Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın :)

Geçen hafta 67.700
Bugün 66.800
Fark 900gr
Tebrik ederim cnm çok güzel vermişin
Gözlerinden rahatsız olduğunu yazmıştın geçmiş olsun cnm
Ama deneme dönemindesin en azından menülerini yazabilirsin biliyosun listeye girmek için paylaşım önemli

bu alkışlar sana gelsin kuşum hakettin
tebrik ederim seni darısı bana inşallah :)

Oyy diyet ikizim benim allah razı olsun canım
Darısı sana inşallah aminnn

Gecen hafta yapamadiysan bu hafta yapar uygularsin planini canim.. nolacak dört gün açlığa bakiyo her şey. . Regl sisliginde gitmiş olur hem ohh tamamdır. . Ayrıca eksidesin daha ne olsun

Bugün protein günü yapacam ben yine

inşallah tatlım
geçen haftalara göre bu haftayı biraz daha rahat geçirdim niyeyse cıssslarım olmadı ama çok sıkmadım kendimi ondan oldu sanırım
artık önümüzdeki maçlara bakicizzzz

Günaydın güzeller bildirimimi yapıp geçmişe bakayım
Geçen hafta 84.6
Bugün sabit
İlk defa sabit olarak kaldım

İlk kez oldu bu olur canim arada inan sıkma canını. .
Ama bu durum benim sinirime gidiyor yaa.. simdi kilomuzu korumak için haftada sadece bir defa senin bu haftaki kacamagin kaar mi hakkimiz var .. kilo kotumakta bildiğin diyet yapmak bu cok kötü .. bi ömür den bahsediyoz yaa

Yada bizim vücutlar mi hassaslasti bi donem sonra alisacakmi arada arada yesekte kilo almamaya

Bi oturusta eskisi gibi sinirsiz yiyelim demiom ama haftada tek kacamakla diger günler nerdeyse az gezen mefkuremin menüyü irnek alirsak bir haftalik olani.. bi ömür ac gezecez gibi bir şey mi oluyo

birbeste canım ya bu karbonatlı suyun tadı çok fena ya çok zor içiyorum
sen 1,5ltye kaç kaşık atıyosun acaba ben mi çok attım nedir çok fena çoookkkkk

Tatlım hedefe ulaşınca bi süre aynı kiloda kalabilirsek vücut o kiloya alışır benimser
O zaman bu kadar hassas olmaz heralde
Hani diyolarya bir kaçamak 3 gün geriye götürür gerçekten doğruymuş en azından onuda test etmiş oldum hatta dün ayran yapmasaydım beni 1 hafta geriye götürecek sabit kalacaktım

Bu alkışlar Size gelsin güzeller

5 lere düştüğü için Bestem için

Sağolasın allah razı olsun darısı sana oksun bütünnnnn 5 görmek isteyenlere olsun inşallahhhhhh :))
İlk drfa sabitsin dedik bak oda kısmet olmamış .. 500 cok iyi. . Asla az değil. .. bende seni tebrik ederim iradeli arkadaşım :)

birbeste canım ya bu karbonatlı suyun tadı çok fena ya çok zor içiyorum
sen 1,5ltye kaç kaşık atıyosun acaba ben mi çok attım nedir çok fena çoookkkkk
Tatlım 1.5 lt suya 1 çay kaş atılıyor
Ama benim bildiğim NORMAL karbonat değil ingiliz karbonatı olması gerekiyor
Suya limon sıktığındada su alkali oluyor
Yada eczanelerde ph damlaları var

Aman olmasın Bestecim neyse bu haftayı ucuz atlattım
Amaaaaa haftaya atak zamanı çekilin yoldannnnn

syescim sen zaten hedef kilona ulaştın gibi bişey oldu bak maşaAllah :)))
Sağol canım hepimiz birlikte ulaşalım inşallahhhhh
evet kuzum, ama çok şükür sen adım atmışsın 5li rakamlara tebrik ederim
haftaya ben de katılacağım aranıza inşallah

kabızlık için maydonoza başladın mı tatlım
Yok daha başlamadım kayısı kompostosu yiyorum kaç gündür ama bugün başlayayım Allahın izniyle
canım bu arada ne zaman geldiğini ve başlangıç kilonu felan tekrar yazarmısın bi saattir arıyorum ama bulamadım
30 nisanda başladım başlangıç kilom 60,7
Bu arada nick te ufak bir oynama Yaptım :))

Yeni nikine bayıldım özlemiko ben de sevdako

Syes teşekkür ederim canim..hastaların acısı çıktı çok şükür. .bende seni tebrik ederim 5 i gördün sende bak... hele şükür yaaa... rosemizde aramiza katılsin hftaya inşallah. ..

Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim. . Kacamak yapmadığı halde arti çıkanlarida tebrik ederim. ..

Tatlım 1.5 lt suya 1 çay kaş atılıyor
Ama benim bildiğim NORMAL karbonat değil ingiliz karbonatı olması gerekiyor
Suya limon sıktığındada su alkali oluyor
Yada eczanelerde ph damlaları var
ayyyy ciddi misin abla ya ben bi tatlı kaşığı attım
şu eczanelerde satılanlardan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…