Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim ablacım ben de duygulandim ablacım ya ne güzel Günlerimiz geçti burda :)
Ama yine de buradayım sizi rahat bırakır miyim hiç :)

Teşekkür ederim ablacım ben de duygulandim ablacım ya ne güzel Günlerimiz geçti burda :)
Ama yine de buradayım sizi rahat bırakır miyim hiç :)
Nehirim sen geldiğinde hedefin 65 mi yazılmıştı
Emin değilsen kontrol edeyim sorun çıkmasın

Kızlar lütfen kusura bakmayın oğluma tuvalet eğitimine başladıkta biraz zorlu geçiyor unutmuşum tamamen

Geçen hafta 67.4
Bu hafta 66.9
Fark 500
Yüzde 0.74
Mesaj sayım 60 +
Sporumu tam bilmiyorum ama bu hafta çok yapamadım

olur ablacım elımden geldıgı kadar katılmaya calısıcam söz verıyorum

Tesekkur ederim ablacigim buranin cok katkisi oldu ve arkadaslarimin da oyle hem bana hem nehire ama abla senin cabani ugrasini asla goz ardi edemeyiz bizler icin cok cabaladin ugrastin motive ettin yaptigin hersey icin sonsuz tesekkurler nehirin de dedigi gibi pamuk kalpli ablam benim.Ayy abla ben cok duygulandim ama yaa

kılo weren butun arkadasları tebrık edıyorum arıwer ve k.katanesını canı gonulden kutlu bıdaha kılo almamalarını temennı ederım darısı bızım basımıza

Coooik sagol cnim cok mutluyum yillar sonra 65 oldum darisi en kisa zamanda butun arkadaslarima insallah
kılo weren butun arkadasları tebrık edıyorum arıwer ve k.katanesını canı gonulden kutlu bıdaha kılo almamalarını temennı ederım darısı bızım basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…