Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

B
bir hafta daha dinlendireceğim sonra kontole gideceğim bakalım dr ne diyecek gözlerim şiddetli baş ağrısı yapıyo bu ara biraz sakinleşti bakalım ne olacak (bu mesajları ablama yazdırıyorum o kadar memnunki gruba katılası kg veresi geldi ) bir hafta sonra yazmaya devam ederim yeni gözlüklerimle

G goodidea
snfyl
29 ocak ve 13 Mart
Ikiside izinli ikiside kayip
o tarihten beri ikiside hiç girmemiş sisteme sanırım vazgeçmişler listede izinli olarak yazılmalarına gerek yon bence paylaşım alanında yazılmış izinlerle alakalı bu iki üyede haber çıkmadığına göre listeden çıkarılmalı diye düşünüyorum

Merhaba kizlar
Allahim dedim ki sabah uyaninca eywah dedim bildirim yapmiorum ben unuttum oldu ;( nefes alamiorum agzim yutkunamiorum kum kum okruorum atamiiym gicik yapio ustune regl sancim ve migrenim duru asi wuruldu 3 tane ewde surekli aglayarak kucakta kollarimda hal kalmadi annemlerde tadilat war elimden tutamio en kisa zaman da donucem ...

Menüm geldiiiii
Sabah: 2 dilim tb arasi peynirli domatesli tost (yarim çk yag)

Öğle: 1 tavuk incik, salata, 3 diyet tatlı
(Geçen gun tarifini yazmıştım )

Akşam: 1ufak kase şekersiz hosaf, salatalık

Su: 3lt karbonatli
Spor: 80 dk yürüyüş

Canım tam olarak anlayamadım ama anladigim kadariyla sana ve kuzuna geçmiş olsun. . Insallah işlerin bir an önce hafiflerde sıkı bir şekilde donersin aramıza. . Yarin erken saatte bildirim yap mutlaka canım

Cok güzel bir sonuc bu hafta kilo almis veya sabit olsaydin diskalifiyeydin kurallarca
Yüregimiz agzimizda seni bekliyorduk takisle
Cok sevindim caniminnici

canım gözünaydın ve tebrikler

Nalan tebrikler cnm
Hadi yine geçtin beni ama haftaya ayağını denk al

Kitkurdu hocam Tebriklerrrrrrrr sende uzun zamandır bu kadar veremiyodun.. Gözün aydın cok sevindim
Canlarım kalbi güzel sözü güzel niyeti güzel arkadaşlarım iyiki varsınız sizlerin moral desteğiyle devam ediyorum pes etmiyorum inanın bana kaç zamandır bıkmıştım banada iyi geldi yola devam

Kız dur bismillah bu saatte ne menüsü
Daha ben yeni öğlen kahvaltısını yaptım

Aaaa geçmiş olsun ateşi çıktı mı aşıdan sonra kıyamam ya

Canlarım kalbi güzel sözü güzel niyeti güzel arkadaşlarım iyiki varsınız sizlerin moral desteğiyle devam ediyorum pes etmiyorum inanın bana kaç zamandır bıkmıştım banada iyi geldi yola devam
Nalanım tabiki pes etmek yok, burda birbirimizden güç alıyoruz
Ramazana kadar biraz dişimizi sıkıldım ne verirsek kârdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…