• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaşımı yanlış yazmışım daha 24ü kabullenememişken 25 nerden çıktı bilmiyorum aslında 92liyim. Neyse bunakşam beni çok sinir ettiler ondan bahsetmek istiyorum. Dışarı çıktık eşimin ailesiyle. Simitler pastalar havada uçuşuyor tabi. Ben istemiyorum yemicem almıcam dedikçe üstüme geldiler. Ne gerek var bu muhabbetlere ya halden anlayın ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sizinle niye mücadele etmem gerekiyor. Diyetteysem diyetteyim yemiyorsam yemiyorum ısrarla aynı konu döndü eşim bile laf olsun diye gaza gelio konuşmalar falan. Artık bir süre sonra somurtmaya başlamışım resmen gecemi mahfettiler birdahada kimseyle bir yere gitmem. Arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla benim tersim çok ters sabrettim yüz yüze baktığım insanlar saygısızlıkda etmedim ama hep bi laf sokmalar. Venim diyetim sizi mi gerdi bu ne ya.
canim gelecek senin gelecegin yuzune ye derler ana iclrinden ve arkandan kilon konusulur. O yuzden napiyoruz saglikli beslenip cis yemiyoruz ve agizlarina tipa yapiyoruz.Zayifla bak o zaman neler olacak.....

Kayinvalidem esime hasta olur ne diyeti dikkat etsin diyor ama yuzume neler soylemisti.evlendigimde 80 kilo varmisim esim yanimda sivrisinek kaliyormus komsular oyle diyormus mus mus halbuki evlendigimde 58 kiloydum.eltim bile sinir olmustu.ama ben bosverip mutlu oluyorum.salla gitsin hayar bizim hayatimiz....

Gunaydin şekerler:KK200: insallah tarti yuzumuzu guldurur ben bugun icin pek umutlu degilim ve korkuyorum tartiya cikmaya,cunku adet gunum daha olmadigim icin şişkinlik var bakalim tartiyi nasil etkileyecek.

Selam tanıştık mı tanışmadık mı hatırlamıyorum. Ben Tuğba 25 yaşındayım evliyim etliyim butluyum:) bir aydır buradayım ve 3 kilo verdim. Çok kaçamak yaptığım için anca bu kadar gitti ama artık kaçamağa son. Insallah beraberce kurtuluruz fazlalıklardan.

Mrb Tuğba.. inşallah kurtuluruz canım. Kacamaklarla bu kadar gittiyse daha çok dikkat etsen kim bilir ne kadar gitcek. Bu arada ben 30 yaşında evli 2 çocukluyum:p

esmazc esmazc bu arada yoğurt kürü dediğun limon ve oul biberli olansa ben bir hafta yaptım ve midemi mahfetti bir süre birsey yiyemedim bana dokundu dikkatli tüketmek lazım böyle kürleri.

Evet biberli limonlu olandan bahsediyorum. Internette sürekli karşıma çıkıyo. Birde takip ettiğim bi sayfa var "leyla ile yemek saati" diye onu uygulayip baya zayıflamis. Merak ettim herkes de aynı etki oluyormu

Mrb Tuğba.. inşallah kurtuluruz canım. Kacamaklarla bu kadar gittiyse daha çok dikkat etsen kim bilir ne kadar gitcek. Bu arada ben 30 yaşında evli 2 çocukluyum:p
Gunaydin canim hosgeldin aramiza ben de kendimi tanitayim,29 yasindayim,ögretmenim buraya katilali 3 ay oldu on kilo kadar verdim hedefim 7-8 kilo daha verip bebis sahibi olmak insallah:)

Evet biberli limonlu olandan bahsediyorum. Internette sürekli karşıma çıkıyo. Birde takip ettiğim bi sayfa var "leyla ile yemek saati" diye onu uygulayip baya zayıflamis. Merak ettim herkes de aynı etki oluyormu
Canim ben oyle mucizevi seylere pek inanmiyorum yani yalniz basina bir etkisi olmaz,diyetle sporla yapildi mi faydasi olabilir tabiki.

Ben de cok duydum ozellikle gobek bolegesine cok iyiymis ama aksam yatmadan once birseyler yenmesine karsi oldugum icin ondan hic denemek istemedim.

Gunaydin canim hosgeldin aramiza ben de kendimi tanitayim,29 yasindayim,ögretmenim buraya katilali 3 ay oldu on kilo kadar verdim hedefim 7-8 kilo daha verip bebis sahibi olmak insallah:)

Hosbuldum meslektasim. Çok güzel kilo vermişsin darısı başımıza. . Inşallah istediğin zaman hayırlı sağlıklı bi bebisin olur

Kızlaaaar menüm
Sabah 10.00 1 haş yumurta bol domates salatalık 5 zeytin 1kk peynir
Öğle 14.30 1 tabak mercimek çorbası 1bardak yoğurt 1tb ekmek
Akşam 19.00 1 porsiyon tavuk sote 1 bardak ayran
Su 3lt
Spor 200 ip hullahop ve 50 mekik
Çok güzel canı herşey yerinde
Canm akşam karbonhidrat yüklemesi yapmışsın resmen ben emziriyorum ve diyetistene gdiyorum bana gün içinde 2 tane cerdi canım braz fazla olmuş sanki
Evet canim dün abarttim, emziriyorum ekmekte yemedim ama yinede abarttim icime sinmedi zaten,bugün acısını cikaririm
Teşekkür ederim tatlım benim :KK200:
çıtır kaptanim nasılsın bugun
Yaşımı yanlış yazmışım daha 24ü kabullenememişken 25 nerden çıktı bilmiyorum aslında 92liyim. Neyse bunakşam beni çok sinir ettiler ondan bahsetmek istiyorum. Dışarı çıktık eşimin ailesiyle. Simitler pastalar havada uçuşuyor tabi. Ben istemiyorum yemicem almıcam dedikçe üstüme geldiler. Ne gerek var bu muhabbetlere ya halden anlayın ben zaten nefsimle mücadele ediyorum birde sizinle niye mücadele etmem gerekiyor. Diyetteysem diyetteyim yemiyorsam yemiyorum ısrarla aynı konu döndü eşim bile laf olsun diye gaza gelio konuşmalar falan. Artık bir süre sonra somurtmaya başlamışım resmen gecemi mahfettiler birdahada kimseyle bir yere gitmem. Arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla benim tersim çok ters sabrettim yüz yüze baktığım insanlar saygısızlıkda etmedim ama hep bi laf sokmalar. Venim diyetim sizi mi gerdi bu ne ya.
Canım ben gitmiyorum bir yere kesin çözüm,ama tabiki gitmek zorundayız,bence yanında ceviz falan bulundur ne bileyim sağlıklı şeyler,onlardan yiyerek eşlik et,bence insanlar onlar yerken sen boş oturunca ısrar ediyolar

Back
X