- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.541
Tebrik ederim cnm çok güzel vermişinGünaydın :)
Geçen hafta 67.700
Bugün 66.800
Fark 900gr
Kendi profilini aç orda mesajlar bölümünden sayabilirsin cnm geçen perşembeden çarşamba gece 12 ye kadar olanlarKızlar mesaj sayınızı nerden öğreniyosunuz
Kendi profilini aç orda mesajlar bölümünden sayabilirsin cnm geçen perşembeden çarşamba gece 12 ye kadar olanlar
bu alkışlar sana gelsin kuşum hakettin
tebrik ederim seni darısı bana inşallah :)
yav bir dur bak listeyi yapıyoruz düzelt kız sonra değiştirirsin adını çatlamaBu arada nick te ufak bir oynama Yaptım :))
Rica ederim cnm sen aklıma getirdin bende unutmuştumSağol tatlım
yazdımmm :) peki özlemceyceyide alacazmı yani nick değiştirdiğini belirtelimmiTalkis listeye özlemi Yeni adiyla yaz
Yok cnm listede yoktu kiyazdımmm :) peki özlemceyceyide alacazmı yani nick değiştirdiğini belirtelimmi
inşallah tatlımOyy diyet ikizim benim allah razı olsun canım
Darısı sana inşallah aminnn
Gecen hafta yapamadiysan bu hafta yapar uygularsin planini canim.. nolacak dört gün açlığa bakiyo her şey. . Regl sisliginde gitmiş olur hem ohh tamamdır. . Ayrıca eksidesin daha ne olsun
Bugün protein günü yapacam ben yine
Günaydın güzeller bildirimimi yapıp geçmişe bakayım
Geçen hafta 84.6
Bugün sabit
İlk defa sabit olarak kaldım
Tatlım hedefe ulaşınca bi süre aynı kiloda kalabilirsek vücut o kiloya alışır benimserİlk kez oldu bu olur canim arada inan sıkma canını. .
Ama bu durum benim sinirime gidiyor yaa.. simdi kilomuzu korumak için haftada sadece bir defa senin bu haftaki kacamagin kaar mi hakkimiz var .. kilo kotumakta bildiğin diyet yapmak bu cok kötü .. bi ömür den bahsediyoz yaa
Yada bizim vücutlar mi hassaslasti bi donem sonra alisacakmi arada arada yesekte kilo almamaya
Bi oturusta eskisi gibi sinirsiz yiyelim demiom ama haftada tek kacamakla diger günler nerdeyse az gezen mefkuremin menüyü irnek alirsak bir haftalik olani.. bi ömür ac gezecez gibi bir şey mi oluyo
Bu alkışlar Size gelsin güzeller
5 lere düştüğü için Bestem için
Tatlım 1.5 lt suya 1 çay kaş atılıyorbirbeste canım ya bu karbonatlı suyun tadı çok fena ya çok zor içiyorum
sen 1,5ltye kaç kaşık atıyosun acaba ben mi çok attım nedir çok fena çoookkkkk
Aman olmasın Bestecim neyse bu haftayı ucuz atlattımSağolasın allah razı olsun darısı sana oksun bütünnnnn 5 görmek isteyenlere olsun inşallahhhhhh:))
İlk drfa sabitsin dedik bak oda kısmet olmamış .. 500 cok iyi. . Asla az değil. .. bende seni tebrik ederim iradeli arkadaşım :)
Sağol canım hepimiz birlikte ulaşalım inşallahhhhhsyescim sen zaten hedef kilona ulaştın gibi bişey oldu bak maşaAllah :)))
Yok daha başlamadım kayısı kompostosu yiyorum kaç gündür ama bugün başlayayım Allahın izniyleevet kuzum, ama çok şükür sen adım atmışsın 5li rakamlara tebrik ederim
haftaya ben de katılacağım aranıza inşallah
kabızlık için maydonoza başladın mı tatlım
30 nisanda başladım başlangıç kilom 60,7canım bu arada ne zaman geldiğini ve başlangıç kilonu felan tekrar yazarmısın bi saattir arıyorum ama bulamadım
Bu arada nick te ufak bir oynama Yaptım :))
ayyyy ciddi misin abla ya ben bi tatlı kaşığı attımTatlım 1.5 lt suya 1 çay kaş atılıyor
Ama benim bildiğim NORMAL karbonat değil ingiliz karbonatı olması gerekiyor
Suya limon sıktığındada su alkali oluyor
Yada eczanelerde ph damlaları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?