Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de netten okuyordum sarkmaların önüne nasıl geçeriz diye spor yapmıyorum ama korkuda başa bela ya sarkarsam diye çünkü size göre daha çok kilo vermem lazım var mı öneriniz

spor yapmak şart.sıkılaşmak için kasları sıkıştıran hareketler yapmak lazım.örneğin pilates gibi.hareketleri yavaş ve çok tekrar sayısıyla yapmalısınız.

jillian michael 30 day shred gezeldir hem süresi kısa (30dk) hemde etkili

ev sahibi oluunca ikram yapma telaşıyla bu durumdan yırtarım herhalde ,önemli olan yaptıklarma karşı koymak

Aman deyim... o zaman yarın itinayla harf harf bakıyorum menüne sevgili eşim. . Yüzdün yüzdün kuyruktasin. . Ictigin suyu cogaltmani tavsiye ederim yarin için. . Bi nebze sana yardım eder.. özelliklede fırın kokuları seni mestederken :KK54:

jillian michael 30 day shred çoğunuz spor yapıyor ama bu programa birlikte başlayacak arkadaşlar var mı hayrınıza belki başlarım nede olsa birlikten kuvvet doğar buna çok inanıyorum

jillian michael 30 day shred çoğunuz spor yapıyor ama bu programa birlikte başlayacak arkadaşlar var mı hayrınıza belki başlarım nede olsa birlikten kuvvet doğar buna çok inanıyorum

ben daha önce yaptıgım için sıkıldım ondan şimdilik yürüyüşe devam edicem biraz daha zayıflayınca insanity yapıcam.bu kiloyla yaparsam dizlerim kesin sakatlanır çünkü.

Berilcimmmmmmm canım. ..

Bi önerim var sizler ne dersiniz. .

Grubumuzun içinde 5 er kişilik spor grubu kuralım. . Bu grubun içindekilerin günlük yaptığı sporların saatlerini birlestirelim.. saat yarışı yapalim gruplarimiz arasında. .
Bu neye yarayacak. .
Kişisel olmadığı için herkes diger 4 kişi için saat cogaltmaya çalışacak. . Cogaltamazsa diğerleri onun yüzünden diger gruplara gore geride kalacağı için spor yapmaya mecbur kalacak..
Kim hangi sporu yaparsa yapsın. . Herkesin sevdigi spor farklıdır. . Bize lazım olan sporun saati..

Herkes grubuna isim taksin.. atiyorum çıtırlarrrr :))))
Dielim ben çıtırlar grubundanim yanimda 4 arkadaşım daha var.. ve bizler diger gruplari yenmek icin günlük spor saatimizi belirtecegiz..
Ne dersiniz. . Gitsin su kilolaaarrrrrrr...

Birinci grubun üyeleri diger gruptakiler tarafından hem burdan hemde vatsaptan en güzel övgülerle pohpohlanacak.. smileler yollanacak.. iltifatlar yapılıp simartilacaklar....hepsi tek tekkkkk...

İkinci ve Üçüncü diye bişey olmayacak...

Not: az acımasız olacam ama teklifime soguk bakan ben hergün spor yapamam dien hemen şuan açsın gobegine ,yanlarina, kalcasina çıplak olarak bi baksin. .. (ben böyle motive oluyomda spora)...:))

Ne dionuz ???

Canım istersen bu hafta cumaya kadar kendi yöntemine devam et.. Önümüzdeki hafta ayran detoksu yap.. bende bugün arkadaslarla baslayacaktim ama kendi ditetimi bizmama karari aldim bu hafta icin.. Beraber yapabiliriz haftaya ayran detiksunu.. sanada uyarsa ..
biraz önce tartıldım bir iki bar.su içmiş halimle Pazartesiye göre +100
Anladımki bu diyet bana yaramıyor vakit kaybediyorum ben normal diyetime dönüyorum kızlar
Perşembede yoğurt yaparım

Bende sporu gü n içinde yapmayı planlıyorum bakalım dün sebze yedim bugünde sebze yapıcam iki günlük sebze diyeti uygulamış oluyorum bu şekilde yarında ayran detoksu yaparım artık cuma da protein ağırlıklı olur et günüm olur :))

Berilcimmmmmmm canım. ..

Grubumuzun içinde 5 er kişilik spor grubu kuralım. . Bu grubun içindekilerin günlük yaptığı sporların saatlerini birlestirelim.. saat yarışı yapalim gruplarimiz arasında. .
Bu neye yarayacak. .
Kişisel olmadığı için herkes diger 4 kişi için saat cogaltmaya çalışacak. . Cogaltamazsa diğerleri onun yüzünden diger gruplara gore geride kalacağı için spor yapmaya mecbur kalacak..
Kim hangi sporu yaparsa yapsın. . Herkesin sevdigi spor farklıdır. . Bize lazım olan sporun saati..

Dielim ben çıtırlar grubundanim yanimda 4 arkadaşım daha var.. ve bizler diger gruplari yenmek icin günlük spor saatimizi belirtecegiz..

Birinci grubun üyeleri diger gruptakiler tarafından hem burdan hemde vatsaptan en güzel övgülerle pohpohlanacak.. smileler yollanacak.. iltifatlar yapılıp simartilacaklar....hepsi tek tekkkkk...

Not: az acımasız olacam ama teklifime soguk bakan ben hergün spor yapamam dien hemen şuan açsın gobegine ,yanlarina, kalcasina çıplak olarak bi baksin. .. (ben böyle motive oluyomda spora)...:))

Ne dionuz ???
Bestecim fikrin güzelde ayrı spor dallarını yapanlar var o karışık biraz mesela birisi 1.5 saat yürüyebilir ama okadar jillian yapamaz lesli 5 yapsa 1.sa 10 dak
Belki aynı sporu yapanlar arasında bişeyler yapılabilir
Ben böyle düşünüyorum

bir derdim vara takilayim dedim oradada hic cazip bir kavga yok
haydi sipalarim uyudu bende yatiyim
su halimin en guzel yani sanirim 3 uyle ayni yataga sigisip nefeslerini hissederek uyumak sanirim kizlar
en sevdigimmm bende 2 gecedir oyle uyuyoruum o yuzden sabah hic kalkasimda gelmyor :D

Berilcimmmmmmm canım. ..

Bu neye yarayacak. .

Ne dionuz ???
cok guzel bir fikir spor yapamam diyemiycezz cok sevdiim hemen gruplarimizi yapaliiim :D

Bestecim fikrin güzelde ayrı spor dallarını yapanlar var o karışık biraz mesela birisi 1.5 saat yürüyebilir ama okadar jillian yapamaz lesli 5 yapsa 1.sa 10 dak
Belki aynı sporu yapanlar arasında bişeyler yapılabilir
Ben böyle düşünüyorum

Bütün gruplar karisik olsun. gruplar eşit olacak o yüzden. . ona göre duzenlenir.. ama dediğin gibi de olabilir canım..

Aman deyim... o zaman yarın itinayla harf harf bakıyorum menüne sevgili eşim. . Yüzdün yüzdün kuyruktasin. . Ictigin suyu cogaltmani tavsiye ederim yarin için. . Bi nebze sana yardım eder.. özelliklede fırın kokuları seni mestederken :KK54:

çok dikkat edeceğiz söz

Berilcimmmmmmm canım. ..

Bu neye yarayacak. .

Ne dionuz ???

ben beğendim,genelde leslie,jiilian ,yürüme bandında yürüyenler var guruplandırılabilir

vallaha ben ne yalan söyliyim bu konuda zaman sözü veremem ne zaman fısat bulsam o zaman yapabiliyorum.

Hemen hemen het gün spor yapıyorsun ama sen.. bu sayede günlük yapmış olursun.. ama vaktim yok dersen diecek bisey yok.. çalışıyorsun. . ama ne olur mesela sende bu sayede gunde yarim saat kesinlikle spor yaparsın.. buraya günlük yazdığımız için diyetleri birakamiyoruz. . Günlük saat yazarsakta sporu birakamayiz bence...
VaJtin yoksa da günlük onbes dk olsunyyürü. . Zaten gruplar calisan calismayan seklinde ayarlansin.. daha adil olur. ..
O gun yuruyemedinya dielim.. mesela aynı gruptayiz senle biz.. bana deki beste ben bugun 15 dk atıyorum sguat yapacam de.. bende 15 dk senin icin yaparim o gun müsaitsem.. biylekikle hemen yarim saatimiz olur. .. bakarsin senin icin 20 dk da bi arkadas daha yapar....
Yataga uzanmadan once 15 dk iki hareket yapılabilir musait olamayan grup icinde idare edilebilir. ..

Sonuçta yaptigin banaysa öğrendiğin kendine misali spit saatin banaysa sporun kendine olur :)))

Kızlar amac günlük spir yapmak..
Bazılarımiz hic yapmıyo birbirimize destek olmus olacaz...

Back
X