• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle
Sendemi hasta oldun canımcım
Yat dinlen moral bozacak bişey yok
Sabahta güzel haberlerle gel

Kiz biz sağlıksız demekten biktik sen yemekten bıkmadin krndine bakmayan eczacim benim aksama normal yemek koy tatlim ya
pizza degilde baska bisey olsaydi daha iyuydi ana bi dilim cok degil tabiki

Seninkide guxrl bitanem
guzel canin

iki günde harika hocam bu hafta baya iddialisin
Ne yapayım yemek yap ye zor geliyor meyve yıka ye en pratiği bu.

Kızlar bende ara verdiğim ütüme devam edeyim

Inşallah yarın tartı herkesi güldürür
Güzel haberler bekliyorum hepinizden

Herkese iyi geceler
Öpüldünüz fıstıklarım

Çok sevindim cnm
Inan burda düzenli devam edersen zamanın nasıl geçtiğini anlamadan bi bakmışın incecik olmuşun
Hadi bakalım yarın zaten tartı günümüz sabah bildirimini yapıp yeni hayata merhaba de
Akşamlarıda menünü suyunu sporunu saatleriyle yaz ve burdaki arkadaşların menülerinede yorum yap
Çünkü burda hepimiz birbirimizden sorumluyuz
evet canım haklısın yarın yaparım kaptan listeye alınmasam bileee sana kaptanım diyeceğim tatlımmmmmmmmmm

Bugünkü menüm şöyleydi:

Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)

SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)

ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)

ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)

ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)

AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)

SU:
*2 litre

SPOR:
* 2 mil Leslie.

Nilüfer tatilde ben de geleyim de elinden bir su içeyim. Menüler harika okudukça imreniyorum sana.

iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Aramiza hoşgeldin ben Poni 26 yasinda 1 prenses annesiyim. 4 buçuk aydır bu takimdayim 13 kilo verdim buranın sayesinde

Aramiza hoşgeldin ben Poni 26 yasinda 1 prenses annesiyim. 4 buçuk aydır bu takimdayim 13 kilo verdim buranın sayesinde

ne kadar genç bir annesin ne güzelll 13 kilomu gayet iyi vermişşin talım zaten benim çok profesyonel bir diyetisyen tanıdığım vardıııı zaten en idealii haftada en fazla 900 grm vermek lazımmış gayet sağlıklı bir kilo vermişsin prenses annesi..

iyi akşamlar grip gibi solunum enfeksiyonel hastalıklar vücutta su toplanmasına neden olur dilerim böyle bir şeyle karşılamazsınn ama moralini bozmaaa böyle bir durum soz konusu olabilir tatlımmm
Ben de kendimi tanıtayım ismim irem 7 aydır takımdayım otuz kilo verdim. inanırsan ve azmedersen olmayacak şey yok. Zaten aşırı fazla kilonda yok.

Ben de kendimi tanıtayım ismim irem 7 aydır takımdayım otuz kilo verdim. inanırsan ve azmedersen olmayacak şey yok. Zaten aşırı fazla kilonda yok.
neeeeeee otuz kilomu canım nasıl bir azim nasıl bir sabır azmin örneği sabrın bedene bürünmüş halisinn amanım lütfen deneyimlerini aktar bize harikasınnn ya

Sabah 10.30
1 yumurta
Yarim kk tulum
5 zeytin
1 dlim tb
Sekersiz cay

Aksam 17.00
4 yk kiymali yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Sekersiz cay
1 dilim tb

2 litre su
1 mil leslie
Temizlikten bisi yapmaya firsat bulamadim esim disarda yiyek dedi ama hem soguk hem yollar cok kotu cikmayalim dedim hazirda bunlar vardi o sekilde oldu ogunlerimi atladigimin farkindayim ama bugunluk bole aksam acikirsam yogurt filan yerim

Evet öğleni atlamışsın ama iyi iş yaptın maşallah. Ben de @poniponna gibi güşünüyorum hızını alamazsan bize de gel nasıl olsa aynı şehirdeyiz :KK48:

Tatlim bilgisayarim dusup kirildi baska bilgisayarda yoktu evde mecbur kaldim yani.

Her şerde bi hayır vardır. Peki not aldınızmı bu sunımdan. İnşallah bu kadar zahmet ve emeğe deymiştir

Bugunku menum kizlar:

SABAH: 8.15 bir dilim tb ekmegi,bir haslanmis yumurta,bir kk peynir,roka ve yesil cay.

Ara ogun,sekersiz turk kahvesi,yedi tane kuru uzum.

ÖĞLE: 12.20 dort tane kucuk kofte, iki kozlenmis biber, yesillik,bir bardak ayran.

Ara ogun: yarim greyfurt.

AKŞAM:17.30 bir orta boy tabak kiymali soganli ispanak ve salata.

2.5 litre su,spor yapacak vaktim olmadi aksam yaparim belki yaparsam yazarim.

Güzel olmuş tatlım

Bugünkü menüm
Sabah 09.00 limonlu ılık su
Kahvaltı 1 yumurta
1 kk beyaz peynir

Öğle 13.00 1 kase cacık, haşlanmış tavuk
Ara 4 çilek
Akşam 1 tabak Çağla çorbası
Su 2lt
Spor daha yapmadım kızım uyuyunca Leslie 3mil yapıcam inş.

Çağla çorbasını ilk duydum. Afiyet olsun güzel olmuş

Menü guzel sefim sebze çorbasını nasıl yapıyorsun??

Aslında öğlenkini işyerinde yedim ama ben önce biraz kıvamı olsun diye un kavuryp içine evde ne varsa onları katıyorum bi pırasa pek olmuyo içinde. pişmeye yakın dereotu da doğrayınca çok güzel oluyor . Soğan ve sarımsak da olmazsa olmazı. Çok minik doğrayamadığım için pişince blendırdan geçiriyorum. Hiç bişey bulamazsam patates havuç kereviz soğan sarımsak bile yetiyor

Kizlar bu gece bu cayi icip yaticam

Burcucum sen emziriyorsun ya maydonozu pek önermiyorlar gani kürün içinde ters etki yapmasın

@-Bin muhtesem gunes-

Menüm
Sabah 09.00
1 kase yarmali ayran (3 yk yarma)

Öğle 12.00
1 d kızarmış ekmek
1 kk peynir
Domates

Akşam, 18.00
1 kase yarmali ayran (3 yk yarma)

Su
1.5 lt

Spor, henüz yok

Ayrıca dün sporumu yaparken 20. Dk ya doğru mide agrim tuttu. Gastrit agrısı sırtıma vurdu,iki büklüm kaldım. ilaçlarla kendime geldim. Geçenlerde de olmuştu bantta yurudukten sonra, eşim direk spora bağladı tetikliyor diyo böyle birşey olamaz de mi ya

Bugünü cısss olmadan atlatmışsın
Çok geçmiş olsun sanmam ondan olmaz spordan oluyorsa o da gastrit sancısı olmaz

Menümü yazayım eve gidince yorum yaparım
Sabah 1 dilim tb ekmeği ile tost
1 yumurta 6 zeytin domates
Ara 1 portakal
Öğlen et sote yağsız salatalık
Ara avuç içi kadar kuruyemiş 1 küçük armut
Akşam 6 yk taze fasulye salata
Su 2lt
Spor yok

Meliha bunu beğendi :KK54:

***9.TAKIM 449.Etap ***

-Bin muhteşem gunes- (95.8///%)
Poniponna(82.2///%)izine ayrılmak istiyor
Ariver(71.4///%)
kartanesi58(68.8///%)
mstb(67.6///%)
kkkmevsim5(73.5///%)

burcugncy(73.4///%)
masal3487(68.6///%))
Gingercookkie (71.6///%))
Sevilumut (71///%))

9.takım genel ortalama:

Ayyy bi an heyecanlandım:KK17:

Menü gayet güzel canım

Canım güzel menu5

Menü güzel canim

Çağla çorbası nedir canım ilk defa duydum güzel menün

Kız rakibe detoks mu yapıyorsun :)

Sağol abla saatleri yazamadım çok yoğun bir gündü üstüne de grip oldum yeniden çok kötüyüm daha da eve gitmedim

Sağol tatlım. Geçmiş olsun. İnşallah tartıya da yansımaz bıcırığa da bulaşmaz

Bugünkü menüm şöyleydi:

Kahvaltıdan önce ballı sirkeli suyumu içtim ve üstüne 2 kayısı kurusu yedim.(06.00)

SABAH:
*Omlet+1 dilim tam buğday ekmeği(07.00)

ARA ÖĞÜN-1:
*10 badem(09.30)

ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 kase mercimek çorbası+2 kaşık bulgur pilavı(12.00)

ARA ÖĞÜN-2:
*1 sütlü nescafe+5 fındık(15.00)

AKŞAM YEMEĞİ:
*Tavuk sote+yoğurt(18.00)

SU:
*2 litre

SPOR:
* 2 mil Leslie.

Mercimekle bulgur çok mu olmuş ikisi bir arada

Kızlar ben de bugün pek keyifli değilim.Okulumda ne kadar sıkıntılı olduğumu biliyorsunuz.Aylardır aylardır yarın gireceğimiz tatili bekliyorum.Hem huzurum açısından hem de diyetim.Ve hem ilk hafta hem 2.hafta yatılı misafirlerimiz var.İlk hafta kardeşlerim,2 hafta akrabalarım;mutlu olmadığımdan değil ama misafirle diyet yapmak çok zor çok çok çok.Üstelik ben gerçekten okulumdaki sıkıntılardan dolayı sessizliğe muhtacım.Allak bullak oldum.Ne yapıcam nasıl toparlıycam bilmiyorum:KK61:

Sıkma canını hele bi gelsinler. Onlar gelmeden böyle gerilirsem geldiklerinde mutsuz olursun. Akışına bırak

Selam kızlar sinirlerim çok bozuldu bugün. Kimseye anlatamadım bari size anlatıp açılayım. Bugün eczanenin önünde silahlı Çatışma oldu. Önce ağız dalaşı ile başladı sonra silahlar Çekildi ateş etmeye başladılar. Ölen yaralanan yok sadece kendiAraçlarında hasar var. Ama korkudan alt üst olduk. Biz kendi halinde insanlarız böyle şeylere Alışık değiliz bacaklarım kasıldı stresten hala açılmadı. Polisler adamların Peşinde koşmaktan bize bakamadılar ama yarın ifadeye gelirler sanıyorum. Bu kadar işin Gücün Arasında bir de bununla uğraşacağız. Çok şükür canımıza da malımıza da bir şey olmadı.millet Kafayı yemiş kendini teksas ta sanıyorlar.

Çok geçmiş olsun iremim. Sen hangi ildeydin

Ben küçükken haberlerde filistini vs gösterdiklerinde film gibi sanırdım. Ne acı 30 senedir insanlar birbirini öldürüyor

Neyse menümü yazayım unutmadan bugün menümden sağlık fışkırıyor farkındayım ama böyle bir günde ancak bu kadar oluyor.
Sabah 1 P etiform peynir Çay
Öğle 1 P Burçak Bisküvi
Akşam yarım P etiform bisküvi

Hiç sağlıklı bulmadım

Eve geldim sonunda ama Çok fenayım.
Grip tartıya yansımaz dimi moralim. Bozuldu şimdi.
Uyucam ben iyi geceler herkese
Sabaha bol eksiler görmek dileğiyle

Tekrar geçmiş olsun canım. İyice dinlen

Kizlar selam bugun Nazi nedenlerden dolayi giremedim buraaya
Bugun ki menum
Sabah 1 bucuk.yumrta 1 dilim ekmek 4 zeytin 1 domates

Ara 1 havus

Ogle 2 gibi avuc icim kadar haslanmis tavuk eti az salata

Aksam 5 gibi 1 kase yogurt

Su iki litre
Be su alimini Saar 6 da biraktim
Spor yarim saat hafif sporlar yaptim :)))

Back
X