Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hatta bız üye çağırmıyor tercıh edılıyoz
Geleni alsakmı yıne.....
evet maşallah takımımıza bende oyle gelmıştım
benım annemde oyle ama herkes gıbı bende annenden yanayım sende anne olunca çok ıyı anlarsın bencede
benım annemde benı beğenmez hıc unıyıbıtırdım ıyı bır puan aldım atandım çok sukur evlendım hala mılletı ornek gosterıır bana sunun kızı soyle bunun kızı boyle sen gobeğını sısırdın oturuyon evde(ucretsız ızın aldım dıye) anneler boyle ama onu çok sevıyorum ondan uzaktayım keske yanımda olsa sarılsam sımdı daha ıyı olmamızı ıstıyolar onun ıcın
bencede takma kafayı artık buna bak kılonuda verırsen fıstık gıbı bı doktor olursun ileride super bışey

evet bencede

Takim 3.
Hafifsekerli 2. olmus
Tebrikler
tebrıkler takımımıza ve kaptanımıza

canım şimdi anneni tanımıyorum senide tanımıyorum ama ben sana kendi annemden söz edeyim biraz... Annem hayatı boyunca hiç bir şeyden mutlu olmadı... her eyde itina ile bir kusur buldu.. ne yapsam yaranamadım hiç birimiz yaranamadık. okulda derece yaptım yine aman benim kızım napmış demedi... eh onuda geçtim şişmanım diye her gün söylendi.. hep milletin çocuklarına özeniyorum ben daha şöyle keyifle çocuklarıma bir şey alamadım size olacak bir şey yok falan derdi.. iş yapmadığımdan şikayet eder, insanalrın yanında beni bozar, şikayet eder, millet çocuklaırnı över bizi ki bizim kötü neyimiz varsa onu anlatır.. senin anlayacağın bizde özgüven sıfırdı.. böyle büyüdüm yani.. sonra bir gün bir arkadaşıma dert yandım böyle böyle diye.. suç sende dedi.. madem o sevgi göztermeyi bilmiyo sen göster.. bir şeyden rahatsızsan sen şakayla karışık söyle.. sev, mıncıkla, öp.. yaptım.. işe yaradımı fazla fazla yaradı..

şimdi annem hala çok ciddi kadındır. hala söyleniyor hala laf sokuyor ama artık o eski hali yok.. oda yavaş yavaş sakinleşti, duruma alıştı, eski tepkileri şikayetleri yok.. baktım ki çok konuşuyor aa sen ne çok konuştun kadın deyip sarılıyorum sıkıştırıyorum gıdıklıyorum başlıyo gülmeye.. şöyle düşün onların yetişme şekli böyle.. onların anneleride muhtemelen onlara böyle davrandı.. onlar bilmedikleri için doğrunun bu olduğunu düşünüyorlar.. o yüzden bırak o naparsa yapsın sen bildiğini oku dalgaya al, sıkıştır mıncıkla zamanla düzelecek bak gör.. hiiç takılma onun bu tavırlarına..

herkesınmı annesı boylekı gerçekten ozguvenı etkılıyor bu benımde ozguvenım cok yok acaba kaynagı bumu cocukluğumamı ınsek ne ama dedığım gıbı canımdan çok sevıyorum onu hemde çok ozledım 8 aydır gormuyorum

Allah kavuştursun canım, inşallah yakında görür azıcık öper mıncıklarsın anneni şöyle biraz şımarırsın :)

Bende 4 senedir annemi gormuyorm nasil ozledim anlatamam bana cok kizgin normaldede hep onun dedgini yapmami asla sozunden cikmami istemez yoksa dunyayi zehir eder ama yinede cok ozledim bana bagirmasini bile...

anneme hic olmadik kadar yakinim ama gitmek icimden gelmiyor hicccc
bende hep aciz bir tablo olarak bilirim annemi
offffffff daraldim yine
kizlar aksama gorusuruz bugunlerde firarim ya

terlık atıp sonra terlığımı getır buraya demesını de ozledım
bunu bende yaparim ya
komikmis ama simdi gorunce aklima geldi
birde ben ikizler kavga edince karsimda birbirlerinin yuzune gozlerini kirpmadan bakma cezasi verirdim ne akilsa

bırde o zamanlar ben 18 yaşında falandım anne ben gıtar çalmak ıstıyorum deyınce (o zamanlar gıtarıyla turkuler soyleyen bı kız vardı) o da derdı kı bak sınır etme benı senı gıtarınla beraber balkondan aşağı atarım aşagıda gıtarınla turkuler soylersın dıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…