- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.341
evet maşallah takımımıza bende oyle gelmıştımHatta bız üye çağırmıyor tercıh edılıyoz
Geleni alsakmı yıne.....
benım annemde oyle ama herkes gıbı bende annenden yanayım sende anne olunca çok ıyı anlarsın bencedeSilvers..
Aynı evin içinde anlasamadigin birinin olması cok zor. Annen kızın baban kocan oğlun farketmez..
bende annenden yanayim çünkü bende anneyim.. hemde annen anneme cok benzediği halde söylüyorum bunu sana..
Evlen çoluğa çocuğa karış yinede değişmeyecek huyu bilesin.. benimki değişmedi :)
Ama o senin sana ait. . Kabul ett onu..etmezsen ezersin kendini. . kafanda düşünüp durma ..
Ne is istiyosa yappp.. Sadece derslerine konsantre ol ve kendine kendi istediğin bi hayat sun..konussunbegenmesin seni.. bilki cçok anne kızını beğenmez. . Çünkü en iyisi olsun benim kızım ister..
Ömrünü de versen annen değişmeyecek. .
Annesi olmayan çocukları düşün. . O olmasaydı hayatında yüzüne kimse bakmazdi.. analı kuzu Kınalı kuzu denir ya o hesap...
Sırf varlığı bile seni nelerden korudu hayattan nelerden. ..
Dedigim gibi kabullen o ne olursa olsun benim de.. bana ait de. . Kabullenmezsen onu değiştirmeye çalışırsan sadece üzülürsun ablacım
evet bencedeBence annende böyle yetiştirmiş ve sadece bunu biliyor.seni tabiki seviyor bende anneyim evlat sevilmez mi hiç.seni tenkit ederek tahrik etmek istiyor zayıflaya sın diye sen tekmisin babana nasıl davranıyor mesela bazı insan mükemelliyetçi olabiliyor istediği gibi olmamı kızgın bi insan haline geliyor olabilir.sen annene yardımcı ol durumu kabullen ve onu sen anlamaya çalış
tebrıkler takımımıza ve kaptanımızaTakim 3.
Hafifsekerli 2. olmus
Tebrikler
kız, kızmaktan vazgeçen anne mi olu :) ben 32 yaşındayım hala kıazacak şey buluyor bulamasa itinayla yaratıyor kadınanneliğin şanından o.. o kızacak sen gidip orasını burasını sıkıp mıncıklayacaksın.. o daha çok bağıracak :)) bu işler böyle yürüyor :)
mesela bi yer dağınık biliyorum yapıcam mesela aklımda hep de ben yapıyorum mesela mutfak temizliği .hiç yardımcı olmuyor. mesela bugün sinirli sinirli çağırdı beni gel buraya diye gittim bişeyi de demeden yapmayacak mısın dedi her zamankilafı bu arada biliyorum yapıcam mutfağı dedim gittim . herşey benim üstümde okuldan geldim yoruldum biraz dinlenicem desem tembelsin diyip çıkıyor kiloma çok laf ediyor anlatmıştım sen böyle yata yata kilo falan veremezsin diyor hiç halden anladığı yok . nasıl anlatsam bilmiyorum ki hiç doğru dürüst bir ilişkimiz olmadı
Menü mü de yazayım yatıyorum yorgunluktan sürünerek gidiyorum yatağa
sabah müsli süt ananas
Öğle 1 dilim kıymalı pide 2 bardak ayran
ara 1 elma 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam leblebi ayran
su 2 litre
Spor yok
aynı yaştaymışız canım ,annemi 6 aydır görmedim dile kolay çok özledim
kıymetini bilmek lazım sonuçta anne kızacakta sevecekte
aynı anda benzer şeyler yazmışız benanlamadımki
herkesınmı annesı boylekı gerçekten ozguvenı etkılıyor bu benımde ozguvenım cok yok acaba kaynagı bumu cocukluğumamı ınsek ne ama dedığım gıbı canımdan çok sevıyorum onu hemde çok ozledım 8 aydır gormuyorum
inşallah uzağa evlenmek cok zormuş ya yenı yenı anlıyorumAllah kavuştursun canım, inşallah yakında görür azıcık öper mıncıklarsın anneni şöyle biraz şımarırsın :)
inşallah uzağa evlenmek cok zormuş ya yenı yenı anlıyorum
bunu bende yaparim yaterlık atıp sonra terlığımı getır buraya demesını de ozledım
tamam kaptancımlütfen aksam gelen gelsin konusalim rahatsiz oldugum konular var fikirleselim emi sirineler
hatta 6 olmassa daha da gec olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?