• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydin kizlar dun giremedim ilk defa menumu bike yazamadim :(
Gunduz cok yogundum aksamda bir baş ağrısı mide bulantısı karın ağrısı heosi birbirine girdi sizmis kalmışım koltukta esim yedirmis yatirmis oglani

İşe öğlen gidiyorum abla cuma tutmayacağım birde. Önümüzdeki hafta yapmak için detox araştırıyorum veremiyorummm sanki hep 78 kiloda kalacakmisim gibi hissediyorum
Canm bende bikaç hafta önce durmuştum 100gr 200gr gidiyordu hep ama porsiyonları büyük tuttuğumu farkettim porsiyonlaro küçülttüm ve tekrar vermeyw başladım. Sen de dene istersen cnm

Herkese hayırlı kandiller canlar :KK68:
Senin de kandilin hayırlı geçsin abla :)

Güüüünaydıııııııın kızlar dün anneler bizde yemekteydi kayınvalidem kübüş her gördüğümde daha da zayıflamış oluyorsun arkadan bakınca çok belli oluyır dedi önce sevindim sonra neden arkadan diye düşündüm:))) sezeryan doğum yaptığım için göbeğim sarkmış durumda ve ben de rahatsızım bu durumdan bi iki hafta sonra platese başlim diyorum sizce??

Günaydın. Ne güzel dimi birinin sana zayiflamissin demesi... plates çok güzel olur. Bende yapmak istiyorum hatta geçen hafta 2 gün yaptım 3. Gün bi bahane çıktı kaldı sonra hepten kaldı birlikte başlayabiliriz
Güüüünaydıııııııın kızlar dün anneler bizde yemekteydi kayınvalidem kübüş her gördüğümde daha da zayıflamış oluyorsun arkadan bakınca çok belli oluyır dedi önce sevindim sonra neden arkadan diye düşündüm:))) sezeryan doğum yaptığım için göbeğim sarkmış durumda ve ben de rahatsızım bu durumdan bi iki hafta sonra platese başlim diyorum sizce??
bence

image.webp
Kızlar dayanamadım öncesi sonrasını aynı kıyafetleri giymişken paylaşayım dedim. Göbek çekmedim kalça daraltmadım tamamen naturel :)) sizce fark nasıl tam 10 kilo gitmiş

Günaydın. Ne güzel dimi birinin sana zayiflamissin demesi... plates çok güzel olur. Bende yapmak istiyorum hatta geçen hafta 2 gün yaptım 3. Gün bi bahane çıktı kaldı sonra hepten kaldı birlikte başlayabiliriz

bence
Evde mi yapıyorsun cnm aslında netten evru şallının başlangıç videolarını yapabilirim. Yarın başlayım mı

Olabilir kuzum bence plates güzel

Back
X