- Konu Sahibi Handandandan
- #139.741

@seydan94
B burcugncy
@poniponna

Kızlar hepinizi tebrik ederim yeni görevleriniz hayırlı olsun görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan şüphemiz yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende çok şaşırdım sabahtan giremedim okuyup okuyup geciyorumAnam listede ismim var![]()
Vay canına nasıl birşeydir,hakikaten ozellesir,yeniden dogmussun,ne kadar sürede verdi foto varmı,masallahMerhaba tatlım bende 22 yaşındayım nişanlıyım ben burda 40 küsür kilo verdim dile kolay Burası her zaman benim için çok özel
Oglen güzelmiş sevil ,cuma ödülü sanırım afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah 11.00
Bir yumurta
Çok az peynir
bir bardak ayran
Bidilim çavdarlı ekmek
Öğle 2.00
El kadar kömbe (bi çeşit mayalı ekmek)
Az peynir
3.4 zeytin
Bir küçük but derisiz
Akşam 19.00
Bi kase sulu köfte
Spor yok
Su 1.5 lt ama 2 olur
Vay canına nasıl birşeydir,hakikaten ozellesir,yeniden dogmussun,ne kadar sürede verdi foto varmı,masallah
Mefkurem abla kaptanlığı bırakmana üzüldüm gerçekten ama bizi yalnız bırakma sürekli yazmaya devam et lütfen alıştık biz sana.
@seydan94
B burcugncy
@poniponna
yesilsarmasik
Kızlar hepinizi tebrik ederim yeni görevleriniz hayırlı olsun görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan şüphemiz yok.![]()
Supersin darısı başımıza,allah mesut etsinKesinlikle öyle Can'ım hazirandan bu zamana tatlım geçen hafta daha mezun oldum aynen yeniden doğdum diyenbilrim gerçekten :) foto koymuyorum buraya tatlım
Sağol tatlım inşallah olucak hepinize inanıyorumSupersin darısı başımıza,allah mesut etsin
Kızlar hepimiz içi hayırlı olsun,kaptanımız değişti,bende elimden gelen yardımı yapmaya caliscam,burasının kıymetini bilmemiz gerekiyor,bir arkadaşım var samsun da kilosu benim gibi 80 civarı gel git yaşıyordu,motivasyon eksikliği ,irdesizlik falan filan derken kilo veremedi,3 ay önce kendine imaj maker tuttu aylık 800 tlye bu 4. Ayı devam ediyo.kadın napiyo peki,yediği herşeyin fotosunu çekip kadına gonderiyo,haftada 3 gün kadın antronorlugunde 1 saat spor yapiyo. Kaç kilo verdi dersiniz 6 kilo sadece bizim kimse kaçamak cok,ama incelme çok tabi sporla olduğu için. Yani bence bu imaj maker in burdan bir farkı yok. Biz iyi bir yerdeyiz gerçekten,inşallah bu hafta herkes çok güzel kilolar verir. Sağlıkla...
Menümü yazayım
Sabah 11.00
Bir yumurta
Çok az peynir
bir bardak ayran
Bidilim çavdarlı ekmek
Öğle 2.00
El kadar kömbe (bi çeşit mayalı ekmek)
Az peynir
3.4 zeytin
Bir küçük but derisiz
Akşam 19.00
Bi kase sulu köfte
Spor yok
Su 1.5 lt ama 2 olur
Menum
Sabah:08.00
2 dilim tb,2 yumurta,peynir,yarım bardak sütle kahve
Ogle: 12:30
2 turp limonlu,1 büyük bardak ayran
Aksam:16.00
1,5 tabak domates biber kavuşması az yağlı,yoğurt
5 te de süt icecektim bi baktım saat 6 olmuş,kısmet değilmiş
Şu 1,5 lt ( 1 lt daha icerim)
Spor 3 mile leslie,200 ip atlama
Hesap numaramı gönderiyom şekercim, Artık gönlünüzden ne koparsaKızlar hepimiz içi hayırlı olsun,kaptanımız değişti,bende elimden gelen yardımı yapmaya caliscam,burasının kıymetini bilmemiz gerekiyor,bir arkadaşım var samsun da kilosu benim gibi 80 civarı gel git yaşıyordu,motivasyon eksikliği ,irdesizlik falan filan derken kilo veremedi,3 ay önce kendine imaj maker tuttu aylık 800 tlye bu 4. Ayı devam ediyo.kadın napiyo peki,yediği herşeyin fotosunu çekip kadına gonderiyo,haftada 3 gün kadın antronorlugunde 1 saat spor yapiyo. Kaç kilo verdi dersiniz 6 kilo sadece bizim kimse kaçamak cok,ama incelme çok tabi sporla olduğu için. Yani bence bu imaj maker in burdan bir farkı yok. Biz iyi bir yerdeyiz gerçekten,inşallah bu hafta herkes çok güzel kilolar verir. Sağlıkla...
Hesap numaramı gönderiyom şekercim, Artık gönlünüzden ne koparsa![]()
Canım çekmişti dogradim yedim tok hissettim,bi bardakta ayran iciyim öğle yemegim olsun dedim iyi oldu :)Süpersin Afiyet olsun turpu Nasıl öyle yedin valla hiç yapamicağım bişey sanırım hiç sevmem de
Aynen abla,ne farkın var :)Hesap numaramı gönderiyom şekercim, Artık gönlünüzden ne koparsa![]()
Lahmacun cuma ödülü olmuş canimmrb arkadaşlar
Sabah 8.00
1 bardak süte tahıl gevregi
Öğle 12.30
1,5 sahanda yumurta
1 salatalık
1,5 kaşık yulaf kepegi
1 kibrit kutu peynir
Akşam 19.30
1 lahmacun ( market alışverişi olduğu için yemek hazirlayamadim fırça yiyecek biliyorum )
Salata
2lt su
Spor kosturmacaydi yürüyüşe cikarsaam yazacam
Canım çekmişti dogradim yedim tok hissettim,bi bardakta ayran iciyim öğle yemegim olsun dedim iyi oldu :)
Sağol cnm evet ödül verdim kendimeOglen güzelmiş sevil ,cuma ödülü sanırım afiyet olsun