- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
- #76.121
Günaydınlar.Bugün çok soğuk ya bırr
Gerçi biz İzmirliler bile soğuktan şikayet ediyosak karlı illeri düşünemiyorum bile 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapcam tatlım gel 1 2 kilo verelimsen yapacaksan bende yaparım![]()
Yarında kar var inşallah tutarEvet canım izmir
Evet kızlar ayran detoksu listemizde
Matilda
Hafifşekerli
Ecenaz
Listeye eklesin yapmak isteyen arkadaşlar kendini :)
Izmirli ne çokmuş sıcağa alışkın biz ondan soğuk bizi bozarGünaydınlar.Bugün çok soğuk ya bırrGerçi biz İzmirliler bile soğuktan şikayet ediyosak karlı illeri düşünemiyorum bile
![]()
Hiç alışkın değiliz hiçte sevmeyiz soğuğu valla Allah doğudakilere sabır versinIzmirli ne çokmuş sıcağa alışkın biz ondan soğuk bizi bozar
Sen bilirsin canım ama 2 gün yaparsan kesin sonuç alırsıncanım ben 2 gün yapamam,persembe aranıza katılırım
canım yarın misafirim var yapamam perşembe yapılabilirSen bilirsin canım ama 2 gün yaparsan kesin sonuç alırsın
cocuklardan sonra ne yalan soyliyim bende sevemiyyrm kisi tek olsam neyse kollamak hastaliklar bitmiyor kis sanki yazin sere serpe rahat herturlu :)Ben izmirli değilim ama bende hiç sevmiyom kışı şu yaz gelse artık adeta kemiklerim dondu ya
Aslında burda çok sert olmadı ama ben çok üşüyom
merhaba kızlar nasılsız + lar gitmişmi benım 300 gramı gıtmış
merhaba kızlar nasılsız + lar gitmişmi benım 300 gramı gıtmış
Aynen öyle herkes, bende dahil öbür tarafta sayfa ilerlemiyorİyi akşamlar arkadaşlar tlf watshap derken burayı unutuyor musunuz sanki önce daha aktif oluyorduk
Bende aynı fikirdeyim canımİyi akşamlar arkadaşlar tlf watshap derken burayı unutuyor musunuz sanki önce daha aktif oluyorduk
Aynen öyle herkes, bende dahil öbür tarafta sayfa ilerlemiyor
Aslında buna bir çare bulmak lazım niçin burayı öksüz bırakıyorsunuzBende aynı fikirdeyim canım