• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar selam bugun Nazi nedenlerden dolayi giremedim buraaya
Bugun ki menum
Sabah 1 bucuk.yumrta 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 domates

Ara 1 havus

Ogle 2 gibi avuc icim kadar haslanmis tavuk eti az salata

Aksam 5 gibi 1 kase yogurt

Su iki litre
Be su alimini Saar 6 da biraktim
Spor yarim saat hafif sporlar yaptim :)))
Güzel olmuş. İnşallah sorun yoktur

ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..
ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..
canim aramiza hosgeldin bends rabia 29 yasindayim iki tane cocugim var bends 3 aydir buralardayim valla :)))

Canim.hosgeldin bende burcu 24 yasimdayim 3.5 aylik bir kizim var. 1 aydir takimdayim 3 kilo.civari verdim

Evet öğleni atlamışsın ama iyi iş yaptın maşallah. Ben de @poniponna gibi güşünüyorum hızını alamazsan bize de gel nasıl olsa aynı şehirdeyiz :KK48:

Her şerde bi hayır vardır. Peki not aldınızmı bu sunımdan. İnşallah bu kadar zahmet ve emeğe deymiştir

Güzel olmuş tatlım

Çağla çorbasını ilk duydum. Afiyet olsun güzel olmuş

Aslında öğlenkini işyerinde yedim ama ben önce biraz kıvamı olsun diye un kavuryp içine evde ne varsa onları katıyorum bi pırasa pek olmuyo içinde. pişmeye yakın dereotu da doğrayınca çok güzel oluyor . Soğan ve sarımsak da olmazsa olmazı. Çok minik doğrayamadığım için pişince blendırdan geçiriyorum. Hiç bişey bulamazsam patates havuç kereviz soğan sarımsak bile yetiyor

Burcucum sen emziriyorsun ya maydonozu pek önermiyorlar gani kürün içinde ters etki yapmasın

Bugünü cısss olmadan atlatmışsın
Çok geçmiş olsun sanmam ondan olmaz spordan oluyorsa o da gastrit sancısı olmaz

Meliha bunu beğendi :KK54:

Ayyy bi an heyecanlandım:KK17:

Sağol tatlım. Geçmiş olsun. İnşallah tartıya da yansımaz bıcırığa da bulaşmaz

Mercimekle bulgur çok mu olmuş ikisi bir arada

Sıkma canını hele bi gelsinler. Onlar gelmeden böyle gerilirsem geldiklerinde mutsuz olursun. Akışına bırak

Çok geçmiş olsun iremim. Sen hangi ildeydin

Ben küçükken haberlerde filistini vs gösterdiklerinde film gibi sanırdım. Ne acı 30 senedir insanlar birbirini öldürüyor

Hiç sağlıklı bulmadım

Tekrar geçmiş olsun canım. İyice dinlen

1 tutamcik attim cnm rezeneyi biraz fazla.koydum. yarin mutfagida yapim bi kac ay tovbe edicem

Iyi akşamlar kizlar menüyü yazayım uyumaya calisicam pek başarabilecek gibi degilim ama Bugün beni mazur görün hic keyfim yok

Sabah
Iki dilim ekmek
Peynir 4zeytin marul maydanoz

Öğle 1 kase tarhana salata

Aksam
Salata yogurt

Su 2lt
Spor yok

Kız bişey de yememişsin. En azından oğlanın yumurtasından yerdin Hastamısın

Canim.hosgeldin bende burcu 24 yasimdayim 3.5 aylik bir kizim var. 1 aydir takimdayim 3 kilo.civari verdim

1 tutamcik attim cnm rezeneyi biraz fazla.koydum. yarin mutfagida yapim bi kac ay tovbe edicem

İnşallah faydası olur. Sonucu merak ettim

Iyi akşamlar kizlar menüyü yazayım uyumaya calisicam pek başarabilecek gibi degilim ama Bugün beni mazur görün hic keyfim yok

Sabah
Iki dilim ekmek
Peynir 4zeytin marul maydanoz

Öğle 1 kase tarhana salata

Aksam
Salata yogurt

Su 2lt
Spor yok
Kamilem belliki bişey olmuş adamlamı atıştınız
Kuzum üzme kendini yaa

Poni darısı hepimizin başına.

Herkes evde
Fırsat varken menü bildireyim
Sabah 7 30
2 yumurtalı omlet 1 kk peynir 5 zeytin yarım dlm tb ekmeği
Ara 2 kayısı
Öğlen 1 kase sebze çorbası 6 adet misket boyunda köfte

Akşam 18.00 yoğurt ve salata
Su 2 lt
Yürüyüş 30 dk anca yapabildim

Canım menü güzel. Afiyet olsun.

Kızlar bugün grev varda benimmi haberim yok

Ben ütü yapıyorum ve ütü bende hep başağrısı yapar
Zaten moral yerlerde

Siz bari canlanın biraz

Canım ben iki gündür çok yoğunum. Kendu misafirlerimi yolladım. Kayınvslideme geldi. Aynı binada olunca mecburen inmek zorundayız.

Grupca moral yerlede galiba,aslinda ben gune guzel basladim ama ogleden sonram berbatti,aksilikler pesimi birakmadi, okulda egitim teknolojileri kursu vardi.Sunum hazirlamamiz gerekiyordu,tabi ben uyanik baska bir okuldan arkadastan aldim ama kizin flash virusluymus acmadi,sonra baska bir arkadastan alalim dedik oda kalici silmis,biz yapalim dedik arkadasin bilgisayarinda,kizin bilgisayari kafayi yedi kaydetmeden kapandi acilmadi daha.Benim bilgisayarda zaten dusup kirildi velhasil sinir bozucu bir gunudu.

Canım gećmiş olsun. Bayağı sıkıntı çekmişsiniz.

Sabah 10.30
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay

Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb

2 litre su
1 mil leslie
Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim

Fena değil bence burvucum.

Menüm
Sabah 11.00
İki kaşık müsli

Öğle 12.30
İki kaşık tavuk sote
Az salata

Ara 3.30
Bi kase tarhana

Akşam 6.00
Bi kase çorba
Salat
Yoğurt

Su 1.5 lt
Spor yok

Yarın hepimiz bol eksiler görürüz inş iki gündür yüksek çıkıyorum tartıda yarın hayırlısı bakalım

Menü gayet güzel canım

Canım güzel menu5

Menü güzel canim

Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün

Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)

Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim
Canım Çağlayı ikiye bölüp haşlıyorsun daha sonra süzülmüş yoğurt ekliyorsun hafif hoş bişey oluyor. @poniponna

Menüm
Sabah 11.00
İki kaşık müsli

Öğle 12.30
İki kaşık tavuk sote
Az salata

Ara 3.30
Bi kase tarhana

Akşam 6.00
Bi kase çorba
Salat
Yoğurt

Su 1.5 lt
Spor yok

Yarın hepimiz bol eksiler görürüz inş iki gündür yüksek çıkıyorum tartıda yarın hayırlısı bakalım
Bugün güzelde niye artı çıkıyosun kaçamağın varmıydı

Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim ekmek

Öğlen 14.00
1 kase tarhana
1 kase salata

Ara 16.00