- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
- #60.481
selam kizlar sohbetiniz bol olsun ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birini hata yaparken görünce ikaz etme huyu bendede varDayanma ikaz et beni mihrim belli olmaz arada tartıya kafam bozulup kestirme yanlış yollara sapabilirim.Şeytan dürtüyor nede olsa
![]()
selam kizlar sohbetiniz bol olsun ....
Hoşgeldin canımselam kizlar sohbetiniz bol olsun ....
selam canım.sende katıl bize beraber olsun :))
Hoşgeldin canım![]()
Ben de bugünkü menümü yazayım.
Haftanın ilk gününü kaçamak günü ilan ettim kızlarki geri kalan günler onları yakabileyim.
Sabah;
1.5 gözleme
Bir parça kol böreği
domates,salatalık
Öğlen;
Küçük bir parça gözleme
Ara;
1 kivi
Akşam;
Hamsi buğulama
Gece;
Belki bir kivi daha yiyebilirim.
Spor:1.5 saat yürüyüş+kaçamağımın cezası için leslie yapıcam gece henüz kaç mil yapabilirim bilmiyorum.
Su:2.5 lt ye tamamlanacak
2serli gruplara ayirim dedim ama mnisa ortadan kaybolmasaymis daha iyi olurdu
gözlemelere mum dikseydin rakibem :))Ben de bugünkü menümü yazayım.
Haftanın ilk gününü kaçamak günü ilan ettim kızlarki geri kalan günler onları yakabileyim.
Sabah;
1.5 gözleme
Bir parça kol böreği
domates,salatalık
Öğlen;
Küçük bir parça gözleme
Ara;
1 kivi
Akşam;
Hamsi buğulama
Gece;
Belki bir kivi daha yiyebilirim.
Spor:1.5 saat yürüyüş+kaçamağımın cezası için leslie yapıcam gece henüz kaç mil yapabilirim bilmiyorum.
Su:2.5 lt ye tamamlanacak
afiyet olsun canim kacamak gunun oldugu icin yorum yapmiycam yoksasallardim sana
![]()
nasıl ayıracaksın,ne işe yarayacak o kaptanım merak ettim.
mnisa zaten varlığıyla yokluğu hiç belli olmuyordu paylaşımı azdı şimdi hepten kesildi. geleceğinide sanmıyorum.haftaya onu listeye almasak da takımın ortalamasını boşa düşürmese diyorum ama kurallar gereği nasıldır onu bilmiyorum. herhangi bir mazeret filan da bildirmedi kendiliğinden kayboldu
kizlar kilolara baktimda essiz kalacak arkadaslar var bu yuzden ikiserli degilde takim ici herkes birbiriyle yarissin cuma gunu herkesin verdigi kilo yuzdesine bakilacak oyle birinci ..ikinci diye siralanacak yuzde 0.75 alti kalanlar ceza alacak cezayida haftanin birincisi verecek kabulmu?
Yok tatlım ben çok fazla kaçamak yapan biri değilim.Geçen hafta bi ısırık bile yoktu mesela.Öyle çok nadir ve canımın çok çok istedği biriki şeyi haftanın ilk gününe koymayı planladım.Tabi onuda her hafta yapmıycam.![]()
gözlemelere mum dikseydin rakibem :))
afiyeti bal şeker olsun
kizlar kilolara baktimda essiz kalacak arkadaslar var bu yuzden ikiserli degilde takim ici herkes birbiriyle yarissin cuma gunu herkesin verdigi kilo yuzdesine bakilacak oyle birinci ..ikinci diye siralanacak yuzde 0.75 alti kalanlar ceza alacak cezayida haftanin birincisi verecek kabulmu?
Peki ne tür cezalar olucak .Ve cezaya uyulmazsa nolucak :26:
Mummu hiç aklıma gelmemişti ilahi sen çok yaşaBir sonraki kaçamağım çin eriştesi olucak.Canım çin çubuklarıyla yemek yemek istiyor
![]()