- 5 Şubat 2014
- 1.821
- 30
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
- #59.661
Her hafta detaya inme zaten mihrim hızlı ve sık temizlenince ev kirlenmiyor pek zaten.Kendini boşuna yorma sen kıymetlisin.
Ben pazar alışverimi yaptım bile diyette değilken yüzlerine bakmam sebzelerin ama diyetteyken pek bi canım çekiyor hemde pek lezzetli geliyor sebzeler![]()
ayyy şimardım şimdi rakibem berhüdar olasın ya.. yazdıkların mutlu etti beni teveccühün :)) her hafta temizliyorum ama yine kirleniyor canım maalesef evin içinde toz ve kıl,balkonlarda da kum hiç bitmiyor.
demek sende alışverişe gittin güle güle ye aldıklarını,sana sağlıkla kilo verdirsinler inşallah. evimizde hiç bakla pişmemişti bu hafta onu bile aldım. faydalı olur belki diye. ben sebze severim zaten de eşim et ağırlıklı yemekleri seviyor. ama o da 5 haftadır bana talim.
eşim kaç gündür bol etli kuru fasulye pişirelim diyor çok kalorili diye pişirmiyoruz bakalım nereye kadar. ben senin gibi iradeli değilim başkasına pişirip kendim başka bir şey yiyeyim diyemiyorum irade abidesi rakibem benim. homidi gırtlak oturur bende yerim.
rakibem ben yarın eğer hava güzel olursa sabah sporuna başlayayım diyorum umarım hayata geçirebilirim. atağa geçelim biraz.
Son düzenleme: