- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #140.481
Mutlu yıllar semacımmmmmKizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Inşallah bidahaki doğum gününde incecik olman dileğiyle......

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu yıllar semacımmmmmKizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Ah canım ah mutluyken diyette süper gidiyor üzülünce herşey mahfoluyor. Diyetteyim diye mi herkes üstüme geliyor anlamış değilim. Sağlam durmaya çalışıyorum ama çok zor.
Sebze yemeginin yanında 1 d yenilebilir diye biliyorum canım bnSaatler ne tatlım çok uzun süre mi aç kaldın ?
Onun haricinde akşam ekmek yememeye çalış kuzum olur mu
Mutlu yıllara hep mutlu ol ..Kizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
İyi ki doğdun müdürüm nice güzel yaşlaraKizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Kizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Iyiki doğdun canım nice hayırlı sağlıklı fit yaşlaraKizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Maşallah hem emzir din hem verdin Tebrikler.Hmm olablirmiş o zaman. İnşallah verirsin canm
Canm 12 ocakta başladım ama listeye girişim 29 ocak yani yaklaşık 2,5 ay olmuş canm ben emzirdiğim için çok hızlı vermedim :))
Kısır ve poğaça olmamış tatlım hadi kısır yedin poğaçayı yemeyeydin bari canım
Çok güzel canim afiyet olsun.Selam kizlar bende menumu yazayim,
Sabah:7.30 uc kasik cokelek,6 yesil zeytin,1 haslanmis yumurta,4 ceviz,yesillik ve cay.
Ögle:12.15 firinda tavuk bir porsiyondan azdi,bir kase ispanakli yogurt icinde bir yk yesil mercimekte koydum.
Ara ogun:15.00 bir bardak cevizin suyu ve bir ceviz.
Aksam:18.30 dort bes yemek kasigi yumurtali, kiymali ispanak,bol salata.
2.5 litre su,45 dk doga yuruyusu.
Hos geldin ben Elif 35 yaşındayım bu hafta 2. HaftaM gerçekten burası çok farklı inşallah hedefine ulaşırsın.Merhaba.. 30 yaşındayım 2 çocuğum var biri 5 diğeri 2 yaşında. Ogretmenim ama suan çalışmıyorum haziran kadar izinliyim . izinli olmak kış boyu evde kalmak yaramadı bana geçen sene verdiğim 8 kiloyu fazlasiyla aldim.
Guzel bir gün olmuş. Afiyet olsun.Selam kizlar bugun daha iyiyim yarin misafirlerim gelicek su dugun gecene kadat beni idare edin menumu yazip kaciyorum
Sabah 11.00
1 haslabmis yumurta
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim kepek
Domates
Ara
1 sade turk kahvesi
Aksam 18.30
1 sis et
4 parca derisi alinmis kanat
Salata
1 dilim kepek
2.5 litre su
Harikasın afiyet olsun.Slm kızlar
8.30 sabah
Yarım simit
1 kibrit kutusu kadar peynir
Şekersiz çay
12.30 öğle
1 haşlanmış yumurta
Domates , salatalık
2 çatal ton balığı
4 zeytin
18.00 akşam
1 case mercimek çorbası
Yarım case yoğurt
2.5 lt su 3' e tamamlarim
70 dk yürüyüş
neyseki bugün hersey yolunda gitmiş Afiyet olsun canım.kızlar bugun menumu yazayım ınternet sıkıntılıydı fazla gıremedım dunku menumu yazarak baslıyayım kacamak dolu menume sonra bugun telafı menusunu yazayım
DUNKU 08.30 1.5 DILIM CVDRLI EKMEK 2 K.KUTUSU PEYNIR 1 YUMURTA OMLET 3 KASIK YOGURT
WEEEEE 12.20 1 PAKET BAHARSTLI CUBUK KRAKER 2 KASIK BULGUR PILAVI IKI KASIK YOGURT 1 SARLT PASDA 1 DILIM KEK 2 KASIK ET KAVURMA 1 DILIM EKMEK 2 PARCA PEYNIR 15.30 A KADAR YEDIMM DUNKU TALIHSIZ OLAYDAN DOLAYI
BUGUN SABAH 08.50 2 KASIK YULAF KEPEGINE 2 CEVIZ 4 GUN KURUSU KAYISI SUT
OGLEN 13.30 1 BARDAK S. KAHVE 2 PARCA PEYNIR 3 GUN KURUSU KAYISI
AKSAM 17.OO 1 BARDAK S. KAHVE 3 GUN KURUSU
SU 2.5 LT
SPOR 3MIL LESIE YAPICAM
Canım bu kadar hassas olma o çikolatayi yersen arkası gelir sakin yeme eeeSelam bayanlar ben buğun çok yoğundum amca girebildim.
Menum
11 00 2nyumurtadan omlet, 3 zeytin, 10 fındık, peynir
14 00 buyük bir kase cacık
19 30 ıspanak oturtması, bir kase cacık, domates az peynir
3 litre su
35 dk yüzme 1 saat yürüyüş
Moralim çok bozuk kendimi çok kötü hissediyorum çikolata yememek için zor duruyorum. Inşallah siz iyisinizdir.
Bende regl olmazsam oruç tutucam 2 gün yani cuma iftardan öncemi tartilmaliyim.Tatlım iftardan önce tartılcaksın sorun olmaz![]()
Afiyet olsun canimİyi geceler herkese.geç oldu ama güç olmasın :)
Öğle
2 d ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
Domates,salatalık
Akşam
1 tabak türlü (patlıcan, kabak)
3 lokma ekmek
Salata,yoğurt
Su,2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
Mutlu yaşlar canım.Kizlar bugu dogum gunumdu o yuzden gec geldim ve malesef cisss var cezami yaptim.
Maşallah hem emzir din hem verdin Tebrikler.
Çok güzel canim afiyet olsun.
Hos geldin ben Elif 35 yaşındayım bu hafta 2. HaftaM gerçekten burası çok farklı inşallah hedefine ulaşırsın.
Guzel bir gün olmuş. Afiyet olsun.
Harikasın afiyet olsun.
neyseki bugün hersey yolunda gitmiş Afiyet olsun canım.
Canım bu kadar hassas olma o çikolatayi yersen arkası gelir sakin yeme eee
Bende regl olmazsam oruç tutucam 2 gün yani cuma iftardan öncemi tartilmaliyim.
Afiyet olsun canim
Mutlu yaşlar canım.
Menum
Saat 10.00
Salata yesillik
Salata borulce
7 ham zeytin
Peynir
Yumurta haslamasi
Saat 14.00
Tavuk kebap bas parmaktan biraz buyuk
Az peynir
Marul
Ve pastanin alt kismi biraz
Saat 21
Et haslama
Sun3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Yarin oruc tutacagimdan 21 de yedim yoksa yemezdim sahur yapamam diye yedim.
Anladım cuma daha mantikli olur sanırım Sağol Kaptanım.Tabi cuma iftardan önce geç olur mecburen perşembe akşamı tartılman gerekir ya da cuma öğlen en geç Canım size kalmış normalde Ramazan'da perşembe akşamı tartılıyorduk dimiMefkurem
Evet cnm Ama biz zaten perşembeden yapıyoduk listeyiTabi cuma iftardan önce geç olur mecburen perşembe akşamı tartılman gerekir ya da cuma öğlen en geç Canım size kalmış normalde Ramazan'da perşembe akşamı tartılıyorduk dimiMefkurem
Sebze yemeginin yanında 1 d yenilebilir diye biliyorum canım bn
Evet cnm Ama biz zaten perşembeden yapıyoduk listeyi
Bencede ya perşembe akşamı iftardan önce yada cuma öğlen
Cuma yapacaklar, Sen saat kaça kadar uygun olursan o zaman yapsınlar bildirimi
Ne kadar geç o kadar iyi
Liste en geç saat 20. 00 de paylaşılmış olması gerekiyor
Anladım cuma daha mantikli olur sanırım Sağol Kaptanım.
Saatlerde
Öğle 12:00
Akşam 18:20