• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem Mefkurem abla kaptanlığı bırakmana üzüldüm gerçekten ama bizi yalnız bırakma sürekli yazmaya devam et lütfen alıştık biz sana.
@seydan94
B burcugncy
@poniponna
yesilsarmasik yesilsarmasik
Kızlar hepinizi tebrik ederim yeni görevleriniz hayırlı olsun görevinizi en iyi şekilde yapacağınızdan şüphemiz yok. ;)

Menümü yazayım

Sabah 11.00
Bir yumurta
Çok az peynir
bir bardak ayran
Bidilim çavdarlı ekmek

Öğle 2.00
El kadar kömbe (bi çeşit mayalı ekmek)
Az peynir
3.4 zeytin
Bir küçük but derisiz

Akşam 19.00
Bi kase sulu köfte

Spor yok
Su 1.5 lt ama 2 olur
Oglen güzelmiş sevil ,cuma ödülü sanırım afiyet olsun

Kızlar hepimiz içi hayırlı olsun,kaptanımız değişti,bende elimden gelen yardımı yapmaya caliscam,burasının kıymetini bilmemiz gerekiyor,bir arkadaşım var samsun da kilosu benim gibi 80 civarı gel git yaşıyordu,motivasyon eksikliği ,irdesizlik falan filan derken kilo veremedi,3 ay önce kendine imaj maker tuttu aylık 800 tlye bu 4. Ayı devam ediyo.kadın napiyo peki,yediği herşeyin fotosunu çekip kadına gonderiyo,haftada 3 gün kadın antronorlugunde 1 saat spor yapiyo. Kaç kilo verdi dersiniz 6 kilo sadece bizim kimse kaçamak cok,ama incelme çok tabi sporla olduğu için. Yani bence bu imaj maker in burdan bir farkı yok. Biz iyi bir yerdeyiz gerçekten,inşallah bu hafta herkes çok güzel kilolar verir. Sağlıkla...

Menum

Sabah:08.00
2 dilim tb,2 yumurta,peynir,yarım bardak sütle kahve

Ogle: 12:30
2 turp limonlu,1 büyük bardak ayran

Aksam:16.00
1,5 tabak domates biber kavuşması az yağlı,yoğurt

5 te de süt icecektim bi baktım saat 6 olmuş,kısmet değilmiş
Şu 1,5 lt ( 1 lt daha icerim)
Spor 3 mile leslie,200 ip atlama

Kızlar hepimiz içi hayırlı olsun,kaptanımız değişti,bende elimden gelen yardımı yapmaya caliscam,burasının kıymetini bilmemiz gerekiyor,bir arkadaşım var samsun da kilosu benim gibi 80 civarı gel git yaşıyordu,motivasyon eksikliği ,irdesizlik falan filan derken kilo veremedi,3 ay önce kendine imaj maker tuttu aylık 800 tlye bu 4. Ayı devam ediyo.kadın napiyo peki,yediği herşeyin fotosunu çekip kadına gonderiyo,haftada 3 gün kadın antronorlugunde 1 saat spor yapiyo. Kaç kilo verdi dersiniz 6 kilo sadece bizim kimse kaçamak cok,ama incelme çok tabi sporla olduğu için. Yani bence bu imaj maker in burdan bir farkı yok. Biz iyi bir yerdeyiz gerçekten,inşallah bu hafta herkes çok güzel kilolar verir. Sağlıkla...

Kesinlikle öyle tatlım ben öyle şeylere inanan biri değilim biz burda hem diyet sırasında hemde sonraki aşama da birbirimize destek oluyoruz ki bence kilolu bir insanın halinden ancak yine bu derdi çeken biri anlayabilir bana göre ne diyetisyen ne de senin dediğin o insanlar

Menümü yazayım

Sabah 11.00
Bir yumurta
Çok az peynir
bir bardak ayran
Bidilim çavdarlı ekmek

Öğle 2.00
El kadar kömbe (bi çeşit mayalı ekmek)
Az peynir
3.4 zeytin
Bir küçük but derisiz

Akşam 19.00
Bi kase sulu köfte

Spor yok
Su 1.5 lt ama 2 olur

Güzel menü bence afiyet olsun tek spor eksik o da olsa tam anlamıyla süper olurdu

Menum

Sabah:08.00
2 dilim tb,2 yumurta,peynir,yarım bardak sütle kahve

Ogle: 12:30
2 turp limonlu,1 büyük bardak ayran

Aksam:16.00
1,5 tabak domates biber kavuşması az yağlı,yoğurt

5 te de süt icecektim bi baktım saat 6 olmuş,kısmet değilmiş
Şu 1,5 lt ( 1 lt daha icerim)
Spor 3 mile leslie,200 ip atlama

Süpersin Afiyet olsun turpu Nasıl öyle yedin valla hiç yapamicağım bişey sanırım hiç sevmem de

Hesap numaramı gönderiyom şekercim, Artık gönlünüzden ne koparsa :KK70:

mrb arkadaşlar
Sabah 8.00
1 bardak süte tahıl gevregi

Öğle 12.30
1,5 sahanda yumurta
1 salatalık
1,5 kaşık yulaf kepegi
1 kibrit kutu peynir
Akşam 19.30
1 lahmacun ( market alışverişi olduğu için yemek hazirlayamadim fırça yiyecek biliyorum )
Salata
2lt su
Spor kosturmacaydi yürüyüşe cikarsaam yazacam

mrb arkadaşlar
Sabah 8.00
1 bardak süte tahıl gevregi

Öğle 12.30
1,5 sahanda yumurta
1 salatalık
1,5 kaşık yulaf kepegi
1 kibrit kutu peynir
Akşam 19.30
1 lahmacun ( market alışverişi olduğu için yemek hazirlayamadim fırça yiyecek biliyorum )
Salata
2lt su
Spor kosturmacaydi yürüyüşe cikarsaam yazacam
Lahmacun cuma ödülü olmuş canim

Back
X