- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #13.281
geldi canım..teşekkür ederim..ben çizelge yapamamakla meşgulümde , o yüzden mesajına cevap veremedim..hoppidicik link attım geldi mi
selam kızlar nasılsınız ? nasıl burda durumlar ne var ne yok :)) 5. takımada bekelriz arada buyrun misafirliğe gelin
kaptanım rica etsem bana da gönderir misin?
selam kızlar nasılsınız..
yarın sabah erkenden kiloları bildiriyoruzz
yarın yarısmanın ilk kilosunu bildireceksiniz şimdiden hayırlı olsunn
bu takımı ne zaman kurdunuz? takımdaki herkes diyete yeni mi başlıyor yoksa daha önceden başlayan varmı? önce başlayanlar varsa ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz? yani yarışma yeni mi başlıyor?
farkındaysan bir de ben yazmayımBugünkü Menüm :
SaBaH
1 dilim peynirli tost
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak çay (2 şekerli)
aRa
1 küçük elma
1 kupa yelişçay
öĞLe
1 kase çorba
3 diyet bisküvi
aRa
2 küçük elma
2 çikolata kaplı diyet bisküvi
2 kupa yeşilçay
aKŞaM
4 Börek
1 bardak çay (2 şekerli)
Toplam: 1020 kalori. Fazla fazla hasapladım :))
SPOR
LeSLie ile 3 mil..
2 lt. su.. Akşama kadar 3 lt. olur inşaallah... Böreklerin farkındayım.Akşamı abarttım biraz.Evimi toparladıgım için ne bulduysam yedim bugün :))
farkındaysan bir de ben yazmayım
kalori olarak çok olmayabilir ama bütün meselenin kalori olmadığını unutmayalım, derim.
hoppidicik,
herhangi bir şey kopyalayacak kadar ilerliyor musun? başlangıç kilonu falan yazacağın yerleri muntazaman buldun da sorun kopyalayacağın yeri bulamamak mı?
tamam tamam, üzülme:76:ya farkındayım.. utandırma beni :18: ne edeyim.. yemek yapmadım.. bende buldugumu yedim :)) artık bi kerede daha spor yapayım baride acısını cıkarayım :)
Arkadaşlar ben bi arkadaşıma oturmaya gidiyorum :)) Geldiğimde geç olmazsa görüşürüz... Hepinize iyi Akşamlar canlarımm !!!
güle gülee....oradada börek yeme sakın..
kopyalayacağım yeride buldum , kopyalıyorum ama olmadıB]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?