• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birini hata yaparken görünce ikaz etme huyu bendede var :1:Dayanma ikaz et beni mihrim belli olmaz arada tartıya kafam bozulup kestirme yanlış yollara sapabilirim.Şeytan dürtüyor nede olsa :35:

tamam canım her daim desteklemek adına bir yanlış olursa şeytandan daha fazla dürterim seni :))
sen de bana söyle senin sözlerinin tesiri büyük bende

kizlar agresifkiz kilo bildiriminde bulundumu ben sayfalara baktimda goremedim:44:

Ben de bugünkü menümü yazayım.
Haftanın ilk gününü kaçamak günü ilan ettim kızlarki geri kalan günler onları yakabileyim.
Sabah;
1.5 gözleme
Bir parça kol böreği
domates,salatalık

Öğlen;
Küçük bir parça gözleme

Ara;
1 kivi

Akşam;
Hamsi buğulama

Gece;
Belki bir kivi daha yiyebilirim.

Spor:1.5 saat yürüyüş+kaçamağımın cezası için leslie yapıcam gece henüz kaç mil yapabilirim bilmiyorum.
Su:2.5 lt ye tamamlanacak

Haftanın ilk gününü kaçamak günü ilan ettim kızlarki geri kalan günler onları yakabileyim.
Sabah;
1.5 gözleme
Bir parça kol böreği
domates,salatalık

Öğlen;
Küçük bir parça gözleme

Ara;
1 kivi

Akşam;
Hamsi buğulama

Gece;

Spor:1.5 saat yürüyüş+kaçamağımın cezası için leslie yapıcam gece henüz kaç mil yapabilirim bilmiyorum.

afiyet olsun canim kacamak gunun oldugu icin yorum yapmiycam yoksa :20: sallardim sana :1:

2serli gruplara ayirim dedim ama mnisa ortadan kaybolmasaymis daha iyi olurdu

nasıl ayıracaksın,ne işe yarayacak o kaptanım merak ettim.
mnisa zaten varlığıyla yokluğu hiç belli olmuyordu paylaşımı azdı şimdi hepten kesildi. geleceğinide sanmıyorum.haftaya onu listeye almasak da takımın ortalamasını boşa düşürmese diyorum ama kurallar gereği nasıldır onu bilmiyorum. herhangi bir mazeret filan da bildirmedi kendiliğinden kayboldu

kizlar kilolara baktimda essiz kalacak arkadaslar var bu yuzden ikiserli degilde takim ici herkes birbiriyle yarissin cuma gunu herkesin verdigi kilo yuzdesine bakilacak oyle birinci ..ikinci diye siralanacak yuzde 0.75 alti kalanlar ceza alacak cezayida haftanin birincisi verecek kabulmu?

Sabah;
1.5 gözleme
Bir parça kol böreği
domates,salatalık

Öğlen;
Küçük bir parça gözleme

Ara;
1 kivi

Akşam;
Hamsi buğulama

Gece;

gözlemelere mum dikseydin rakibem :))
afiyeti bal şeker olsun

afiyet olsun canim kacamak gunun oldugu icin yorum yapmiycam yoksa :20: sallardim sana :1:

Yok tatlım ben çok fazla kaçamak yapan biri değilim.Geçen hafta bi ısırık bile yoktu mesela.Öyle çok nadir ve canımın çok çok istedği biriki şeyi haftanın ilk gününe koymayı planladım.Tabi onuda her hafta yapmıycam.:34:

nasıl ayıracaksın,ne işe yarayacak o kaptanım merak ettim.
mnisa zaten varlığıyla yokluğu hiç belli olmuyordu paylaşımı azdı şimdi hepten kesildi. geleceğinide sanmıyorum.haftaya onu listeye almasak da takımın ortalamasını boşa düşürmese diyorum ama kurallar gereği nasıldır onu bilmiyorum. herhangi bir mazeret filan da bildirmedi kendiliğinden kayboldu

canim kilolari yakin olanlari birbiriyle yaristiracaktim ama 1 arkadasimiz essiz kalacak bu yuzden yukarida belirttigim gibi herkesin yuzdesine bakilacak:34:bide mlisayi izinli yazdigimiz icin haftaya listede olmicak zaten

kizlar kilolara baktimda essiz kalacak arkadaslar var bu yuzden ikiserli degilde takim ici herkes birbiriyle yarissin cuma gunu herkesin verdigi kilo yuzdesine bakilacak oyle birinci ..ikinci diye siralanacak yuzde 0.75 alti kalanlar ceza alacak cezayida haftanin birincisi verecek kabulmu?

Peki ne tür cezalar olucak .Ve cezaya uyulmazsa nolucak :26:

Yok tatlım ben çok fazla kaçamak yapan biri değilim.Geçen hafta bi ısırık bile yoktu mesela.Öyle çok nadir ve canımın çok çok istedği biriki şeyi haftanın ilk gününe koymayı planladım.Tabi onuda her hafta yapmıycam.:34:

anladim canim :) bende bundan 3 ay oncesine boyle yapiyordum haftada bir kacamak bir ogun yiyordum gercekten ise yariyor odul gibi biseydi bu bana ama simdi sanki o iradeyi kendimde goremiyorum ve biraz moralim bozuluyor:(

bize faydalı olacak,bizi hırslandıracak,motivasyonumuzu artıracak her şeye varım kaptanım. tabi senin takdirin ama bence problem yok koyulan kurallara uyar,gereği neyse yaparım
gelsin kurallar,hırslansın kızlar,verilsin kilocuklar :))

Peki ne tür cezalar olucak .Ve cezaya uyulmazsa nolucak :26:

daha once soyle cezalarimiz vardi
1.aksam yemekleri 1 hafta salata yogurt olacak

2.1 hafta ekstradan 45 dk spor yapilacak

3.1 haftalik ekmek makarna pirinc kesinlikle menunde olmayacak

ama sizinde dusundugunuz bir ceza var ise uygulayabiliriz tekliflere acigim :)

Mummu hiç aklıma gelmemişti ilahi sen çok yaşa :9: Bir sonraki kaçamağım çin eriştesi olucak.Canım çin çubuklarıyla yemek yemek istiyor :56:

rakibem yemeğe dair ne çok şey öğreniyorum senden yaa çin eriştesi ne kız??? benim bildiğim tek erişte hamurdan kestiğimiz erişteler çorbasını çok severim ama çubukla yenmez o.

Back
X