• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çünkü 74 olurum diye düşünüyorum buraya katıldığımdan beri 10 kg vermiş olucam inşallah
ne zaman katıldı buraya ne kadar zamanda verdin.

Menumu yaziyim kizlar
Sabah 07.30
2 has. Yumurta,5 zeytin.biraz peynir
Ara 11.30
1.5 sb ayran
Ara 13.30
1 sb süt 3 hurma
Aksam 17.00
Kuru patlıcan kavuşması,yoğurt

3 lt su,4 mile leslie,400 ip
Harikasın şu spor menü hepsi bir başka güzel görünüyor.

Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak süt

Öğle 13
2 ceviz
3 badem

Misafirlerim vardı saat 15 gibi
3 kaşık kısır
1 ufak poğaça :KK23:

Su 2 litre spor henüz yok akşam leslie yapıcam ve cok sukur bende bir değişim olduğunu farkettiler süzülmus gibisin dedi arkadaşlarım :KK39:

Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak süt

Öğle 13
2 ceviz
3 badem

3 kaşık kısır

Su 2 litre spor henüz yok akşam leslie yapıcam ve cok sukur bende bir değişim olduğunu farkettiler süzülmus gibisin dedi arkadaşlarım :KK39:
:KK43: :KK43: :KK43:

en son kilom 70,7 canım
Hmm olablirmiş o zaman. İnşallah verirsin canm

ne zaman katıldı buraya ne kadar zamanda verdin.

Harikasın şu spor menü hepsi bir başka güzel görünüyor.
Canm 12 ocakta başladım ama listeye girişim 29 ocak yani yaklaşık 2,5 ay olmuş canm ben emzirdiğim için çok hızlı vermedim :))

Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak süt

Öğle 13
2 ceviz
3 badem

3 kaşık kısır

Aksam kötü ama yinede az kalori almışsın canim
Canm 12 ocakta başladım ama listeye girişim 29 ocak yani yaklaşık 2,5 ay olmuş canm ben emzirdiğim için çok hızlı vermedim :))
Canım 2,5 ayda 10 kilo bence gayet ideal haftada 1 kilo yapar nerdeyse tebrikler :KK9:

Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak süt

Öğle 13
2 ceviz
3 badem

3 kaşık kısır

Kısır ve poğaça olmamış tatlım hadi kısır yedin poğaçayı yemeyeydin bari canım

Selam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,yesillik ve cay.

Ögle:12.15 firinda tavuk bir porsiyondan azdi,bir kase ispanakli yogurt icinde bir yk yesil mercimekte koydum.

Ara ogun:15.00 bir bardak cevizin suyu ve bir ceviz.

Aksam:18.30 dort bes yemek kasigi yumurtali, kiymali ispanak,bol salata.

2.5 litre su,45 dk doga yuruyusu.

Menumu yaziyim kizlar
Sabah 07.30
2 has. Yumurta,5 zeytin.biraz peynir
Ara 11.30
1.5 sb ayran
Ara 13.30
1 sb süt 3 hurma
Aksam 17.00
Kuru patlıcan kavuşması,yoğurt

3 lt su,4 mile leslie,400 ip
Gayet guzel tatlim afiyet olsun:)
Menüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak süt

Öğle 13
2 ceviz
3 badem

3 kaşık kısır

Tatlim eminim kizlar da soyleyecekler bende diyeyim olmamis menun.Inan kucucuk lokmalar bile kilo vermeyi yavaslatiyor ustune kilo aldiriyor.Lutfen haftaici daha dikkatli ol cuma zaten odul hakkimiz var ozaman degerlendir.

Merhaba.. 30 yaşındayım 2 çocuğum var biri 5 diğeri 2 yaşında. Ogretmenim ama suan çalışmıyorum haziran kadar izinliyim . izinli olmak kış boyu evde kalmak yaramadı bana geçen sene verdiğim 8 kiloyu fazlasiyla aldim.

Merhaba.. 30 yaşındayım 2 çocuğum var biri 5 diğeri 2 yaşında. Ogretmenim ama suan çalışmıyorum haziran kadar izinliyim . izinli olmak kış boyu evde kalmak yaramadı bana geçen sene verdiğim 8 kiloyu fazlasiyla aldim.
Esmacım heralde kilonu tam olarak bilmiyosun ama biran önce tartı pilini alıp kilonu bildirmen gerekiyor
Çünkü başlangıç kilonu bilmemiz lazım

Ilk sayfada kurallar var bi oku kabul edersen bizimle devam edersin

Ben Zühal 44 yaşında 3 çocuk annesiyim
Bikaç hafta önce burdan mezun oldum

Herkesin kilosu boyu profilinde yazıyor

Selam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,yesillik ve cay.

Ögle:12.15 firinda tavuk bir porsiyondan azdi,bir kase ispanakli yogurt icinde bir yk yesil mercimekte koydum.

Ara ogun:15.00 bir bardak cevizin suyu ve bir ceviz.

Aksam:18.30 dort bes yemek kasigi yumurtali, kiymali ispanak,bol salata.

2.5 litre su,45 dk doga yuruyusu.

Bence güzel afiyet olsun Can'ım

Selam kizlar bugun daha iyiyim yarin misafirlerim gelicek su dugun gecene kadat beni idare edin menumu yazip kaciyorum

Sabah 11.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek
Domates

Ara
1 sade turk kahvesi

Aksam 18.30
1 sis et
4 parca derisi alinmis kanat
Salata
1 dilim kepek

2.5 litre su

Hoşgeldin canım merhaba ben şeyda 22 yaşındayım nişanlıyım bende daha yeni burdan mezun oldum ilk sayfadaki kuralları oku kabul edersen hoşgeldin..
Ama tatlım tartında sorun var herhalde onun pilini hemen yarın al bakalım ihmal etme onu :)

Selam kizlar bugun daha iyiyim yarin misafirlerim gelicek su dugun gecene kadat beni idare edin menumu yazip kaciyorum

Sabah 11.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek
Domates

Ara
1 sade turk kahvesi

Aksam 18.30
1 sis et
4 parca derisi alinmis kanat
Salata
1 dilim kepek

2.5 litre su

Menülerin güzel olduğu için sesimi çıkarmıyorum fıstığım :) sen atlat işlerini olur öyle yoğun Zamanlar

Slm kızlar
8.30 sabah
Yarım simit
1 kibrit kutusu kadar peynir
Şekersiz çay
12.30 öğle
1 haşlanmış yumurta
Domates , salatalık
2 çatal ton balığı
4 zeytin

18.00 akşam
1 case mercimek çorbası
Yarım case yoğurt

2.5 lt su 3' e tamamlarim
70 dk yürüyüş

Hosbuldum Pil isini haftasonuna kadar hallederim inş. subat ayında 82 idim inşallah çok almamisimdir. Şimdiye kadar evden çıkamadım çok hareketsizdim. Bugunden itibaren yürüyüşlere basliyorum ☺

Back
X