• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar.Bugün güzel bir sonuç aldım diye kendime ödül güzel bir gözleme ve börek ziyafeti çektim kalvaltımda :56: Şimdi bir hafta yediklerimi yakmak için uğraşıcam :17:

canımmm tebrik ederimmmmm. Çok sevindim.. Çok güzel kilo vermişsin. Darısı başımıza mihrimmm :((
Hoş ben diyet yapamıyorum ama mide bulantısından birşey de yiyemiyorum.

Saol canım benim.Su içemediğim için vücudum şişmişti.Pantalonum dar geliyodu.Tartıda da kilom kıpırdamıyodu.Dün bolbol su ve 1 sürahi ayran içtim şişliğimi attım.Bu sabah tartıda resmen şok oldum.Demekki su içmek çok önemli bişeymiş.malesef sismanne yi solladım diye hava atamıyorum çünkü malum bebek bekliyor.:49:

Bak su içmene vesile olacak bugünkü gördügün rakamlar

Rakibem bugün senin günün kutlayalım.inşallah hep böyle fazla fazla gider cancagızım ya kendim vermiş gibi sevindim. Artık aramız iyice açıldı seni yakalmam hayal oldu :( ama ben senden başka rakip istemem

Bende sen verince kendim vermiş gibi seviniyorum :54:Asıl kutlamayı 80 lerden kurtulunca yapıcam ben 7 lileri görmek istiyorum çabucak :52: Deme öyle ya niye hayal olsun.Aramızda dağlar yok hepsi topu biriki kilo.Ben tek tek basaraktan giderim sen basamakları çifter çifter atlarsın bi bakmışım önemdesin :53: Hadi mihrim bu haftanın acısını önümüzdeki haftadan çıkar bayrağı kapıver göreyim seni :51:

canımmm tebrik ederimmmmm. Çok sevindim.. Çok güzel kilo vermişsin. Darısı başımıza mihrimmm :((
Hoş ben diyet yapamıyorum ama mide bulantısından birşey de yiyemiyorum.

Saol canım teşekkür ederim:16:.Nohoş bi durum gibi gözüksede hiç değilse aşırı kilo almanı önler hamileliğinde iyi tarafından bakalım .Peki doktorun bi cevap verdimi tatlım bizimle kalabilecekmiymişsin?

Son düzenleme:
Bende sen verince kendim vermiş gibi seviniyorum :54:Asıl kutlamayı 80 lerden kurtulunca yapıcam ben 7 lileri görmek istiyorum çabucak :52: Deme öyle ya niye hayal olsun.Aramızda dağlar yok hepsi topu biriki kilo.Ben tek tek basaraktan giderim sen basamakları çifter çifter atlarsın bi bakmışım önemdesin :53: Hadi mihrim bu haftanın acısını önümüzdeki haftadan çıkar bayrağı kapıver göreyim seni :51:

Olsun sen önümde ol ben takip edeyim seni hic gocunmam yeterki birlikte güzel sonuçlara ulaşalım canım?
Allahın izniyle degil 7 leri 6 larıda göreceksin canim benim buna inancım tam hadi bakalım :)
Asıl çekişme haftaya olur yeni arkadaşlarımız çok azimli ilerliyor maşallah.

Son düzenleme:
Bak su içmene vesile olacak bugünkü gördügün rakamlar

Ah inşallah diycem ama pekte ümitli değilim.Unutuyorum su içmeyi hep.Birtek perşembe günleri artırıyorum suyumu ödemimi söksün diye.Tartı belasına bir güncük dikkat ediyorum bol içmeye işte :18:

Gunaydın kızlarrrr lısteye gıremıorum ama ben normal bıldırım yapayımm
Baslangıç78
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 72.2
Spor sadece yuruyus gunde ortalama 2 3 lıtre su
Öncelikli hedef 69 sonra 65

2.2 haa. Sende süpersin arkadaşım tebrik ederim.hep böyle devam etmesi dilegiyle...
Takımımız haftaya gümbür gümbür geliyor böyle giderse haftaya 1.lik bizim takımda kupa bizim inşallah.

Son düzenleme:
Ah inşallah diycem ama pekte ümitli değilim.Unutuyorum su içmeyi hep.Birtek perşembe günleri artırıyorum suyumu ödemimi söksün diye.Tartı belasına bir güncük dikkat ediyorum bol içmeye işte :18:

Bilgisayar masana 6 tane küçük şişeyi diz ve içerken şişeyi bitirmeden bırakma. Öyle yapıyorum ben.

Gunaydın kızlarrrr lısteye gıremıorum ama ben normal bıldırım yapayımm
Baslangıç78
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 72.2
Spor sadece yuruyus gunde ortalama 2 3 lıtre su
Öncelikli hedef 69 sonra 65
Çok güzel sonuç canım tebrikler başarıların daim olsun.:46:Yeni üyelerimiz çok başarılı maşallah haftaya kesin kupa bizde :52:

kızlarr günaydınn hepiniz adına çook sevindim çok güzel sonuçlar almışsınız:46:
bende bu sabah tartıldım sabredemedim bugün siz paylaşırken bende sonuçlarımı paylaşym diye
ama moralim o kadarrrr bozulduki geçen hafta tartıldığım kiloyla aynı kilodayım
kilo vermem durdu desem daha diyetimin ikinci haftası durma evresinde değilim menülerimide gördünüz abartılı hiçbişey yemedim niye böyle oldu anlamadım eşimde 300 gr daha fazla çıktı ikimizde şok olduk tartımı bozuldu acaba yanlış mı tartıyo bilemedim ya normalmi sizce böyle olması:43:

bende bu sabah tartıldım sabredemedim bugün siz paylaşırken bende sonuçlarımı paylaşym diye
kilo vermem durdu desem daha diyetimin ikinci haftası durma evresinde değilim menülerimide gördünüz abartılı hiçbişey yemedim niye böyle oldu anlamadım eşimde 300 gr daha fazla çıktı ikimizde şok olduk tartımı bozuldu acaba yanlış mı tartıyo bilemedim ya normalmi sizce böyle olması:43:
Canım arada bir olabiliyor böyle şeyler.Geçen hafta mihri ve bende kilo aldık malesef.Ben 400 gram almıştım mesela.300 gram seni yıldırmasın.Yanlız abartılı yemesende diyette az miktarda bile yenmemesi gereken bazı gıdalar var.Onlardan menülerine hiç koyma bu hafta.Eminim haftaya çok güzel bir sonuç alırsın.:34:

Canım arada bir olabiliyor böyle şeyler.Geçen hafta mihri ve bende kilo aldık malesef.Ben 400 gram almıştım mesela.300 gram seni yıldırmasın.Yanlız abartılı yemesende diyette az miktarda bile yenmemesi gereken bazı gıdalar var.Onlardan menülerine hiç koyma bu hafta.Eminim haftaya çok güzel bir sonuç alırsın.:34:

200 gram vermişim ben cnm ama dediğim gibi daha fazla bekliyodum.bu hafta daha fazla dikkat ediyim inş haftaya yüzümü güldürür tartı

Bilgisayar masana 6 tane küçük şişeyi diz ve içerken şişeyi bitirmeden bırakma. Öyle yapıyorum ben.

Bak öyle yapınca kolay içiliyor gerçekten.Bunu ilk sen tavsiye etmiştin yine bende bikaç kere uyguladım ve o günler şişeleri bitirmeyi başardım :52:Bu sabah 6 tane küçük şişe doldurdum bakalım kaçını içicem.Ama üşenip onları doldurmamışsam günde bir veye 2 tanesini anca içebiliyorum.Saol bi tanem arada sırada da olsa bol su içebiliyorsam buda senin sayende :54:

2.2 haa. Sende süpersin arkadaşım tebrik ederim.hep böyle devam etmesi dilegiyle...
Takımımız haftaya gümbür gümbür geliyor böyle giderse haftaya 1.lik bizim takımda kupa bizim inşallah.
Ayy inşallah canm tartıyı gırunce bende soka gırdım opcektım resmen hemde regl olcam normalde 1 hafta oncesı sıserım ama su ve bıtkı cayları etkılı oldu herhalde hızlandı kılo vermem
Çok güzel sonuç canım tebrikler başarıların daim olsun.:46:Yeni üyelerimiz çok başarılı maşallah haftaya kesin kupa bizde :52:

Sagol canım ınsallah haftaya kupayı goguslerizz izmire gidicem ama hıc olmazsa menulerı bıle yazsam yeterlı olur herhalde dımı cok aranızda olamam belkı ama menulerı yazarım en azından orda kalabalıktan vakıt nasıl gecıyo anlamıyom

merhaba canım
hiç sıkma tatlı canını oluyor ve diyet sürecinde olacak böyle şeyler. bu durum seni daha fazla kamçılasın ardına bakmadan ilerlemeye devam.
ya olacak ya olacak ikinci bir seçenek yok.
geçen hafta bende kg almıştım bu haftada pek iç açıcı kilo veremedim. yapacak bir şey yok bizde direnerek kıracağız bu direnci :))

Son düzenleme:
Ayy inşallah canm tartıyı gırunce bende soka gırdım opcektım resmen hemde regl olcam normalde 1 hafta oncesı sıserım ama su ve bıtkı cayları etkılı oldu herhalde hızlandı kılo vermem

Sagol canım ınsallah haftaya kupayı goguslerizz izmire gidicem ama hıc olmazsa menulerı bıle yazsam yeterlı olur herhalde dımı cok aranızda olamam belkı ama menulerı yazarım en azından orda kalabalıktan vakıt nasıl gecıyo anlamıyom

Super ya 2.2 kiloo gönülden kutluyorummm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

***9.TAKIM 354.ETAP***
mihrimah01(85.9/85.3/0.6/%0.70)
sismanne(82.1/82/0,1/%0,12)
usagisan(83.7/81.5/2.2/%2.63)
mnisa(106.6/0/0/%0
) bildirimde bulunmadı
tatlicikiz(86.5/84/2.5/(%1.45)yeni uye hedef kilo 55 yuzdesi 2 ye bolundu
9.TAKIM ORTALAMASI:%0.98

Son düzenleme:
Back
X