak gözleme yapılıyordu aslında planım ekmeksiz adana yemekti ama…)

AKŞAM
Yok

3 lt su
7km yürüyüş

Başkasının ısrarıyla ya da zorunluluktan yiyince çok üzülüyorum ama bugün yediğim gözlemelerden pişman değilim. Kendim isteyerek yedim. Ayda bir kezde böyle yapıcam inşallah. gözüm doysun,aklımda kalmasın diye.
Çok kaçamak var dicektim ama pişman değilim demişsin onun için bişey demiyorum
kesinlikle... ben hep bunu söylüyorum ben açlıktan yemiyorum. bende bir de keyif olayı var ondan kaynaklanıyor. yedikçe keyf alıyor dahasını yemek istiyorum.
sanırım hepimizin paydası ortak rakibem
Of bende de o sorun var yaa
Evet bende yıka doğra üşeniyorum ama aslında çok lezzetli oluyor ve karnımızı bir güzel istediğimiz gibide şişiriyor :D Yoğurt mayalı olduğundan çok faydalıymış ve göbek yağlarını eritiyormuş rakibem.Yaz da geliyor sıcaklarda bolbol ayran içip bir yandan serinler bir yandanda minik( yaz geldiğinde minicik olucaklar :P) göbüşlerimizi eritiriz.:32:

Ayrıntı çok güzel
Minik göbekler :46:

Bugün ki menüm
Hiç diyetmenüsü gibi değil biliyorum
Misafirlerim vardı çok dengesiz oldu
Sabah yok
Öğlen 1 kaşık kısır 1poğaca biraz kek
Akşam 1 dolma kaşık yoğurt

Birkaç tane Mısır cipsi

1.5 Lt kadar su
45 dk yürüyüş

Bugün ki menüm
Sabah yok

Birkaç tane Mısır cipsi

1.5 Lt kadar su
45 dk yürüyüş

Selam 3.rakibem. menüde öglen kacamaklar olmus ama sabah yememişsin akşamda hafif yemişsin bi de yürüyüş yapmışsın kaybolup gitmiştir kaloriler. Hadi bakalım Afiyet olsun,kilo olmasın

Bugün ki menüm
Sabah yok

Birkaç tane Mısır cipsi

1.5 Lt kadar su
45 dk yürüyüş

Misafirlerin ve ortalıkta ikramlıkların uçuştuğu bir günü en az hasarla atlatmışsın.Hemde ilk gününde çok çok tebrik ediyorum :46:

Bilmiyorum ya bu konu hakkında çok şey bilmiyorum

İnşallah gidecekler ya
Olabilir tabi kilolarımız da çok yakınmış

Hoşbulduk :))

Katılıyorum
Tamamen kesersen birden saldırırsın sonra yaptığın diyet falan boşa gider
Kendimden biliyorum :)))

Karışmak gibi olmasın da dukan diyeti hiç doğru bi seçim değil tamam kilo verdiriyor ama bıraktığında kat kat fazla tekrar alıyosun
Ben de yapacaktım çok araştırdım ama 2 arkadaşım yaptı bırakınca eski haline geri döndü çok kısa bi sürede

Hoşbulduk teşekkür ederim inşallah

Kaçamalı bir gün olmuş

Güzel men başarılı olmuş

Sanki biraz az yirmişsin gibi geldi

Çok kaçamak var dicektim ama pişman değilim demişsin onun için bişey demiyorum

Of bende de o sorun var yaa

Ayrıntı çok güzel
Minik göbekler :46:

gunaydin canim.
benimde cevremde var ve nerdeyse bir seneyi gecti ama almadi.
tabi her diyet icin gecerli. diyet sonlandiginda eski tarzla yemeye devam edersek almamak ekde degil. kiloyu korumak da cok onemli. ki dukan 4 evreden olusuo biliosun ilk iki donemde ideal kiloya ulastiktan sonra o kiloyu guclendirme ve koruma evreleri var. onlarisa yapmadi. dikkat ede ede korudu. uarim bende yapabikirim.benim sıkıntim dikkat ederek az kalorili besleneyim derken hep kacamak yapmaya meyilli oluyorum hemde az yezemde vucudum direniyo.
bakalim unarim hersey guzel olur

Back
X