Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin arkadaslar hepinize ben henuz yatmadim uyumadan bildirim yapayim dedim 79 dum bugun sabah 78.8 ciktim surekli oynuyor kilom sanirim reglimle alakali( 2 gun once basladi) hafta ici bir ara 79.6 bile ciktim.

Hepimize kolay gelsin.....

günaydın arkadaşlar ben 100.5 çıktım 1.5 gitmiş

tebrikler fadime abla
bende hemen söylüyorum pazartesi 82 dim dün 81 di en son:81:sabahta aç karnına tartıldım 80,1 olmuşum:81:
yanlız ben bugün streç sarmaya başladım hepinize tavsiye ediyorum gecede sardım sabah gerçekten terleme vardı.Sabah işe gelirken de sardım sıkı sıkı şu an hala var ve yaktığını terlettiğini hissediyorum.

ve ben sizden bişey istiycem bugün cuma. RABBİM bugün ne dileğiniz muradınız varsa hepsini gönlünüze göre versin inş. Ben anne olmak istiyorum ama 4 senedir olmadı bana bunun için dua edermisiniz sizdesizin samimiyetinize inandığım için istiyorum bunuhepinizden ALLAH razı olsun cumanız mubarek olsun...

kızlar bende 65.2 64.4 olmuşum az bılıyorum ama hiç spor yapmadan gine iyi

hayırlı cumalar inşallah ALLAH SAGLIKLI KİLO VERMEMİZE YARDIM EDER BEN İNANIYORUM KİLO VERİCEGİMİZE BEN ADETLİYKEN 1.5 GİTTİ BİTTİNCE 1 KG DAHA GİDER BEN BU HAFTA YÜRÜYEMEDİM EVİM SOGUK YÜRÜME BANDIM SOGUK ODADA PAZARTESİ TAM HIZLA BAŞLIYORUM AMA GÜNDE 300 MEKİK 100 YAN HAREKETLERİ YAPIYORUM SABAHI İPLE ÇEKİYORUM SİTEYE GİRMEK İÇİN ÖPÜYORUM

Bende pazartesi katılmıstım gruba. 81.2 ikidim. bugun 80.2 çıktım elhamdülillah :) hepimiz kilo vermişiz.. çok güzel :)

öncelikle herkese hayırlı cumalar...

sabah aç karnına tartıldım 82.8 geldim. uzun zamandır tartıda 82 sayısını görmüyordum mutlu oldum. ben eylülde doğum yaptım hala adet olmadım vucudumdaki ödemi bile henüz atamadım. ilk başlarda mutlaka hızlı kilo vericem çünkü vucut önce suyu atıyor yağı atmak daha zor olacaktır.

bu arada mutedeyyin arkadaşım dün gönderdiğin msj için de teşekkür ederim.:)))

şimdi limonlu sıcak su ile güne başladım. bu haftanın startını 82.8 ile yapıyorum.

Banucan, huzunlu melek, fangy, arseda, fitsema ve cicikizsinem kaldı.. kilo bildiriminde bulunmayan... daha 12.00 ye cok var.. bekleyelim :)

allahım kimsenin yüzünü kara çıkarmasın emeklerini ziyan etmesin

merhaba bende kilo bildiriminde bulunayım 61 kiloyum şuan itibariyle yarın regl günüm o yüzden fazla çıkmış olabilirim birde cumartesi pazar paylaşım yapamıyacağım evde net yok
sabah kahvaltım
2 dilim çavdar 1 kb peynir
2 küçük domates
6 tane zeytin
şekersiz çay

ya kızlar birde bu lesile miydi neydi bende indirmek istiyorum cd yükleyip evde çalışıyam diyorum varmı sizde indirebileceğim bir yer

kızlar actıfryda yapılan patates kızartması çok kalorımı yada ne kadar yemek lazım

günaydın arkadaşlar ben 100.5 çıktım 1.5 gitmiş
maaşallah..

maaşallah..Rabbim cuma gününün hatırına duanı geri çevirmez, hayırlısı ile seninde tez vakitde kucağını doldurur inşallah..

Bende pazartesi katılmıstım gruba. 81.2 ikidim. bugun 80.2 çıktım elhamdülillah :) hepimiz kilo vermişiz.. çok güzel :)
maaşallah..

kızlar actıfryda yapılan patates kızartması çok kalorımı yada ne kadar yemek lazım
canım sonunda kızartma ...ama ssen bilirsin yinede...devamlı yemedikten sonra bir kereden pek zarar gelmez (mi acaba? :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…