Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

selam kızlar nasılsınız ? nasıl burda durumlar ne var ne yok :)) 5. takımada bekelriz arada buyrun misafirliğe gelin

Bugünkü Menüm :

SaBaH
1 dilim peynirli tost
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak çay (2 şekerli)

aRa
1 küçük elma
1 kupa yelişçay

öĞLe
1 kase çorba
3 diyet bisküvi

aRa
2 küçük elma
2 çikolata kaplı diyet bisküvi
2 kupa yeşilçay

aKŞaM
4 Börek
1 bardak çay (2 şekerli)

Toplam: 1020 kalori. Fazla fazla hasapladım :))

SPOR
LeSLie ile 3 mil..

2 lt. su.. Akşama kadar 3 lt. olur inşaallah... Böreklerin farkındayım.Akşamı abarttım biraz.Evimi toparladıgım için ne bulduysam yedim bugün :))

selam kızlar nasılsınız..

yarın sabah erkenden kiloları bildiriyoruzz

yarın yarısmanın ilk kilosunu bildireceksiniz şimdiden hayırlı olsunn

bu takımı ne zaman kurdunuz? takımdaki herkes diyete yeni mi başlıyor yoksa daha önceden başlayan varmı? önce başlayanlar varsa ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? yani yarışma yeni mi başlıyor?

bu takımı ne zaman kurdunuz? takımdaki herkes diyete yeni mi başlıyor yoksa daha önceden başlayan varmı? önce başlayanlar varsa ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? yani yarışma yeni mi başlıyor?

evet arsed.. önceden takım varmış ama kapnamış. sayemizde yeni açıldı.. :)) asıl yarış yarın başlıyor.. artık herkes kilosunu bildirecek ondan sonraki haftalara göre bakacagız artık :))

farkındaysan bir de ben yazmayım
kalori olarak çok olmayabilir ama bütün meselenin kalori olmadığını unutmayalım, derim.

hoppidicik,
herhangi bir şey kopyalayacak kadar ilerliyor musun? başlangıç kilonu falan yazacağın yerleri muntazaman buldun da sorun kopyalayacağın yeri bulamamak mı?

farkındaysan bir de ben yazmayım
kalori olarak çok olmayabilir ama bütün meselenin kalori olmadığını unutmayalım, derim.

ya farkındayım.. utandırma beni :18: ne edeyim.. yemek yapmadım.. bende buldugumu yedim :)) artık bi kerede daha spor yapayım baride acısını cıkarayım :)

Arkadaşlar ben bi arkadaşıma oturmaya gidiyorum :)) Geldiğimde geç olmazsa görüşürüz... Hepinize iyi Akşamlar canlarımm !!!

sonunda yaptım..meğer profilde yanlış yere yapıştırıyormuşum yaa....diyetin yan etkileri:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…