- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #95.581
ahaha noldu kız yiyemedin demi :))) yazdım canım yazdım merak etme sen :)Kaptanım aramızda zayıflamamı istemeyenler var :))
Ben küserdim coktan....Kaptanım aramızda zayıflamamı istemeyenler var :))
Hakli ne deyimmmısır kız hadi
kaptanım ağır tahrik ve tehdit var ama :))
canım gözünaydın ve tebriklerTünaydın Tızlar geçmişe bakıp geleyim Kaptanım hoşgeldin çok çok geçmiş olsun kilo
geçen hafta 85
bu hafta 84
fark -1000
onlar zayıflasın yeterki ben adını iki kere bile yazarım :))Hakli ne deyimmm
Yagmur camur demiyor zayifliyor kiz
bir hafta daha dinlendireceğim sonra kontole gideceğim bakalım dr ne diyecek gözlerim şiddetli baş ağrısı yapıyo bu ara biraz sakinleşti bakalım ne olacak (bu mesajları ablama yazdırıyorum o kadar memnunki gruba katılası kg veresi geldiTebrik ederim cnm çok güzel vermişin
Gözlerinden rahatsız olduğunu yazmıştın geçmiş olsun cnm
Ama deneme dönemindesin en azından menülerini yazabilirsin biliyosun listeye girmek için paylaşım önemli
o tarihten beri ikiside hiç girmemiş sisteme sanırım vazgeçmişler listede izinli olarak yazılmalarına gerek yon bence paylaşım alanında yazılmış izinlerle alakalı bu iki üyede haber çıkmadığına göre listeden çıkarılmalı diye düşünüyorum
Oyyyy gaza geldimonlar zayıflasın yeterki ben adını iki kere bile yazarım :))
Nalan tebrikler cnmTünaydın Tızlar geçmişe bakıp geleyim Kaptanım hoşgeldin çok çok geçmiş olsun kilo
geçen hafta 85
bu hafta 84
fark -1000
Merhaba kizlar
Allahim dedim ki sabah uyaninca eywah dedim bildirim yapmiorum ben unuttum oldu ;( nefes alamiorum agzim yutkunamiorum kum kum okruorum atamiiym gicik yapio ustune regl sancim ve migrenim duru asi wuruldu 3 tane ewde surekli aglayarak kucakta kollarimda hal kalmadi annemlerde tadilat war elimden tutamio en kisa zaman da donucem ...
Cok güzel bir sonuc bu hafta kilo almis veya sabit olsaydin diskalifiyeydin kurallarca
Yüregimiz agzimizda seni bekliyorduk takisle
Cok sevindim caniminnici
canım gözünaydın ve tebrikler
Nalan tebrikler cnm
Hadi yine geçtin beni ama haftaya ayağını denk al
Canlarım kalbi güzel sözü güzel niyeti güzel arkadaşlarım iyiki varsınız sizlerin moral desteğiyle devam ediyorum pes etmiyorum inanın bana kaç zamandır bıkmıştım banada iyi geldi yola devamKitkurdu hocam Tebriklerrrrrrrr sende uzun zamandır bu kadar veremiyodun.. Gözün aydın cok sevindim
Kız dur bismillah bu saatte ne menüsüMenüm geldiiiii
Sabah: 2 dilim tb arasi peynirli domatesli tost (yarim çk yag)
Öğle: 1 tavuk incik, salata, 3 diyet tatlı
(Geçen gun tarifini yazmıştım )
Akşam: 1ufak kase şekersiz hosaf, salatalık
Su: 3lt karbonatli
Spor: 80 dk yürüyüş
Aaaa geçmiş olsun ateşi çıktı mı aşıdan sonra kıyamam yaMerhaba kizlar
Allahim dedim ki sabah uyaninca eywah dedim bildirim yapmiorum ben unuttum oldu ;( nefes alamiorum agzim yutkunamiorum kum kum okruorum atamiiym gicik yapio ustune regl sancim ve migrenim duru asi wuruldu 3 tane ewde surekli aglayarak kucakta kollarimda hal kalmadi annemlerde tadilat war elimden tutamio en kisa zaman da donucem ...
Zuhal bende aynı şeyi düşündüm henüz öğlen kahvaltısını topladım derken bizim kızın menüsü gelmişKız dur bismillah bu saatte ne menüsü
Daha ben yeni öğlen kahvaltısını yaptım
Hosafla salatalık kaldı sadece. . 5 gibi yiyecem onları da.... size yazınca erken kapatabiliom boğaz mesaimi mefkurecim :))Kız dur bismillah bu saatte ne menüsü
Daha ben yeni öğlen kahvaltısını yaptım
Nalanım tabiki pes etmek yok, burda birbirimizden güç alıyoruzCanlarım kalbi güzel sözü güzel niyeti güzel arkadaşlarım iyiki varsınız sizlerin moral desteğiyle devam ediyorum pes etmiyorum inanın bana kaç zamandır bıkmıştım banada iyi geldi yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?