• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sukur eve gelebildik ve cok yorulmusum.
Menum
Sabah 1 incir 1 hurma kurusu
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Kuru domates biber kavurmasi
Az peynir

Saat 16.00
Biraz findik ve antepfistigi

Saat 19.00
2 kuru incir 1 medine hurmasi
1 kaseye yakin yogurt

Spor toplam 1 saatten fazla yuruyus ve egzersiz
Su 2 litreyi gecer

Aksam yoldan gelince ve kuruyemis yiyince yiyesim gelmedi.
sabah 1 dlm de cavdar ekmegi yedim

Iyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay

Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi

17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su
akşama pilav degilde baska biseyler olsa iyi olurmus

bende menumu yazayım kızlar

sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY

SAAT 12.00 1KUCUK KARE BITTER 1 CAY BARDAGI S.KAHVE

14.00 1 SERVIS KASIGI SEBZE YEMEGI 1.5 KASE YAYLA CORBASI

14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM

16.15 3 Y. KASIGI KURU FASULYE

SAAT 19.00 ZENCEFILLI ZERDECALLI TARCINLI YOGURT

20.30 DA BI S.KAHVE

SU 3 LT

SPOR SABAH 3 MIL AKSAM 3 MIL LESIE 100 IPSIZ IP ATLAMA
Sık ara olmuş ama yinede güzel
Öyle canım ben biraz takintiliyim nisanlimla biraz tartıştık onu taktım kafaya o yüzden canım istemedi
kiz dur hele daha ne tartışmalar olacak ama önemli olan o duruma rağmen devam edebilmek takma kafana erkekler fazla ciddiye alinmaya gelmez

Gayet guzel canim ama az da olsa seker kullanmamaya calis sekersiz kahve icemiyorsan yaninda bir medine hurmasiyla deneyebilirsin.

Canim form biskuvi de olsa ara ogunde tercih etmesen daha iyi,onun yerine kavrulmamis kuru yemis ya da kuru meyve,sut,ayran tercih edebilirsin,pilavin yaninda sebze yemegi olsa daha guzel bir menu olurdu.

Bitter cissa giriyor sanirim ama arada yenebilir bence ogleden sonra cok fazla ara ogun yapmissin canim cokmu aciktin.Cok fazla ara ogun yapinca leptin hormonu salgilanmaz ona gore yogurt masum olabilir ama cok sık yemissin.
evet ya itiraf ediyorum ben daha sekersiz cay bile icemiyrum bi cay kasigindan az yinede koyuyorum ve isin kötüsü cok cay içiyorum cok denedim bi türlü basaramadim sekersiz olayini bitki caylarini falan içiyorum ama normal cay kahve icemiyrum

Kizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.

Sabah uyandigimda 09.00 da bir bardak sut,bir kuru incir bir avuc findik badem.

Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.

Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.

2.5 litre su,temizlik yaptim spor yapamadim.
bugun menulerde cokmu bulgur gordum ne sksama koymasaydin ya azda olsa Bulguru yarin tarti var

Kasar yerine beyaz peynir yesen daha sağlıklı ve doyurucu olur canim hatta benim yerimede ye :) bu arada cok gecmis olsun canim rabbim evlatla imtihan etmesin..ben yedi sene evlatsizlikla imtihan oldum o ayri zordu ama simdi hasta olmasi bambaska zor oluyor
Rabbim sifa versin bir daha yasatmasin inşallah

Aksami gormesek guzel olmus canim
Bulgur yiyince yaninda salatada tuketelimki sisligimiz fazla olmasin :KK66:

Az olmus tatlim :KK66:

Takma kafana olur arada tatli tartismalar
Ben esimle nisanliyken öyle bir tartistimki kaynanamlar bohca icin alışverişte ben ayriliyodum nerdeyse o derece :)

Guzel canim afiywt olsun
Cok sagol canım yokluklari ayri varliklari ayrı dert allah beterini vermesin dermani olan dertlere bagrimiz acik ama insan dayanamıyor hallerine
Sabah 08 00
Bir dilim tb wkmegi
5 zeytin domates biber salatalik

Ara bi kac tane findik

Ogle 14 00
Yarim tabak pazi kavurma
Bir kasik kisir
Haslanmis brokoli karnibahar havuc
Bir tane kepekli galeta

Aksam 20 00 ( esim gec geliyor bende acikmadigim icin bekliyorum )
Uc tane firinda yagsiz tavuk pirzola
Salata

Su 2,5 lt
30 dk yuruycem inşallah :KK66:
Güzel canım
Menum
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Az peynir

Saat 16.00

Saat 19.00
1 kaseye yakin yogurt

Su 2 litreyi gecer

acikmayasin aksam olmayınca

sabah 08.50 2 YUMURTAYLA BOL MAYDANOZLU OMLET 1 DILIM CAVDAR EKMEGI 3 Y.KASIGI LOR PEYNIRI 1 BARDAK YESILCAY

14.50 2 .KASIGI YOGURDUN ICINE 1 CAY KASIGI ZENCEFIL ZERDECAL TARCIN KOYUP YEDIM

20.30 DA BI S.KAHVE

SU 3 LT

Canım yoğurt karışımını bende duymuştum extra etkisini gordunmu

akşama pilav degilde baska biseyler olsa iyi olurmus

Sık ara olmuş ama yinede güzel
kiz dur hele daha ne tartışmalar olacak ama önemli olan o duruma rağmen devam edebilmek takma kafana erkekler fazla ciddiye alinmaya gelmez

evet ya itiraf ediyorum ben daha sekersiz cay bile icemiyrum bi cay kasigindan az yinede koyuyorum ve isin kötüsü cok cay içiyorum cok denedim bi türlü basaramadim sekersiz olayini bitki caylarini falan içiyorum ama normal cay kahve icemiyrum

bugun menulerde cokmu bulgur gordum ne sksama koymasaydin ya azda olsa Bulguru yarin tarti var

Cok sagol canım yokluklari ayri varliklari ayrı dert allah beterini vermesin dermani olan dertlere bagrimiz acik ama insan dayanamıyor hallerine

Güzel canım
acikmayasin aksam olmayınca
Acikirsam sut icerim canim midem kotu yoldan etkilendim.

Kızlar buda benim menum,
Sabah 07:30
Pirasalı omlet,yarım dilim ekmek,1 kk peynir
Ara 10:30
yarım dilim ekmek, peynir,yarım bardak süt
Ara 14:00
1elma ,yarım bardak sut
Aksam: 16:30
Yarım dilim ekmek,2 kase mercimek çorbası

Su 3,5 lt , spor 3 mile leslie
Not: akşam 5 ten sonra yememe kararı aldım dayanamazsam 1 bardak süt yada yoğurt yerim.şimdiye kadar çok iyiyim çay icicem şimdi eşim zaten yedirmez :)

Menum
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Az peynir

Saat 16.00

Saat 19.00
1 kaseye yakin yogurt

Su 2 litreyi gecer

canım cok az bence ama sen vucudunu daha ıyı tanıyordursun afıyet olsun

Kızlar buda benim menum,
1elma ,yarım bardak sut

Not: akşam 5 ten sonra yememe kararı aldım dayanamazsam 1 bardak süt yada yoğurt yerim.şimdiye kadar çok iyiyim çay icicem şimdi eşim zaten yedirmez :)

guzel menu canım afıyet olsun

Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavın

Adet olacam falan diye düşünme tatlım sonuçta bu kilo vermeye Engel değil ve her ay oluyoruz zaten
Hadi yoğunluğun da bittiğine göre daha fazla odaklan
Sağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.

İyi akşamlar herkese
Menüm
Kahvalti10:30
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal

Öğle 14:00
1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta

Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal

Su2 lt
Spor 2 mil leslie

Gün boyu leblebi çıtır leblebi gibi atıştırmalarm oldu deli gibi abur cubur,tatli yemek istiyorum.regl öncesi hep böyle oluyorum emeklerim çöpe gidiyor.
Moralimde bozuk kendi ailemle problemlerim var bununda etkisi var sanırım yiyeceklere saldırmamda :KK43:

Kızlar buda benim menum,
1elma ,yarım bardak sut

canim ogunlerin arasi yakin gibi geldi bana.arkadasimda 5 ten sonra yemeyerek kilo vermisti.

canım cok az bence ama sen vucudunu daha ıyı tanıyordursun afıyet olsun
canim normalde banada az gelebilir ama canim istemiyor yorgunluktan acikirsam sut icerim.

Sağol mefkurem ablam sınav güzel geçti yani fazla çalışamadığım halde umutluyum. Adet olmam tabiki kilo vermeye engel değil ama maddi manevi çökmem demek. Iki üç gün yataktan kalkamıyorum sancıdan. Tatlı krizleri vuruyor. Ve piskolojik olarak da anne olamamanın acısı, yine umutlar beklentiler ve yine hüsran. Yani herkes gibi adet olmuyorum ben malesef ben adet olunca yanıo kül oluyor sonra o küllerimden tekrar umutlara bürünüp ayağa kalkıyorum.
hayirlisi olsun canim oyle dusun hersey nasip isi bu kadar kafana takmasan daha kolay bebis olur.Bu is sabir ve dua isi.

İyi akşamlar herkese
Menüm
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal

1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta

Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal

Su2 lt
Spor 2 mil leslie

Gün boyu leblebi çıtır leblebi gibi atıştırmalarm oldu deli gibi abur cubur,tatli yemek istiyorum.regl öncesi hep böyle oluyorum emeklerim çöpe gidiyor.
Moralimde bozuk kendi ailemle problemlerim var bununda etkisi var sanırım yiyeceklere saldırmamda :KK43:
canim menu hakkinda birsey demiyecegim sen daha iyi biliyorsun.Ama insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapamaz.Lutfen dikkat et hazir 7 leri gormusken yoksa hem yiyip hemde yedigin icin kendine kizip daha cok yiyecek ve uzgunum ama 8 lere dogru gidersin.Sen sana yakisani yap kalk toparlan ve su andan itibaren saglikli beslenmeye devam et arkadasim.

hayirlisi olsun canim oyle dusun hersey nasip isi bu kadar kafana takmasan daha kolay bebis olur.Bu is sabir ve dua isi.
Allah razı olsun ablacım. Beni de dualarınıza katın benim gibi bekleyenleri de. Çok yorucu sabretikçe sabretmek zorlaşıyor ama bu iş tamamen sabır ve dua işi dediğin gibi.

Kızlar dünkü menüm
Sabah 8.00
Maydanozlu yeşil soğanlı 1 yumurtadan omlet
Öğlen 14.00
Ton balıklı salata
Akşam 19.00
1 buçuk lahmacun
Ayran
Su 3 lt
Spor yok

Gayet iyi cnm afiyet olsun

Slm kızlar dün giremedim hiç dünkü menümü yazayım hemen

Sabah 9.00
Bir bardak süt 2 kuru kayısı

Öğlen 1di sanırım
Kepekli ekmeğe peynirli tost
Az domates salatalık

Akşam 7 gibi
3 yudum pasta
Bi tane mercimekli köfte
Marul bi tanede sarma

Spor yok
Suyu saymadım ama çok içmişimdir

Pasta disinda gayet iyi cnm
Sağol cnm
Ama bu hafta hiç öyle hissetmiyorum

Teşekkür ederim bitanem
Biraz önce gittiler

Acaba buhar makinesi işe yaramazmıydı cnm

Geç vakit ekmek yersen olacağı o cnm
Lütfen dikkat et ve artılarını at
Bak bide listedesin
Karbonu azalt suyu ve sporu artır
Allah yardımcınız olsun cnm

Heyecan başlıyor desene güzellik

Sevilcim bu hafta 2 haftanız doluyor
Güzel bi eksiyle gelirseniz listeye girersiniz
B burcugncy

Geçmiş olsun cnm nasıl geçti sınavın

Adet olacam falan diye düşünme tatlım sonuçta bu kilo vermeye Engel değil ve her ay oluyoruz zaten
Hadi yoğunluğun da bittiğine göre daha fazla odaklan

Ins. Ablacim

Menumu yazayım erkenden
Sabah8; 0o
Iki dilim ekmek
1yunurta 3kucuk ve ince dilim kasar
Domates salatalık

Öğle 12:30
1dilim ekmek
2yagda yumurta salata yogurt

Ara
1az şekerli kahve 1avuc fıstık

Aksam17:30
Yarim kase t a vuk corbasi
2yk patlıcan yemegi salata yogurt

Su 2,5lt limonlu bitti belki uc olur
Spor 150 ip Beşyüz yapmaya çalışıcam

Kasar disinda iyi cnm

Iyi akşamlar kızlar
Menum
Uyanır uyanmaz 2 bardak limonlu şu
11.30
Yulafli maydanozlu omlet 1 yumurta
Biber salatalık domates
Açık çay

Ara öğün
15.00
4 tane form bisküvi

17.30
1 tabaktan az bulgur pilavı
3lt su

Canim bulguru cuma cumartesi aksamnye cunku pazartesi tartida seni uzebilir sislik nedeniyle

20.30 DA BI S.KAHVE

SU 3 LT

Kuru sislik yapabilir cnm

Kizlar tum gun temizlik yaptim giremedim yoruldum ama degdi evim mis gibi oldu.
Menumu de yazayim.

Sabah uyandigimda 09.00 da bir bardak sut,bir kuru incir bir avuc findik badem.

Kahvalti:11.00 uc kasik tuzsuz cokelek,iki yk melemen,bir tane tereyaginda yumurta,bir kac tane ceri domates,roka,ceviz ve cay.

Aksam:17.30 bir tabak kiymali pirasa yemegi(bulgur ile yaptim koca tencereye uc yk bulgur koydum) bir kase yogurt.

2.5 litre su,temizlik yaptim spor yapamadim.

Gayet iyi cnm

Menum
Saat 10.00
5 kucuk kofte
Az peynir

Saat 16.00

Saat 19.00
1 kaseye yakin yogurt

Su 2 litreyi gecer

Findik.fistik kavruldugu icin yag orani yuksektir cnm

Kızlar buda benim menum,
1elma ,yarım bardak sut

Cok iyi cnm

İyi akşamlar herkese
Menüm
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal

1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta

Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal

Su2 lt
Spor 2 mil leslie

Gayet iyi seker

Sabah 12.30
1.5 yagda yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 dilim.ekmek
Cay

Ara
1 avuc kavrulmamis.findik

Aksam.18.30
Yarim kase tathana
4 yk et kavurma
2 parca haslama et
Patlican salata

2 litre su
30 dk yuruyus

canım ılk cocugu beklıyorsun galıba ama acele etme zayıfla sansını artır sonrada zamana bırak zamana gelınce kendısı gelıcek canım ben doktora gıttıgımde 74 kıloydum doktor zayıfla kendılıgınden olma sansı artsın dedı belkı sendede o etkendır hıc uzulme tatlım demek daha rızkı yer yuzune ınmemış herseyın zamanı wardır zamana bırak tatlım

Gayet iyi cnm afiyet olsun

Pasta disinda gayet iyi cnm

Ins. Ablacim

Kasar disinda iyi cnm

Canim bulguru cuma cumartesi aksamnye cunku pazartesi tartida seni uzebilir sislik nedeniyle

Kuru sislik yapabilir cnm

Gayet iyi cnm

Findik.fistik kavruldugu icin yag orani yuksektir cnm

Cok iyi cnm

Gayet iyi seker

olabılır tatlım nohut bulgur sıslık yapıyor bıde fasulyeyı denemış ourum bundan sonra ona gore yerım

İyi akşamlar herkese
Menüm
1 d ekmek
1 kk peynir,5 zeytin
Peynir,domates
1 tk bal

1 d ekmek
1 tabak pırasa
Yarım saat sonra
1 d ekmek
1 tavada yumurta

Akşam
5-6 kraker
5 gofret,1 portakal

Su2 lt
Spor 2 mil leslie

gülüm senle ben bahane hakkımızı fazlasıyla doldurduk dimi bdnce herseyi bi kenara it ve odaklan beyinde bittimi canın falan istemiyor bak herkes mezun oluyor biz hala yaya devam ediyoruz lütfen kendin için yap bunu ve kararlı ol

Canım allah yardimcin olsun,dua edelim hepbirlikte hayırlısıyla bebek sahibi ol insallah

Back
X