Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar.akşamları telefona internete pek bakamıyorum benimki arıza yapıyor hep telefondasın diye.dün o geldikten sonra bakamadım vallaha yoksa kavga çıkacaktı.

dünkü menüm

sabah
sadece yarım yağlı süt

ara
türk kahvesi

öğlen
döner
yoğurt

akşam yok

spor 5km yürüyüş ve video hsreketleri su 2.5 lt bu sabah -yle uyandık hadi hayırlısı.menüm iyi değil biliyorum ama aç kalmıyorum kesinlikle.başka türlü veremiyorum.

Bugün lahana diyetinde 4.günüm
Meyve sebze süt serbest muz yeniyor

Sabah 1 bar.süt 1 armut salatalık

Öğle çorba

Ara çorba 1 muz

Akşam 2 tabak fırında domatesli patlıcan

Ara 1/2 bar.süt
Su heralde 2 lt fazla olabilir
Menü konusında gayet başarıılısın azimle kaçamaksız devam ediyorsun

Arkadaşlar bugün burası güneşli bahar kapıda ve sizler nasıldınız bilmiyorum ama uzun süredir ilk kez bahara daha haif gireceğim dünkü + lar gitmiş çoookkk azda olsa - yim ama bir yandan da gülüyorum gram sevincime
Burasıda tam tersi hava fırtınalı ve kar yağıyo rüzgarla birlikte soğuk anlayacağın ama kar tutmaz burada yağar ama tutmaz

Burasıda tam tersi hava fırtınalı ve kar yağıyo rüzgarla birlikte soğuk anlayacağın ama kar tutmaz burada yağar ama tutmaz
Ecenaz söyledim ve ardından güneş gitti ama olsun ben kışı da çok seviyorum geçen yıl yaz sıcakları canımızdan bezdirmişti diyet nasıl gidiyor ayranlı diyete başladınızsanırım

Günaydın fıstıklar
Fıstık olma yolunda adım adım ilerliyoruz
Ben kahvaltı yapmayı özledim cuma yumurtayla peynirle kendime ziyafet çekecem
Bugün normalde et ve domates günü çorbada bir sefer yenecek
Yoksa bugün ayrana bendemi başlasam diyorum
Şu andada ne yiceğimi bilmiyorum

Günaydın fıstıklar
Fıstık olma yolunda adım adım ilerliyoruz
Ben kahvaltı yapmayı özledim cuma yumurtayla peynirle kendime ziyafet çekecem
Bugün normalde et ve domates günü çorbada bir sefer yenecek
Yoksa bugün ayrana bendemi başlasam diyorum
Şu andada ne yiceğimi bilmiyorum

Canım istersen bu hafta cumaya kadar kendi yöntemine devam et.. Önümüzdeki hafta ayran detoksu yap.. bende bugün arkadaslarla baslayacaktim ama kendi ditetimi bizmama karari aldim bu hafta icin.. Beraber yapabiliriz haftaya ayran detiksunu.. sanada uyarsa ..

Bu arada herrrrrkese Günaydınnnn :))

Kızlar spor yapan kızlar. . Spordan sonra mutlaka protein yeyin dio spor hocası. . az once izledim tvde..
Kilonuzun iki katini grama cevirin o kadar protein alin dedi. .
Örneğin 70 kilo biri. 70×2=140.. 140gr protein alacakmis spordan sonra..
Benim için bu hafta bunu uygulamak zor.. elma diyetim bitsin yaparım inşallah. .

gunaydıın hrkese burdada yağmurlu soğuk bir güne uyndık,yarın misafirım varmış arkadaşlar oturmaya gelecek,benimde imtihanım baslar

Sen bide zayifladinya daha bi anlamaz yanındakiler diyette olmani demi eşim..

Bu arada herrrrrkese Günaydınnnn :))

Kızlar spor yapan kızlar. . Spordan sonra mutlaka protein yeyin dio spor hocası. . az once izledim tvde..
Kilonuzun iki katini grama cevirin o kadar protein alin dedi. .
Örneğin 70 kilo biri. 70×2=140.. 140gr protein alacakmis spordan sonra..
Benim için bu hafta bunu uygulamak zor.. elma diyetim bitsin yaparım inşallah. .

Ben de netten okuyordum sarkmaların önüne nasıl geçeriz diye spor yapmıyorum ama korkuda başa bela ya sarkarsam diye çünkü size göre daha çok kilo vermem lazım var mı öneriniz

Ben de netten okuyordum sarkmaların önüne nasıl geçeriz diye spor yapmıyorum ama korkuda başa bela ya sarkarsam diye çünkü size göre daha çok kilo vermem lazım var mı öneriniz

Inan benimde aklım çıkıyo ya sarkarsam diye canım. . Hem fazlaliklardan yaza kadar kurtuluyum diye hemde sarkmayim diye hergün mutlaka yürüyorum. .
Ama bant yoksa evde havada soğuk diyosan plates zumba yada en sevdiğin en sana yakın spor hangisiyse mutlaka yap bana kalırsa canım. . Zayufladiktan sonra bide vücudumuzu toparlama sporlarına baslarsak cok fazla sürmüş olur bu zayıflama işi. . Buda sıkar bizi yapmayız belkide.. korumak için spor yapılır arada sırada o ayrı tabi..

Back
X