Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

1- selin 3.kez soruyorum takima gelip yardimcilik gorevini yapacakmisin.gelemessende haber ver gercekten uzun suredir idare ediyorum

2- zor degil canim seni buralarda yeterince gorebilecekmiyim.kaptan yardimcisi olarak olmadigim yerlerde takimla ilgilenen biri lazim
mesela cuma gunu hafifsekerli yuzdesi icin gunu mahvettim, disari ciktim baktim liste yanlis geri geldim vs.... vs.......
ozellikle cumalari bir kisi en azindan liste paylasana kadar buralarda olmali

3-tum takim arkadaslarim hepimizin isi var malum o nedenle cuma en gec 12 de bildirim istiyorum.herkes gibi benimde kosturmalarim var

4-lütfen kizlar haftalar oldu artik hesaplamayi bir ogrenelim listeye eklemeyi deneyelim.biz bir takimiz bu ufak tefek isler inanin zaman kurtarir.her hafta liste bir garip oluyor birimiz ekliyoz sonra bir bakiyom eklenen kisi listede yok geri basa don sayfalari ara bildirimini bul vs........

5-menuleri sanirim fake yaziyoruz yada eksik
dun gece saat 3tu yattigimda menulere baktim verilen kiloya baktim tutmuyor birbirini.metobolizma diyeceksiniz de tüm metosu calismayanlar biraradamiyiz
ltfen menuleri ve sulari hatta sporu gercek yazalim.bu benim dusuncem lutfen alinmayin buna
mesela nohut fasulye yenmis tamam ama miktar yok
mesela biraz makarna bu biraz ne kadar kime gore biraz

6-ttakim kaptani olarak suan kendimede size yetemedigimi dusunuyorum eskisi kadar burada olamiyorum sizede bir katkim olmuyor haliyle ve kaptanligi icinizden birine devretmek istiyorum

ben yapi geregi fazla disiplinli biriyim
baslandiysa bitmeli
KAYBEDECEK ZAMAN YOK felsefesindeyim
her kacamakta kac gun geri gidiyoruz bir dusunun.Kacamak yapalim ama hergun yapmayalim.yaza az kala bitsin bu kilo hikayesi.ayni kisiye ayni seyi defalarca soylemeyelim.biraz kendimizi ciddiye alip hafifleyelim.

selin ve zordegil bu kaptan yardimciligi konusunda ne dusunuyorsunuz

Canım, oğlum 4 ay önce evlendi 26 yaşında
Kızım 25 yaşında
Birini yeni anlattığım için daha yorgunluğu alamadım.böyle durumlarda bende huzursuzluk oluyor
allahn izniyle bunuda atlaticaksin tatlim :)

allah yuvalarinda mutlu etsin
ben ikizleri verirken halay basi olacam bir gelsin o gunler de
ya ya tabi tabi tam tersi olucak bak gor :)

selin sana sormustum cevap alamadim
takimdamisin yoksa konuk oyuncumusun canim
canm gormedim o inanki burdaym ama listeye girmeden kilo vericem ama gorevlerimi yapicam canm yukunu haffleticem kuzum

allahn izniyle bunuda atlaticaksin tatlim :)

ya ya tabi tabi tam tersi olucak bak gor :)

canm gormedim o inanki burdaym ama listeye girmeden kilo vericem ama gorevlerimi yapicam canm yukunu haffleticem kuzum
yardimci olarak gel ve kendinede incelerek yardim et canim

Berilim takimi birakma lutfen burdan kopma bizde sana yardim edelim yukunu haffletelim ama gitme sensiz olmaz haklisin ben hele en basndan beri yapamadm bir turlu bahaneler bisyler ama yapmam lazm ama sensiz yapamam biliyorsun bunu ...

canim sikayet degil dun sayfalarca menu okudum ve cocuna son zamanda ses cikarmamisim
zamansizliktan gozumden kacmis rahatsiz oldum
berilim farkindayim zor gunlerden geciyorsun hala bize buraya surekli zaman harciyorsun bitanem ama gitme lutfen bizde sana yardimci olalm destek olalm he olmazmi kuzucum

Zaten kilo vermek disiplin isteyen bişey oyüzden senin disiplininden benim şikayetim yok.
Kaptanlığı bırakma konusuna gelince kesinlikle kabul etmiyorum ve çok ciddiyim

Takım içinde bilmiyorum kaçamak yapanlar varmı ama biz sadece kendimizi değil takımıda düşünmek durumundayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…