- Konu Sahibi Handandandan
-
- #10.861
ipocum desene fıstık gibi annen var maaşşşlh canım
mevcanım süpersin hayatım hemkilo konusunda hem ehliyette
grübcenim inşşlh ögleden sonrada enerjin bitmez iyiye gidersin canım
berrycim kolay gelsin yolculuk vakti yaklaştı sanırım
pınarcım günaydın nasılsın menülerin çok iyi görünüyor maşallah :)))
canım selam menülerin iyi derken dalga geçiyosn sanırım. Kaçamak olarak 2 gündür şinitzel yiyiyorum.Malesef tutamıyorum kendimi :kedi:
cnm bn şinitzel kaçamak sayılmas kendini üzmene gerek yok tavuk sonuçta kaçamak olarak görmemelisin...ama porsiyonların yani toplam miktarlar çok gbi geldi bna cnm
pınarcım yok dalga geçmedim canım gerçekten güzel kaçamak yapmıyosun ölçülü yiyosun canım şinitzel yediğinde ekmek pilav patates kızartması falan yemiyosun yanında ipocuma katılıyrum bencede kaçamak değil :))
pınarcım emin ol evlenince hiç diyet yapılmıyor canım ah ah ben annemle daha gzel yapıyordum
şimdi eşim geliyor diye özenmek durumunda oluyorum bazı akşamlar eşim yapıyor o yapınca yememek olmuyor
ya da misafir geliyor hamur işleri vs derken aradan aradan gidiyor
ama bekarken diyet yapıyorsam mutfaga ugramıyordum annem hazırlıyordu ben yiyrdum((
şimdi yaparken bile yiyor insan off
Kilolar verilir cnm ya bak ne güzel mtlu bi evliliğin var.Bakıyorum hep yorumlara sudenaz uyansa yürüsem falan diyosun.Ne güzel işte kızında var. Allah kızını sana bağışlasın :) boshayallersmile
çok saol canım inşallah vericem verene kadar vazgeçmek yok :))
çok teşekkür ederim pınarcım darısı başına inşallah bu arada kızımın adı Sudeniz canım ilk baştan sudenaz düşünmüştük ama ben oyun bozanlık yaptım kendi adımı verdim kızıma büşra deniz ve Sudeniz :))):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?