- 2 Kasım 2008
- 2.844
- 802
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #75.381
Amin canım cümlemizinkini inş.allah yuvalarinda mutlu etsin
ben ikizleri verirken halay basi olacam bir gelsin o gunler de
Evet canım 16 da evlendim küçüğü 24Allah mutlu etsin cocuklarini,erken evlendin herhalde masallah cocuklarin yasi buyukmus
Ben burdayımkimse gelmeyecek sanirim
Tek uçlarından aldırdım omuzlarımda zaten koyu bakır rengine boyattim böyle doğal duruyormefkuremın sacını da merak ettım
sizi ihmal ediyorumkaptancım kaptanlığı bırakma bence ben memnunum senden çok sahsen
allahn izniyle bunuda atlaticaksin tatlim :)Canım, oğlum 4 ay önce evlendi 26 yaşında
Kızım 25 yaşında
Birini yeni anlattığım için daha yorgunluğu alamadım.böyle durumlarda bende huzursuzluk oluyor
ya ya tabi tabi tam tersi olucak bak gor :)allah yuvalarinda mutlu etsin
ben ikizleri verirken halay basi olacam bir gelsin o gunler de
canm gormedim o inanki burdaym ama listeye girmeden kilo vericem ama gorevlerimi yapicam canm yukunu haffleticem kuzumselin sana sormustum cevap alamadim
takimdamisin yoksa konuk oyuncumusun canim
yardimci olarak gel ve kendinede incelerek yardim et canimallahn izniyle bunuda atlaticaksin tatlim :)
ya ya tabi tabi tam tersi olucak bak gor :)
canm gormedim o inanki burdaym ama listeye girmeden kilo vericem ama gorevlerimi yapicam canm yukunu haffleticem kuzum
canim sikayet degil dun sayfalarca menu okudum ve cocuna son zamanda ses cikarmamisimsana şikayetin olan konularda yardımcı ollım ama bırakma kaptanlığı
sende gitmiyceksin ama dimiyardimci olarak gel ve kendinede incelerek yardim et canim
berilim farkindayim zor gunlerden geciyorsun hala bize buraya surekli zaman harciyorsun bitanem ama gitme lutfen bizde sana yardimci olalm destek olalm he olmazmi kuzucumcanim sikayet degil dun sayfalarca menu okudum ve cocuna son zamanda ses cikarmamisim
zamansizliktan gozumden kacmis rahatsiz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?